Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.169
    Допаѓања:
    329.448
    Kuceto go kaparisavme
    Od eden covek od Aerodrom
    Mn se mali kutrinjata seuste cicaat od majkata
    Okolu 10 septemvri ke go zememe

Inaku malata reagirase mn ubavo na kuceto .Preradosna bese
    Vika Suzi(ovcata od Pepa Pig) :D
    Taka i licelo kuceto

На kukla21, Lady Phoenix, vitamina и 17 други им се допаѓа ова.
  2. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    Sega mi tekna...i jas lani ke pisuvav prigovor do VIP,nov telefon izleze skapanica.Me fati inat,si rekov ima nov aparat da mi dadat,pa ako treba do Strazbur ke se zalam:rofl:
    Eve telefonot stoi kako igracka za maliov.Od start se otkazav od procedurata,oti prigovorot trebase da go ispratam po posta(facepalm) ,ne samo dostava vo salon.Pa da cekam odgovor od VIP,pa so odgovorot da pises prigovor vo AEK.Se otkazav.Pobrzo kredit od Svetska banka ke izvadev...
    Ako vo slucajov navistina si odlucna,pogotvi nervi i vreme.Jas ocigledno gi nemav.

На Lady Phoenix, referentka, Annath и 6 други им се допаѓа ова.
  3. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.803
    Допаѓања:
    145.393
    Има ли некаде дожд?
    Кај нас ни капка.

За Вип поплаки имам и јас. Од кога Оне стана Вип , ми ја променија тарифата без известување, без ништо. Два месеци вртоглави сметки додека да укапираме што е работата.

Тоа со ситните букви од договорот. Како и да ја вртиш ти си оштетен.

На Lady Phoenix, lunicka, referentka и 11 други им се допаѓа ова.
  4. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Пупи,мене пак ми изгледаш баш со дебели нерви :wasntme:
    Јас пиев Б6 денеска и вчера.
    Сакам да сум што повеке смирена додека со сила натерам да се отвори уста,па таман се израдуваш дека ке проџвака оно те гледа во очи и плука. Свесно е дека прави нешто што нечини,а тоа ваљда му го имам укажано јас. Не ваљда,сигурно.
    А повишам тон сирото одма плаче,дека не научено.
    Знам дека не смеам да викам,се трудам да се воздржувам.
    Затоа удрив на двапати шетање во денот. Нека се збие на грбот и физичката сила.

На Lady Phoenix, vitamina, mal.ecka и 10 други им се допаѓа ова.
  5. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.870
    Допаѓања:
    99.643
    Пупица, најодлучна сум. Работам преку интернет, значи имам смена од 8 часа која мора да ја изработам и мене опстанокот ми зависи од тоа. Ако немам реакција на приговорот, им реков дека им носам рисиверот и таа другата црна кутија, им ги треснувам пред муцка и нит ми требаат, нити сакам да ме замараат. Овие тука се комплетни кукли, само сметки наплаќаат, а тие дебилите у поддршка за корисници знаат само ИСКЛУЧИ-ВКЛУЧИ рутер:headbang::headbang::headbang:.
    Јас имам интернет благодарение на комшијата кој ми е како личен сервисер (работи кај нив во екипите на терен), иначе ако е до нив екипа не праќаат по цела недела.
    Е не може!
    И човекот иако работи таму, не може да поверува дека СЕКОЈ ВТОРИ БОЖЈИ ДЕН се нема интернет!
    Невидена мизерија!

На Lady Phoenix, lunicka, vitamina и 12 други им се допаѓа ова.
  6. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.209
    Допаѓања:
    106.356
    Пиши приговор дека согласно договорот имаш пречки во услугата повеќе од дозволените проценти, наведи ги пријавите за дефекти кои ги имаш до службата, и варај раскинување на договор без пенали поради НТМ. Го работев ова, често одговараа позитивно и раскинуваа договори без пенали.

На kukla21, Lady Phoenix, referentka и 10 други им се допаѓа ова.
  7. zeka

zeka Популарен член

Се зачлени на:
    2 август 2013
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    9.957
    Od vip i jas ne sum zadovolna voopsto. Posleden pat imav brojce na post pejd 2011 godina. 1000 besplatni minuti kon vip i kon ostanatite okolu 200 min..

Koga ostanav vo bolnica 2 nedeli vo skopje zvonev samo kon vip, gi pregleduvav obicno kolku sum iskoristila. Na kraj imav uste nekoi 300 mon za koristenje.
    2-3 pati se javiv kon t mobile na 5 min. I tolku.

Dojde smetka 8000 denari.
    Se besr gjabe. Platija moite, go raskinaa dogovorot. Se prefrlivme na t mobile, raat sme.

Od vip imase slucaevi brojot ne se koristi, doagja vrtoglava suma da se plati. 2 meseca vo stranstvo, karticka izvadena i stoi vo biro vo Makedonija...

:wasntme:

На Lady Phoenix, Annath, Petar80 и 4 други им се допаѓа ова.
  8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.955
    Допаѓања:
    164.224
    Дали имал некој покачена седиментација на 12 заради заб?
    Се плашам малце...

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.870
    Допаѓања:
    99.643
    @zeka како го раскинавте договорот?

Комшијата ми кажа оти бројот за поддршка на корисници се плаќал. Не се нормални|(.

10. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.176
    на работа сум а ми се спие... а петок е...|(

На Lady Phoenix, Annath, galapce и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.050
    Можно е ,од инфекција,воспалени. Ако има жариште се покачува седим- пренесувам од Чика зубар :) нема место за паника.

На Lady Phoenix, Annath, JuLleE и 3 други им се допаѓа ова.
  12. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.454
    Допаѓања:
    61.068
    Пред некоја година го раскинавме договорот со Оне без да плаќаме пенали.
    Во салонот нивни мм бараше формулар за да им пише приговор. Со три приговори имаш право на жалба која се праќа кај главните и тие ја разгледуваат. Можат да ја одбијат, а може и да ја прифатат. Ете нашата ја прифатија. Сигурно беа допрени од страшните фрустрации кои прочитаа на приговорите и жалбата.

Потоа се префрливме на Близу, после две години пак на Оне. Беа добри додека не се споија со Вип. Сметките се сега покачени а интернетот е тргни-застани. Сега со истекот ќе се префрлиме на Т мобиле.

Добро вече и добра ноќ :)

На Lady Phoenix, Annath, Viktorijaaa5 и 5 други им се допаѓа ова.
  13. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.828
    Допаѓања:
    62.060
    Не заврна... Само грмење, молскавици и три капки дожд...
    До сега имав гости, убаво се изнаприкажавме, замезивме, пивнавме... А на крај и со мојот сладолед ги почестив... Многу им се допадна, па морав рецепт да им пишувам!!! За малку ке се издадев и ке им речев „ на Фемина форум го има рецептот, од Вал-Дим, прочитајте си“ |(

Јас сум задоволна од ВИП... За 555 денари месечно, зборувам бесплатно кон сите мрежи!!! Понудава ја имаше пред повеќе од 2 години, а кога го обновив договорот останав на истата претплата и покрај тоа што повеќе ја немаат во понудата за таа цена!!! Сега за 610 денари ми нудат ТВ со 90 канали, неограничен интернет и фиксен телефон... Тоа ми е упола од цената што сега ја плаќам на Телекабел... Се мислам дали да прифатам.

@danichap прекрасни младенци сте :*:
    Хаљината ти е совршенство, зетко е тип - топ среден, а малата невестичка е бомбонче :hug:

@galapce ова со нејадењето на малото Тарзанче сум го поминала... Се пробував - молење, често нудење храна, карање, шетање... Па дури и недавање храна со часови!!! Ништо не помогна за синко да добие апетит... Сакаше само млеко, па со тоа теравме до 3 години. Ама ете и со млеко израсна голем маж... Не се нервирај, нуди го почесто, па ако треба и „нездрава“ храна нека јаде - грицки, чоколадца, било што само да внесува нешто!!!

@ninja35 лајкот ти е затоа што работиш во петок вечер... Знам колку е тешко да си на работа кога на сите им започнал викендот!!!

На Lady Phoenix, vitamina, referentka и 10 други им се допаѓа ова.
  14. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.050
    На кој тоа мажот му шета гол низ стан ? :D која од вас е на лаптоп на балкон со наочари? Дај приберете го.
    Несакаајќи видов еден :D
    Незгодно ми падна :whew:
    Којзнае шо ќе сањам лелее!:rofl:
    Ај добра ноќ од мене , доста беше за денес.:yawn:

На Lady Phoenix, anel, vitamina и 11 други им се допаѓа ова.
  15. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    @Val-Dim не е проблем апетитот крвната слика не чини. Апетитот и не е така лош.

Утре благо да не правите,јас ке ве почастам,само здравје.(fingers)

На Lady Phoenix, ♡BuBaLe♡, Annath и 4 други им се допаѓа ова.
  16. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.955
    Допаѓања:
    164.224
    Не е за мене, за мајка ми е. Имала процес и ставиле дрен, па правам конекција. Знам дека од тоа ама си праам филм, ми подкашлуе.
    Ко дете ми е... Не знам шо ќе праам кога ќе имам деца...
    Фала ти.

На Lady Phoenix, Annath, Petra777 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.828
    Допаѓања:
    62.060
    Гарант, девојката со лап-топ е некоја цурица од темава :D
    Пред некој месец скоро сите овде се изјаснија дека немаат завеси на прозорците...
    Ееее... Затоа си видела гол маж као шета по дома!!! Несакаат домаќинките да перат и пеглаат завеси :rofl:

Редактирам... @galapce ако не е во ред крвната слика и ако не се подобрува со исхраната, консултирај се со педијатар и дај му некое сирупче... И обавезно витамин Ц.

Последна измена: 20 август 2016
    На Lady Phoenix, vitamina, ♡BuBaLe♡ и 7 други им се допаѓа ова.
  18. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.803
    Допаѓања:
    145.393
    Мојот денес рано го легнав.
    Не сме ние. 8-|

На Lady Phoenix, anel, vitamina и 7 други им се допаѓа ова.
  19. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.084
    Барем глетката се погоди ли

На Lady Phoenix, Annath и Џони Џип им се допаѓа ова.
  20. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Брат ми беше таков. Ништо не јадеше или јадеше ко врапче. Најслаб и најмал беше у основно. У печеток кога ги мереа, првите години .. и кога му пишуваа „неухранет“ во книшка, доаѓаше со плачење дома. Не го хранеле моите. Ништо не му давале да јаде. Така му рекле и им се лутеше нив ради тоа. Му се смееле плус другарите. Израсна у висок ама слаб си остана сé до последние години кога му се појави некое мало стомаче. Цел слаб и издуен стомак.:D Он си му се радува на стомакот. Па не го имам зезано за тоа.:D
    И да имаат завеси...џабе се завесите. Освен драпери или некои тој тип на материјал. Сите други сé ко мрежичка навечер па можеш комотно да ги видиш комшиите. Работата е што човек заборава на тоа..си мисли не се гледа. Дома си е. Негово си е...:rofl:, ваљда низ собите си прошетал.:D

На Lady Phoenix, anel, bittersweet и 11 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.