Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Ами такА бе сфаќе. Тава ми беше маабето. Не да са прааме поети.:D За рајо и за пеколо.. де.
    Шо се сеќираш, боље у пеколо него нигде да не те примат. Замили и таја опција. Да те држат у чистилиштено мУри.. дур сите луѓе не минат - кој за вАм, кој за тАм, па после кај има место за тебе. Ако има.:|
    За у пеколот бар, ...сфаќата ќе ти фане некоја врска.^_^:nod: :rofl: Ќе си ти готвам и тАм.:wasntme:

На Dust, danichap, Annath и 3 други им се допаѓа ова.
  2. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    16.700
    Допаѓања:
    182.212
    Станав и веке два саати неможам да заверглам да станам да поработам низ дома
    мрза левел милион
    уфффффф

На Dust, Bozica1980, VladeMila и 8 други им се допаѓа ова.
  3. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    19.467
    Допаѓања:
    125.641
    Колку дена те држеше малаксаност?? јас од четвртокот денес недела не можам да се опоравам.

На Petar80 и Lady Phoenix им се допаѓа ова.
  4. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.117
    Допаѓања:
    328.887
    Zosto infuzija ne primis?
    Ke te osvezi i nema da dehidriras

На Petar80, jasna83 и Lady Phoenix им се допаѓа ова.
  5. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    19.467
    Допаѓања:
    125.641
    Не е до таму дојдено. Јадам имам апетит ама уште сум како смачкана. Јас сум тешка со темп. Некој и со темп функционира јас не можам. Ме истоштува.

На Petar80, jasna83, Lady Phoenix и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.332
    Допаѓања:
    278.577
    Denes so majstori ama vo dr doma na selo.Pa dorucek rucek i to.Epten bezveze mi e vikendov imav sosema drugi planovi ama nemet:doh:

На jasna83, Bozica1980, Peco и 8 други им се допаѓа ова.
  7. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.804
    Допаѓања:
    142.162
    2 masini isprani. Generalka zavrsena. Bebe prosetano i sega spijat mm i malata :) jas mesto da spijam so niv oti od 3 i pol stanata ne mozam da zadremam. Pojadovme makaroni so kisela voda peceni a rucek ne pravam ke poracam dziger od Ljuc.

Uste 2 kila sum oslabela nedelava. Uste malce minus 35 od poragaj.

На Dust, mal.ecka, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 21 други им се допаѓа ова.
  8. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740

35?!

На ph.orhideja, Petar80, Lady Phoenix и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.804
    Допаѓања:
    142.162
    Da. Za zal ili za sreka. Si bev polnicka i pred bremenost. U bremenost kaciv 20 dodeka merev a vo 9ti veke ne merev. Verojatno 25 bea. I posle poragaj normalno.... dete, voda, otoci, postelka... pa edna nedela po poragaj samo na voda bev. Nemav apetit. Ne jadev ne spiev samo vo bebe gledav. Posle nemav vreme da gotvam pa jadev eden tost na den ili edno sendvice domasno. Posle stres od bolesti i pak ne jadev. Pikav samo za mleko da imam. Doenjeto trosi 500 kalorii na den. Pred 2 nedeli prva tempatura na bebe pa od stres za 4 dena moze 4 ili 5 kila da simnav. A sega veke naviknav da ne jadam. Ako simnam uste 5 ke bidam ko na matura koga bev :) ama i gradite si tezat sega. Site alista mi se tesni vo gradi. Kompletna promena... ke vidis nabrzo ke zborueme :)

На Dust, mal.ecka, referentka и 19 други им се допаѓа ова.
  10. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.313
    Некој спомна надгледување? @ph.orhideja можеби? :D

Систем за надзор во Македонија и на Балканиве:

FB_IMG_1472992410067.jpg

На Dust, referentka, JuLleE и 20 други им се допаѓа ова.
  11. jasna83

jasna83 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2016
    Пораки:
    165
    Допаѓања:
    5.782
    Добар ден женски :f::f::f:
    Уф човек неможе да ве дочита за само ден-два околу 350-400 мислења :sweat:
    Нешто на блиц читнав лајкнав :tmi:
    Вчера поминав еден многу убав ден.Радосна како мало дете бев :tmi:
    Се избањавме,малку плажирање одлично беше:inlove:
    Бевме и со мајка ми и свекрва ми,и тие двете задоволни :)
    И јавно сакам да и се забалгодарам на @koritsaki за тоа што ми помогна каде би можела да ѓи најдам продавничките кој што ми беа потребни :hug:
    За сликите на детенцето кој што се поставувани незнам што да кажам :x
    Која е поентата на тоа?(facepalm)
    Да ставам слики земени од некоја си жена/детенце и да ставам на форум кажувајки дека сум тоа јас,да се фалам и тоа пред луѓе кои нити ѓи знам нити ѓи познавам.Ми нема никава смисла тоа :x(facepalm)
    Јас искрено никогаш не би ставила на форумов слика од ќерка ми или пак од мене (ама никогаш не викај 2 пати :!:).
    Колку што јас сватив за некој член да има пристап до таа категорија-тема (или како веќе и да се вика) мора да има да 100 мислења,а на форумов се зачленуваат разни луѓе незнаеш кој и со каква намера е на форумов.Коментираат по темите навредуваат ја достигнуваат таа бројка и оп на тацна слики од нас,деца,маж.Од каде јас да знам што може тој да направи со тие слики на кој начин може да ѓи злоубетреби.Со некој членка со која долго време сум контактирала преку ЛП можеби би и дала некоја адреса на која би можела да ме пронајде,да ме види на слика мене,ќерка ми и таму би го продолжила тоа виртуелно пријателство,па можеби и некогаш би се запознала во живо со таа личност и тоа повторно би се запрашала зошто после ова што го прочитав на форумов и тоа не ми е сигорно :x
    Да бидам искрено многу ми е поинтересно додека ве читам си имам замислено некоја слика за вас,децата,па и мажот ви:tmi:
    Па кога кажуваате дека некаде сте биле на ручек,одмор,прошетка како сте си поминале што ви се случило и додека читам сето тоа го замислувам.Кога би видела некоја членка како изгледа,тоа не би ми било толку интересно.:tmi:
    Би ми дошло исто како да ја имам прочитано некоја книга и потоа го гледам филмот и целата замисла за ликовите мене ми пропаѓа :tmi:

Еве една слика од вчера :angel:
    14218501_1072462686168100_1240197835_n.jpg

На galapce, Dust, kuc и 26 други им се допаѓа ова.
  12. friendy

friendy Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    4.339
    Допаѓања:
    51.773
    Убав ден.:sun:
    Кога ставаш слика на форум или било каде на интернет никогаш не знаеш од другата страна кој и зошто те гледа.:nod:
    Алиша Кис ја гледав некни на ВМА и си велам оваа не ќе да е без шминка или оди по стапките на Витни Хјустон.:^)
    Затоа треба одмарање повеќе.

@monik55 Тоа е ризично само по себе, но некој ако секојдневно се бави со тоа мислам дека не би требало да му претставува пречка. Еве јас на пр. кога сум била бремена сум се воздржувала од сите тешки физички напори, зошто не сум навикната. Баш ја гледав Бијонсе и и се восхитувам дури, зошто јас во бременост не би потскокнала а камоли толку да се напрегнувам. Нејзе тоа и е секојдневие.

На Dust, ALISA0000, Emy867 и 13 други им се допаѓа ова.
  13. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.153
    Допаѓања:
    137.239
    Ау што сте тивки денес...

Јас станата од сабајле, го шетав внук ми, лулашки, вртелашки, се поминавме. Се осетив неколку пати дека сум најгласна од сите што беа со деца (facepalm) Мм вика да не паничам за џабе, ама не бива, посилно е од мене.
    Сега треба да се чисти, да се вклучат машини, ама мене мрза коа ме фатила (facepalm) а да си прилегнам мислам дека уште подобро би било. :lol:

На Petar80, Dust, ALISA0000 и 15 други им се допаѓа ова.
  14. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.075
    Вие од околу и преку 40ка, не сте нормални! Посебно подмладокот ... :shake: Ме изнасмеавте :D

ПоЗдрав :hai:

:rofl:

На Petar80, Dust, ALISA0000 и 10 други им се допаѓа ова.
  15. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Подобри од тимот на ФБИ се.:lol:
    @jasna83 и ти не се дочитуваш лесно со долги постови ама интересен лик си ми па иди не читај.8-|Многу убаво местово, имај убав помин каде и да си.:f:

Добар ден на сите.:sun:
    Недела ден за одмор, прошетки,семејни ручеци, но за мене ист ништо посебно, ко секојден, поминат во чистење, готвење, перење алишта.
    Ручекот изеден многу набргу по појадок. Мислев стекот да го припремам со корнфлекс ама бев многу гладна па не ми се ризикуваше да останам без јадење, го испржив и удрив на јадење.:lol:Инаку нон стоп сум гладна, не е ПМС, не знам што е работава, ништо не ме најадува а Богами ништо и не ми е вкусно. (facepalm)Каснувам по малку од се ама ништо не ми е вкусно, чувствувам гадење а не сум трудна,:^) ама не знам што е проблемов и притисоков ме притиска, висок ми е:?:главава рингшпил ми е :lol::drunk:ама ако јас па си пијам кафе и слушам музика.:lol:
    Некој предлог да дадете за кркање, нешто хранливо ми треба, да се убие оваа глад што ме обзема.:fubar:
    Уште нешто ќе заборавев да ви кажам. Читав интересна статија за кока кола, ставале кокаин во неа.|(
    На сител и на алфа имаат многу убава есенска програма:rofl:мислам стварно жикина династија , балкан експрес се серии на сите времиња, секако после Тропски горештини и Касандра.|(8-|

На Petar80, Dust, Sesil и 13 други им се допаѓа ова.
  16. jasna83

jasna83 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2016
    Пораки:
    165
    Допаѓања:
    5.782
    @fallenangel неможам со @promeneta :shake:
    Не пишувам често вака долги постови,единствено кога ќе нема да шкртнам ништо неколку дена е тогаш можам да се изнапишувам како за неколку месеци :tmi:
    Фала ти :f:

@PUPICA среќен роденден се најдобро :f::party::^:
    Како и по обичај јас секогаш некому честитам роденден неколку дена потоа (facepalm)

На Petar80, Dust, ALISA0000 и 11 други им се допаѓа ова.
  17. mariatim

mariatim Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    1.159
    Допаѓања:
    12.529
    Се врaтив сегa oд мекици,кoјa дремкa ме фaти тaму,две мaртини,сaмo испив,муaбетoт не ми се пoгoди,пa си ќутев.
    Рaсплет у темaнa сo децa немa уште a?Цел ден сaмo зa тoa ѕиркaм,и брaчедoт јa немa.Амa aј искренo
    1472991805026.jpg дaли физиoнoмoјaтa нa двете слики ви oдгoвaрa?

На Dust, referentka, ALISA0000 и 11 други им се допаѓа ова.
  18. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Очите на половина копје :yawn:
    Не можам да се расонам, речиси ги завршив кутивките до кај Среда треба да ги однесам.
    Глава ме боли страшно, се напив аналгин ама џабе е.
    Печам компир и морков со лимон.
    Се убедувам да ги убедам моите за во Бг :|
    Толку време баравме контакти од таму и сеа ко најдовме ми збеснуваат |(

На Petar80, Dust, mal.ecka и 11 други им се допаѓа ова.
  19. promeneta

promeneta Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    385
    Допаѓања:
    12.555
    Ццц, секој пост подолг од два реда завршува со "...да не ја поминам Променета..." ;( :rofl:.
    Сакате ембарго од еден месец изгледа ]:) :?:.
    Кој ви е крив кога немате возбудлив живот како мојот, имам што да си пишам бе, Енџела, Енџела, Енџелааа...(poolparty).

Во последно време не ја пратам темата, само каде сум означена од таа страна читам нешто, па се враќам, та напред, та назад, и ништо не разбрав :drunk:.

Разбрав само дека на @PUPICA и' е роденден, среќен роденден Пупица и се' најубаво, и за бременоста на @joy1, лесно да си ја износиш бременоста.

Ај имавте среќа, Енџела стана, па тука завршувам, инаку... :devil:.

:hai: :hai:

На Petar80, Dust, ♡BuBaLe♡ и 21 други им се допаѓа ова.
  20. Ane-Goki1

Ane-Goki1 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    2.307
    Допаѓања:
    29.033
    Него на сликава од десно е бремена и тоа 6 месец некаде од март и е,а во јуни се породила :^)
    Вчера т.е сабајле во 3-4часот читав и се чудев,до толку ли дошла работата,значи страшно (facepalm)
    А стомакот кај и е? :?:
    Расплет тешко да ќе има,чисто се сомневам,мистериозно ќе исчезне и може ќе се појави со друг ник :D
    А што е до танчерки за на свадба ама ич не сум за тоа.На свадбата невестата и младоженецот треба да се во центар на внимание тоа е нивен ден,а не на некоја танчерка :smirk:
    Успат додека сум тука да и посакам на @PUPICA среќен роденден,се најубаво да ја прати :party::party:
    И исто така на @referentka среќен пат и најубав одмор да си истераш :hug:
    А сите останати имајте убав ден

Последна измена: 4 септември 2016
    На Dust, Lady Phoenix, referentka и 14 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.