Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.145
    Допаѓања:
    329.234
    @Kitten auuu urlav od smeenje so klipov.Legenda se

Jas doma sum,bebka ja uspivam.
    Rucavme kaj sveki
    Da zaspie i ke pecam leb vo pekacot pa tusiranje.

На galapce, Tajnaotrovna, kukla21 и 11 други им се допаѓа ова.
  2. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.834
    Допаѓања:
    275.002
    Јас само да се умешам иако не ви спаѓам во групава, др. Шиколе е најдобриот нефролог во земјава, во тоа биди сигурна.
    Поздрав :)

На galapce, Tajnaotrovna, Espadrila и 4 други им се допаѓа ова.
  3. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Ола лејдис енд џентлемен.:hai::hai::hai:

@mareane среќен роденден на ќеркичката.:party:
    :party::^:

@vitamina честито годишнина.:hug:

Се гледам во огледало како авет сум се направила, 8кг за една недела изгубив, децава и тие сите ослабени, само на смрзнати електролити и бистри супи се веќе 10 тина дена, ја гледам Енџела на @promeneta да ти е мерак да ја изгњавиш, моиве се сега само коска и кожа.:worried:

Сега во моментот тема за оговарање во мое маало:lol:е ќерката на комшиите либанци дека им избегала за црнец.(facepalm)
    Од ненајавени гостинки ја добив информацијата, ете двете теми во една слеани.:lol:

Вчера татко ми ги чуваше децата сум спиела 18 саати, како легнав. не мрднав, ми требаше таков одмор на телото, сега пак можам да не спијам со денови.:)

На Peco, JuLleE, galapce и 28 други им се допаѓа ова.
  4. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.162
    Допаѓања:
    137.264
    @vitamina среќна годишнина @mareane нека и е срекен роденденот на ќеркичката

@Mr. Right покажете му малце заби на ,,господинот,,, неговата плата нека ја троши како знае ама колку што оставате вие за дома толку и тој да остави, у спротивно нема јадење за него, од ваши пари давање ни за лек, па ако му одговара нека троши

Мене мрза ме фатила, и тоа голема, чистев од сабајле, средував, па седнав и ме мрзи да станам и за ручек да напраам. Затоа за ручек леб и мармалад ке се јаде :D па за вечера ако добијам инспирација ке напраам нешто.

@promeneta обожавам да те читам за Енџела твоја, ептен ти е срцка ќеркичката

На Mr. Right, Annath, galapce и 15 други им се допаѓа ова.
  5. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.296
    Допаѓања:
    92.028
    Ослабев едно кило денеска сигурно :D шопинг и шетање по ваков пекол само јас можам да испланирам (facepalm)
    Мм се жали дека додека е малку слободен максимално сум го користела само за мои планови :rofl:

Излегов да си купам сандали и некое ланче се вратив дома со сандали, 2ланчиња,обетки,лак,ацетон,хулахопки,маска,фолија за моб,лубеница,чај и уште некои ситници ааа и селфи стап (facepalm) ефтин беше де :rofl:
    Абе не излегувам да трошам кога немам потреба ама кога ќе излезам немам осет се ми е 'потребно'
    Испратив маж на работа и сеа до вечер ќе дремам :lol:

Честитки до сите кои имаат повод за славење :)
    @promeneta колку сакам да ти дојдам на гости и цел ден да се занимавам со Енџела да се измуабетам со неа :inlove: лепота е :)

На JuLleE, mareane, Annath и 18 други им се допаѓа ова.
  6. promeneta

promeneta Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    385
    Допаѓања:
    12.555
    Фала ви женски кои ме спомнавте, @vitamina :*, @bittersweet побрзо оздравување и многу сакам барем една слика да ставиш во Клинци и клинцези, да ги видиме тројцата палавковци :hug: :hug: :hug:, @Sesil, голем поздрав и пољубац до тебе од мене и Енџела :* :*, @Viktorijaaa5, повели слободно, само да се најавиш прво :devil:, и да те предупредам оти повеќе време треба да поседиш за да се опушти црвекот да дрнка :D :hug: :*.

Кога шетаме и видиме некој познат, ме прашуваат дали секогаш е толку мирна.
    Си стои до мене фатена за рака, ќе подаде рака и ќе каже здраво, ако ја прашаат како се вика си го кажува името и презимето, колку години е и толку, си ќуте :D.
    А кога сме дома, посебно навечер, не можам мелницата да и' ја сопрам.
    Јас и' викам спиј, мижи, а она ми вика, нејќам, ќе говорам (штета или среќа што не се ставаат видеа, да ги слушнете нашите полноќни муабети, инаку ќе ве отечев уште повеќе :lol:)

Стои до мене и прдна и јас занесена на компјутерот викам, наздравје мамии, и она ми вика, не ми кажуви наздравје, кажи трт мАлојко (оти јас на секое трткање и' викам трт милојко) :rofl:.

Сега се спремам за Ср и во едно ќесе ставив капи на мм, палто, треба да ги пратам по едно дете за Германија и Енџела едно по едно ми вади од ќесето, земала една капа и вика, види мамо, му СПЛЕТЕХ капа на ЏЕРИ :rofl:.
    И на крај ќе заборавиме нешто, а за тоа ќе одиме за Ср :lol:.

И не ме влечете за јазик за Енџела, не сум јас крива што не знам да сопрам сега :P.

:hai: :hai:

На bittersweet, JuLleE, mareane и 20 други им се допаѓа ова.
  7. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.155
    Допаѓања:
    221.775
    @promeneta кога тогаш и јас ќе ти идам на гости да знаеш.:P гушка до енџела.:*

На Annath, mal.ecka, Tajnaotrovna и 5 други им се допаѓа ова.
  8. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    @promeneta , јас дома имам ваква машка верзија :D Гушкалче невидено е :D Обожава да се гњави, никогаш не одбива и не се лути :) Уште не збори, ама нон стоп дрдори нешто. На некој јазик, којзнае кој........никој ништо не го разбира, он сирот се нервира што не го разбираме :)

@vitamina , среќна годишнина :hug: Уште многу да си дочекате заедно, и во поголем број :)
    @mareane , среќен роденден и именден на ќерката :hug:

Туку...........што пие и јаде кафана? Качил малиов нешто тежина, конечно ја поминавме „магичната„ 10-ка, останавме занемени пред вагата и јас и мм :o :D

images.jpg

На Mrs.Bass, bittersweet, mareane и 16 други им се допаѓа ова.
  9. Sesil

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.162
    Допаѓања:
    137.264
    баш сакам вакви мали дрдорковци :D да те изнасмеат до солзи... детенцето на јатрва ми е такво, а и има неверојатен вкус за убави жени, па и за мажи, ама штом види некој поубав од мајка му или татко му, одма сака тој да му биде мајка или татко. (facepalm) Го шетаме еднаш ние двете, и пред нас еден убав тип, и тој кога почна еве го татко му, она у земја пропаѓа, ќути сине не е тоа тато, он тато е бе, тој сакам да ми биде татко... леле живи бруки.(facepalm):lol::tmi:

На mareane, Annath, galapce и 14 други им се допаѓа ова.
  10. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.637
    Допаѓања:
    152.705
    Дојде ред и јас да Ве поздравам...

Метла и бришка,спрострени две машини од сабајле-се развреднив на денешен...:angel:

Малиот се посипа по лицето и екстремитетите од вчера..па малку во паника бев и на лекар го однесов...вирусна инфекција на кожа ни рече др.ама не ми е јасно од каде?!
    не и личело на алергија а ни мене оти чудно се рапоредени...за да е каснат од нешто па премногу се густи...АМАН ВЕЌЕ!!!!!:@

На тема гушкала и дрдорковци и јас си имам еден таков...врти сучи низ дома и ќе ти рече-ми се гушка мајка..ај седи да прајме гуши -муши...е ај одолеј му...а за зборување му нема рамен...со сите збора и се задева...Секој мора да го поздрави и муабет да му направи...
    Пред некој ден во ЗЕГИН ,продавачката си внесуваше некои податоцо на компјутер и стоиме чекаме да заврши...тој вели- Доба ден..таа не му одговара...тој пак-тетка ,еков доба ден...и таа се наведнува над пултот ,се смее и му вели -добар ден душо повели...тој се паѓа од смеа...ете, такво зверче имам ..во очи ги гледа сите дур не му зборнат или обрнат било какво внимание...

И друго нешто сакав да спомнам-Некои ликови во темава ми наликуваат на битолски КАБАДАЈЧАРИ-не знам дали ви е познат изразот....ама се молат да намалат ....нека се препознаат сами

На JuLleE, ALISA0000, mareane и 17 други им се допаѓа ова.
  11. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Се решив да спијам ама комшијава се врати во елемент па имаше урлање, дерење :worried: па јас со се пиџамки со такси правец кај другарка ми.
    Страв ми е си имам трауми и не можам да седам и да слушам, одма се препотувам, срцето брзо ми лупа, раце ми се тресат :( и се нервирам што никој не го разбира тоа :@ и реков на мајка да ми се јави штом заврши циркусот :tmi:

Се прибрав и таман легнав почна татко ми да работи по дома и бетер е од мајстори :^) дај ова, земи тоа, донеси она |(

Седам во дворот и мижам :yawn:

Нашата мадам си призна имала симпатија :rofl: 24 годишниот комшија :D
    цел ден го зборува :lol:

На bittersweet, JuLleE, mareane и 18 други им се допаѓа ова.
  12. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.383
    Допаѓања:
    262.012
    Што убаво, сакам и јас симпатија да имам :) :inlove:

На bittersweet, Umbrella22, JuLleE и 15 други им се допаѓа ова.
  13. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.637
    Допаѓања:
    152.705
    и пеперутки во стомак....

На mareane, Annath, galapce и 7 други им се допаѓа ова.
  14. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.148
    Ne e malku "star" za nea :lol:

Inaku do kaj mene na rabota vo tie magacinite i firmite kakvi maski ima :o

На mareane, green.eyes, Annath и 9 други им се допаѓа ова.
  15. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Абе љубовта не знае за години :D
    Моментално му е лута синоќа бил излезен :rofl:

На molikaMk, sparklie, mareane и 15 други им се допаѓа ова.
  16. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.148
    Lelee zamisli ako donesi i zenska doma :worried:
    Krij se nekade podobro za tebe :rofl:
    Deca bre...neli bevme i nie slatki so prvite vljubuvanja koj togas ni izgledaa deka ni se za cel zivot :inlove:

На mareane, Annath, galapce и 11 други им се допаѓа ова.
  17. Sesil

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.162
    Допаѓања:
    137.264
    не бевме слатки, смешни бевме :D мене комшијата ми беше прв симпатија, заедно игравме нинтендо, он ми давеше дискети со игри јас што ги немам, и затоа го сакав најмногу :!: тогаш

На mareane, green.eyes, Annath и 7 други им се допаѓа ова.
  18. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Ќути уште се нема случено тоа, кој знае што ќе биде тогаш :D
    Јас бев по бетер од неа :$
    имаше еден Дејан па цело време преку ограда се дерев Декиии :rofl: му пеев серенади, му берев цвеќиња, на мајка му и викав "мамо" (facepalm):rofl:кутриот не можеше во двор да излезе од мене :$

На YoungandBeautiful, JuLleE, mareane и 14 други им се допаѓа ова.
  19. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.155
    Допаѓања:
    221.775
    Тие години тие пеперутки во стомакот тоа излегување е непроценливо за еден тинејџер. Секој би се насмеал од срце кога ќе помисли. :)

На JuLleE, mareane, Annath и 8 други им се допаѓа ова.
  20. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.148
    Jas pa nemav komsija za simpatija :|
    I ne pravev takvi raboti kako vikanje po niv,ljubov iskazuvanje.
    Diva sum..Jas vo sredno skolskiot sto mi se dopagase najmnogu i vo 2 i 4god go istepav .. ne deka toj mene ne ama.. :rofl:

На JuLleE, mareane, ninja35 и 13 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.