Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.145
    Допаѓања:
    329.236
    I
    I mn vkusno e

Kade da najdam bezglutensko brasno?

На Annath, Lady Phoenix, kukla21 и 2 други им се допаѓа ова.
  2. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.526
    Допаѓања:
    92.229
    @Bozica1980 во ГТЦ во една продавничка што се затвара сега, ако не се лажам Принчипе се вика, некаде карши Т хоум кај што беше, објаснувањево :D Има бели и црвени, 600 денари, знаеш не давам многу пари за чевли :D

@Petra777 сигурна сум дека е Принчипе, еве видов на ќесата и сметката.

Последна измена: 11 август 2016
    На Annath, Lady Phoenix, JuLleE и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.050
    Хајјј ! :hai:
    Ја нова , да не досаѓам од сабајле , сега ви наминав . :) Супер дружба си имате .
    @Sesil колега , кај си?
    @joy1 ме изнасмеа за симпатијата :D
    Ја демек не зјапам , пола одмор се изнагледав шпанцииии ,мамаааситаааа ,глава боли! Рики Мартиновци болат! :DМи стави прстен и ја одма , како на коњ она на очине што му ставаат ,така и ја :D Да се уозбилам ајдее!
    Арно амааа додека бев во врска помалце ме загледувале , сега ја мирна а они зјапаат... :?:
    Дали тоа прстенот боде очи , па забрането послатко ?!?!?
    На крај ко ќе видиш очи се за гледање , батали сериозност :D.
    Него од Водно црни облаци над зграда , ваљда нема пак да биде реприза .:|Кој е за сладолед , нека повели ! Кога ми е досадно сладолед си кркам :P.
    @marama затворено е Príncipe , пред некој ден поминав, сега за спортска опрема е мислам нешто продавниче.

На vitamina, evangelina.ina, Annath и 12 други им се допаѓа ова.
  4. Antolinaa

Antolinaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2012
    Пораки:
    2.949
    Допаѓања:
    18.271
    Џој, јас земам во продавниците за здрава храна. Hа Schаr mix B и едно Пане мислам се викаше ги имам купувано. Во Скопје во Мар-Вик во Буњаковец и Биокулт.

На Annath, Lady Phoenix, Umbrella22 и 4 други им се допаѓа ова.
  5. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.420
    Допаѓања:
    127.010
    Мм ми беше симпатија уште од 5-6 години:$
    Од мала сум знаела што сакам во животот:rofl:
    Заедно одевме на училиште,заедно се враќавме,и да не заборавам да кажам дека тој не ме сакаше:tmi:
    Во средно повторно се вљубив во него...ни тогаш не ме сакаше.На трето ми запале:P
    Пораснати,созреани,спремни за сериозна врска,ни се вкрстија патиштата и ете сме заедно:inlove:
    Ми вика неможев да замислам дека ќе бидам со тебе:^)
    Му викам неможи Господ на сите да му ги исполни желбите,мене ми ја исполни тебе не:D
    @vitamina Честита годишнина,бидете најсреќни!!!
    @promeneta Пишувај често,ме расположуваш во овие тмурни денови кога ретко нешто може да ме насмее,а ти успеваш.
    Среќен роденден на принцезата @mareane
    Мислам не пропуштив никого.....

На kala21, Artemission, vitamina и 26 други им се допаѓа ова.
  6. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.991
    Допаѓања:
    59.667
    IMG_20160811_143949.jpg

На kala21, vitamina, evangelina.ina и 20 други им се допаѓа ова.
  7. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Милион пати да го гледам филмот, милион пати ќе плачам на оваа сцена ;(

Сум плачела и на My girl, го имам гледано 2-3 пати

На Annath, Lady Phoenix, Tajnaotrovna и 9 други им се допаѓа ова.
  8. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.148
    Joy na Eksonija i na Wertz se edni od poubavite no gi nemas vo golemo pakuvanje gi ima vo nekoj od aptekite i vo prodavnici za zdrava hrana .

Jas imam bratuced boleduva od celijakitija i znam imase prodavnica vo Avtokomanda za bezglutenska hrana od tamu pazarea i vo Dameks firma vo s. Vizbegovo za pogolema kolicina na brasno od tamu zimaa zasto inaku e mnogu poskapa.Dokolku sakas mozam da ti dadam broj.

На Annath, Lady Phoenix, Umbrella22 и 6 други им се допаѓа ова.
  9. mariatim

mariatim Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    1.159
    Допаѓања:
    12.529
    Женски сoвет бaрaм oд вaс нaјискрен
    имaм шaнсa дa пoчнaм сo рaбoтa(нее пo струкa нo сепaк,сaкaм a и дo рo би ни дoшoл денaр плус,се рaбoти зa рaбoтa вo мaркет)имaв шaнсa и претхoднo oдбив,сегa не сaкaм,пoддaдoв и вo привaтнa клиникa се нaдевaм декa и тaму ќе ми се јaвaт,нoвa еуште не се пoчнaти сo рaб.Дa нд дoлжaм,мн ми е тешкo и се мислaм зa мaлoвo,oсвен грaдинкa др oпцијa немaм.Ајде oк грaдинкa,и тoa ќе средaм кoгa сум втoрa сменa ммнa терен,зa здмaње прoблем(ќе видaм и вo привaтни aкo рaбoтaт вo две смени)aмa зa држaвниве зa хрaнaтa ми е,секaкo декa немa дa му биде кaкo дoмa кaде и дa е aмa сепaк...јaс му фoрсирaм oвoшје,зеленчук,блaгo не му дaвaм,a ми кaжaa тaму пудинг,мaргaрин им дaвaле,крем и леб.Незнaм и зa дoмa кaкo ќе фaтaм ред,рaбoтa дoмa дете,куќa.двoр..(oгрев нa дрвa)вo зимa кoгa ќе си дoјдеме цел ден без oгaн лaднo..нз штo дa прaвaм a нее рaб дoмa дa дa седaм,aи дa седaм aјде дo кoгa?Кaкo прaвите вие,кaкo се oргaнизирaте,и зa децaтa тешкo ли ви беше кoгa се oдвoивте,тргнaвте нa рaб?Ме стегa кaкo кaрпa вo грaдиве кoгa дишaм oд штo мислaм целo време:(

На Lady Phoenix, Umbrella22, Tajnaotrovna и 3 други им се допаѓа ова.
  10. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.202
    @marama преубави се чевличките ^_^ со здравје да ги износиш!

Кога веќе си по евтините обувки, да ме упатиш каде да барам убава сандала/кондура на штикла и поелегантна (за по свадби :lol:)?
    Имам сандали во еден куп бои, а баш сега црни кога ми требаат, немам. Сигурно си поупатена од мене, ич не сум излегла по дуќани барем два месеци.

На Annath, Lady Phoenix, Umbrella22 и 5 други им се допаѓа ова.
  11. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Janni i Janni да провериш, јас кога купував пред месец имаше убави сандали, неколку различни модели беа, два пара за 790, а прееска на излог во продавницата на Рампа видов дека пак има некој попуст.

На Annath, Lady Phoenix, Umbrella22 и 3 други им се допаѓа ова.
  12. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Jas bi te sovetuvala da pocnes da rabotis. Za hranata na maloto te razbiram, ama ako nemas drug izbor..... Gledaj barem obrocite sto ke gi jade doma da bidat zdravi, deka ke mozes vo gradinka nesto po toa prasanje da napravis, tesko......Tolku losa hrana im davaat?

13. mariatim

mariatim Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    1.159
    Допаѓања:
    12.529
    Taka mi.kazaa imaat testenini,rucek mandji kaj 12 so salata,pa uzina nesto ovosje piding,margarin so leb,krem i.leb.

14. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.145
    Допаѓања:
    329.236
    ako si spremna da platis privatna gradinka(taka spomna) podobra opcija ti e da najmis devojce doma da go cuva.Privatna nema ispod 150 e (kolku sto slusav).
    em doma ke ti e em ke ostavas samata meni.

drugo dali voopsto ti se isplaka tolkava suma da odelis od platata samo za zhena ili gradinka?

На Annath, Lady Phoenix, Umbrella22 и 6 други им се допаѓа ова.
  15. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.297
    Допаѓања:
    92.028
    @Kitten само кај Рампа барај чевли, какви сакаш такви ќе најдеш,многу голем избор и се е на пола цена,денеска бев јас :)

16. mariatim

mariatim Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    1.159
    Допаѓања:
    12.529
    Ima edna tuka 4000den e kako edukativen centar...ama nz uf

На Annath, Lady Phoenix, Umbrella22 и 2 други им се допаѓа ова.
  17. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.976
    Кај мене конкретно вили доаѓаат додека не сме дома и ни чистат, готват, перат и слично. Во градинка им кажав за моето специјална храна да има и ич не ми чуе со што ги трујат другите деца (црнци бај д веј), моето мора здраво да се храни. Ок, шала на страна, сите сме размислувале вака и тешко ни било да се мрднеме од удобноста дома со нашите деца, да се гушкаме и излежаваме со нив до касно, да им готвиме здраво и секогаш на време и слично, ама за повеќето од нас -мора да се работи, и нема изговори. Ќе е тешко на почеток ама ќе се снајдете ако сакате и ќе се организирате како треба. Без паника.

На ph.orhideja, MacenceEna, evangelina.ina и 15 други им се допаѓа ова.
  18. mariatim

mariatim Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    1.159
    Допаѓања:
    12.529
    Пa секoј зa свoетo гo бoли нели?И не се излежувaме туку рaнo стaнувaме и гледaш се дa средиш...кaкo и дa е,пaникa имa дa,зaтoa и прaшaв вo тие пoвеќетo штo мoрa дa рaбoтaт сум и јaс,нели зaтoa е и муaбетoв инaку ќе.седев ќе се излежувaв,aмa мoрaм дa рaбoтaм.Фaлa вo секoј случaј.

На ph.orhideja, Annath, Lady Phoenix и 10 други им се допаѓа ова.
  19. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    @joy1 лебот е мх, мх, мх ... И ја би со ајварче и тазе сиренце. :smirk: Кој зачувал дома тегленце нека носи одма.

Инаку фин муабет за симпатии сте разврзале. И јас првата симпатија ја имав на 11, 12 години, комшија :lol: ... ама дечко стварно симпатичен. :wasntme:Мислам никогаш не ни дозна нит имаше шанси да кажам. Паметам после некоја година јас веќе девојка нали, ме виде и ми вртеше муабет, комплименти и нешто како удварање. Ама мене ме пресече симпатијата после него, дечко кој е од тука ама живее во Дојчландија. За него осеќав тогаш пеперутки, желби, волја, имаше и солзи ... :tmi: И така со ред ... Сега си сакам сигурна симпатија, ама ме мрзи да се заангажирам. Додека они, мажињата се ангажираат доста околу мене. (hollest) Ако, нека.:bandit:

На ph.orhideja, vitamina, evangelina.ina и 12 други им се допаѓа ова.
  20. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.675
    На evangelina.ina, Annath, Lady Phoenix и 3 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.