Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Daleron

Daleron Истакнат член

Галабооо, еве наминав онака случајно.
    Ај да ти одговорам за да не побациш поради мене. Знаеш ли колку е тешко да се открие ИП адреса хахаххахаах многу.
    На нет има милион програми, кој се разбира си се разбира. ЈАСНО!?
    Не замарај повеќе со ова прашање.
    @anina точен одговор, да разбијам малку монотонија и да се помајтапам сама со себе.
    А навистина за шкембето сите мислат дека сум трудна иако ослабев 6 кгр тоа пусто никако да се симне, од климаксот ќе да е.
    @anel рецепта ако сакаш да ти напишам за раѓање.[​IMG]
    @imelda можно е уште една свадба да направам, ама потпис никако, туку се чудам после како поклоните ќе ги делиме, треба да запишувме кој поклон од чии роднина е.

2. anel

anel Популарен член

А бре си знам јас и за правење и за раѓање, ама на 27, не на 40, па мислев ти ако родиш на 47, ќе се решам и јас на 40. Извини не' што не ти го сфативме мајтапот.

Annath and Daleron like this.
  3. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

претпоставувам оваа ви е некоја интерна "дискусија", од тоа што порано ве читав, ама ова ми е врвот
    (смајлиштосекрсти) И зошто би воошто некој барал, проверувал и откривал нечив идентитет, па онда го пљукал по форуми?

А и оваа за бременост .... јас се израдував искрено, а оно мајтап било... Колку ние луѓе можеме да бидеме на различни фреквенции ...

Annath, MacenceEna, Edie.S and 10 others like this.
  4. toogood

toogood Популарен член

Zalno no ima i takvi. Neodamna @teodora se pozali na gospoga koja ja zadevala.
    Ve molam ostanete dostojni. Nema potreba od mizernosti.
    Otkrivanje na licni podatoci e strogo zabraneto i moze krivicno za toa da se odgovara.
    I toa deka ete bas taka mozelo da se otkrie tug identitet ne e tocno. Vo sprotivno siite nasi kartici bi bile provaleni.
    Uste ednas pisuvajte ako vi se pisuva, ako ne nemojte da se zanimavate so mizerni raboti , NE vo ovaa tema, zosto samata tema ima drug kontekst.
    Ne veruvam deka gospoga ili gospogica od okolu ili +40 bi se pojavila so takov post, ako slucajno se posluzi so takvi raboti mestoto ne i e tuka.
    Blagodaram
    PS
    Sali se primaat i se dobrodojdeni no mizerluci VE MOLAM NE.

Annath, Teodora*, Deemy and 2 others like this.
  5. Daleron

Daleron Истакнат член

Ајде таборчиња уживајте ионака повеќе не ве ни читам баш поради вашите МИЗЕРНИ изрази и зборови.
    Прочитај го законот за заштита на лични податоци па тогаш пишувај што спаѓа под лични податоци, а не ИП адреса.
    Бидете среќни и весели .
    Едит: Со дотичната убаво се разбравме во лп ама таа мораше да напише на цел форум, пати за внимание.

Last edited: Mar 12, 2015
  6. toogood

toogood Популарен член

@dalenor ako se pronajde ovde se izvinuvam.
    Stramota e da se zadevate so zeni koj vo momentov se mnogu osetlivi.
    @teodora koja neodamna bila emocionalno dlaboko povredena i @galapce koja pravi napori da donese na svet dete pa zosto da ne ostanatite.
    Ve molam drzetesi gi racete ponastrana od pospecialnata grupa koja vo momentov i te kako treba da bidat zastiteni.
    Kako zeni ne bi trebalo takvi raboti da pravime.
    Podajte raka, pomognete, kazete ubav zbor. Ako ne mozete zatskritese nekade, nestetite na opstestvoto.

Dali ke pisuvas ponatamu, izborot e tvoj.
    I taa sto ja zadevase @teodora ne pisuva ponatakaj, zosto se izbruka pred site.

Teodora* likes this.
  7. Daleron

Daleron Истакнат член

Од каде знаш јас во која категорија пипаѓам?
    Можеби сум многу поосетлива и поповредена од сите што ги спомена, затоа без генерализација ве молам.
    Некој е специјален што се кажува овде,а друг е од челик, така испаѓа. Извини немам ништо лично против никого, само не треба да се категоризира. Мојот живот половина и повеќе е напишан овде, ама тоа не е се, така да .................................
    Секоја планина своја тежина или секој си плаче на својот гроб.

8. Hipster

Hipster Форумски идол

Далерон многу е невкусно на трудна жена да и велиш да ти кажам да не побациш.
    Ти мајтапи се колку сакаш, отркривај и ИП адреси и се и сешто, ама мислам дека галапче со ништо не заслужила така да и се обраќаш. Не ја бранам, ниту зафаќам страна, знам одамна се боцкате, ваше си е доволно сте возрасни да го расчисите меѓу себе, ама некои работи многу неубаво зборуваат за тебе, пред се зашто сите те читаме често и ги почитуваме твоите мислења. За себе зборам пред се.

Знам сега мене ќе ми се нафрлиш, јас темава ја читам не пишувам зашто не е за мене наменета, помлада сум од некои од вас и тоа доста, ама некои работи едноставно не можеш да ги игнорираш.
    Се извинувам за мешање у туѓи манџи, однапред.

Kom.pot, Val-Dim, Annath and 12 others like this.
  9. imelda

imelda Популарен член

Не ве бива за домаќински муабет денеска.:envy: Нели, комши бе, оти мојата жена има мали цицки а види колкави ни се високи и бујни децата. Твоите деца ситни малецки а жена ти...па, арна е она, арна е [​IMG]

Annath and anina like this.
  10. Daleron

Daleron Истакнат член

Се извинувам за секој напишан збор. Добра ноќ.

toogood likes this.
  11. toogood

toogood Популарен член

@Hipster site se dobredojdeni, bezrazlika na godinite. Jas mnogu cesto te citam, neznam kolku godini imas,tvojte postovi mi odzemaat vnimanie.
    Ke bideme gordi ako ni se pridruzis.

Annath, galapce, anina and 6 others like this.
  12. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Е па сега ние сме мизерни :?:

Е и јас не сакаб да се мешам во вакви работи, ама ова предолго трае. И да, ќе завземам страна, зошто веќе оддамна ова се провлекува низ темава. Алал да и е на Галапче, никогаш немам прочитано од неа ниту една провокација за тебе, а од тебе малку од малку ја задеваше тука. И сега глумење жртви и извртени муабети, она е крива. Јас само зборувам за она што читав, а не сум ни глупа, ни луда ни слепа, ама ете има се една линија до кога се толерира, барем јас.

И Галапче е најмалку таа што пати за внимание тука :emo:

Не знам за други, мене не ми значи ова извини, подобро е да се размисли пред нешто да се напише/каже. Не е еднаш...
    Толку од мене

Val-Dim, Annath, MacenceEna and 5 others like this.
  13. Hipster

Hipster Форумски идол

Фала за убавите зборови toogood, ме усрами сеа:$
    За годините, многу интересена перцепција кога се они во прашање, за мајка ми и за братучетка ми сум во најубавите години, јас па мислам дека сум во најлошите. Ја памтиш песната на Бритни- I am not a girl not yet a women? Е баш така кога си во овие бош години измеѓу што ги викам јас, не знаеш каде припаѓаш.
    Скоро 4тина век, за 8 месеци.
    Не знам темата е за околу 40, а мене тие 40 ми изгледаат далекуууу, далекууу:D
    Инаку супер муабети си вртите тука баш ви е забавно. Јас немам толку возбудливи денови да ви кажам, не верувам дека никоја од вас ја интересира и така сиромашниот скопски ноќен живот и се што нас сеуште ни е збиднување, некое:?:. Или како киснам по читални и куцам магистерска.
    Ви викам вас ви е позабавно од мене, некогаш.
    Сега само иаме многу гости од Америка, секоја месец буквално доаѓа некој нов, па устава пена ми фати од објаснување историја и географија, и шетање низ ценар како класичен турист. Така и не е толку досадно. Што се смее другарка ми вака така ама го научивме градов уздуш попреку, една лиценца да извадиме и да шетаме туристи овој пат за пари:D да иаме и ние некој ќар од ова Скопје 2014 во оваа безпарица.

Val-Dim, Annath, Bozica1980 and 14 others like this.
  14. toogood

toogood Популарен член

I mene tie od 40 mi izgledaa daleku, daleku, ama brzo stignav i do niv, pa ostaj toa i preku niv.
    Jas do Dekemvri kisnev po citalni i kucav trudovi.(wfh)
    Ete vidis kako ima most sto ne spojuva.
    Taka e cetvrt vek e najubavo vreme. Mozes ti 6 fakulteti da zavrsis ama prviot e najsladok, najlesen i najzabaven (jas toa od iskustvo ti kazuvam).
    Jas sum za ucenje, ucenje i samo ucenje. Koga da e ke si dojde na red da bide iskoristeno.
    Mnogu sakam mladi i ambiciozni.:rock:
    Good Luck(highfive)(y):rock:
    Mozam da gi zamislam tvojte roditeli kolku se raduvaat.:nod:
    Majka mi uste me ceka da i se javam da i kazam kako sum pominala:nod:. Poradosna e od mene.(fingers)

Val-Dim, Annath, Teodora* and 7 others like this.
  15. galapce

galapce Форумски идол

Fala ti na odgovorot od pogore.
    Slobodno mozes dapisuvas deka patam za vnimanie.Iskreno da ti kazam,nema da se vadam,mozebi i taka e.Ne site isto gi percepirame site raboti.
    No veruvala ili ne,posle site lagi sto gi imas iznapisano za mene na forumov,koi otposle se izbrisani,nikogas ne bi probala preku tebe da privlecam vnimanie.

Ne iznesuvaj povtorno lagi,deka si se razbrala so mene preku poraki.Jas se nemam nisto razbirano so tebe.
    Ova prasanje postojano go izbegnuvas,a vo poraki probuvas da me isplasis so toa
    sto napisa podatoci za mene vo porakata,dodavajki deka "Se znaes za mene".
    I da znaes ne mi preci nitu se plasam,ova veke se povtoruvam.Samo me interesirase od kade.
    @toogood moram da te tagnam,cisto deka citam deka se spomnuva @Teodora* .
    Informaciite za toa deka Daleron raboti so nejze,gi iznese povtorno samata Daleron.
    Mozebi ne go opravduvam ona sto bese spomnata,no clenkata sto ja spomna,ne e taa sto otkriva informacii za Teodora.Znaci taa samo ja tagna postavuvajki prasanje dali ke saka da go odgovori.
    Taa si odgovori deka ne saka i gotovo.Ubavo si spomna zenata deka ne saka da pisuvaat za nea,clenkata den deneska nema ja spomnato posle toa.Barem jas ne sum primetila,dodeka,Daleron povtorno se nadovrzuva so indirektni muabeti za Teodora.

Se soglasuvam deka ova predolgo trae.
    Za postoenje raspravija se potrebni dvajca.No koga se raboti za iznesuvanje nevistini za mene,od prv den go drzam istiot stav.Nema da stojam na strana ostavajki deka toa se vistini.
    Taka ke bide i ponatamu.
    Ete mozebi nekoj moze da premolci,i toa e doblest,jas nemozam.

Annath, AngelOfArh and MacenceEna like this.
  16. mareane

mareane Форумски идол

Мислам дека понекогаш темава ја отсликува токму реалната слика на нас македончињата.И не е за џабе се ова што ни се слушува во државата значи каков народ таква држава.Абе не можеме додека не се исконтраме закараме па макар ни се знаеле ни познавалеНе била чудесна ни земјава чудесни сме ние во неа.Навистина не сакам вакви поделби кавги и сл.А бре ова е виртуелен свет да се искажема што ни лежи на душава што не мачи што не прави среќни и сл.А за другото доволно ни е е целото наше реално опкружувањеПојди на работа кавги,сплетки дојди дома кавги со деца мажи пушти тв дамбетер,звони телефон смртеен случај, и тамам реков сега овде ќе се понасмеам на некоја шала или вистина отворам ,читам читам и ми дојде да плачам;(Ајде жени пишете нешто релаксирачко некоја убава вест па макар била и лага

Val-Dim, WORRIED.BT, Annath and 5 others like this.
  17. anina

anina Популарен член

На ќерка ми и излезе четворката долу. Направив преубави пици. Имав секс. Тоа е се што ми текна а за мене е убаво:wasntme:

ArmaniCode, Val-Dim, tessie and 19 others like this.
  18. sesilija

sesilija Популарен член

@toogood цело време означуваш погрешна Теодора:).
    Инаку имам впечаток дека овој дел се однесува на мене,
    поради овој дел од постот на Теодора

Па, сега со задоцнување да ви одговорам и на двете.

Прво, ако некој не пишува не значи дека е поради некој друг, туку едноставно има други приоритети и обврски во тој период што му се поважни од форумот.
    Видов дека Теодора ме означила, ама тогаш немав време да се објаснувам.
    Второ, кога се растеретив ( а тоа беше после неколку дена) , ми немаше некако смисла да го барам постот и да цитирам, кога во меѓувреме се свртеле еден куп други теми, ама еве сега вечерва очигледно боцкањето пак е на дневен ред па да си кажам.

Теодора, пред мене да ме означуваш како личност која се меша во нечија приватност, погледни во твоето најблиско опкружување.
    Од каде би знаела јас дека се дружите со Далерон, дека сте колешки, па и дека делите канцеларија, ако тоа го немав прочитано овде?
    Јас немам такви манири да пребарувам по алтернативни патишта за ип адресите на другите членови- се' што знам, го знам од самите нив, од нивните постови.

Во таа ситуација те означив, бидејќи мислев дека ќе сакаш да дадеш свое мислење за твојата пријателка, бидејќи беше (ајде така да се изразам) осомничена дека и' праќала лп на Галапче дека го знае нејзиот мобилен оператор, телефонот од кој што пишува, и ип адресата.
    Поради тоа што беше дел од оваа тема, споделуваше многу интима, што ти за тебе, што твојата пријателка, па секако и си споделила мислења и со Галапче, па очекував дека ќе сакаш да кажеш некој збор на темата, затоа и те означив, за да знаеш дека сум те спомнала.
    Тоа каде работиш беше повеќе за градација, отколку што навистина очекував да споделиш. Ниту јас имам право да инсистирам на тоа, нити пак ти имаш обврска тоа да ми го одговориш, мислам дека тоа е јасно.
    Едноставно мислев дека би сакала да кажеш нешто околку тој инцидент, ама очигледно погрешно сум мислела.

Како и да е, мислам дека ова на сите ни здосади, а посебно после денешните невкусни шеги.
    Сакав да ја читам темата, ама се поретко навратувам тука.
    Човек ќе си каже дека на тие години се има повеќе разумност и зрелост, ама очигледно некои детски особини остануваат дел од нас засекогаш.

Annath, Bozica1980, kukla21 and 6 others like this.
  19. danichap

danichap Moderator Staff Member

Јас денеска сум нашла тулумби. Малку лошо што беше појадок време и ја лапнав после сарајлето:rofl:.
    Ама како ми легна...сега бутам овошки да намалам од гревот:wasntme:.

И да, си купив корнези. (За закачување на завеси)

Val-Dim, tessie, Bozica1980 and 11 others like this.
  20. imelda

imelda Популарен член

Абе ви викам јас, нема муабет оваа вечер. А да знаете што се имав да ви кажам. Епа не ви кажувам!

И само што ќе пратев, оп, Анина со асален домаќински муабет. Другите сите да се засрамите! Така да си знаете, епа нееее...

Дани што е тоа корнези? Карнизи :clap:

ozbilnazena, tessie, Annath and 8 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.