Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Знаев дека си МАЛЕШЕВКА бев за Великден сљифка ј*бга нон стоп, абе ела си ти наовам да се надрвиме.
    Зовни само палам патиките и идам изгорена сум за там.

На Annath, tinan и imelda им се допаѓа ова.
  2. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.310
    Допаѓања:
    22.611
    поздрав до сите мајки :P:P
    Во продавница за теписи:
    – Имате ли нешто за у детска, поиздржливо така?
    – Колку деца имате?
    – Пет!
    – Море поарно е да си асфалтирате

На tessie, Annath, tinan и 8 други им се допаѓа ова.
  3. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    Жени, слабо денес ве има, кај шетате?:D

Ако не знаевте што е оргаНИзам:lol::lol::lol:

kad-zena-dozivi-organizam.jpg

На WORRIED.BT, tessie, Annath и 5 други им се допаѓа ова.
  4. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.623
    Допаѓања:
    10.361
    Za dve nedeli ke imame glasanje tuka, ne znam kolku lifleti mi pushtija niz vrata. Da imav kamin na drva...ili barem na reciklirana hartija da pechatea, taa e pomeka, vaka ni za brishenje ne ja biva. Za prozori brishenje.

Otidev po shutar vo gradinarski centar. Mene da ne me pushti nekoj po ovie mesta. Mi pritreba i kantichka za polevanje, nekolku plastichni kitki, pa vazna za niv, pa torbichka onaka za sekoj den, nalepnica pazi se od kucheto, i ushte edna, nemaj gajle od kucheto pazi se od soprugata...a, smeshni chestitki za rodenden. Dremam i biram za idni rodendeni, i slusham, Meri mori ajde do koga ke te chekam. Pa sam na sebe si zbori, aman od ovaa zhena, aman, arno ja zakluchuvav vo podrum, Meri, Meriiiiii, kade si do koga ke te chekam. Edno 70 plus godishni luge. Jas veke ne mozham da ja krijam smeata. Ete ja Meri, ide. So momata na kasa zborev be shto se deresh. Ovoj, abe ajde, izgorev, da odime chaj da se napijam. Ke se napiesh de mu vika, i mnogu poglasno otkolku pod mustak, da se udavish vo chajot.

Zhimi se barav skriena kamera da ne ima okolu nas.

На Annath, bittersweet, tinan и 4 други им се допаѓа ова.
  5. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.424
    Ах бе @tinan ако ми веруваш дома за ручек и спиење се прибирам само. Но се ќе те диго.
    Нунка ло саберас.
    Сама си правам шали на своја сметка што друго би.
    Абе ја верувам во едно, сонцето излегува на крајот на бурата/дождот. Овие моиве малку поројни монсунски биднаа, ама ќе го фанеме и сонцето бе, осеќам.

Не бољи тука да се излупам глупости пред вас него на некој да му кукам. Викаат хартија се трпи, а форумов и тоа што хартија не трпи, фини сте вие бе срцки.
    Не сте тетки само ќе ве тепам, ДАМИ!!!

На ozbilnazena, julie77, mareane и 7 други им се допаѓа ова.
  6. ArmaniCode

ArmaniCode Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2015
    Пораки:
    323
    Допаѓања:
    1.163
    Eve me I mene, ve citam, no nemam sto da pisam:hai:
    @galapce neka ti e cestito sinceto, da vi e zivo I zdravo, srekno, nasmeano cel zivot I da ve pravi gordi roditeli.

Kaj mene zaladi epten ovaa nedela pa si se vpustiv na cistenje po doma sreduvam, peram, peglam......se spremam ke mi dojdat mama I tato na gosti da mi posedat na 3 meseci. Gi cekam kako topla voda:D
    E duri togas ke odmoram malku, pa trgnuvam na rabota od sledniot mesec:)

Preska perev I gi odnesov dolu vo podrum alistata da se isusat(tamu ni se susarite go zgradata) pa koga se vrativ da gi zemam zastanav prvin do lobito so liftot da proveram posta I ja ostaviv korpata so alista vo liftot I samo staviv edna krpa odozgora da ne se gleda:D I go ostaviv liftot otvoren. Se vrakam od sobata kaj sto stojat sandacinjata i sin mi nesto mi zborese, piskase i gledam od liftot izleguvaat dvajca tinejdzeri i gledaat vo korpata so alista I se smeat:D I istovremeno go vikaat drugiot lift. Jas samo izvikav "moe e" mislejki na korpata I edniot mi vika "Tvoe e bebevo", jas celata vakva:wasntme: vikam moeto Bebe e ovde I pokazuvam nakaj sin mi, a toj " Ooo, jas mislev deka ima
    bebe vo korpata"(facepalm)
    Izgleda sto go slusale sin I kako piska od drugata prostorija mislite Bebe place od korpata za alista:rofl::rofl::rofl:
    Mnogu filmovi gledaat:D

Ve pozdravuvam :)

На tessie, mareane, Annath и 7 други им се допаѓа ова.
  7. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Чек да не ме зафркне некоја рано, рaно.
    Добро утро, го најдов клучот па да ви отворам капија.:)
    Ја сакам пролетта, птиците чврчорат надвор, сонце нема, ама ќе изгрее изгледа.
    Треба да ме стават на Сител на временска прогноза и онака се старци ставаат[​IMG]

Бујрум и имајте убав ден.

2012-08-11_09-47-43_517.jpg

На ozbilnazena, tessie, mareane и 10 други им се допаѓа ова.
  8. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.284
    Допаѓања:
    111.708
    Ova ne si mi go prijavila, ama dobro e, moze da pomine :*

Zencinja na pominuvanje ve pozdravuvam, odam da se gushkam so vnuka mi :*

На tessie, Annath, ArmaniCode и 6 други им се допаѓа ова.
  9. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    62.108
    images (2).jpg

Убаво, сончево време, ама ладничко!!! Излегов со кафето на тераса, ама студи, па пак си влегов внатре 8)...
    Денес се мислам што да правам? Читнав од книгата сабајлево, раскренав по дома, ручек да поставам, па со цвеќарство да се занимавам :)... Да засадам уште некое цветче, никогаш не се премногу по двор!!!
    Значи можам се да правам само неможам телевизија да гледам!!! Со години наназад скоро воопшто не гледам телевизија!!! До минатата година „загледував“ по една серија, само за да се одморам тој еден час, а и дечкиве по дома да ме остават на мира од нивните „барања' :D, но сега ни тоа не го правам!!! Толку многу турски серии на ТВ што ми се „смачи“ од нив... Сите развлечени, сите исти една на друга!!! Не дека немаше интересни турски серии, но телевизииве претераа, почнаа да откупуваат и даваат буквално се што снимиле турските продукции... Не се прави никаква селекција!!! Ми недостасуваат серии од типот на 24 часа, Раткаеви, Кога лисјата паѓаа... Ми остана само музички забавни емисии да гледам на ТВ :(!!!

Нешто Ве нема деновиве, неактивни, неактивни... Исчистивме, зготвивме се и сешто, се испожаливме од тинејџерите, а бога ми и шипка свртевме :D...
    Имајте убав ден, девојки, каде и да сте!!!

На ozbilnazena, tessie, Annath и 8 други им се допаѓа ова.
  10. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Е студи................
    goceva-tarasa-1.jpg

Денес денов ептен ми е мајтабџиски без љутиш.:)

На WORRIED.BT, tessie, Annath и 4 други им се допаѓа ова.
  11. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    17.027
    Допаѓања:
    183.904
    Ола лејдис и од мене
    Касно легнав касно станав ме разбудија на тел со купица неубави нешта аман веке а што убаво си легнав оклештена и со мн позитивна енергија од либето мое
    Остајте тоа слушајте што ке ви кажам за кратко тргнувам на фитнес ехехехех ај и тоа чудо да го видам одамнане сум била се закржлавив :D тука одам прв пат па незнам како ке биде едино ме нервира што машки и женски вежбаме во една просторија

На tessie, Annath, tinan и 4 други им се допаѓа ова.
  12. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.799
    Оооо секси лејдис, видовте сонце и ве немаааааа.:sun:

Му го покажувам спотот на мм за оние што не можеле да престанат да имаат деца:lol:и тој ми вика:
    Да не имаш нешто што сакаш да ми кажеш?:?:
    Аууууу кога ми текна што сака да каже едно категорично Неееееееееееееееееееее.:rofl::rofl:
    Ту да не можеш нешто интересно да покажеш без да си помисли дека сум бремена, бре, бре, бре.:lol::lol:

Туку денес ми дојде другарче на гости со новата девојка и луѓенца не можам да ја поднесам, ретко ми се случува вака некој да ми биде антипатична од старт ама леле едвај чекав да си одат, ме напна до немајкаде.
    Женскава има години колку и јас, не мора да е озбилна и самата сум далеку од тоа ама оваа се понашаше како да е 15 години и тоа на некој тешки дроги, само вриштеше, децава ми ги гњавеше, не можеше две реченици да склопи без да се убие самата од клештење, леле мигрена ме фати од неа.
    Не сум љубоморна на другарот, не гајам скриени чувства кон него па затоа ми беше типкава антипатична туку однесувањето и беше одвратно, што нашол во неа кој го знае и иако е малку злобно и безобразно од мене ама се надевам дека врската нема да му трае, кој ќе ја трпи госпоЏицата.]:):devil:

На WORRIED.BT, ozbilnazena, Annath и 13 други им се допаѓа ова.
  13. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    62.108
    tumblr_mqudttOa6q1sya309o1_500.gif

:D 8) :D

На ozbilnazena, tessie, ArmaniCode и 6 други им се допаѓа ова.
  14. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.276
    Девојки мои. Ви БЛАГОДАРАМ.
    И во добро.... и во во зло...секогаш тука на форумов со позитивни мисли и подршка.
    Имам едно.....незнам колку ракија мавнатоо.... и тогаш .... искрен сум...
    .... ама ... ми треба... муабет у четири очи...еееееееееееее неам таков другар шо ми знае све... ко на форумов бе мислам.
    Сеа глупости ке праам... у следниов саат не ми се рачуна...
    ама другарче ми треба... а муабет... за други работи.... не...

и бу д веј. другарми... тој што го заеб**ав ... шо има цура од 23.... се жени... следниот викенд... и момето е 9-ти месец.... убо...преубаво.... среќни се и си се сакаат и се подржуваат..... ееееееееее то е ЉУБОВ.

Убав ми е животов... не да не е ... ама да го споделев со некого асален...
    НЕ СУМ НАПАЛЕН.... само... другарче ми фали...
    ... сеа ќе се урокам... Прописно....:drunk:

На WORRIED.BT, ozbilnazena, tessie и 8 други им се допаѓа ова.
  15. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    17.027
    Допаѓања:
    183.904
    Е такааа......Јас си се наспав па вечевра ке бројам звезди туку друга мака имам цела вилица ме боли незнам дали лево десно или горе доле се мислам за заболекар пусти страв

На Annath и anel им се допаѓа ова.
  16. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.276
    Кај ке најдешзабар сеа?

и за зведите... еден... два... три.... ..... :)

На Annath му/ѝ се допаѓа ова.
  17. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    17.027
    Допаѓања:
    183.904
    Сега забар може да најдам некој ама дома да си го донесам да ми ги виде забите дееее:lol: за утре мислев ако ме болат вака како денес да изодам мечка страв менене страв така ке си викам

На Annath, ArmaniCode, tinan и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.427
    Допаѓања:
    262.502
    Добро утро, како сте девојчиња?
    Јас добра, ве читкам и на слушалици слушам серија. Се навлеков! Знаете на што?
    thumb.ashx.jpg
    Бољи живот!
    Глеавме со мм некоја епизода како за шала и јас сеа сум до пола од епизодите (facepalm)
    Серијава е снимена пред 30тина години и знаете што, не нешто многу се сменило од тогаш. Кафе, пијачка, пари, секс. Редоследот не битен.
    За работа ти требаат врски и партија и се така во круг.

Времево предвикендашки се расипа-нормално. Не ми е за друго ама афтерворк дружбите не се тоа тоа ако врне;). За @tinan се грижам :P

На Annath, Sky-butterfly, ozbilnazena и 10 други им се допаѓа ова.
  19. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.276
    Не грижи се...8)
    Малку сум мамурен ама ќе ме биде до 12.
    И после пак се одпочеток ;)
    Ама праве глупости синоќа..:headbang: Неќу више... па да.

На Annath, Sky-butterfly, tessie и 7 други им се допаѓа ова.
  20. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    Ех, тинан, на пијано се простува, па и глупости да се:D ,туку јас не знам како бе не знаете кога ви е доста?
    Јас кога претера мм, додуша се поретко е, не му држи газот веќе, душа му вадам наредниот ден]:). Злобна сум:rofl:. Се она што сум зборела и чекала цел месец да направи, поправи, има тогаш да направи:D. И не смее да се жали, ич не ми е гајле ако го боли глава:fubar:.

ај добар ден девојчиња:coffee::coffee::coffee:

На Annath, ozbilnazena, tessie и 6 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.