Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се согласувам со Алиска, пријави ќе ги најдат.
    Инаку и ти си убав жена, сите би се нервирале за такво нешто да ни се деси ам незнам толку да плачеш да се нервирсш кога не е потврдено нешто.
    Не си прави стресови, плус на децата, преубави се срциња.
    Истражи штом така велат за мт проверувај го, тоа ништо не те кошта нели.
    И јас истото прашав како твоите ќе знаат ?

ninja35 and Annath like this.
  2. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Мила мојте родители знаејќи ги нашите проблеми не предупредија да бидам соремана на се воживотот , мајка ми од нервоза со мене доби шеќер се исуши мојава историја е тешка и болна

3. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Па знаат мила бидејки не ми е првпат да ми прават проблеми и они ме учат да бидам силна и јака бидејки тој што еднаш пишал пак ке пушат и они стрес доживеава денес со мене кажав мајка ми ми е голема потпира од моите проблеми кажав шеќер доби јас се сумљам во фамилијата на мм

4. Lilit

Lilit Форумски идол

Два ангела, да не долевам масло на огнот, но мислам дека си премногу добра, од оние памук луѓе што ги викаат.
    Јас би ти препорачала да си ги отвориш очите и да си бидеш отворена самата со себе. Секакви луѓе има, да, а некогаш...можеме и да се изненадиме од некој кој најмалку очекуваме.
    Мој совет ти е ова...
    Биди малку пофакман, ќе се изненадиш и од себе и од вистината.

Dust, mareane, Tajnaotrovna and 14 others like this.
  5. promeneta

promeneta Популарен член

@DVAANGELA, баш тоа што го правиш моментално е и целта на тие што ја пишале пораката.
    Се нервираш ти, го нервираш мт, децата, твоите...
    Вреди ли за некој што само сеир сака да фаќа од страна?
    Сама рече дека нема шанси да е точна пораката, веруваш во мт, што друго е потребно?

Не сум била во таква ситуација, сигурно не ти е лесно, ама главата горе и не дозволувај да ви ја расипат хармонијата во домот и семејството.

Јас да сум на твое место ќе ставам илјада слики од одморот со мм, на секоја понасмеана и позаљубена.

Ќе им ја полнам душата на завидливи створенија што немаат друга работа, па се мешаат дека не им е место, нема проблем.

Избриши си ги сместа солзите, гушни си го мт и децата и уживај во животот, има многу побитни нешта од небитни пораки од небитни особи.

И како што и другите ти предложија, пронајдете кој ги пушта пораките и пријавете го, бори се за фамилијата, време е да ги пуштиш канџите.

Имаш поддршка тука од сите, слободно си пишувај што ти е на душа :hug:.

mal.ecka, Peco, mareane and 18 others like this.
  6. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Ви благодарам мили,на сите што ме ислушавте ве осекам сите како да ве познавам , и многу ми значи овој разговор со сите вас затоа се осмелува овде со Вас да го споделам мојот проблем.....

7. danichap

danichap Moderator Staff Member

Чекам деца да успиете, мажи да намирите и да почне забавата

8. sesilija

sesilija Популарен член

Ги прочитав последните страници, и само сакав да и се обратам на @DVAANGELA и да и кажам дека ми е жал за тоа што го читам и се надевам дека се ќе се заврши добро за вас.

Она што не го сфатив е зошто не го провериш бројот- на кое име е регистриран и од каде доаѓа сигналот, сигурно можеш да потегнеш некоја врска за брза постапка со оглед на тоа дека работиш на место кое се занимава тоа?

Исто не сфатив пред 6 години беше само сомнеж или настан преку кој реши да поминеш?
    Не мора да одговориш, меѓутоа доколку се случило нешто и си простила, јасна е сегашната твоја параноја.

Околу тоа дека личноста знае дека ќе одите на одмор, можеби знае и од форумот доколку имаш споделено таков пост на темата. Не сум во тек со последните твои постови пред споделениот проблем, меѓутоа знам дека претходно кога отиде сама со малите, те читав овде, така што можеби тој/таа што ти праќа пораки те чита исто така.
    Не заборавај дека имаш ставено слика со твојот лик во некоја од темите, така што кругот на потенцијални осомничени е доста голем.

Last edited: Jul 29, 2016
  9. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Ќе има ли забава :?:

Јас растрчана од една во друга соба,алишта да спремам да испеглам нешто за наредниве денови да има на закачалка,нешто за јадење да направам да му оставам во фрижидер,да пуштам перална ... Ќе средам се брза сум :lol:

Lady Phoenix, Peco, mareane and 11 others like this.
  10. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Здраво девојки :f:
    Одмоооор... Конечно, 24 дена одмор :party:
    Веќе три часа сум логирана на Фемина, а само +/- 40 ја свртев... Во меѓувреме ми дојдоа ненајавени гости (facepalm), па два часа ми „отидоа“ со нив...
    Еве, сега, конечно исчитав се!!! Многу интересни теми сте свртеле денес :clap:
    А гледам и журка се спрема (poolparty)
    @danichap моминска вечер ке правиме? Еве јас спремив чаши за сите лепотици од +/- 40 :*

75089924_11_585x461_svatbeni-chashi-chashi-za-mominsko-parti-personaliziran-podarak- (1).jpg

Last edited: Jul 29, 2016
  11. joy1

joy1 Форумски идол

Jas tuka sum
    Se pakuvam i ve citam
    Tema?

12. vitamina

vitamina Форумски идол

@DVAANGELA подршка а секој збор е повеќе од излишен. Сите имаме нервози некогаш и огромни и тоа е неминовно ако сите зборуваат не се нервирај ама тоа е лесен збор праксата е тешка.
    Невистинито но всушност реално е тоа што го пиша сесилија за форумот, поразмисли. Можеби баш социјалните мрежи и ваквите налик се неверни за верување ама всушност многу вистинити.

Лошо време уште полош народ човек да знае каде да си ја отвори душата и кога најмногу му треба, не сакаме да молчиме тоа е посилно од нас но всушност многу подобра опција за поспокоен живот.
    Еден совет од мене: променете број и ти и маж ти кажувајте само по потреба подобро ќе е..

@lunicka честита нека ти е платата заслужно да си купиш нешто големо за тебе.

Поздрав друштво..

13. Bridget

Bridget Форумски идол

Дали би и кажале на пријателка ако скоро сте сигурни дека маж и ја изневерува?
    Се шалам, дајте нешто повесело. Цеца на пример, никој не се пофали дека бил, како си поминал, ја гледам на сликиве што ми излегуваат на фб, го нема веќе сексипилот од порано, цицкиве ко да и тежат, не ја красат веќе (ако некогаш и ја краселе). Некоја нова песна да научиме, веселооо...

Lady Phoenix, Lilit, mareane and 10 others like this.
  14. danichap

danichap Moderator Staff Member

Јас спремна сум од прееска за партито. Темата ја чекам

15. Bridget

Bridget Форумски идол

Дури почне тематскава забава ти со ова темпо ќе се умориш и прва ќе си легнеш :D
    Али ок е, продолжи, за поттик добро е (y):dance:

16. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Каква музика сакате да ви пуштам ? За што сте расположени :lol:

17. kukla21

kukla21 Мама Staff Member

Девојачко

18. joy1

joy1 Форумски идол

Turbofolk :D

Lady Phoenix, JuLleE, Val-Dim and 4 others like this.
  19. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Јас седам додека малечката заспива.
    Луѓе, не можам да ја избацувам доволно. Тоа толку едно шарматно мило девојченце е, а сепак "опасна" зврца и белјаџика. Бељаџика со шарм :D
    Како ми се качува по скалите, а бааги се високи, за пет секунди е на врвот и уште кога ме види да идам по неа што побрзо да избега. И смешна ми е и ме загрижува во исто време.
    А мм ме обвинува дека јас сум крива, сум ја поттикнала на тоа. Добро, кога тргна да се качува по скалите јас ја пуштив и бев позади неа, чисто да видам како и оде и до каде ќе стигне :tmi:
    Па вежба е и тоа, нели :D

Се да чачне, проба, почна и работите преку балконот да фрла :x А син ми само доаѓа со извештај: мамо, таа фрлила тоа, мамо, таа фаќа тоа а не смее.
    Тој никогаш не ми правел такви несташлуци и сега е ко тужибаба права:D Многу се интересни.

Дали јас заборавив или таа е поинаква не знам. Ама дефинитивно знае да ги искаже чувствата и да глуми и да манипулира да види до каде може.
    Ќе речеш мало е, 14 месеци, што знае. Се знае! Се снима.

Се распишав...

Што да пишувам веќе не знам ни јас.:?:

@joy1 најубав помин. :sun:

Ако кажете нешто интересно ќе ве дружам, ако не ќе ја дочитам книгата.
    Ми се пие алкохол ама на диета сум бре :|

20. joy1

joy1 Форумски идол

Lady Phoenix, mareane, Annath and 3 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.