Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285

И јас како тебе, видов овде и веднаш отидов во мислењата на Галапче, да видам дали таа пишала некаде.

Епа ајде честитки и од мене, нека е жив и здрав Александар и секогаш да го прати среќа во животот.
    Се родија многу бебиња на форумот, ама тој остави посебен траг- прво навивавме што подолго да си остане во мамичка и да си расте и развива, а потоа еве неколку дена бевме во исчекување дали се поминало во најдобар ред.
    И ете, фала Богу се е како што треба, многу ми е мило и искрено се радувам што си го дочекавте со Тарзано(т) малото галапче.

На ArmaniCode, Mrs.Bass, bokace и 15 други им се допаѓа ова.
  2. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.623
    Допаѓања:
    10.361
    So zborovite na Petre, aj da si mi zhivo i zdravo detule. Forumot go nemam otvoreno nekolku dena i na vakva vest go otvaram. Virtuelni ili ne, zad ovie nikovi sme luge, choveci, zheni sme bre, i kako da ne se raduvash i onoa triumfalno, site te chekavme bebche da ni dojdesh na svet i ni stignalo zhivo i zdravo detule.
    Chestitki mama, tato, i site shto davaat mekici. Davajte. Jas sum gladna vol ke izedam. Patetichnoto nestho shto easyjet go narekuva sendvich i go naplaka 3 evra ne gi nitu oblozhi zidovite na stomakot.

Utre ke ve dochitam, otidov da praznam frizderot i na spienje. Bidete pozdraveni i spremajte kafe za sabajle.

На ArmaniCode, girl-miri, ozbilnazena и 16 други им се допаѓа ова.
  3. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.803
    Галапке, живи, здрави, весели, те мислев последниве денови знаејќи дека не ти беше од едноставните бремености. И тоа на трет ден Велигден и денот се погодил. :) Цел живот празник за душа нека му биде.
    И ... да го слушате :!:

Мислата за галапче глобално не` обедини. Чекавме од сите страни на светот, од Америките до Австралија. :lol:

Убава вечер женски. :*

Последна измена: 18 април 2015
    На ArmaniCode, girl-miri, Sunshine.Sunshine и 18 други им се допаѓа ова.
  4. Cuci81

Cuci81 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2015
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    3.830
    Cestitki @galapce. Da e ziv I zdrav junakot. Pa te cekame da kazes kako pomina.

Eve za site po nekoja pijacka da se proslavi a I za podobar son:d::d::wasntme:;)

На ArmaniCode, girl-miri, ozbilnazena и 11 други им се допаѓа ова.
  5. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    62.108
    @galapce и ТарзанО честито синче!!! Да Ви е живо и здраво, само убавини и насмевки да го следат во животот, а мама и тато со среќа да го растат!!!
    Вие сте пример на упорни млади луѓе кои што за да донесат на свет принова со месеци се одрекувавте од многу работи, па дури и од венчавката... Но, сето тоа сигурно веќе го заборавивте кога го земавте во прегратка Вашето синче!!! Најголем „лајк“ за мама @galapce (y)...

[ tortaodpelena_plava.jpg
    Битерке браво за брзината!!! Мекициве ти се погодени (y), а богами и мезенце и пиќенце се „топ“ :D...

На ArmaniCode, tinan, Mrs.Bass и 17 други им се допаѓа ова.
  6. zvecarka

zvecarka Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2014
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    739
    Честитки за @galapce, да е жив и здрав бебушот! Иако не сум дел од ова:), првпат пишувам , ве читкав повремено, деновиве интензивно дремев на форумов и го чекав малиот јунак.
    Искрено ниедно бебе не сум чекала толку и на ниедно ми се чини не сум му се израдувала како на малиот Александар.

На ArmaniCode, Bozica1980, girl-miri и 8 други им се допаѓа ова.
  7. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.870
    Допаѓања:
    101.820
    Ај,ај јас во најважниот момент сум спиела.(facepalm) @galapce нека ти е живо и здраво синчето,само радост нека ви носи.Нека има убав животен пат без ни малку маки.И нека ве направи горди родители.
    Од мене мекици,да порасне брзо!
    DSCN1317-2b7479-800x600.jpg
    Торта
    1395349_532833443454191_528616290_n.jpg
    За мама букет цвеќе!
    cv8.jpg

Зрнца ориз за бели заби,здравец да биде здрав,брашно за убав тен,јајце да биде плоден,книга да биде учен,кромид за мајката да има млеко :rofl:,сребрена лажичка да биде богат.
    Од мене толку од Бога многу повеќе!!!

На ArmaniCode, tinan, Mrs.Bass и 16 други им се допаѓа ова.
  8. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.959
    Допаѓања:
    203.317
    Еве ме и мене, сум пропуштила синоќа да прочитам и јас, ама сабајлево се израдував! @galapce, и тука ти честитам, од срце. Да ти е жив и здрав малиот, радости да ви носи!
    Кумава се покажа, браво! :D ај да земам нешто дури не сте ја испразниле трпезата :P

На ArmaniCode, tinan, Mrs.Bass и 13 други им се допаѓа ова.
  9. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Vi blagodaram devojcinja,mnogu vi blagodaram.
    Pred se zaradi podrskata i prijatnoto vreme pominato ovde so vas,vo period vo koj nemav mnogu izbor sto mozam da pravam taka staticna,a pravejki go najubavoto.
    Neka zvuci i pateticno,no me izrasplakavte,de za makicite od kumata,de za orizot i belite zabi,de za cestitkite,kako sto veli Imelda,od site strani na svetot.Tokmu taka,i od site strani na forumot,bez razlika na kakva diskusija sme vodele,dali sprotivstavena ili prilicno ista.Se nadevam na takvo i ponatamosno druzenje,bez drskosti,kletvi,zakani,omalovazuvanja.
    Znam deka veruvate na tukasnite podrski,znam deka ova katce mozebi ne go dozivuvame site na ist naci,ne sekogas isto,no sekoj ovde naisol na srodni dusi(virtuelni),na luge radi koi se vrzal ovde,temi koi mu prerasnale vo zivotni naviki,bez razlika sto se virtuelni.
    Uste ednas vi blagodaram na site od se :l:
    Na site vi posakuvam nisto pomalku od srekava so volkav intenzitet.:inlove::inlove::inlove:

На podravka, ArmaniCode, tinan и 32 други им се допаѓа ова.
  10. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    17.030
    Допаѓања:
    183.915
    Честики за мама @galapce да е жив и здрав јунакот Александар
    Преубаво име сте му дале,поминавте еден период од животот многу работи тргнавте на страна се за да бебето александар дојде на свет и конечно успеавте честиткииииииииииии
    Денес убав сончев ден јас со 3деца дома сама две мои и едно гостине немој да помислите дека родив трето :D и конечно дојде денот д за мене одам на преглед денес за мојов проблем здраствен дај боже да помине се во најдобар ред
    Денс е сабота ден за шетање чистењето пералните пеглите и метлите ек си останат позади врата за утре :D

На ArmaniCode, mareane, galapce и 10 други им се допаѓа ова.
  11. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Галабо нека е жив и здрав само радост да ви носи:angel:
    На трет ден Велигден убав ден:sun:
    Да му се здрави и живи родители име големо му дале:angel:
    Александар, бог да му даде здравје, срќа, напредије :sun:
    Да е жива и здрава и кумава:clap: мекициве и се погодиле:)
    И Луничка ко домаќинка на темава почастила.И таа да ни е жива и здрава:)
    Е така мор кумо, шампањац нек пукне:d::d: Да сме живи и здрави виртуелно дигнете чаши :d::d:
    Галабо, од Бога Благословена, биди вечно горда мајка на својата рожба:f::f::f::hug::hug:
    Жени останете во добро расположение:sun::f::f::f:
    Сега ние теткиве во најубавиве години:) од Дани принцезата ќе си ја чекаме:angel:

На ArmaniCode, Mrs.Bass, vinozito1 и 19 други им се допаѓа ова.
  12. CrazyOne

CrazyOne Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    2.111
    Допаѓања:
    20.077
    @galapce честитки и од мене. Нека е жив и здрав.
    Jас само поздравувам. Бев каj невестата на некое оро. Сега едно кафе да испиjам, да видам што има овде, па да се спремам.

На ArmaniCode, tessie, Annath и 5 други им се допаѓа ова.
  13. friendy

friendy Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    4.339
    Допаѓања:
    51.774
    @galapce, :f::hug:

Според една стара приказна, бебето пред раѓањето го запрашало Бог:
    Ми кажуваат дека утре ме праќаш на земјата. Но, како јас ќе се снајдам таму сам и беспомошен?
    Одбрав анѓели за тебе. Тие ќе те чекаат и ќе се грижат за тебе. Секој ден ќе се веселат со тебе, ќе ја добиваш нивната љубов и ќе бидеш среќно суштество.
    Но, како ќе се разберам со луѓето, кога не го знам нивниот јазик?
    Твоите анѓели ќе те научат, па ќе можеш да се разбереш.
    Бебето ја подигна главата и праша?
    Сите велат дека на земјата има лоши луѓе, кој ќе ме заштити?
    Твоите анѓели ќе те чуваат, макар и по цена на животот.
    Може ли барем да ми ги кажеш нивните имиња? - праша бебето.
    Не е важно како се викаат, ти ќе ги викаш мама и тато - одговори Бог.

Последна измена: 18 април 2015
    На ArmaniCode, tinan, Cuci81 и 19 други им се допаѓа ова.
  14. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.703
    Допаѓања:
    153.601
    На girl-miri, mareane, friendy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    11079547_649730621793930_289635085983561377_n.jpg 11096516_649073648526294_3606961300774133729_n.jpg

На ArmaniCode, tinan, ozbilnazena и 11 други им се допаѓа ова.
  16. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    62.108
    Кога сме кај теретаните - најновиот „хит“ на младите во Скопје...
    Гледав еден документарец за начинот на „билдање“ мускули ширум светот... Интересно е како лугето од различни точки на Земјината топка се „снаогаат“ :D со тоа што им е на раслолагање да вежбаат и „јачаат“ мускули!!!
    Русија
    jebes-teretanu.jpg
    Африка
    teretana.jpg

Некаде на Балканот :D???
    teretana-ubojitog.jpg

:D :D :D

На Daleron, tessie, bittersweet и 3 други им се допаѓа ова.
  17. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.412
    Допаѓања:
    279.540
    Добро ви утро на сите!Ај денес ја прва варам кафе овде :coffee::coffee::coffee: да ве расонам ве нема денес.Јас кратко да пишам па да чекам гости ми се најавија.Времево пак ладно тмурно пак дома ќе се пикнеме(ова за времево ме потсети на порано кога се допишувавме со писма и ко ќе немаш што друго да пишеш пишуваш за времето така и јас сега :?:)

На tessie, Annath, girl-miri и 4 други им се допаѓа ова.
  18. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.703
    Допаѓања:
    153.601
    good morning beatiful people!:)

i jas za vremeto ke pisuvam...vcera se raskapav od prereduvanje plakari ,cela podebela obleka ja spakuvav i jakni i se....cvekinja sadev ,izvadiv od cvekinjata na balkon i denes pak zima nadvor....pa ne me zaebavaj veka dosta e!
    kamen e ladno...sega slusav eden komsija raboti na predavatelot na pelister...mekava imalo na planinata...vcera zesko ne se sedese na sonce a denes sigurno e okolu 10 stepeni....ke ispukame od promenite

На Bozica1980, mareane, Annath и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Zdravo devojcinja :) stvarno nema smisla ova vremevo ej! Iscistiv friziderot i sega ke se uci. Ubav den! :)

На tessie, mareane и Annath им се допаѓа ова.
  20. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    17.030
    Допаѓања:
    183.915
    Добар ден или добро утро на кој како му се чине
    И ја би за времево :D па нели за денес оставив метлите крпите и правосмукалките и еве си станувам сега со да видам се набушило тмурно секој момент чиниш ек се изтури од дожд итолку ми требасе емне се вратив у кревет да се доизлежам и сама си се тешам е дее дееее има време до вечер ке средам ,а сега лежам у кревет ичекам некој жртва да се јаве кафе да варам хахахаах и ја ко она српската тражим посао боље да га не наџем :D:D:D

На tessie, Annath, kukla21 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.