Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Чек мор ти колку постара од мене :D нема ред, ми се допаѓа земам преку ред 8-|
    Не си легната уште :coffee:

2. lunicka

lunicka Форумски идол

Aj,aj што сте направиле,на се сте мислеле.:D Јас не го носам мојов Тарзан сакам да си најдам некој од тоа докторите,јес да се гинеколози ама како на доктор да му се отворам и кажам што се ме боли.Којзнае човекот може и да ме излечи особено ако ме смести пред микрофонот:rofl::rofl::rofl:.
    Договорено и за свечени пижами и за подароци. @galapce си сака пари,и после ќе кажат немало корупција и мито во Македонија.

А сега да се вратам во реалноста,денов ми е напнат,си легнав и станав со главоболка.И баш сонувавав страшен сон ,дека сум умрела,да не е некој знак тоа после на Фемина да ми го издадете оној плакат што се лепи по бандери:D.Прочитав во соновникот нема лошо значење ама чувството е лошо.
    И праќајте ми денеска позитивни вибрации ,потребни ќе ми се.(poolparty)

Val-Dim, anina, kukla21 and 10 others like this.
  3. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

tessie, Ariel, bittersweet and 3 others like this.
  4. ozbilnazena

Од мене цела моја позитивна енергија за тебе Луничке:sun::sun::sun: Нека зрачи нека врти среќа:d:
    Не умираш животот ти се продолжил на јаве :angel: ееејј јас колку пати мртва на сон а на јаве воскресната:)
    И Исус не може со Озбилнава:) Соништа, јас со баба ми цела ноќ се дружев, реши жена замина не ме зеде :angel:Рече детено ќе ти дојде мораш да го жениш и внуци да чуваш:inlove:
    Имајте пријатен ден:hug::hug::hug: Одам да шетнам горе доле да видам што се ради:hai:
    Чек се привратив:)Добредојде на Теодорче:coffee::f:
    А Таска нека згреши, прочукај нешто, кафе стај нешто напрај :coffee::f::hug::hug:

Last edited: Mar 5, 2015
    anina, lunicka, anel and 5 others like this.
  5. mareane

mareane Форумски идол

Добар ден на сите.Позитивни вибрациии и од мене за @lunicka:sun: Соновите јас си ги тумачам како ми одговара а за твојот со сигурност да знаеш дека е за нов почеток
    @ozbilnazena мило ми е што почна од сабајле пак да пишуваш оти ти шириш најпозитивна енергија која на сите ни треба:clap:

lunicka, tessie, Annath and 5 others like this.
  6. Cuci81

Cuci81 Истакнат член

I jas odsabajle so nekoja glavobolka, po se izgleda od vremevo e tmurno, dozdlivo.
    Kazuvajte za svadbata koga e da se turam na dieta, da recat svatovite more so ubavi svaki. A za tarzanite svatovi ic ne mi trebaat, dosta mi e mojov.
    Za poklon vo Mk znaete kako pravat, od nivnite svadbi sto ne im se svigja go nosat. Jas zamislete ni eden nemam dadeno, pa galabce poveli na regal se naredeni odberi nekoj.
    Se seguvam se razbira, gledaj teraj si ja bremenosta, a za svadbi ima vreme ke igrame. Samo da sme site zivi zdravi i na broj pa moze i poveke.:f::party:

anina, anel, Sky-butterfly and 8 others like this.
  7. imelda

imelda Популарен член

Dobro utro. Sum se uspala. Beter sum od mazh koga se razbolam. Pa sinoka takva gola razgolena, chipki i sateni tolku great, nekoj da ne otvoril i prozor da se luftira.
    Popladnevo imam ispit, frlajte voda po mene.

@lunicka da sonuvash deka si umrela mene baba sekogash mi vikashe znachi nekoe zlo ti umrelo, a starite znaat poveke za takvi raboti, jezivo da go sonuvash ama ne znachi losho na jave. I ti prakam so mislive pozitivni vibracii za deneska, da ti pomine denot so ubavo.

Bolnite od glava, mavajte po edna rakija i pobrzo da vi pomine.

anina, lunicka, anel and 8 others like this.
  8. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

А ја сонував ќерка, малце беше грдичко бебето ама многу си ја сакав, сонував како ја раѓам додуша ама како да сум заспала и се разбудив дома со бебе до мене. Си ја гушкав цело време. Радостии во сон, се разбудив и надвор беше најубавиот ден, вчера какво сонце имаше цела зима немало така.

anina, joy1, lunicka and 11 others like this.
  9. Mrs.Bass

Mrs.Bass Популарен член

@AngelOfArh aaa што убаво, ми мириса на ќерка на повидок...Дај Боже набрзо да не израдуваш...
    @galapce ќе средиме ние за свадбата и за поклоните не му се секирај:party::d::d::party:

Позитивни вибрации пуштам на кој му требаат @lunicka

Да ви признаам дека сум навлечена на PINTEREST скроз 8-|

:coffee::coffee::coffee: какао од мене за сите...

lunicka, kukla21, anel and 11 others like this.
  10. Annath

Annath Форумски идол

Хелоу лејдис... еве ме и мене, од работа ви пишувам...
    не ви досаѓам со моите дешавки деновиве, само сакав да ве поздравам... и ова ми е начин побрзо да ми мине времето до одење дома....

anina, lunicka, anel and 7 others like this.
  11. referentka

referentka Moderator Staff Member

Е*ате денот дождлив.Како кажуваат , наредните денови дома ке се заковаме.
    Како малечка се секавам мајка ми имаше машина за шиење, ама никако не ми даваше да припарам до неа.Еднашка начекав таа на работа, јас си седнав и пробував да чијам, па испокршив игли кои тогаш се набавуваа од Србија (така мислам)..
    Немаше време мајка ми да седне да ме научи, и тоа многу ми е криво..
    Сега ке си седев и ке си шиев нешто за себе, за домашните....и така времево е свртено само на штедење и рестрикции во однос на растрошност на гардероба

anina, lunicka, anel and 3 others like this.
  12. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Аааааааа како да не, ем да го пазам од сестри, ем да го пазам од секси сваќи, Н-Е М-О-Ж-Е.]:):devil::envy:
    Пари давам, маж не носам.:rofl::rofl::rofl:

Децава ги успав скоро сите, уште мадам храбро се бори, очињата и се на пола копја ама не се дава.:yawn::)
    Си развив нов начин на бањање, штедам на време и сите избањати во исто време, дечкиве ги ставам во када, додека си играт, јас и мадам под туш, не дека сум којзнае колку бањата ама битно да не си смрдкаме:rofl:така сите сме готови во исто време, млеко, приказна и на спиење, жена бре мултитаскинг ни е во крвта.^_^;)

Денес тој типот што ме боцка, ми праќа смајлиња на фб, собрал храброст и ми напишал хај:hai:, јупииииииииии леле колку се израдував.|((facepalm)(facepalm)

Val-Dim, anina, joy1 and 19 others like this.
  13. Annath

Annath Форумски идол

Хаха, битер, ме изнасмеа со типот... баш те читав дека многу време му треба да пише... којзнае во живо колку време чека да и пријде на девојка :lol: прочитал типот дека си во Острелија, сака да бега одовде, па те начекал на фб. Не е битно што имаш деца и маж, дај шта даш, само да се кидне од тука :rofl:

anina, lunicka, ArmaniCode and 7 others like this.
  14. galapce

galapce Форумски идол

Bitterke ako ne ti se dopaga so ne go blokiras?
    Ubila ye radoznalost..:rofl:

More navistina ke ste super deverusi.Samo so vas poklon ke povratam troskovi :rofl:

Sala na strana,od site strani sandardistka faka zivotecov,ama covek mora i da se nasmee za pozitivno da gi usmeruva mislite i energijata.
    Majka mi ne dava da placam,nikogas ne ni davase ustvari.Vika solzite solzi nosele.E odi pa ne placi ponekogas..8-|

Mnogu itri vie,vidovte se sobirame bajagi i ke doagate bez tarzani,aj i mojot da ne dojde pa ke potpise nekoja od vas e.ago.:D
    Oh,jedan dan da prodje,drug da dodje..

anina, lunicka, toogood and 8 others like this.
  15. danichap

danichap Moderator Staff Member

И јас си сонував ќеркичка пред некој месец. Слабуњикаво, плаво, бледо...прозирно. Ама опркнато беше а јас веќе со друго во стомак:rofl:.
    Психа.

Сонот и кај тебе што побргу да стане реалност:sun:.
    Нетрпеливи сме и за Куклето(fingers).
    Ми фали и Теси:$.

Јас се расправам со адвокати и бирократски процедури...а како би спремала свадба сега(poolparty):music::d:

anina, lunicka, kukla21 and 11 others like this.
  16. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Ајде ко што ти се остварил тебе сонот и мене Данке, па ќе те гњавам после во пораки ова како, она како :D И мојот и на Кукла и на сите во темана ;)

Битерке вака така ги среди деците, ги стави во ред, момците ти се златни, знаеш нели, а малата госпоѓица? Ма остај ја она се прави важна пред батковците :*

anina, lunicka, kukla21 and 6 others like this.
  17. Daleron

Daleron Истакнат член

Не можам да ве читам оти сум во ониие од раѓање улавите, ама на ваков не пеам:
    images.jpg

Ама на ваков оффф веднаш. И карајте ме бе колку сакате.

31M8X3-sMqL.jpg

toogood and anel like this.
  18. ozbilnazena

Јас од оние без фејс, нема кој да ме види, боцне, ни да ме бендиса:(

Еден од оние што влетуваа во форумов видел ников озбилна жена и ај ќе си ја проба среќата.
    Сиротиот мислел ова е онаа програма на Драгана М, озбиљан мушкарац тражи озбилну жену:D:rofl:
    Што да правам така ме крастија, инаку може покреативна ќе бев сама име ако си дадев.

И еве вака седнувам јас и гледам порака со хај:hai: е ај хај:hai: вратив и јас:)
    Нели да не бидам некултурна може мака си има човекот па со хај ќе решиме се.
    Од каде си, што работиш, може да се видиме и тако даље...
    Ај одговорив од каде сум што работам, а за дружба идам со придружба, дечково ми е близу два метра.
    Побегна ден далеку, виде ништо не прави со озбилнава па гледав им се пушташе на девојчињава.
    Се жалеа и тие на форумов.

На осми март јас не можев да дојдам на ред од мајка ми и свекрва ми покојна.
    Кој како јас личен шофер на матмазелкиве, ги носам на фризер ги земам од фризер.
    Ги носам во кафана ги земам од кафана.
    Кокони едни ај двете со пензии фрлите нешто и мене ми е осми март]:)
    Рака на срце ќе бапнеше свеки некое евриче а мојава некое денарче, колку за едно саглам фустанче.
    Еднава бог си ја побара другава далеку ми е, нема ни кого да носам ни кому да купам.
    Мерак за по кафани и тоа женско лудило не ме дрма.Во кафана одам и на 10 -15 -20 кога ќе ми ќефне.
    Вие на свекрвиците и на мама шти им купивте:)
    Дилке мор што е важно каков е микрофонот:?: мор овие и двата се држат во рака:wasntme:
    само на едниов пееш на другиов стенкаш(lalala) немој да ме караш ме фркна нешто глава :coffee:

anina, bittersweet, do-re-mi and 7 others like this.
  19. ArmaniCode

ArmaniCode Популарен член

Zdravo zeni, kako ste denes? Gledam raspolozeni za igranje, za peenje:D Kako mi se igra na svadba sega, I na masa ke se kacam:rofl:
    Uf, zena da ne si, eden kup rabota I nikako krajot da i dojde. Vcera majstorite izvadija se od kupatilo, denes treba so vodovodcija da se raspravam. Edna raka I edna noga kosta dve cevki da smenat:devil: mu vikam na maz mi, trebase za zanaetcii da si ucime, ic ne ne biva za rabota po doma, kolku pari sme dale po majstori, ni se place.
    Inaku od sabajle sum se fatila za rabota vo kujna, zamesiv lebce pa vikam aj na sinko pisii ke mu napravam za dorucek:) I sega cel dom mi mirisa na zejtin I przenici uste rano nasabajle, ke pocnat I komsiite da tropaat na vrata:D
    Se mislam sto za rucek da pravam. Taman si najdov razlicen recept za leka sin mi pocna da ja jade, sega pa na maz mi ne mu e ubava :smirk: ke treba za site posebno da gotvam(n)
    Imajte site ubav den:*

anina, ozbilnazena, lunicka and 5 others like this.
  20. anel

anel Популарен член

Леле жени, ќе ве остави човек еден ден и се ќе пропушти , и пижама парти, и организација за свадби, колку сте брзи и вредни. Јас се нудам ако уште не е касно, можам околу благото да помогнам
    white-chocolate-wrapped.jpg

Ме бива и за правење, не само за јадење:lol:, и за тие што се на режим ќе смислиме нешто, нема да останат гладни.:)

Можам и да пијам и да пејам, ама соло никако, само ако и треба на @Daleron придружен вокал, сепак не сакам да ја расипам веселбата:lol:

Јас, да си кажам, мм не го носам, он од електро е:rofl::rofl::rofl:, таман човекот на раат да си поработи дома:rofl::rofl::rofl:. А и јас да видам некој во бел мантил, а здрава, доста ми е од компјутери.:D

И за подароците се договоривме, во :e:, а ти @galapce , дај боже да имаш време да исплетеш за сите по нешто додека се породиш.Ама не претерувај многу, ова тежи, треба некој да го носи:rofl::rofl::rofl:

FB_IMG_1425561362339.jpg

Е, средивме се, жени да одиме во шопинг на спавачици,(hollest) да не биде шаренило, да си одговараме една на друга.:)

@anina , среќен роденден и крштевка на малечката, само радости да ви носи.:^:
    :party::party::party:

Ајде чао женски :hai: ако треба уште нешто кажувајте дур е време;)

Едвај најдов кој друг имаше роденден, @WORRIED.BT ,среќен роденден и на твоето сонце.

Last edited: Mar 5, 2015
    Val-Dim, anina, Bozica1980 and 7 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.