Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.095
    Ami sto znam vo zena (sefica)verba nemam;)

На kukla21 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Најдобра сум верувај agent-provocateur-spring-2014-campaign1.jpg

На tinan, Annath, mareane и 5 други им се допаѓа ова.
  3. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    Жени, јас цело време се секирам мажите што ќе прават, масери барам, а не ви ги демонстрирав моите способности.

98-WOmen-With-Power-TOols-630x472.jpg
    Ете и алатките на увид, па кога има потреба викајте:D

На tinan, girl-miri, Mrs.Bass и 5 други им се допаѓа ова.
  4. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    62.107
    Денес пред да одам на работа Ви оставив една порака... и добро е... уште не спиете :D!!! Најчесто ова време скоро сите сте заспани, па не има малку нас од околу 40 (facepalm)...
    А, гледам фирмата со полна пареа до касните вечерни часови работи (y)... Значи и трета смена сме имале (facepalm)!!! Бре, што ти е младост, да се немало умор :D!!!
    Еее, доста е работа сега малку „опуштање“, за сите девојки од +/- 40 арома терапија и масажа... Ммммм 8)

177.jpg

Иииии... девојки почна викендот, а во сабота се знае што се прави...

На tinan, Annath, mareane и 4 други им се допаѓа ова.
  5. anina

anina Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.141
    Допаѓања:
    5.239
    А бре жени, многу ми недостасувате.
    Која релаксација ми бевте, не сте ни свесни.
    Штета што немам време за компјутеров во последно време.
    Што од обврски, што од проблеми....
    Трчам на сите страни по цел ден и се повеќе работи ми тежат на грбот.
    Многу лош период.
    Малечката доби Пневмонија. Поточно, не била нешто ново туку сега ја откривме, тек откако стана премногу страшно (facepalm)
    Ај да не должам ама здравствово ни е катастрофа.
    ЦРП - 60 и леукоцити 43 илјади:worried:
    Душата моја се изнамачи ама фала му на Бога сега сме ок (y)
    Вчера престанавме со инфузиите па сега само ги опоравуваме помодрените рачиња, кои очигледно ја болат многу. Секој ден ја боцкаа по 3-4 пати додека ја погодат. Ја масирам со ракија ама некако ми изгледаат страшно. Не знам што друго да правам па ако имате некој совет пишувајте.
    Друго не знам што да ви кажам.
    Мм скоро и да не го гледам. Ма и не чувствувам дека ми недостасува. Се е оставено на мене (барем јас така се чувствувам), па тек дури сега се прашувам зошто воопшто на една жена и е потребен маж?
    Тоа е тоа.
    Ми почина една стара комшивка. Нема да има кој да ми води сметка во колку се гасат светлата т.е. во колку си легнувам. Ма ваква таква, женичката ми беше симпатична. Бог нека ја прости
    Чекам да дојде утрешниот ден и да ми се јави сестра ми па да ми каже дали тестот за бременост е позитивен или негативен(waiting). Таа сака да има само една линија ама мене ми изгледа дека за 9 месеци ќе честам за внуче:inlove:
    Имам еден куп работи за пишување ама секој ден по малку. Се надевам дека ќе добијам на време за да ве читнам и да ви пишам по нешто.
    Добра ноќ, дами:hai:

На tinan, vinozito1, anel и 9 други им се допаѓа ова.
  6. pilenka

pilenka Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    823
    Допаѓања:
    3.504
    @anina леле бројкиве на леукоцитите и crp :worried::worried::worried::sweat:
    Туку ајде поминало, па средете се сега полека, полека :l:

На girl-miri, galapce и anina им се допаѓа ова.
  7. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    @anina samo neka pominuva!
    jas vcera vo 10 vo dlabok son. Izmeriv pritisok, nizok, nizok.. glavata mi pagase i se bapnav da spijam.

Vikend! Edvaj cekam da dojde, a koga ke dojde neznam sto pobrzo. So dedo mi vo banka treba da se odi, so vnuce vo jumbo, sum resila zelka (mandza). Vo 6 bockanje, do 8 padnat pritisok, vo 9 koma, vo 10 zzzzzzzz..... i otide sabotata.

Imajte ubav den devojcinja! :)

На girl-miri и Annath им се допаѓа ова.
  8. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.870
    Допаѓања:
    101.820
    Сакав денес да се прошетам до Скопје,ама не...некој решил да гаѓа со чифте.
    Значи страшно чувство...да не можеш да се движиш од таква причина...:sweat::|

9. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    vidov nesto na net za kumanovo, ama mislev gluposti se(waiting)

10. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.870
    Допаѓања:
    101.820
    Од 4 саат не спијам ме разбудија.Сега не се слушаат рафали ама хелихоптерите летаат.

11. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Aman!! cccc
    Legitimno e se, da se protestira, iskaze revolt, ama nasilstvo, oruzje toa ne poddrzuvam.. Se pretera!

12. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.870
    Допаѓања:
    101.820
    Ова мислам дека нема врска со протестите.Ама ќе почекаме од МВР да се наспијат и да излезат со извештај.
    Аман овој уште кружи,ми влева страв во коски.

13. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Jas toa sto go najdov na net pisuvase, vooruzen napad vo Kumanovo. Zitelite da ne gi napustaat domovite.

14. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.870
    Допаѓања:
    101.820
  15. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Bas nisto na tv. Prodolziv sega da citam na net. Blokiran bil izlezot od gradot, pa sega se poblekle vo nekoja naselba laj pazarot... auuuu. vidov i videa.. go razbudiv i mm. Mene panika me fati, a tebe mozam da zamislam kako ti e.

16. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.870
    Допаѓања:
    101.820
    Сега не се слуша ништо,освем што дими накај излезот од градот.
    Наводно се барало оружје па дале отпор.
    Друга варијанта,вооружена група сакала да ја заземе зградата на општината.Наводно е сузбиена.
    http://novatv.mk/index.php?navig=8&cat=2&vest=22207
    Сепак мислењава не се за во оваа тема. @RainBow нека ги премести или избрише.

Последна измена: 9 мај 2015
  17. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Жени очекувајте ја 2001-ва :(
    Сепак смеата секогаш не е на арно:worried:
    Полицијта е брутална епа нека не испотепаат сите, не смеат сироти да претнат, упукани, истепни, а не смеат да реагираат.Тројца полицајци мртви барем засега.;(

18. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    62.107
    Колку страшен ден...
    Јас, што никогаш не гледам вести цел поручек пред ТВ го поминав. Колку нагаѓања, шпекулации, вистини, невистини...
    Ех, што прави неслогата во нашава куќа Македонија!!! Секој со секого се напаѓа, секој свои политики и интереси тера!!! Така е зошто сме слаби и неединствени... Секој што ќе посака да направи неред заради некоја своја цел, успева со цел куп оружје да ни дојде во непосредна близина, во нашите градови и села... Успева да си најде истомисленици и да си дејствува... Но, за среќа, како што постојат јатаци постојат и доушници... Или, толку многу силно делувале разузнавачите па ги откриле... и сабајлево - акција да се неутрализираат, да се спречат во реализирањето на своите злосторства...
    Којзнае колку полицајци учествувале во акцијата!!! Кажуваат за дваесетина повредени од кои неколку се борат за живот!!! Од се срце им посакувам што поскоро за закрепнат и да си ги прегрнат своите најмили...
    Најстрашно и најжално од се е што има три жртви... Тие жртви биле нечии деца, нечии сопрузи или дечковци... Тие биле млади луѓе на своето работно место, млади луѓе со свои желби, идеи, цели!!! И сето тоа им го прекинале некои нелуѓе!!! Нека почиваат во мир.
    Страшен ден... многу ми е тешко на душава, но немам повеќе зборови да ја искажам својата тага!!!

На mareane, anel, lunicka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    17.016
    Допаѓања:
    183.801
    Телевизија незнам колку време не сум гледала ,денес, денес само вртам де по каналите на тв де по фб пошто само од таму може да разбереш нешто
    Крвта ми е заледена страв во коски само лоши мисли во глава ми се вртат
    Од него ни трега ни глас и конечно краток телефонски разговор од неколку секунди добар сум слушај се пука ............
    Господ да е со тебе и со сите бранители
    Ахх како ми фали само да го гушнам

На tinan, MacenceEna, galapce и 14 други им се допаѓа ова.
  20. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    62.107
    Денес бев излезена во град да купам подароци за веридба... За страшните случувања во Куманово слушнав околу 12 часот во една продавница... Продавачката на интернет ги следеше случувањата... Иако не ме познава, сподели со мене како се чувствува... Нејзиниот сопруг исто како сопругот на @ALISA0000 денес бил на работно место во Куманово... Заедно погледавме кратки видеа постирани на нет... Гледајки жената заплака, ја гушнав да ја утешам... Се надевам добар е човекот...
    Уфф, од час во час се зголемува бројката на повредени, а еве пред малку кажаа и дека има 5 жртви од полицајците... А, цивили? Никој сеуште неможе официјално да даде таква информација...
    @ALISA0000 биди силна, сите ние со мислите сме со тебе и со семејствата чии најмили се на првите борбени линии...

На tinan, mareane, galapce и 7 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.