Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Angel,pola od toa so si nabrojala na kraj od postot,mene da me pratis da gi kupam nema da znam sto se a kamo li maz mi da go prataam..:D :tmi:
    Znam deka ne e za smea,za gotveni jadenja do sega nikoj ne mi se pozalil(duri edno leto "gradev kariera"na toa pole:rofl: ...dobro de,bildav CV i pretezno za da posedam na more celo leto besplatno)...Ama meseno i blago,tesko.:bandit:
    Moze se zivi stramovi ama zatoa pak imam 16 godini raboten staz,ne po skoluvana struka,ama ne sekogas na 18 godini nosime pravilna odluka za sto toa sme po sposobni.
    Dodusa 3 celi godini ne mi se pisani(sto po moja vina,sto ne sum proverila na vreme,sto po vina na sistemov nas nasusen).

Edvaj cekam da se porodam i da povezbam mesenje i slatkarstvo ^_^ uzivam vo kujnata.

Imam bratuceda koja do svoi 36 dur ne se omazi ne znaese ni przen leb so se vika da naptravi,,zatoa pak odkako se omazi odma se nauci,i baklavi i ribi polneti..Ama zatoa pak stigna do stepen diplomiran farmacevt i uspesno menadjiranje vo iistiot biznis.Znaci koga se saka se se moze.Samo covek treba da se posveti.

Sekoja od nas kolku za osovno ja biva na sekoe pole,baska site imame kade ne biva malku poveke.Kako sto rekov,treba samo malku poveke posvetenost na ona vo koe sakame da uspeeme.

More ama se rasprikazav,ko dnevnik da vodam..:drunk:

@Mrs.Bass zavedeno.So ne otvorite edna tema pa da gi vidime i vasite dela,vesti race,kako sto gi gledame i niz femina instagram.Moze pa i ke kupime nekoja idea.

На ozbilnazena, anina, toogood и 5 други им се допаѓа ова.
  2. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.454
    Допаѓања:
    61.068
    И мене ме снема, ама не дека не ве читав, удирав тоа лајковите секојдневно :lol:, ама од телефон повеќе и некогаш ја започнам пораката и така ја оставев, ама и некоја мрза ме беше фатила за пишување. Периоди :)

Сакам тетоважи, ама немам ниедна. Имав еден пријател (мислам се уште е жив де хехе, само сме разделени) што се бавеше со тоа, и се уште, многу е добар во својата работа и познат. Абе тоа е уметност. Тоа се родил со таков дар, јас секогаш се чудам како е можно тоа, јас од уметност куќичка од квадрат и триаголник само знам да нацртам :rofl:
    Нејсе, бев спремна да истетовирам нешто, ама голема кукавица сум, одустанав. Во животот најмногу се плашам од игли. Кога треба крв да вадам верувајте цела ноќ не спијам, сега во бременоста секој божји месец. Минатиот пат ја прашувам матичната дали може да прескокнам еден месец, таа ми вика ехо ќе прескокнеш, крвна слика не :( Открив во една лабораторија една женска што има "лесна рака", и само кај неа одам кога е на смена. А плус имам изразено желба со епидурална да се породувам 8-| Се чудам на паметот, кога ќе ја видам иглата, па плус во кичмата да ми ја стават, сигурно ќе се предомислам :worried:

И така... инаку тетоважите не се за секој. И тие треба да знаеш да ги носиш.
    Лично не преферирам многу тетоважи, пример онаа Кет Вон Ди (така ли беше), што има емисија на травел енд ливинг, некогаш ја гледав, тоа за мојот личен вкус е претеризам, ама ете има на некому се допаѓа.
    А и за кај машките исто така. Сега ако мојот фејворит уан Роби Вилијамс се појави цел во тетоважи (а скоро па е) пак ќе ми биде секси и шармантен :lol: Патем на мм му кажав дека (после него :!::lol:) најубав маж на светот ми е Роби, по кој се уште ко тинејџерка некоја се лигавам. :P
    Ама некој мрсен камионџија со истетовирана ала Памела Андерсон, или па ЈНА или такви слични селски цртежи, не ни сметам за тетоважи :drunk:

А за гостите и јас да кажам... Не сакам ненајавени, ниту некаде ненајавена одам. Ама па колку често гости имам, веќе и немам преференци најавени, ненајавени. Бидејќи сме оддалечени од повеќето блиски, тоа најавување некако се подразбира, кога некој планира да доаѓа, ама некогаш ми фалат луѓе и би сакала и само да се појават и да ме изненадат. Ама да е тоа честа појава, сигурно би ме нервирало.

Јас па во последно се заразив со Пинтерест, само ги гледам Хоум декор страни, обожавам продавници типа Икеа, Јиск и слични такви. Многу сакам ситници и такви простори/станови кои ја оддаваат душата на личноста, со такви декор ситници.
    Баш размислувам колку сме ние тука униформисани како за се така и за домашно уредување, битно е да е кујната таква каква што е модерна, полици и комоди такви какви што сега се во тренд и сите ги имаат, а некој да внесе нешто од себе, да биде креативен, ретко. И тогаш добиваме убави простори кои сите личат едни на други. Можеби грешам, ама тоа е мој впечаток.

Ете се распишав лелеее, кој ќе ме чита :sweat:
    Ќе бидам поажурна во пишувањето (fingers)
    Убав ден женски :f:

На anel, do-re-mi, ozbilnazena и 9 други им се допаѓа ова.
  3. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.194

Ами така требит мор, ко ќе имаш работа, ќе немаш време кога да пишуваш, што попрво ќе правиш, ко ќе те растегнат на сите страни, ко да си еластична, оди пишувај :D Во продавницине, поарно да не влегуваш, ќе посакаш се да купиш, ќе видиш нешто убаво, па и поубаво од претходното и оди излези да те видам :D Да, само таму не одат продавачките по нас, ич не сакам така, кога ќе влезам да видам што има и одат по мене, како да ќе крадам, па да проверат за секој случај :D Прскај се сеа со парфемот, ако мирише некаде на него, ќе знам дека си ти :nod: :P Да, важно е вниманието, се потрудиле околу поклонот :) Е и ја, паѓам у несвест ко станува збор за поклони, па и прцле да е, ќе припаднам :D Арни се мор буквите, да не ти се спие, чим ти забегувале буквите? 8-|

На ozbilnazena му/ѝ се допаѓа ова.
  4. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.799
    Хелоу бјутифул лејдис.:hai::makeup:(hollest)

За пазарење пред децата пазарев сама, сега со децата или едниот или другиот одиме а ако ги носиме децата гледаме да не е во тие денови кога има гужва да не правиме застој во сообраќајот со дуплата количка.:rofl::rofl:

Првиот пат со мм кога отидовме да пазариме, јас обично си ги гледам каталозите и знам кое и каде е на попуст и во кој супермаркет што да купам и пазаревме што пазаревме, тргнавме да си одам и застанувам кај друг супермаркет да купам кутија лименки к.кола и мм ми превртува очи |( као нели можеше сега кај што бевме да купиш и му викам не можев, таму беа 18 долари, тука се 11 долари, тој пак превртува очи и као леле многу си заштедила 7 долари и му набројувам на се што сум заштедила испаднаа околу 25 долари и му викам 4 недели по 25 долари се 100 долари ете ми го бензинот за цел месец и повеќе и оттогаш не се буни за моите штедачки склоности.:clap::lol:

Не сум скржава, не штедам на квалитет на храна, облека, техника само одбивам да платам целосна цена на било што, за се си се ценкам, сега последното за колата симнав околу 3000 долари, плус додатни 2 години гаранција, плус патосници си извлеков, 3 гратис сервис иместо еден, вака сум срамежлива ама кога станува збор за ценкање немам ни срам ни перде.
    За помали работи ако плаќам во кеш одма барам 20-30 % попуст ако не ми дават не купувам а обично кога ќе видат кеш даваат попуст а мм влегува на првото место и ја плаќа таа цена и готова работа е за него, откога е со мене се поднаучи да пазари, абе младо детенце си го научив како треба.:P:rofl:
    Инаку не сум типично женско не уживам многу во шопинг, само во дел како што пиша и Ангел со зачини, таму можам да останам со саати:mm:инаку во глобала за облека, гледам од око проценувам дали ми е точно, не го ни пробувам само прашувам дали може да се замени и плаќам. Икеа страшно ме нервира затоа што се чувствувам како во затвор има само еден влез и еден излез, мораш целото да го изодиш за да излезеш а внатре стварите им се со никаков квалитет само те замајува евтината цена а трајност на ништо нема.
    Сакам продавници со долна облека;)ама и таму не се задржувам, гледам што е ново и купувам, сакам и продавници со постелнина, крпи и тоа постојано си купувам, што за нас, што за децата и на патики не можам да им одолеам имам преку 50-60 пара како раперка сум.:rofl::lol:
    Леле ја боже штедлива ово купувам тоа купувам само трошам. :cash::wasntme:

Онлајн не пазарам сите брендови ги има во градот така да нема потреба од онлајн пазарење кога се ми е на 30-50км одалеченост, што преставува буквално одење во комшии тука кај мене,:D онлајн само си ги плаќам сметките и понекогаш нарачувам био пелени за децата ако нема во супермаркетот кај што пазарам.

Ау ама сум се изнапишала и јас, цел реферат......ај уште ово, 18 месеци му го развивам на Константин музичкиот вкус а тој 3 дена мозокот ми го испи со Тајлер Свифт и шејкит:@ вкус детево нула:rofl:, мм ме зеза вика, можеше да биде полошо, место Тајлеркана да го слуша Биберон.]:):devil::rofl:

На do-re-mi, ozbilnazena, lunicka и 8 други им се допаѓа ова.
  5. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.560
    Допаѓања:
    289.440
    За мене најарно е да ме остават во некој од комплекс ине со многу дуќани и на раат без некој(се знае кој е ова некој|() над глава да ми стои и да вика ајде ајде ајде.
    ]:)

Открив еден таков центар во близина и веќе се договоривме кога многу досаѓам низ куќа ќе ме однесе таму...и после икс саати да зазвонам да дојде да ме зеде:rofl:.

Салон за мебел, за постелнини, за облека, за ситнурии...плус и супермаркет како за крај. Пола ден на раат да си шетам. Работава ќе биде пооди одмори, па апни нешто, ама нема веза.
    Мир у куќи и секој задоволен. Најважното за него да не мора да губи време по дуѓани, посебно пазаруавње во супермаркет.
    Уф возачкава моја што ќе се одолговлече, инаку модерна женска ќе бев и никого не фермам:emo:.
    Важно бевме во салон за коли.
    Колата е одбрана..само уште женскава возачка да фане.

Договорот за пердиња, постелнини и за ситници од тој тип е да одам со свеки:?:.
    Наводно била подеднакво досадна како мене и ќе сме биле дрим тим(fingers).

Ај да станам латето да го направам

:coffee:
    @bittersweet и јас сум иста.
    Од една страна штедам, гледам попусти, собирам бодови од клуб картички.
    Ама од друга нешто ако ми се допаѓа, ниту цена не гледам.
    На мојава душа или мојов што вика г*з не си кратам и без двоумење набавувам се што е поврзано со препаративна, декоративна козметика, облека, акцесориес...:tmi:.

Последна измена: 26 февруари 2015
    На do-re-mi, lunicka, anina и 7 други им се допаѓа ова.
  6. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    Добар ден девојки,

Еве сум и јас

Да си кажам, не сум типична жена што ужива во шопинг, некако ми е малтретирање тоа шетање по продавници, од причини што кај нас ретко можеш да најдеш се' на едно место. Имам мои места за купување што се однесува на гардероба, чевли па не лутам многу низ продавници, зошто знам таму секогаш ќе си најдам нешто. Не уживам во шетање онака да видам што има ново, ама кога одам се заборавам, купувам и тоа што не ми треба.Моиве пак не се ич по тоа, ако се купува за нив, од напред е планирано каде и колку. Инаку купувам online, (мислам бирам работи па порачувам по пријатели, зашто се' не можеш да порачаш од кај нас,) од причини што многу од тие марки ги нема кај нас или ако ги има се многу поскапи, па и да утнам нешто што се однесува до квалитет или големина,не е проблем, секогаш може да послужи како подарок на некој и онака многу сум заштедила со порачката од странство.

За пазарење по маркети, после толку време сега и маж ми можам да го пуштам да испазари, со список секако, и тоа детален, што,колку, која фирма. Ако нешто не најде, знае да се јави за консултација што да земе заменско:D. Долгогодишните негодувања вродиле со плод:D

Е кога се уредуваше станот претерав. Секаде се отиде, се' се виде, не остана продавница за мебел, плочки, врати што не се виде и тоа по неколку пати. Зошто ми требаше време да вклопам во глава едно со друго, па чекај може сум пропуштила нешто, некако од почеток знаев што сакам ама беше тешко да се најде. Е кога најдам, можам и со месеци да чекам да ми го достават.Мислам дека штом тогаш не се разведе мм од мене, никогаш нема:D

Имајте убав ден:f::f::f:

И не прашав второ кафе пиевте ли?:)

И заборавив да кажам, и мене единствени тетоважи ми се тие од рерна и пегла, засега, ама и тоа е уметност де треба да знаеш како да се залепиш:D

На do-re-mi, ozbilnazena, lunicka и 8 други им се допаѓа ова.
  7. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.454
    Допаѓања:
    61.068
    ајде, ајде, или уште полошо а треба ли ти/ни тоа? |(
    Чуј, какво прашање, па наравно да ни треба :rofl:

За Икеа, да, не е нешто посебно, ниту квалитет, па ни за нашиот македонски стандард ниту цена. Сметам дека има да се најде исто и тука, ако не и подобро, за исти пари, а не мора да пишува Икеа.
    Нели ние Икеа немаме во Македонија, а јас знам за таа извикана Икеа многу, многу одамна, а никогаш не бев и се стегнав јас женска и мм го наговорив до Грција да одиме специјално за таму.
    Ко демек таму џабе нешто се дели. Ама кај сите Турци таму и мали Мујо (facepalm)
    На враќање назад ми идеше да си удрам еден бокс, и по не знам кој пат си кажав дека сум површна и наседнувам на комерцијала хехе штом си мислев кој-знае-што ме чека таму. (facepalm)
    А инаку ги сакам продавници од таков тип, со такви работи, ама и тука се ќе најдам. Би сакала само и пари да имам повеќе за трошење за такви работи, се нешто ми фали, се нешто има убаво :?:

Инаку, пазаруваме сите заедно, онака на поголемо и тоа порано сакав, сега почна да ме уморува многу, не знам дали дека со дете, па тој во количка таа за пазарување, па стани, седни, влези, оди, се изморам само зборувајќи му едно исто :|
    На пазар оди мм, мене ич не ме бива, јас само му кажам што треба, тој си таму знае од кој купува, јас ако одам ниту прашувам за цена, ниту па знам да купам, ко да не сум женско нели, овака сум пораат :D

На ozbilnazena, do-re-mi, anina и 6 други им се допаѓа ова.
  8. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.276
    Намќор сум денес :smoke:
    Ве читам цурки ама не ми е до муабет :x

На anina и anel им се допаѓа ова.
  9. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Тетовирање не сакам,но ни осудувам.Секој со својот разум и сопствено тело.
    Многу ми недостига :sun: па ако не сум против тетоважите секако тоа би била мојата тетоважа.:D
    Пазарењето речиси секогаш било оставено на мене.Не дека многу го сакам но кога се мора не е тешко :handshake:
    Ама она вистинско пазарење кога се купува нешто поголемо. како плац,покуќнина ...
    tinan Пушти брига на весеље :music::music::music::music::dance:утре е петок на гравче си и на :beer:

На ozbilnazena, anina и anel им се допаѓа ова.
  10. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.423
    Допаѓања:
    279.648
    За пазарењето камо повисок стандард овде во Мк па да можеме на раат кога сакаме и колку сакаме да пазаруваме а не само тоа што морамеТуку да не мрчам (дојдов така скисната од работа не ми замерувајте )па да си кажам:Пазарувам сама или со мм поради колата оти возачката ми стои за архива.З агардероба пазарувам сама да не ми мрчи по мене нема живци да ме чека со саати.А мм сам не го пуштам во маркт откако еднаш појде по чоколада за на роденден и ми добесе Милка за дијабетичари-изгледа најскапа била па со тоа демек најубава

На Teodora*, Mrs.Bass, Cuci81 и 7 други им се допаѓа ова.
  11. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    10396278_1590562041158741_8426912659352980942_n.jpg

На Teodora*, vanna, tinan и 15 други им се допаѓа ова.
  12. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    За пазарење во последно време мрза ме има фатено. Пред некое време неплански се подновив и тоа ми беше после подолго време. Кога почнав да работам и имав едвај некој денар, продавнициве имаа еден куп убај работи. Сега ништо не можам да најдам. А и брзо се уморувам. Ме нервира и гужвата.
    Затоа во дм и продавница за тракатанци и домашни гаџети можам цел ден да седам. И пари да трошам :lol:
    Тетоважи не сакам, ниту сакам да ставам. Убаво ми изгледа кога ќе видам кај некого мало, симпатично, ама онакви цели нацртани не ми се убави.
    За гости ненајавени - сега сум нафурана за оваа тема и поарно да не отварам уста :@

На Annath, Cuci81 и lunicka им се допаѓа ова.
  13. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.799
    Оооооо изгледа само мажите во мојот живот обожаваат да се шетаат по продавници, мислам дека шетањето по продавници ги направи брат ми и мм најдобри другари, повеќе од заедничката професија.:o8)
    Татко ми исто, пушти го со саати ќе се шета додека не најде точно тоа што го замислил, па ќе пробува, чиниш типов ќе шета на некоја манекенска писта.:rofl:
    Брат ми сум пишувала ја наследил префинетоста од мајка ми, во што и да е облечен изгледа како да е излезен од насловна страна на GQ(zilmer)и мм исто само што тој вложува многу повеќе труд во дотерувањето од брат ми, нему му е како некоја природна дарба секогаш добро да изгледа.:envy::devil:

Сите тројца ми се чудат како не ја ни пробувам облеката кога ја купувам и место тие мене да ме брзаат низ продавници јас нив ги брзам.(waiting):lol:

Се одлучивме со мм дека овој роденден ќе биде нешто мало интимно, само ние и неговите на вечера, и онака догодина е престапна тогаш ќе му организирам невидена роденденска забава.:party::party::party:
    Битно му имам спремено неколку изненадување кои се само за 18+.:P:rofl:

На AngelOfArh, Annath, Mrs.Bass и 10 други им се допаѓа ова.
  14. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    битер ме потсети :) ни јас не пробувам,само земам :)

На bittersweet му/ѝ се допаѓа ова.
  15. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.874
    Допаѓања:
    101.847
    Девојки :hai:

@tinan ..утре е ден и за ракиичка и мезе не само за гравче.:lol:

Околу гостите,подалечни сакам да ми се најават,поблиски можат и ненајавени.Јас секогаш се најавувам кога одам од причина што не сакам само да ја бакнам влезната врата.

За купување ...оф...тоа зависи што купувам.Страшно мразам да купувам храна ,најмногу би сакала мм да си ја земе таа обврска.Вака купува само ако му нарачам ,сам нема обичај да влезе да пазари.Гардероба за мене купувам непланирано.Што значи тоа.Е секогаш имам некој денар подзаскриен и кога налетам на нешто ,а ми се допаѓа, купувам.Децава веќе сами изразуваат желба што сакаат.Ќерка ми има обичај да погледне и ако нешто и се допаѓа кажува ,и јас со неа одам како придружен елемент.Во последно време почна и за брат и да сугерира ,така да веќе имам искусно лице во фамилијата за шопинг.Инаку тоа што го купувам гледам да соодејтствува со цената и квалитетот.За пазарење во маркети знам каде е најефтино,и никогаш не купувам се во една продавница.Моиве ми се смеат дека сум во состојба да одам за 5 ден.во друг маркет.Да одам и не се срамам заради тоа.Повеќе сакам да купувам постелнина,прекривачи...ситници за во кујна...

Од онлајн шопинг стигната сум само до картичката за онлајн купување.И празна е,не сум нарачала ништо досега ,се плашам како ќе излезе.Ја читам темата на форумов за искуствата и проблеми и за мене тоа е
    too much.:tmi:

И за крај денес положив иако не со сите бодови.:( И се разочарав зашто многу се вложив,а ми се паднаа и прашања кои воопшто ги нема во материјалот.Добив потврда...и сега што со неа???:?:

И така...деновиве нема да ве читам не сум дома,така да ако некој му падне мака за мене многу да не се секира.

Значи забрането секирање.:D

На tinan, Bozica1980, Annath и 10 други им се допаѓа ова.
  16. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    3.186
    Допаѓања:
    43.999
    женски , јас сум со 0 енергија.
    Ајде од по ново се разболеа децава. Малата има благо воспаление на уво, малово е затнато едвај дише :envy:
    Денес го извозев последниот час со инструкторов. Ноќно возење во голем град.
    2ипол саата еј ...
    По пат 2 срнички ми поминаа низ пат , среќа на време реагирав :) па си избегаа кутрите

Да положам ќе викнам плех музика :D
    Да не испадне дека незнам да возам, за возење сум супер .На 20 години полагав во Мк , ајде сеа пак ама има разлика и те како :)
    Сеа треба термин за полагање и ќе видиме .
    @danichap ти до каде си со полагање?
    Јас почнав коа останав бремена да полагам, па не смеев да возам поради мешко . Допираше до волан и беше ризично да возам веќе . Послее се породив царски па не ни смеев и сеа тек најдов време да завршам .

На bittersweet, Annath, Mrs.Bass и 5 други им се допаѓа ова.
  17. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.560
    Допаѓања:
    289.440
    Теоријата ја ислушав но бидејќи сертификатот е една година валиден ми препорачаа по околу 2 месеци да ја полагам, за подолго да ми трае.
    За одма после пораѓај да не мора веднаш да почнувам со часови. Да почекам да опркне малку и на раат.
    А за возење и јас ради мешето не почнав. Некои другарка ми викаа јас вака, јас така...што има врска се се може. Ама по цена на најмилото со сила да се форсирам јас не сакам.
    Оти колку и да не сакаш кога прв пат ќе седнеш зад волан, па и низ град цела ќе бидам згрчена и телото ќе ми биде под стрес.

Ама ајде...ќе ни се одолговлечи но не е ни важно.
    За убаво само да е.

Ти извозе. Кога ќе полагаш?

На Annath, ozbilnazena и galapce им се допаѓа ова.
  18. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    3.186
    Допаѓања:
    43.999
    јас извозев се , додуша дупло ми се фатија нормални часови ама ај.
    Има нели и часови како автопат, ноќно возење и до подалечно место pflichtstunden кога ќе стасаш до нив значи веќе си пред крајот :)
    Јас ги завршив нив и сеа чекам термин. до тогаш имам дополнителни часови за да сум сигурна за полагање.
    Кај мене беше проблем што не секогаш бев слободна да возам. Со две деца е покомплицирано.
    Нема кој да ги чува , со време си ограничен и така :)
    Теоријата везбај си ја дома . Нели имаш преку нет да правиш тестови?
    Теоријата ја научив на памет веќе :sweat:

И подобро што сега не ни почнуваш со возење ,ќе правиш и без тоа пауза па подобро се наеднаш да извозиш него ли ко мене вака ... ама ај бидна
    Башка не е исто со меше да седнеш зад волан. Да си искусен шофер ај ., ама почетник е друго .
    :l:

На Annath и danichap им се допаѓа ова.
  19. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.237
    Допаѓања:
    330.166
    Ке ви улетам во темата и се извинувам.
    Битер плиссс нека ме посвои твоето семејство,мн сте ми кул и забавни.Ве замислувам сите по ред како изгледате :D

На Bozica1980, Annath и anina им се допаѓа ова.
  20. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Огледалце огледалце на sидот бел кажи кој е најубав на светот цел(lalala)

Јас жени сум изгубен случај:!:
    Ма што изгубен косава ја навиткав во три демек поубаво да ми фати...
    Дека долга реков ќе ја држам подолго да не ми пушти а згора на тоа девојчињава ми дадоа и некои капки демек за совршени локни:?: Во животов мој толку не ми се извиткала како сега.
    Добро де еднаш во 80-те кога беше во мода минивалот,се си мислев ме заборавија под хаубата:D
    Од коса до половина стана косиче ко вртено на центрифуга, се собра извитка окапав во купатило дури ја исправив:whew: Детево ко ме виде што си таква:rofl: мм што си таква:o
    Е таква сум следам најнова светска мода:^)
    Дада ко ме виде се згази од смеење:rofl: што се смееш ко недоветна :^) ела исчешлајме...
    Малку се изнервирав пред одење ама се дуздисав затворив врата и отидовме со лудава на прослава.
    Од жени оговарачки ми се примоча, од гласната музика ушиве ми се затнаа а од ракијата си добив боја.
    Не беше лошо не8) Спиете или хм хм :wasntme: ако здраво е:emo:

На anel, bittersweet, Annath и 8 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.