Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.799
    Ја не се срамам околу кексот, туку ако се наоштрам од муабетот немам ни некој саглам комшија во околината, плус детево ми е издајца.:devil::rofl::P

@lunicka мене еднаш ми текна така од фарбана црна да се правам плавуша, прво почнав со деколорант ама не ми вршеа работа доволно брзо па си се изнашлакав со бланш 3 пати во 2 дена и си останав без коса.:o Каква ми се направи ужасна, како слама, видов, не видов отидов на фризер и си ја ишишав скоро на нула косата, место ја да плачам фризерката се утепа од плачење за косата моја.;(:rofl:
    Битно после тоа биднав плавуша, тек пред 2 години сменив боја, сега ми е медова, лешник некоја боја.8)

На CrazyOne, ozbilnazena, Sky-butterfly и 12 други им се допаѓа ова.
  2. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Kim ne e na naslovna radi kosata :P:rofl: ke treba drugo da ponudime

Zdravo zenicki...samo naminav da ve pozdravam.Temata e dobra ama sepak taa intima ke si ja ciuvam za sebe :tmi:
    Ne go falam da ne mi go zemete:rofl:

На ozbilnazena, Sky-butterfly, Annath и 7 други им се допаѓа ова.
  3. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.623
    Допаѓања:
    10.361
    Δ
    Mojot ne go biva. Ostare. Ako go zeme nekoja ke mi go vrati vednash. Jas si traam za keks oti mama vikashe da ne zboruvam sramotno. Srce ke ja fati ako mi ja otvori privatnata fioka vo plakar, i ne zboram za igrachki.

Tuku mene mi se prijade magnum sladoled kako na trudna zhena, za 40 minuti ke zarvori lokalna prodavnica pa da natepam chizmi vrz pidjami, kaput, nikoj nema da poznae...otidov

На tessie, bittersweet, ozbilnazena и 13 други им се допаѓа ова.
  4. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    62.110
    Мммм... секс тема начекав. Ме предизвикавте, а баш мислев вечерва ништо да не пишувам и да си легнам порано... Точно е дека децата не ни ги донел штркот и точно е дека со поминување на годините либидото на нас жените ни се зголемува :D 8)... Поготово по климаксот... ама затоа пак либидото на мажите им се намалува :D... Ма се зезам!!! Уште сите сме млади и „загреани“ 8)...
    Во врска со темава... вечерва бев во Драмски и ја гледав претставата „Љубовници“. Браво за актерската екипа (y), ептен ми се допадна, се изнасмеав, но некако кратко ми траеше!!! И не е тоа што мислите, немаше секс на сцена, ама затоа имаше неочекувана љубовна врска :D... Не Ви откривам каква - видете ја претставата...
    Додека ја гледав „Љубовници“ ми дојде на памет една мисла од мм - Немој да се лутиш ако гледам во жени, страшно е ако почнам да гледам во мажи!!!

На CrazyOne, mareane, ozbilnazena и 10 други им се допаѓа ова.
  5. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.331
    Mojot pokoen tatko mnogu sakase da ni vari grav. Samo ako nacekase deka majka mi ne spremila rucek vednas grav stavase.:lol:
    Eve ja negovata recepta::?:
    Stava grav i si lednuva , demek samo oko da sklopi.:?:
    Prvo zamirisuvanje, ne dotura voda, menja tendzere.:smirk:
    Povtorno legnuva za vtora partija dremka. Kao dreme samo , aktivno go vari gravot.:lol:
    Vtoro zamirisuvanje i gravot e gotov.:rofl:
    Majko mila vkusen :shake:ama site jademe i sme blagodarni sto ima rucek.:clap:

Dolgo vreme odkako se omaziv grav ne jadev za da mozam da go podzaboravam mirisot i vkusot na tatko mi domakinskiot grav.:!:
    Taka sega koga si varam grav na tatko mi si se potsekam. Ubavi spomeni mi budi.(y)
    Letno vreme za promena ni gotvese pindzur ama ne zagoren.:rofl:

На mareane, anel, ozbilnazena и 8 други им се допаѓа ова.
  6. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.331
    Broj na deca ne e merilo za seks.:rofl:

На Stories, mareane и Annath им се допаѓа ова.
  7. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.792
    Допаѓања:
    323.768
    Добро утро.
    Јас не избегав !!!
    Само начнав тема и отидов да ,,работам,,:D:D

Интересна работа е сексот на тие околу у над 40 години.Позрели, посензитивни, искусни.
    Точно знаат што сакаат.
    Кога бев помлада ми беше срам од партнерот да по барам нешто во кревет.Во главно во кревет повеке глумев отколку што уживам.
    Повеке водев грижа дали позата е ОК, како изгледам отпозади, па дали задникот ми е голем, па несмеело запалена сијалица да има (незнам од што сум се срамела), па долен веш ваков-таков...абе еден куп глупости кои ствараат притисок.
    Е...сега...ситуацијата е далеку поинаква.
    Деца се раѓаа, телото се збрчка,нерви ослабеа, време помина,НО...за ништо не се грижам.Уживам.

Знам и да си побарам нешто, знам и да кажам НЕ, ако нешто не ми годи.

Едноставно го сакам сексот.
    Зарем има некојА што не го сака ???!!!?

На ArmaniCode, Val-Dim, toogood и 14 други им се допаѓа ова.
  8. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.871
    Допаѓања:
    101.835
    ^
    Тие што велат обратно или лажат или не наишле на вистински партнер.

На ArmaniCode, Val-Dim, toogood и 11 други им се допаѓа ова.
  9. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.960
    Допаѓања:
    203.329
    Добар ден!

Многу на суво ви се муабетиве за сексот... да подмачкавте малку? :P

Најубо си кажа референтка, со текот на годините не се замараш за ништо, само уживаш... баш знаеш што сакаш, што ти треба, што ти носи дополнителна возбуда, што ти треба за да доживееш експлозивен оргазам, два, три :wasntme:
    Не ми фали ништо, освен утрински секс :( како се снаоѓате со деца што имаат лесен сон? Малиов мој се буди и кога посилно ќе се сврти во креветот, не па да крцне или шушне нешто... па страв ми е да не не начека некако кхм, незгодно, пошто не е бебе, нели, а уста голема :devil: збори и што треба и што не треба. Морам да го истренирам ноќе да спие кај баба му и дедо му (план ми е летово да го пуштам кај моите во Охрид - е тогаш ќе биде интересно 8)). Тешко ми беше кога мм беше надвор со месеци. Сега исто патува, ама за среќа, не е отсутен повеќе од два-три дена, инаку кај ќе ми беше крајот....

На ArmaniCode, Val-Dim, WORRIED.BT и 9 други им се допаѓа ова.
  10. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Бре жени домаќинки за се ги бива:lol:
    Откако исчистија зготвија на ебање се фрлија:wasntme:
    Се сексате а [​IMG] Е ако де. Сексот е одличен лек против главоболка.
    Ја опушта мускулатурата, ја забрзува циркулацијата и оп...
    дури си рекла аааахххх...- поминала главоболката :!:

Кога се мажев, баба ми ми кажа еден ваков совет за успешен брак
    - Шом ќе си дојде мажот од работа , ти земи го за рака и право в спална, а таму..... - убавото!
    А бабите нели се мудри и мора да се слушаат:) па затоа јас со мојов си играм вака кад ми душа сака
    ... иде мачка поред тебе пази да те неугребе :devil::angel: грррр8-| грррр8-|

Jaс добра, здрава жива, чистење деновиве немаше, готвење ич, вртев релација Дојчланд- Македонија
    Е секса било је мајкеми што да лажем [​IMG]

Добро утро и убав ден:hug::hug::hug::f::f::f:

На ArmaniCode, Val-Dim, galapce и 14 други им се допаѓа ова.
  11. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.792
    Допаѓања:
    323.768
    Абе кога се збореше за кромид и запршка не бевме волку единствени во одговорите, не бевме волку многубројни....
    Секс је светска ствар !!

На ArmaniCode, mareane, anel и 2 други им се допаѓа ова.
  12. smigool

smigool Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    356
    ај добро утро тмурно утро.
    @CrazyOne шо се секираш за маж, дечко вии што убава мачка имаш!
    ако ги нема овие две па можеш и накај факбади да размислиш.
    @anel офис авантура е доста возбудлива работа, посебно ако има можност за упад.
    @lunicka па како што изгледа и било кое друго влагање на жена во фризерница, дремење неколку саати трач муабети, можда и ќе те убедат та те потшишаат, можда треба и фризура да смениш ... и на крај попразен новчаник и да се надеваме задоволна.
    секс поштуем утрински и безобразен :)
    мада и на билокоја друга варијанта не би се љутел.

убав ден

На ArmaniCode, CrazyOne, mareane и 4 други им се допаѓа ова.
  13. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.284
    Допаѓања:
    111.708
    До сега од сите работни места на кои сум работела само на ова место сум немала кхм, кхм... Што би рекла Битерка. Забавно ми било бре :D

На ArmaniCode, WORRIED.BT, referentka и 7 други им се допаѓа ова.
  14. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.559
    Допаѓања:
    289.420
    Па и вие со вакви теми,човек да не знае што да пише....или што би рекле радо га се сечам:rofl:.
    Еве и мене се ме боли, моја дијагноза се преработив а мојов вика опасно било со мајка му по дуќани да одам...не само се што ќе сум потрошела, туку и борч кај нејзе сум му направила:D.
    А јас решена поскромно...ај да не рече се расфрлам, ама жена марки кажува квалитет споредува непријатно да ти дојде да се фанеш за нешто поефтино:rofl:.
    И на мама не и кажувам колку коштаат килимчињата за во веце, ќе ме кара:wasntme:.
    Ама свеки кажа позната марка се 20 год. ги користела...а јас лесна на убедување :$.

На ArmaniCode, Val-Dim, artemidis и 14 други им се допаѓа ова.
  15. Mrs.Bass

Mrs.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    897
    Допаѓања:
    7.318
    На ArmaniCode, Val-Dim, bittersweet и 5 други им се допаѓа ова.
  16. ozbilnazena

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Моето работно место е цело со камери. Ме гледаат и ги гледам:)
    ...така да, ако посакам да го легнам маж ми на работа ќе гледаат дечкиве филм :)
    Ама па не е и не изводливо, можам да направам спој:angel: :wasntme:
    Беља работа, на што ќе го натерате човека да помисли :D

Последна измена: 24 март 2015
    На ArmaniCode, danichap, anina и 2 други им се допаѓа ова.
  17. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    @smigool на упадот мислиш две минутки на почеток, а после чинот повеќе мислиш на срамот, што ако некој видел, чул:lol::lol::lol:. Ама вреди бе, за сиот срам што ќе го претрпиш:rofl:
    @Annath два пати не фатил син ми, додека беше помал. Првиот пат беше многу мал не беше свесен што се случува, а вториот пат моравме да му објаснуваме дека ништо лошо не ми прави татко му:lol:. Удри дете на плачење, едвај го смиривме. :lol:Е сега за памет прво на клучот мислиме:DДа не даде господ сега да не фати:rofl:
    @ozbilnazena , замисли како во некоја сцена од big brother, па на you tube да те стават после:tmi::rofl::rofl:

Кафе пиевте ли :coffee::coffee::coffee:

На ArmaniCode, galapce, CrazyOne и 5 други им се допаѓа ова.
  18. ozbilnazena

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Е замислувам де:rofl: зато си седам мирна :hug:

На do-re-mi, danichap, anina и 4 други им се допаѓа ова.
  19. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.417
    Допаѓања:
    279.593
    Значи дефинитивно најинтересна тема исападна оваа и после сме биле бабетини(не можам да се помирам со таа увредата)Додека беа помали децава и беше и не проблем сексот ама не разбираа си легнуваа порано а тек сега си легнуваат во 2 плус само еден зид од гипс картон ја дели спалната и детската затоа се почесто денски кога сме сами клуч на влезна врата (да не залета комшивката па да и се посака да се придружи:rofl:) и уживај

На ArmaniCode, bittersweet, Annath и 4 други им се допаѓа ова.
  20. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.431
    Допаѓања:
    262.522
    Ај јас ќе се жалам од сексот, се шалам не од сексот туку од мм. Жени многу е пребирлив...или јас не сум не знам, не сум раглабала до сега со никоја. Еве ве читам утрински ова она, кај мм не доаѓа во предвид сем тазе излезени од под туш. Ништо друго не е у игра :)
    И јас сум за хигиена да не се разбереме погрешно ама маж толку да се буни за депилација и туш ја не сум сретнала :D
    И не можеме да се погодиме толку често како што би сакала. Плус малава почна подоцна да легнува и у последниве месеци сме некако за карање. Може затоа викам низ дома, пример сум за нее**на кога ќе кажат за некоја

На ArmaniCode, Val-Dim, galapce и 6 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.