Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. baba Rada

baba Rada Популарен член

Ајде бабе на шлафензи додека не те фанале детекторите:)
    ДОБРА ВАМ НОЧ, ПРИЈАТЕЉИИИИИИИИИ:hai:

2. Emy867

Emy867 Форумски идол

Па Прашинке мор, ние сакаме за мезал'k колку да се разонодиме уз тешките деликвентни постапки на форумов деновиве кои макотрпно ги решаваме:rofl:, а не торби за по дома:wasntme:.

Annath, VladeMila, Bozica1980 and 5 others like this.
  3. Peco

Peco Форумски идол

Еве апчиња за намалување на стресот, за орална употреба :rofl::rofl::rofl:

Добра ноќ :hai:

Barbie20, Petar80, Annath and 18 others like this.
  4. Dust

Dust Game Over

Е тоа на гости кога ќе ми дојдете:D па и не е така далеку:mm:

Него... да одам да се туширам и да спијам.
    Треба утре до Филип 2 да одам, да видам дали имаат некои кардиолошки пакети за испитување, докторов ни рече се да му испитаме на татко ми..

Систина имаат, ама не одам натаму..

friendy, Petar80, Ane-Goki1 and 12 others like this.
  5. nena2010

nena2010 Форумски идол

Оооо како би каснала од ова.

Petar80, Annath, zhap4e and 3 others like this.
  6. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Зa муaбетoт oд претхoднaтa стрaнa....
    Дo сегa имaм сaмo две членки нa ФБ. Сo еднaтa ни oдеше муaбетoт, a другaтa ми пoбaрa дa и дaдaм ФБ. И дaдoв зa дa не испaдне декa не сaкaм дa дaвaм и ширaм пoзнaнствa. Штo се oднесувa дo мене, јaс нa никoгo не би пoбaрaл ФБ. Сепaк сaкaм aнoнимен дa си oстaнaм, a oд другa стрaнa пa си викaм зoштo дa не ширaм пoзнaнствa сo луѓевo. Е, сегa oвa ти е кaкo меч сo две oстрици. Ти бирaш нa кoму му дaвaш пристaп дo тебе. Некaкo сум несигурен кoгa стaнувa збoр зa тaкви рaбoти и мислaм декa немa пoвеќе дa дaвaм ФБ нa никoј.

Јaс се истуширaв и сегa мaлку дa пoседaм дa видaм шу се прaви нa фoрумoв и ќе спијaм. Утре требa дa стaнaм рaнo дo фaкултет дa oдaм. :envy:

Barbie20, Kitten, friendy and 13 others like this.
  7. LadyC

LadyC Форумски идол

Распрашај се убаво во Филип 2 ѕверови се. И распрашај се што иде со Фондот. Од искуство те советувам, баба ми ја оперираа таму и тоа преку Фонд само 6000 ден плативме ( без да знаеме отпрва дека иде преку Фонд) за каротидата беше ова конкретно. :)

friendy, Petar80, Annath and 6 others like this.
  8. nena2010

nena2010 Форумски идол

За мене Таџер во Систина е најдобар кардиолог. Само убави работи сум слушала за него.

Kitten, friendy, Petar80 and 6 others like this.
  9. Dust

Dust Game Over

@Mr. Right еве јас ќе ти побарам..јавно! За инат:lol:
    ..се зезам нормално:hug:

@LadyC искрено во моментов не ми е толку битно дали иде нешто преку фондот, сепак само за преглед ќе го носам. Ама секако ќе прашам, ако оди, зошто да не.. Имаше излив пред две недели и сега испитуваме се по ред :)
    Побитно ми е да не чекаме, знаејќи колку се чека за некои работи во земјава...дури и со мој термин:rofl:

Веќе не го пуштам во било која државна болница. Цртка ставив.. подалеку од матичниот што ни е и семеен пријател, нема државно веќе за него..
    Со здравјето не се игра :)

@nena2010 и за мене, убедливо барем до сега. Ама да чукнам во дрво, добар е со срцето, чисто превентива сега..

10. Lilit

Lilit Форумски идол

И порано имаше вакви работи, дури и бетер беше кога фати хистеријата на импресионираност од први запознавања, па после стана кокошарник. Уствари порано дефинитивно беше БЕТЕР. Колку оговарања и потсмев имаше...

Мислам да го стаам на пауза форумов и да најдам друг начин на празнење на емоции. Можда и блог да направам... Грозно е да се биде тука.

Од тука најпрво се запознав што е псохопатија, користољибивост, самозаљубеност, несозреаност и себичност.
    Можда и да не почнев да пишувам на темава уште пред некој месец ќе престанев воопшто да пишувам.

Се одлучувам да бидам попасивна наредниов период. И онака имам многу аспекти од животов за средување, а и очигледни промени. Ме читаат и некои особи кои баш ич не ги сакам, а полни завист, па не ми треба негативна енергија од нив.

11. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Зa инaт не ти дaвaм. Еве јaвнo кaжувaм. :P :hug:

Petar80, Annath, Bozica1980 and 4 others like this.
  12. LadyC

LadyC Форумски идол

Oд излив и беше и на баба ми. И при преглед се установи дека каротидата и била 99% запушена. Се од сестра до болничарка, до доктор се е таму супер. Др. Планинка е ѕвер. Ако е итно таму нема чекање. И да има закажани операции под приоритет работат. Ќе видиш ќе ги упознаеш. Нека е со лесно и ако ти треба нешто пиши ми . :)

На сите ви посакувам убава ноќ, се читкаме утре. :)

13. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

врти -сучи ко и секогаш....

многу кажано- ништо недокажано...

више срече други пут!

не ми се спие а утре во 6 и 30 треба да сум станата да го испратам ученичето...башка комшииве што решиле журка под пенџер да ми праат во недела навечер...да ти се плукнам во маалото..начичкани сите ко печурки,во врат си дишеме не можеш да прднеш без да те чујат три куќи погоре...ама центар е..врло битно....

ај да не ве трујам...

добра ноќ

14. Petra777

Petra777 Популарен член

Епа ја решив дефинитивно поретко да бидам активна. И така сакам да се шљакам со шминки , да се сликам облечена , ќе си ослабам фино-лепо едно 6кг и ќе си станам блогерка. Ама прво да ослабам ! :!:
    Можда за некоја година во мајчински муабети за совет да дојдам . Ако приметите хипохондрик, Петра е !
    И за сите шо ме знаат, ме издале и сл. а не кажале, да им прегорат сите лаптопи, компјутери и сл ! :devil:
    И фејсбук да им хакнат да Богда!
    Здивев !:emo:
    Ај добра ноќ, кој го нема неделава ќе знам :D

Kitten, Ane-Goki1, Petar80 and 13 others like this.
  15. Dust

Dust Game Over

Лошко, јавно корпа ми мавна:D

16. mareane

mareane Форумски идол

Е па јас за инат ќе бидам поактивна,па чудо ми чудо ако ме препознаат,луѓево по фб и г’штите си ги покажаа па никому ништо.Лошо ништо не правам,не кажувам ништо поразлично отколку во реалноста и едноставно форумов и посебно темава ми постана дел од секојдневие.

17. Emy867

Emy867 Форумски идол

Очекувано...почнаа збогувања(facepalm):D.

Аман бре луѓе! Тука имало оговарање, лицемерие, ова, она...а во реален живот нема? Ај исчезнете и од него ако не. Па интернет општеството е дел од вистинското општество. Не знам која е потребата да се правите како да тоа е нешто кое што не го знаете и сега од една случка која не е ни прва ни последна, паѓате во несвест мислиш светот е пред распад. Тој се распаѓа одамна, само смирено;).

galapce, Barbie20, pandelka and 21 others like this.
  18. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Даст, :$ ако покрај работата нудиш некое сокче, некоја овошка, десет,шеес... јас би.^_^:D
    Сваќе, децата да ни се сакаат, да им е убаво.Тоа е најбитно, јас каква сум.. небитно. Може и поарна да сум, ама, тоа е:doh::D Дој ми на фб у дворот, ако не:D :P Не лајкувај ништо,не коментирај..у чат збори си^_^ Никој од мене не ќе чуе оти со сваќето си се имаме на фејс:makeup::D

mareane, nena2010, Ane-Goki1 and 11 others like this.
  19. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се си мислам оти нема да издржЕш и ќе почнеш наоколО да се фалеш колку убава сФаќа имаш:^). Те од тоа ме е стрА:!:.

:rofl:

20. Petra777

Petra777 Популарен член

Се шалев ,ја не пишувам ништо освен шеги , во живо ме знаат таква. Давам совети за да помогнам некому, за возврат го сакав само тоа, ништо повеќе...
    Една вечер знам седев до касно, како @Dust од исти причини со татко ми.... Мислев дека веќе околу сите блиски ги замарам, па и дежурав за негово добро. Се заправивме на чет муабет некој, со 3 разменив фб. Едната од нив сум најсреќна што ја запознав. Втората не коменитрам ,немам ништо против само не ми требаа дополнителни нервози, мојот фб го дозна и трета членка. Исто и со една дотична , радознала. Дојдоа до мене муабети како на други пренесувала да се пазат од мене, лажам,опасна сум... Демек ја немам никој во животов, па тука дојдов да запознаам љубов и другарки... Претерав со шминка ама го средив тоа.
    Кој ме препознал и читал, баш ме заболе.
    Тоа што некој нема свој живот и ствара лажна слика за себе е жалосно.

kukla21, mareane, WORRIED.BT and 12 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.