Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.971
    Допаѓања:
    219.546
    Ме навасаа налив од емоции.. така си седнав и си плачам кај да шамар ќе си удрам озбилно. Еве и @duffi ја видов и уште толку рикнав да си плачам колку е прекрасна :):*.
    Што ми е?!
    Какви се овие моментални емоции се некако ми е тажно и безвезе, си вртам филмови в глава и ми навираат солзи..;(
    Се чуствувам толку уморно и изживеано веќе 1 месец..
    Аххх..
    Знам дека е од тоа ама па не ме држи некако место бе луѓе.
    Ај доста емоции морам да правам нешто попаметно.

На mal.ecka, JuLleE, sanjaeva и 13 други им се допаѓа ова.
  2. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    Denov nekako bez vrska.
    Tmurno,sreka ne e pekol.
    Mali iznaigran,isprosetan po komsii da gi vidii konjite,prasinjata,jarinjata:tmi:
    Ostanav so dve cigari,srekja eden komsija sekogas ima steki pa zemav od nego.
    Uste bez cigari da ostanev:headbang::headbang::headbang:
    Mm vrti skara,so gostinot sto ostana na spienje(lalala)(lalala)(lalala)
    Vecer sme bile na slava.Od tuka direkt.Rekov ne idam,neka me odnese mene i mali doma pa neka brka rabota...ke mi bide napor,dete ke se sutka i jas so nego.
    Sega ke se brcnam malku u voda pa i jas ke si prilegnam.

На Sesil, VladeMila, Sky-butterfly и 12 други им се допаѓа ова.
  3. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.804
    И мене ме облеваат емоции кога гледам невести. Дали дека не бев.
    Ти мислам дека беше ама тебе ти е од бременоста. А мене од што,од незрелоста?:D
    Нема плачки,ајде бриши солзите.:hug:
    Ке речев машко носиш ама јас носев машко па не бев толку емотивна. Иначе нели машките се вака променливи,плачковци,неможеш да им угодиш. Само да не прочитат мажите од темава.:bandit:

На Viktorijaaa5, Petar80, Val-Dim и 16 други им се допаѓа ова.
  4. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.745
    Допаѓања:
    145.185
    Фала девојки.:)

Јас сум јас кога сум едноставна и не накинџорена. Кај мене се е еднобојно. Евентуално во точки или риги. :D
    Овде од накит носам сребрени филиграни од свекрва ми кои ми се драг поклон. Фустанот позади е отворен, нешто како на Дани,ама за жал немам слика позади.

Иако фустанот го купив во 5до12, знаев дека е тоа уште во гардеробата. Излегов и на мајка ми само и реков го земаме. За чудо ми беше и точен, без никакви корекции.

На kjukli, Viktorijaaa5, Petar80 и 25 други им се допаѓа ова.
  5. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Не само Витамина и Галапче и јас се расплакав ко ја видов Дафи. Прекрасна си!
    Нежно, убаво, едноставно :inlove:
    Си плачев и кога читав како поминала регистрацијата, си плачам и кога ја читам Дани како се подготвува за големиот ден :$
    И јас сум плачка де, тоа ми е муабетот :angel:

На Petar80, Val-Dim, JuLleE и 12 други им се допаѓа ова.
  6. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.971
    Допаѓања:
    219.546
    Некни една ми кажува за некоја жена што постојано плачела. Вика на сред муабет ќе ти се расплаче а тебе незгодно ти што да и речеш и оваа викала не ми замерувајте јас се така си плачам бидејки ми се плаче :D.
    И мене ми одат чат пат емоции не секогаш и не често ама кога ми дојдат некои мисли јаоо боже. Еве месец дена од кога се вратив поголема не ме држи место сакаж да излагам да шетам не ми се седи дома ни минута ама пак од друга страна ненормално ми се спие можам цел ден да проспијам друго не, јас одсекогаш бев тип за дома уживав дома сама ама сега не сега едвај се воздржувам секојдневно сама..
    Тоа е не можам да спречам ќе видиме понатаму како ќе е..
    Кај секого различно :).
    Здравје галапче ќе видиме септември што е дал машко дал женско едвај чекам :).

На Petar80, Sesil, VladeMila и 14 други им се допаѓа ова.
  7. menelele

menelele Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2013
    Пораки:
    709
    Допаѓања:
    8.526
    Добар ви ден! ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ - САМО СЕ ЖАЛАМ!
    Ве читам ама нема што ново да пишам, освен да мрчам. Ме мрзи, ми се лежи, ништо не ми е слатко за јадење, желудник ме гори. и згора на се детето е 200 на саат. Срцка е, ама јад неможам да и одам по газот.
    Некако косава ко здивена ми е, сува, ама па не ја ни пазам. Се сабајле се бањам, зошто навечер ме мрзи и нега никаква. Па ми текна дека пред два месеци купив кокосово масло за коса, па ставив сега. А и фарбава некако не ми фаќа, и одма ми подраснува коренот. Аууууу:@ на ништо не личам.
    Ми се оди на одмор, ама има време. Врска немаме кај ќе одиме.
    Знам си се испожалив.
    @duffi многу си убава.

На Petar80, VladeMila, Sky-butterfly и 10 други им се допаѓа ова.
  8. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.971
    Допаѓања:
    219.546
    Од нас трудниците сите по ред тоа ќе читаш се нешто ни е се ни се спие мрза 100 тка .. тоа е ајде може накај 5 месец ќе се подоправиме :)

На Petar80, VladeMila, Lady Phoenix и 4 други им се допаѓа ова.
  9. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.650
    Допаѓања:
    7.475
    Да не била таа жена во климакс:(
    Викаат дека тоа е симптом за климакс:)

На Petar80 и Lady Phoenix им се допаѓа ова.
  10. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.590
    Допаѓања:
    201.828
    Ви блaгoдaрaм нa сите зa честитките, дa сте ми живи и здрaви, пoвелете нa сoфрa!

Не пишaв oд сaбaјле, стaнaв сo мaтнa глaвa, прoменливoвo време ми влијaе, oчи не мoжaм дa држaм oтвoрени. Кo зa белјa, не мoжaм ни притисoк дa си мерaм, aпaрaтoт немa бaтерии.
    Нa oвoј ден стaндaрднo сме вo Струмицa. Амa гoдинaвa прескoкнувaм, не мoжaм дa пaтувaм, зaтoa мaжите се тукa дa ни oбелaт oбрaз, тие не јa прекинувaaт трaдицијaтa.

Убaв ден друштвo, oдмaрaјте!

На Mrs.Bass, Viktorijaaa5, Petar80 и 20 други им се допаѓа ова.
  11. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    259.328
    У сите постови си се пронаоѓам, освен за плачењето...порано бев плачка сега тешко некако, ги шпарам солзите :)
    Времево денес само на спиење ме тера, трудна не сум, од мрза ќе да е. Изигравам лоша мајка пошто мм вика малава од дома ќе не избрка како тргнала со ароганцијата. Па и ми подвикнува чат-пат. Ја казнив и ги изгасив цртаните и у кревет ја пратив. Ич не сакам невоспитани деца не сакам моево такво да стане.

На Viktorijaaa5, Petar80, Val-Dim и 22 други им се допаѓа ова.
  12. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.804
    Јас не се расплакав на сликата,да не се разбереме погрешно.:)

@Annath вечно име на баткото и на,сите други што слават.

Последна измена: 2 август 2016
    На Viktorijaaa5, Petar80, sanjaeva и 8 други им се допаѓа ова.
  13. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.895
    Допаѓања:
    15.406
    Многу се нервирам кога децата ќе ги крстат по баба и дедо,внука ми име по дедото,да е прва внука ај може и ќе помине некако ама не е,ќе пукнев од нервоза на мекици кога го кажаа името иако они си го одбраа кумот предложи уште 4 многу убави.
    @Annath Среќен именден,нека е жив и здрав.Ме мачи од вчера некоја осмица мислам,уствари не сум сигурна дали е осмица бидејќи сабајле се разбудив со страшна болка целата лева страна од грлото и едвај голтав,испив еден Аналгин подобро е сега ама не ми е јасно може ли грлото да боли од растењето:?:утре ќе одам на стоматологија само се надевам дека ноќеска добро ќе поминам.
    @duffi Прекрасна,среќни и вечни да сте:inlove:
    Денов е резервиран за слава кај баба и дедо,одам да се спремам:)

На Petar80, vitamina, Annath и 6 други им се допаѓа ова.
  14. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.199
    Допаѓања:
    106.238
    Поздрав друштво!
    Најбитното - жива сум!!
    Успеав да спакувам 14 години во 10тина торби и еве ме во мојата детска соба како некогаш...само што сега до мене спијаат три дечиња...
    Во животот после нив имам само една желба,мисла, план..да имаат дом ама не само физички кров над глава, туку топлина, семејство, тие тројца заедно да се будат и заспиваат, во љубов... таков дом...
    :u: битно живи сме, па се што ќе биде нека биде...
    Поздрав мили мои!

На Rirri, Mrs.Bass, Viktorijaaa5 и 44 други им се допаѓа ова.
  15. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    259.328
    Бубале девојче :hug:

На Petar80, kala21, sofijanoka и 18 други им се допаѓа ова.
  16. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    И јас сум за на заболекар, заб ми се клати :!:
    само уште да не ми е страв :sweat: се, се ама од тоа душа немам :worried:

Цела глава како со клешти да ми ја стега некој, слаби вртоглавици, често заматување на видот, вечно ненаспана (а стално спијам) и уморна и отоци :|
    Што ќе да е кој знае, страв ме фаќа, на лекар не ми се оди ама ако продолжи вака ќе мора изгледа :worried:

Бубале :hug::hug::hug:

На Petar80, kala21, Annath и 6 други им се допаѓа ова.
  17. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.730
    Допаѓања:
    322.853
    Se vrativme od rucek.
    :@
    Sveki najkulrurno ne prasa kako sme pominale..ovie dvajca kutat..i samo cekam ujdurma od niv.
    Ne izdrzaa:envy:-"aj javi se vo agencijata preku koja bevte rezerviraj za nas za septemvri ama da plakame na rati,ama nemame karticka pa da mu nosime pari":o
    Mene ne me nervira nivniot glupavatilok tuku sto mi go nerviraat Refo.
    Pred 4 godini im doplativme odmor vaka.
    Refo neznae da odgovori pa muc,muc "utre ke se javam".
    Po pat nakaj doma mu velam "sea brat mi e na red da mu platime odmor,na ovie im pomina":^).
    Krivo mi e sto mu dodavam na seto toa,ama imu rekov-tebe ti e brat i ti ke si rascistis so nego..

На Viktorijaaa5, Petar80, kala21 и 21 други им се допаѓа ова.
  18. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    8.913
    Допаѓања:
    272.658
    Како помлада си бев и јас голема плачка,ќе си најдев некој причина ќе си поплачев и ми олеснуваше.Сега не ,многу тешко се расплакувам и обично не на лоши и тажни моменти ,не на сентименталности ,туку некогаш сосема без врска.
    Ама вас трудниците ќе ве карам ,немојте бре со плачки,излегувајте,занимавјте се со било што ве исполнува,замислувајте си го бебуш.Јас секогаш кажувам дека најсреќна и нај насмеана сум била кога сум била бремена .

На Rirri, Petar80, vitamina и 11 други им се допаѓа ова.
  19. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.493
    Допаѓања:
    97.042
    Мене невести не ме расплакуваат, напротив глетката ме облева со нежност и автоматски ми се појавува насмевка на лице кога гледам слика или во живо. @duffi прекрасна си!

Она што ме расплакува е ситуцијата на Бубале. Мразам неправди од било каков карактер, а посебно оние во кои стрдаат дечиња. Многу си млада и храбра:hug:! Држи се, ништо друго не ти преостанува оти имаш три души кои чекаат на тебе. А баш како што те читав мислев дека ситуацијата се средила... Штета...

@referentka Рефи кажи им на тие простоќите твои од девер и јатрва оти до септември 10 картички ќе извадат, не една|(.

Последна измена: 2 август 2016
    На bittersweet, Viktorijaaa5, Petar80 и 19 други им се допаѓа ова.
  20. mariatim

mariatim Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    1.153
    Допаѓања:
    12.528
    Поздрав друштво.
    Се регистрирам од кај свеки се дотерав и цело време кармин си имам,на здравје одмор како беше,девер јатрва се држат на дистанца со прашања,може не им се слушаат одговорите а и бааш ме брига да ручаме и идеме.Мм вика ти се гледа по фацата не ти се седи,па кога сее како да поминеш по редот,и јас така ќе си седам небаре од странство доаѓам и прв пат ги гледам8)

На Petar80, vitamina, Sesil и 12 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.