Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.799
    Аман бре срцекршачке, што толку мака имаш, немало да остане жива, пф, луѓе со тешки болести не ги кажуваат тие зборови не па млада девојка како тебе да ги кажува, ајде глават горе се ќе биде добро.

@danichap јас прва се разболев, нели нежна сум со здравјето од анемијата ама кога децава се болни добиваш суперсила, не се даваш на болеста.:lol::lol:
    @galapce не се јавува на рапорт, дај Боже да се гушка веќе со синчето.

На ArmaniCode, CrazyOne, Annath и 8 други им се допаѓа ова.
  2. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.609
    Ма не е до кујната, до зачинот е :D
    Се шегувам, дамнешна желба ми е да ја посетам Италија, поради културата, да ја доживеам на свој начин, онака како во филмовите;)

На ArmaniCode, friendy, Annath и 3 други им се допаѓа ова.
  3. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.870
    Допаѓања:
    101.820
    Ме плисна некој бран на тага...и затоа одсеков 2 парчиња торта да се смирам...и тогаш исеков уште половина парче,да ја израмнам тортата (не сакам кога е криво сечена ....нели е тоа без врска ?).
    И дајте ми шут карта од форумов!

На mal.ecka, kukla21, girl-miri и 17 други им се допаѓа ова.
  4. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.703
    Допаѓања:
    153.601
    hello my ladies:hai::hai:

slabo ve ima vecerva nekako....ili moze mi se cini...tezok e rabotniot den posle praznici...dur vlezes vo kolosek pola den minal...ja citav @galapce vo trudnicki i od um ne mozam da ja izvadam...so lesno milicka...dojde dolgoocekvaniot moment...ajde cekame vest deka sme stanale tetki...

do utre ve pozdravuvam...leka nok

На kukla21, ozbilnazena, Teodora* и 10 други им се допаѓа ова.
  5. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.412
    Допаѓања:
    279.542
    Деновиве а особено денеска прво ја отворам темата труднички муабети да видам до кај е галапче ама ја нема не остави во неизвесност .Навистина чуден бил витруелниов свет цел ден ја мислам како најблиска рода да е појдена за пораѓај .Утре чекаме убави вести а Луничка како домаќинка на темава да даде мекици:)

На kukla21, Teodora*, ozbilnazena и 13 други им се допаѓа ова.
  6. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.870
    Допаѓања:
    101.820
    Значи @galapce ја нема од вчера од 14:53.Чудно толку време да не е вклучена...можеби има нешто.
    Ние како бабици сме се наредиле и чекаме.:rofl:
    Мекици одма правам,нема проблем...:bow:

На kukla21, Teodora*, ozbilnazena и 11 други им се допаѓа ова.
  7. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.959
    Допаѓања:
    203.317
    Добро утро :sun:
    ветува денов...
    и верувам дека само добри вести ќе слушнеме.
    Битерке, побрзо оздравување ви посакувам на сите... и кај нас нешто врти-сучи, сите сме настинати, кој повеќе, кој помалку, кој шмрка, кој кашла... ама нека остане само на тоа, ќе издржиме.
    Ноќеска бевме сами со мали, мм на службен пат... сонував љубов дамнешна, можеби и непреболена :wasntme: не знам з'ш... ама уште срце ме боли за него, среќа не го гледам веќе. Не знам што му требаше да ми влезе во сонот, белки не е предзнак за нешто лошо :worried:

На girl-miri, Teodora*, ozbilnazena и 9 други им се допаѓа ова.
  8. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.276
    Зш бре... шут карта?
    И далеронка глеам нешо се подналутила.... за политика ко шо разбрав... Немојте бре.

На lunicka, Annath и anel им се допаѓа ова.
  9. CrazyOne

CrazyOne Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    2.111
    Допаѓања:
    20.077
    Добро утро и убав ден на сите. Јас само да Ве поздравам

На Stories, WORRIED.BT, ozbilnazena и 6 други им се допаѓа ова.
  10. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    Добро утро и од мене

Ај повелете кафе, одамна не сум почестила
    coffe-and-cake.jpg

@Annath , што може лошо да биде ако ја сонуваш бившата љубов?Секој во некој период од животот сонува некој бивши, не знам зошто, како некое потсетување дека некој е дел од твоето минато. И јас пред некоја година прв пат го сонував мојот бивши пред 15 год, па се разбарав по фб да видам како е, добар фала богу, женет, дете и кај битер живее:D. Мисла ми беше, да не се секирам:D.Отвори си соновник, не е ништо страшно.

Нема вести за галапче, јас не појадувам, чекам мекици:D

И да бе, кај се разбегувате сите од форумов, јас само што дојдов, а со деца по другине теми не можам да се расправам ]:), доста ми е ова дома, немам нерви за повеќе:D

На kukla21, girl-miri, tessie и 12 други им се допаѓа ова.
  11. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.412
    Допаѓања:
    279.542
    Jас прва денес ќе частам изгледа Ај повелете торта и ликер за роденденот мој а се надевам дека во ист ден ќе биде и синко на галапче па чувајте место за мекиците
    images.jpg images (1).jpg

На kukla21, Bozica1980, Stories и 12 други им се допаѓа ова.
  12. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.959
    Допаѓања:
    203.317
    @anel, имаше сериозни здравствени проблеми уште тогаш кога бевме заедно. После тоа имаше доста неубави случувања со семејството, не му цутеа рози во животот. Јас од срце се надевам дека е добар... не можам да го контактирам, бидејќи не е баш достапен - не е вклучен воопшто во виртуелниов свет. Само преку пријатели би можела да го најдам, ама не би. Нека си остане на ова, сонот не беше лош во секој случај :)
    Иначе, ко што немам работа, надвор дремам на сонцево, се печам ко гуштер... ептен ми прија (имаме наш збор за ова? :^))

ЕДИТ: @mareane среќен нека е, да ти се множат годините и правнуци да си дочекаш!

На ozbilnazena, CrazyOne, ArmaniCode и 8 други им се допаѓа ова.
  13. bittersweet

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.799
    @galapce не држи сите во неизвесност и јас се уклучив само да видам дали има новости, да не ја мислам, ушиве и изгореле од што ја збориме (пишеме):lol: , само се да е во ред и со неа и со синко.

@Annath јас ако го сонувам бившиот тоа е ноќна мора, леле што будала сум била што останав толку време со таков психопат, младост, лудост, сега паника ме фаќа ако мм ми го фати телефонот одма мислам почнува и тој да пробува да ме контролира.:sweat:

Ние сите денес малку поарни, малку киваме, малку кашламе, синоќа се поредивме како сардини сите заедно спиевме, заедно си се потевме, станавме малку подобри од вчера.
    Денес малку потивко кај мене дома, обично е бучно ама децава немаат сила да викаат, па малкуцка мир, уживам во него додека трае, најголемото бебе виде децава малку подобри легна тој да боледува.:lol:
    Не е многу досаден ама вечер ќе го применам лекот на Озбилна, ќе го препотам со кхм, кхм, утре ќе биде кукурек.:P
    :rofl::P

@mareane Среќен роденден, да си здава и жива сто години.:hug:
    :hug:

Кафенце за сите додека чекаме новости од Галапчено ни мило.:lol:

На kukla21, ozbilnazena, CrazyOne и 11 други им се допаѓа ова.
  14. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    62.108
    Добро утро девојки :hug:... Ми се допадна фотографијава од @CrazyOne баш вакви сме ние жените 8)!!! Од надвор нежни и мили, а од внатре силни и пожртвувани (y)!!!
    Синоќа само Ве читнав и лајкував, но не ми се пишуваше, бев преморена од работите што вчера ги завршив по дома... Нели на одмор сум де... Ајде уше денес да довршам со работата :punch:, па од утре ќе одмарам (facepalm). Ма, кога има одмор за жена, цела куќа, а и сите во неа само мене ме чекаат :(...
    Инаку и јас како @lunicka ја израмнив тортата пред спиење :clap:. Не, не се срамам од тој „чин“, задоволството ми беше гооолемо :D... Домаќинке на темава, замеси повеќе тесто за мекици, не има многу (y), а и скоро сите гурманки :D... Ке ја чекаме @galapce со убави вести :hug:... А, колку многу тетки има овде ехехе ...

@mareane среќен роденден мила. Уште сто години да не честиш со торта и ликерче!!!

20120213233227_2499.jpg

На kukla21, ozbilnazena, CrazyOne и 10 други им се допаѓа ова.
  15. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    3.182
    Допаѓања:
    43.983
    @galapce ја чекаме да пише убави вести :l:
    Јас жени се пакувам , ми се смачи од алишта веќе , што да спакувам што не, за децава највеќе алишта ставив , за мене било шо ...
    Куферот крца , не се подига ...а не сум ставила се , некои работи останаа ...значи треба да вадам пак од поново:headbang:

После ќе одам кај свеки , ќе дигнам ноги у вис . Ми треба одмор. утре во 5 ќе тргнеме накај аеродром.
    Држете среќа да бидат децава мирни . Малово знам има да дигне се во вис. Ај ќе не истрпат патниците два саата .:?:

На ozbilnazena, ArmaniCode, Sky-butterfly и 7 други им се допаѓа ова.
  16. Mrs.Bass

Mrs.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    897
    Допаѓања:
    7.318
    @mareane Среќен роденден мила .Само убавини да те следат во животот

@MacenceEna Aјде доаѓајте наваму:)

Времето убаво ,само за шеткање...убав ден , убави вести - драги гости ми доаѓаат овие денови...(y)
    Сега барам испирација за готвење по сајтови:D мора да ги пречекам нели ко домаќинка...

Ко што е ред да се почастиме за роденденот :d: и чекаме вести од @galapce

На ozbilnazena, ArmaniCode, Sky-butterfly и 8 други им се допаѓа ова.
  17. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    @mareane Среќен роденден, само убавини во животот да те пратат:D:^::d:
    picture_of_flowers_and_gifts_hd_04_169168.jpg

На Sky-butterfly, MacenceEna, lunicka и 2 други им се допаѓа ова.
  18. bittersweet

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.799
    Сопругот сега ми се чуди, мисли дека е време да ме носи во лудница......што знае тој што е женски форум плус темичкава ни е мммммм.:smirk:
    Ми вика што правиш?
    - еве да се уклучам да видам дали има новости од Галапче
    која е таа?
    -членка на форумот
    а ја познаваш?
    -не
    а што чекаш?
    -да видам дали се породила
    зошто?
    -па зафрижена сум, на царски отиде, ја нема да ни каже што биднало
    ок, ти дефинитивно не си нормална, како можеш да бидеш загрижена за некоја што не ја познаваш?
    -настанува 3 светска војна:rofl::rofl:
    -како можеш да кажеш дека сум ненормална, па ти имаш ли чувства, што има врска што не ја познавам, цела бременост се дружиме тука виртуелно и нормално е да бидам загрижена и не сум само јас, сите женски на темава сме во исчекување, сакаш да кажеш дека сите сме ненормални..............следуваат крокодилски солзи:wasntme:]:) и после следува извинување и кафенце најубаво на свет.:angel:
    Он на мене...:rofl::rofl::rofl::rofl:

На kukla21, Bozica1980, Stories и 23 други им се допаѓа ова.
  19. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    3.182
    Допаѓања:
    43.983
    мислам дека е најнормално тоа да сочуствуваме со некој со кој секојдневно се допишуваме , читаме и сл.
    Јас искрено се радував за некои членки кои се породија , кои останаа бременки .. :)
    Мојов често прашува што толку пишувам , што е толку интересен форумов :?:
    Чита ама не разбира :D
    Вика морал да научи македноски , да знае да разбере кога си збориме со малата :D:D

На girl-miri, mareane, ozbilnazena и 9 други им се допаѓа ова.
  20. bittersweet

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.799
    Мојов сака да научи македонски за да види што пишувам против него тука на форумот, не му кажувам јас дека само убави работи пишувам за него, дека го фалам, нека си мисли дека се жалам од него.:devil::rofl:

На kukla21, tinan, lunicka и 8 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.