Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Mrs.Bass

Mrs.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    897
    Допаѓања:
    7.318
    Женчиња мои добро утро/добар ден

Повелете почастете се за на синко роденденот

Супер поминавме ем роденден ем крштевка:party:...синко мој добро издржа со оглед на тоа што не е добар , го фати вирусот со про--в и :envy: срце мое ...го крстија си преспа во ресторанот во количка , стана и се радуваше...долго ќе го памтам овој 1 роденден:)

Поздрав женчиња

Уживајте во :sun:

На Teodora*, anina, Daleron и 20 други им се допаѓа ова.
  2. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.422
    Допаѓања:
    279.636
    @Mrs.Bass среќен роденден и крштевка на малиот!Ме потсети на првиот роденден на постарата ќерка го направивме без струја.Тогаш воглавном дома се правеа такви работи и некаде после 3 саатот само што дадовме ручек за кршевката снема струја и не дојде 2- 3 денаНа свеќи ги пречекавме гостите ама сепак и по тоа се памти.Гушкајте ги додека се мали брзо растат јас годинава полуматура ќе и спремам

На Teodora*, anina, anel и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.962
    Допаѓања:
    203.355
    Добро утро жени!

Еве ме и мене, оправдано отсутна вчера, малиов не ми е добар, нешто со мала температура и кашлање од затнат нос... да видам денес како ќе е со свеки, ако мора, утре сабајле на лекар ќе го носам. Во принцип не сакам давање антибиотици ако не мора, ама грлото ми е сомнително, па сакам да го види матичната. Ах тие градинки, колку и да се супер, од аспект на болести се ужас. Ама ајде, така се јачаат деца.

Битерке, среќен нека му е роденденот на мажето, и уживај сега малку сама ;) знам дека за два дена ќе го бараш, ама еден месец ништо не е, ќе пролета. Башка интересно ти е со малите дома.

Јас од денес сум на УН-диета. Па ај да видиме дали ќе има ефекти кај мене. Не стигнав да одам кај нутриционист, па реков вака ќе терам, да пробам. Не сум држела диети до сега, освен рестрикција во јадењето, ама сега ќе морам. Одмор иде, ќе уплаќаме за некој ден, па мора да се стегнам :P додуша, септември е далеку, ама па лета времево....

Уживајте во сонцево, јас посабајлечки работев турбо, сега пак... па се читаме!8)

На Teodora*, anina, anel и 12 други им се допаѓа ова.
  4. Pepelaska25

Pepelaska25 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    555
    Еве ме и мене после подолго време, ве гушкам и бакнувам сите до една и ви посакувам прекрасен сончев ден исполнет со многу прегратки и допири кои ќе бидат само увертира за она што ќе се случува вечер, спакувано во прегратките на ноќта.
    Според мене денот е поубав кога си постојано во некој еротски набој чија кулминација ќе се случи длабоко во ноќта. Додека сте на работа можете на партнерот да му испратите некоја безобразна порака, провокативна фотка, потоа дома искористете го секој миг за заводливи погледи и допири и ќе видите дека сексдот ќе биде многу, многу поинаков.
    Исто така доколку се ослободите од долната облека барем кога сте дома тоа само ќе ја распламти вашата а и фантазијата на партнерот. Да не се разбереме погрешно, не да шетате голи, туку само да се ослободите од долната облека и протоа да му дадете до знаење на партнерот дека не носите ништо под фустанот. Ако секојдневно практикувате интересни игрички како увертира за сексот верувајте дека никогаш тој нема ни да помисли на друга.

На tinan, anina, anel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Dobro utro zencinja..

Ve citam za :sun: kaj nas go nema..:worried:
    Mnogu gripovi naokolu,cela bolnica bila preplavena,i detskoto oddelenie i intenizivna,i prvata pomos isto bila sinoka preplavena koga TarzanO ja nosese sVeki radi pritisokot..Zatoa jas tuka vo karantin :worried: (mada ako ima da bide i od tie sto doagaat na poseti ke ne prifati.
    Zenceto sto lezi so mene poslednive dve nedeli,vcera i kazaa deka moze da si odi,ama ke si polezela use nekoj den,doma site i se fateni od virusot..
    Zatoa setkajte no pazete si go imunitetot..

Bitterke nUm mnogu mnogu mi azdisuvaj :fubar:...ke izdrzis eden mesec ti,mada moze da pocnes i da grizes ama ke izdrzis..:rofl:

Ve citam so dietive i Annath i Anina,jas si se vadam so sinko sega i so lezanjevo :tmi:

Pocnav seksovi da sonuvam so TarzanO na sabajle :tmi: :$ pa se budam cela prepotena :D

Imajte ubav den i cuvajte se i od gripot i od luge bezrbetnici oti gi ima mnogu..:drunk:

p.c.ne vi se dopadna predlogot so gotvenjeto...:?:

На tinan, anina, anel и 12 други им се допаѓа ова.
  6. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.799
    Хелоу секси лејдис.:makeup::emo::hai:

Сабајево ги носам дечките во градинка, гледам две, три мрсулави деца и си свртев налево круг и назад дома, не можам да ризикувам, не само они што можеби ќе се разболат ама јас стопосто ќе се разболам па така по сигурно ми беше дома да си ги вратам.:worried:

@galapce мор ја не му се скирам за делот без кхм, кхм, :rofl: сум издржала 9 месеци без секс додека бев во Мк, не ми е тоа проблем, ни ќе гризам, ни ќе апам, знам дека нема и тоа е тоа, само животните не знаат да се контролираат, ние луѓето знаеме.:^)
    :?:

Проблемот е што сум навикната да имам подршка околу децата, знам ќе дојде во толку саат и ќе има некој малку да ме одмене, ми дава некоја посебна сила и сигурност и плус иако се бунам кога ме загушува од гушкање во спиење, тоа највеќе ќе ми фали.:wasntme:
    :*

Да кажам и јас нешто за нутриционистите, јас не ги сакам ич, мислам дека повеќето немаат појма од животот, посетив неколку ради зголемување на килажата и ОМГ храната што ми ја одредуваа да ја јадам за еден ден ја не можам ни за една недела да ја изедам.:x:!:
    Не дека не јадам ама пример се најадувам од малку, не можам пример пола кг кисело млеко, два портокали, две јајца и незнамшто да изедам за доручек, можам да изедам едно јајце и парче тост и толку.
    Не ми земаа во предвид дека ако изедам повеќе него што можам повраќам, не ми земаа во предвид дека јадам повеќе зеленчук од овошје, некако мислев дека исхраната ќе биде прилагодена на мене а не на некој рецепт кој е ист за сите, така да јас не сум задоволна од нутриционистите, барем тие тројца јас што ги посетив.(n):shake:

Вие женски како сте, читам имате :sun: ако уживајте во него.8)

На ozbilnazena, anina, anel и 10 други им се допаѓа ова.
  7. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.289
    Допаѓања:
    111.750
    Битерке, ке се снајдеш ти си силна женска ;) Ако не тука сме ние ќе долетаме за час на помош, ти само пушти авионот :* Ја и така сум разочарана од ситуацијава во која се наоѓаме, на радо срце би скокнала, а и размислувам да ти кажам и ние да фатиме гурбет некаде :D

На Annath, anel, galapce и 2 други им се допаѓа ова.
  8. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    @Mrs.Bass srejken rodendenot na princot :) golem da raste.
    pametam koga pisuvavme vo temata bremenost,brzo si minuva vremeto :)

Dobar den od mene,denes kaj nas si vrne dozd a jas pa si mislev da zavrtam nekoj krug so malava ama zdravje ke ostane za drugi den.
    Nisto posebno,obicen den denes pa si napraviv cokoladna alva :) povelete ima za site ;)

Pozdrav od mene imajte ubav ispolnat den :)

На anina, Annath, anel и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Mrs.Bass

Mrs.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    897
    Допаѓања:
    7.318
    На Annath и bittersweet им се допаѓа ова.
  10. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.289
    Допаѓања:
    111.750
    Ајде, и така за нас, читај архитекти, овде работа тнко, таму ќе си проектираме дрим хаусис, ќе си уживаме на плажа и ќе и се наоѓаме на Битерка во вакви моменти ;)

На Annath и Mrs.Bass им се допаѓа ова.
  11. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.874
    Допаѓања:
    101.847
    @bittersweet среќен роденден на сопругот.И ќе помине месец дена дури се завртиш.
    @Mrs.Bass среќен роденден на малиот па побрзо да си добие сестричка.Да не се одучиш од чување,набрзина ќе пораснат...:).

Луѓе ,дали е до времево,надвор сонце а јас немам грам сила.Преуморна сум.

Ме викнаа на интервју...:wasntme:,што ли ќе биде...:angel:

На Teodora*, anina, Annath и 7 други им се допаѓа ова.
  12. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.799
    @Mrs.Bass @AngelOfArh ве примам, ве примам, посебно овој месец.:lol:

Сега гледам една колешка ставила слика на твитер, еден од најсмртоносните пајаци нападнал еден од најсмртоносните змии во гаража кај неа.:worried::x

П.С ово не е за женските да не доаѓаат, ете јас 34 години два пати само имам видено ваква кафеава змија.:wasntme:]:):wasntme:

10422266_10152634648740887_4854195327058072984_n.png

На anina, Mrs.Bass, Annath и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Lunicke daj Boze na arno da pomine intervjuto i da donese rezultati.

Bitter kako be se najsmrtonosno se naslo kaj nea vo garaza :o ?
    Na so mesto zivee prijatelkata?
    Ne ti cestitav rodenden na libeto od so se zasemetiv po sarmata :lol: .Da e ziv i zdrav i samo koga ke e so tebe da mu e prav..:tmi:

Jas vcera i deneska imav poseta od prijateli od Bugarija i Grcija.Megu drugoto imase mango,ananas i kokosov orev..Aj ananasot ke go izdelkame,ama ova drugovo kaj ke go delkame..:drunk:
    Gradite mi se cini deka mi se prosiruvaat koga ke se vidam so dragi luge,bilo prijateli,rodnini..
    Ima uste edna vest.Gazdata go prodade biznisot na druga firma.Novava navodno ne prifatila site vraboteni ama tek posle dva meseci ke ne prijavuva.Ne veruvam deka ke prifatat rabotnik koj e na bolovanje..:envy:
    Sto znaci i jas sum so status ne vrabotena,najverojatno.
    No toa ne me zagrizuva kojznae kolku.Barem ne zasega.Se neka odi kaj ke odi,samo nie da sme zivi i zdravi,bebus da napreduva i zdravje na site.
    Se drugo moze da se nadohnadi,popravi,sredi..

На ozbilnazena, anina, Annath и 10 други им се допаѓа ова.
  14. CrazyOne

CrazyOne Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    2.111
    Допаѓања:
    20.077

Мене ме боли глава, цел ден бев надвор да завршам тоа што треба. Кафе не ми помогна, па сега на благо ќе се фрлам. Сака некоја? или да не прашувам ич?

На anina, Mrs.Bass, Annath и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.711
    Допаѓања:
    153.703
    polse rabota me preceka bebe so temperatura i zatnato nose....aman veke ....
    mu nikanat katnici i epten so maka gi vadi...pred 10 dena bese bolen sega pak....ke poludam ,mi se cini....

16. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.874
    Допаѓања:
    101.847
    Денес гледав некој филм ,не знам како се викаше,небитно,глумеше актерката од „Кафулето На здравје“ .На времето кога бев тинејџерка го даваа во ноќната програма.Постарата генерација сигурно се сеќава ,изворедна хумористична серија .Е сега актерката толку остарела,што ми беше страв да се погледнам во огледало,можеби себе не се гледам добро :rofl:.
    Незнаењето понекогаш е блажено.
    @bittersweet стварно има кај тебе змии и пајаци?Мислам си сретнала такви ,во домот или дворот???:worried:
    :worried:

На Teodora*, tinan, anina и 3 други им се допаѓа ова.
  17. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.289
    Допаѓања:
    111.750
    Австралиски смртоносен полски пајак? Не ме зезај!!!!!! Змијава не ми е позната, ама пајаковвввв..... Мрзам пајаци, ама се воодушевувам од нивната интелигенција. Во село од кај што е свекрва ми има такви чудни створења, да не знаеш на кај да фатиш. Врв ми се сентипедите, во сон се штрецам од нив, ама толку се борбени да не знаеш на кај да фатиш, после една блиска средба на перница едно утро бегам на километар од нив. @bittersweet не, не ме убеди да не доаѓам, не се сеќирај ;)

На anina, Annath и bittersweet им се допаѓа ова.
  18. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    Здраво женски,

Јас три дена ве читкам со едно око, з'ш немам сила двете да ги отворам истовремено. Грипот ме совлада и ме смести в кревет 24/3 засега. Не смее да ме заобиколи ни една година, морам да си го одлежам.:( Мислам и трепките ме болат. :sweat:Денес почнав да мрдам со рака, па велам да пишам некој збор.
    Среќни родендени и на мажи и на деца, уште многу да си дочекате, да не набројувам на кого да не утнам, не гледам баш најјасно сеуште.
    Јас после неколку блиски средби со шкорпии и сентипеди и од мува имам фобија ако ми влезе дома.
    Туку лошо кога си болен и сам дома, ни чај нема кој да ти свари. :(

Имајте убав ден и чувајте се од грипот:f::f::f:

На Teodora*, ozbilnazena, anina и 4 други им се допаѓа ова.
  19. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.289
    Допаѓања:
    111.750
    Ја да ви кажам, пошто не знам кај више не кажав, 2 конфекциски броја минус, оу јееее..... Се исплати гладувањето, со оглед на тоа што синоќа се нафукав сирова храна на гости кај пријателка, сознаниево убаво ми дојде. Сега можам да здивнам малце :D

На Teodora*, Ariel, WORRIED.BT и 6 други им се допаѓа ова.
  20. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    17.080
    Допаѓања:
    184.205
    браво ангел супер резултат некоја диета е во прашање? Јас ун си ја терам незнам ни кој ден сум веке 24 мислам овошен денес Килограмите се тука едвај -3 ама јас и веке немам за симнување дал усте 2 -3 се
    Инаку добро утро добар ден на сите за денес изпланирав да се дотерам и да си изспаднам со другарка на кафе ама коа станав дошла црвена амија кај мене а и ветер мислиш ке те крене така да ке се дружам со пеглата денес

На Annath и AngelOfArh им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.