Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ArmaniCode

ArmaniCode Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2015
    Пораки:
    323
    Допаѓања:
    1.163
    Zdravo zenski
    Kaj mene konecno sonce:sun::sun::sun::sun::sun:
    Sega ke izlezam malku da go prosetam sinceto a I jas da se razmrdam. Mislam deka zimava kaciv 10kg. Ulezana sum za site pari:( mora nesto da se prevzeme, Ide leto:lol:
    Inaku I jas sum iznenadena denovive od taka nareceni "drugarki", I ne mozam da sfatam koe licemerie postoi na ovoj svet. Za takvite samo ignor, ne dozvoluvam na takvite da mi go rasipuvaat raspolozenieto I denot. Vremeto mi e besceneto I ne mozam da go trosam na plitki luge bez opustaa kultura I domasno vospituvanje.:tmi:
    Bebceto e preslatko, ke bide smekerce8)
    Pozdrav do site, imajte prekrasen pozitiven den:*

На tinan, Moira, Annath и 9 други им се допаѓа ова.
  2. Cuci81

Cuci81 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2015
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    3.830
    Dobrodojde joy.
    Ovde sekogas ima nekoj za kafe i dobar muabet.
    A za cistkata poleka da ne ne ostane nisto. Tuku ti ne im se zamaraj mnogu. Od edno uvo vleglo od drugo izleglo.
    Aj sega poveli od mene po edno zestoko da te opusti :d::d:

На Annath, bittersweet, galapce и 7 други им се допаѓа ова.
  3. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    62.111
    article_13101_thema4.jpg
    Здраво девојки!!! Малку витамниско освежување пред спиење!!!
    Баш денес ме погодивте со муабетите за луѓе што ни „газат по живци“!!! Е, мене денес ми „пукна“ филмот и богами добро се размавтав со метлата и дигнав мнооогу прашина...
    Но, и илјада пати да си речам не се нервирам заради луѓе кои нечесно сакаат да се истакнат и се „покварени“, неможам да останам рамнодушна [​IMG]... Прво се изнервирав, а потоа културно им кажав и докажав дека не се во право... и си се свртев на страна целосно игнорирајки ги!!!

На anel, Annath, pilenka и 10 други им се допаѓа ова.
  4. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Ova e najubaviot gostin na temava :inlove: dosega...Moira da ni go nosis pocesto..:angel:
    More so poveke vakvi gosti da imame vo idnina.

Jas malku uplav imav fateno od toa gotvenoto niz temava :lol: pa samo so edno oko zirkav popoleka :bandit: ..

Imam novi dve cimerki i ednatami e top pogodena.Dodusa skoro po celden si ja gleda svadbata na lap topot,iako pominale 5 god odkako ja pravele,ama toa ne ja pravi ni za tren nepogodena..
    Koga velam pogodena,najgolem kejf mi se pravi sto i taa kako jas ja odbira nadvoresnata vrata od terasata kako izvor na svez vozduh.Za razlika od groto koi sakaat da bide otvorena taa prema hodnikot za da bidat vo tek so ona sto se slucuva na odelenievo..
    E toa se tie luge koi poveke gi interesira tugiot zivot otkolku da se zaangaziraat za svojot..
    Ubavo rekovte groto,ignor e edno od dobrite resenia za niv...Ama ne e vozmozno sekogas so site taka.
    Fala Bogu,nemam mnogu vo svojata okolina takvi.Aj prijatelite mozes dagi biras ama ne i rodninite.

@dobre dojde i na @joy1 ...
    Nie vlegovme vo 8 miot mesec i poleka poleka pocnuva se da ne plasi..:D ...se da ne boli..:sweat:

edit...e vaka se tagnuva dobre,za tie so ne znaat:rofl::rofl:

На girl-miri, anel, tinan и 14 други им се допаѓа ова.
  5. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.560
    Допаѓања:
    289.438
    Еве ме и мене, само што се прибрав:).
    Не сум се грипосала од фризерката, да не ме мислите. Ама бидејќи пола од третманот не само што не дишев, туку и подзамижував, денес дури кога асално се опулив во огледало видов дека од левава страна косава малку подолга ми е од деснава:rofl:.
    Вчера гледав што побргу да го напуштам местото на злосторот па не се загледав.

Тоа денеска и мојов дури го примети.
    До таму значи е дојдено работава. Ама ако, каква таква ќе си ја носам. Низ истата тортура не минам два пати. Сега здравје боже дури на лето.

Прееска таман се стокмивме, дотеравме за испаѓање мојов ми вика оти не си го облечеш тој и тој фустан...ова блузава многу трудна те прави]:):rofl:.
    Моира лепотан мажево твое...да расте голем и само радости да ви носи.
    Галапче ситно се брои и кај тебе...само се да си се одвива добро, ќе издржиш ти(fingers). Па и кај тебе на еден ваков лепотан ќе се радуваме.

Кај сите само убави нешта нека се случуваат. :l:

На MacenceEna, anel, Moira и 13 други им се допаѓа ова.
  6. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.711
    Допаѓања:
    153.703
    @galapce pocnuvas da odbrojuvas...izdrzi uste malku....

tuka sum ve citkam ama me mrzi da psam...a i nemam kojznae sto da kazam...se isto pak isto ...kuca- posao -posao- kuca...so moeto nevomozno rabotno vreme nemam socijalen zivot ama bas nikakov....
    aj da ne ve polanm negativno enegrija pred spienje...dobra vi nok !

На anel, Annath, pilenka и 4 други им се допаѓа ова.
  7. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Koj nema sto da kaze eve Moira idea dade,slika neka pokaze...:inlove:
    Na star zaman,lepotani i lepotanki ke se ragaat^_^ :lol:
    Jas barem na garderoba zastediv,ama zatoa pak 9 para pizami mi imat kupeno..
    Sto mi kupija toa nosam.TarzanO ni za cena ne prasuva..]:) kolku me nervira toa,ama neli ja sitnevme i taa tema ednaska..
    Ako me nema,znaete kaj sum...vo wc se razbira.:D

На MacenceEna, anel, girl-miri и 9 други им се допаѓа ова.
  8. danichap

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.560
    Допаѓања:
    289.438
    Галапче прати една пижама и спаваќа накај мене. Никако да си најдам :doh:

На girl-miri му/ѝ се допаѓа ова.
  9. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Jas imam dvodelni..Ako uspeal Tarzan moj ovde da najde kaj sto nemame specijalna prodavnica za trudnici,ti na tolku setanje ne najde?
    Aaaa mora da si prebirliva.:!: i toa epten.
    Baska cela kuka opremi,za spavaca ne e problem za tebe,ne te veruvam.Vo kraen slucaj sosij si..:wasntme:
    Si nosam bluzicki po kratki rakavi od Tarzano.Toj e inace popraven poveke od mene,odkako ostanav bremena..:worried: kaj nie se hranime kolku da se prehranime(a ne po merak),i toj zaedno so nas..ama ke nadohnadime..^_^
    Tamu nekade vo Juni-Juli..:tmi:

На MacenceEna, girl-miri, anina и 4 други им се допаѓа ова.
  10. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.420
    Допаѓања:
    279.620
    Јас како по обичај после полноќ пишувам не дека преку ден не мислам на вас а некогаш и читам ама дури тогаш сум на раат на лаптоп и можам да пишам.
    Добредојде на @joy1 едно врема на новите се нудеше вишњовача за добредојде ама сме ја подзаборавиле троа ај за потсетување на стара добра времена[​IMG]
    за труднициве и тазе мајките повелете[​IMG]
    а за нас останатите нерасположените деновиве по едно вакво чајче[​IMG]

На MacenceEna, anel, Moira и 13 други им се допаѓа ова.
  11. danichap

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.560
    Допаѓања:
    289.438
    Баш вчета барав и на сите мана им најдов:shake:.
    Едно пусто жениче на нејзин малер најде да ме праша за совет...и на крај и она со празни раце си испадна :rofl:.

На tessie, lunicka, anina и 4 други им се допаѓа ова.
  12. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    More gledam da mi e udobna i od prijaten materijal.Koga velam udobna,mislam komotna :$ ..drugo nisto ne mi e bitno vo vakvo stanje.
    Da ne ste spomnale jadenje..:!: ..za cimerkite mi e zal,ke treba da se razbudat.Site sme po edno metro odaleceni so se vika,so krevetite.

На tessie, Annath, pilenka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. pilenka

pilenka Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    823
    Допаѓања:
    3.504
    Добро утро девојки. На запад ништо ново, доење, легни стани, бањање, викање по домашните и тоа е тоа:)
    @WORRIED.BT кажа нешто за немање на социјален живот? абе што збориш:)
    И викам на другарка ми вчера, доаѓај, какви 40 дена, зошто ќе почнам да си зборам сама со себе или ќе нудам доење и на кој треба и нетреба:)
    За муабетот со лицемерието на луѓето...да ви кажам, лани сите сум ги средила, што на ум тоа на друм, се сум си кажала што имам, да не мислат де дека имам некој кратер во главата и сега сум си раат, а мислењето на другите за мене сега е... остај ја оваа да си немаш работа со неа...:)
    @galapce до која недела стигна, силна жено, неможам да видам од телефонов :( ајде после ќе славиме сите тука, какви мекици бе, ќе се пие, вишњовачи, пивце итн. :)
    @Moira златен е малиот, ај да не се расправаме со Битерка, го препуштам за мир во куќа.

На anel, lunicka, anina и 8 други им се допаѓа ова.
  14. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.962
    Допаѓања:
    203.352
    Добро утро!

Како сте ми? Се надевам во подобро расположение... мора да се будиме од зимскиов сон, иако сонце ни за лек нема. Ама птички има, ластовичките си дојдоа :sun:
    @bittersweet, јас го таксав мали уште на нефатено :wasntme: :rofl: има време, нека си бира лепотанот, секако пак може да се осватиме со Моира, малата нејзина и синко се врсници. Таман :D

Јас немам што да се пофалам или пожалам, спремаме за сабота, за роденденот. Гостите ги поканивме, тортата ја нарачавме, уште мезето да го испланираме... белки се ќе биде ко што треба. Малиов лесно се реши каква торта сака, ја нарачавме, ама синоќа нешто почна да се премислува. Се надевам дека нема морам да ја менувам нарачката :?:

На ozbilnazena, anel, lunicka и 13 други им се допаѓа ова.
  15. CrazyOne

CrazyOne Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    2.111
    Допаѓања:
    20.077
    ДOбро утро женски. Навика ми стана да Ве поздравувам посабајле. Ако сум досадна кажувајте :)
    Сабајле ме дочека црвената тетка, па се ми смета.
    Туку да ви кажам што чуден табиет имам. Се случува при полн фрижидер да не знам што да јадам, па се туфкам и ништо не ми се јаде од тоа што има. И си седам така гладна. Ви се случува ова на вас?
    Инаку во однос на јадење не сум пребирлива, само грав не јадам. А ко за беља грав имам за ручек.

На anel, lunicka, pilenka и 5 други им се допаѓа ова.
  16. Moira

Moira Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.937
    Допаѓања:
    7.687
    Леле ми ја раздадовте фамилијата :D
    Анатх женче, само да знаеш, госпоѓицата не престанува со зборење, немој после да речеш не сум те предупредила :bandit: А да, и глумица сакала да биде.
    А синко...синко е цел на мајка :rofl:

Ајде да доручкуваме со стил 8)

[​IMG] (hollest)

На ozbilnazena, anel, pilenka и 10 други им се допаѓа ова.
  17. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.962
    Допаѓања:
    203.352
    Таман ќе си се со синко, и тој не престанува со зборење. Дури и во сон збори, цел на мајка му :rofl: мојов сакал гитара да свири, ко чичко Елвис :smirk:

На pilenka, Sky-butterfly, joy1 и 4 други им се допаѓа ова.
  18. Moira

Moira Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.937
    Допаѓања:
    7.687
    Аааа, се најдоа, топ комбинација ќе се, женскава не престанува и со пеење, на шоља седи и ако не збори - пее :rofl:

На pilenka, Sky-butterfly, joy1 и 4 други им се допаѓа ова.
  19. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.799
    Добро утро и од мене.:hai:

Море вие сваќи се размуабетивте и кафе заборавивте да понудите, ај јас помала]:)кафето од мене нека биде.:rofl::P

11046432_946692152009254_5876860020889342982_n.jpg

Свекор ми ги бања дечките а мама со сите четири во вис, сум се одморила за сите пари.(poolparty)
    Денес бев на лекар ми дадоа некој капки да се намали крварењето па утре можеби ќе си одам дома, уште се вејам како вејка на ветерот, многу мразам кога не сум 100%здрава.:worried:

За децава за муабетење, Матео од кога почна да збори не престана, само меле цел ден, ако не збори пее на цел глас:talk:а малово ќутливо како мама е:P, додуша бебенце ми е уште тоа:rofl:, рано му е за зборење ама се гледа дека нема да биде толку отворен и без срам како брат му, ќе биде мистериозно фраерче.:rofl::lol::hug:

На anel, Moira, do-re-mi и 8 други им се допаѓа ова.
  20. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Малку сум трудна знаете?
    Едно 5 недели, ај со среќа нека е.Бебето на ехо е една точкичка, барем јас такаа го гледам.
    Инаку вчера бев на родителска :worried: ќе се опраат ли ова децава некогаш, не за отцени туку за однесувањето?
    Ај убав ден.

На MacenceEna, anel, tinan и 15 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.