Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.832
    Допаѓања:
    62.087
    ОК е тогаш 8)... Јас помислив на диета си и 355 дена ќе гладуваш (facepalm), како некои шмизли „јас ова не јадам, јас она“ , ова има волку калории, она има маснотии :punch:... Ма уживај во животот и касни си се што ти душа сака (y)...
    Од тие турските рецепти „дофрли“ и некој за нас, па и ние да се покажеме домакинки дома :)...
    Имајте убав ден девојки... Јас отидов да работам... а вечер ЖУРКА :rock: (poolparty) :d:...

На girl-miri, ozbilnazena, WORRIED.BT и 6 други им се допаѓа ова.
  2. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Ола секси лејдис.:hai::hai:

Цел ден пакувам ствари ги гледам колку многу се, чиниш ќе се преселувам на другиот крај на светот, големата преселба:rofl:, аууу колку работи треба за мали деца.:whew:
    Свекрвата мора да патува за Америка не може да откажи а свекор ми не може сам да биде кога ќе го пуштат во недела и мене ми се падна честа да му правам друштво, додуша се понудив ама не мислев дека ќе ми ја прифатат понудата.:wasntme::lol:
    Дечките се радуваат, свекор ми чува едно кучиште колку магаре големо па овие го јаваат како коњче а јас си умирам од страв од кучето, додуша паметно е не ми се доближува за да не добијам срчев напад од страв.:worried:
    Децава мои дома се мали ѓаволчиња а на гости вака кога одиме абе златните тие како ангелчиња се, не можеш да се пожалиш од нив, никој нема да ти верува, убаво си реков ѓаволчиња мали.]:):devil:

Не гледам многу телевизија, обично на некој музички канал ми е пуштен, серии, филмови си гледам онлајн ама деновиве во болница кај свекорот нема што да се прави па гледав глупости по тв, главна вест како Брус Џенер станал Кејтлин, уау браво за храброст, бла, бла, бла.|(
    Тој као демек пред тоа беше маж со сите оние операции личеше на вонземјанин]:)сега му текнало на 60 и кусур години сакал да биде жена, што се се прави за популарност и пари, па тоа фото сесии, интервјуа.........мислиш лек за рак открил а не дека е фрик на квадрат.:devil:

Најмногу ме загрижува што децава ќе ми растат со вакви работи и ќе им бидат нормални и во ред е за тие што стварно така се чувствуваат ама ово се гледа дека го прави за некоја квази популарност, преку таквата:Pми е од цела таа ненормална фамилија.(mooning)(mooning)

Ууууу ама се распишав ај сабајле кога ќе станам да ви се придружам на журката ако има кворум, таман мм е дома да си ги гледа ѓаволчињата мали.(lalala)(lalala)(lalala)

На galapce, girl-miri, Viktorijaaa5 и 6 други им се допаѓа ова.
  3. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Уф:whew: децава заминаа во Грција:sun: куфери торби мислиш ќе векуваат.
    Американциве отидоа горе во викендицата, ќе збирале некои тревки, што знаш што:?:
    Швабициве беа до пред некој ден, видиш езеро а не видиш да те неко гледа.
    Топло и било па решила топлес, цицките на мегдан...ама комши од горе ја штракнал со мобилката (facepalm)
    Ми вели барај што ќе бараш дај направи да е моја:?: ебати машкото, ја да му се пуштам токмак еден..
    оди пушти и се, мало ово мало оно машко си ебати недопеаниот:devil:
    Бато и снајката отидоа до кај дада.
    Ја жени папсав некако, појди ми дојди ми од еден крај на друг не ми се мрда веќе никаде.
    Моја кучица моја слободица:) Се распашав во двор со внуциве, им поставив нишалка[​IMG]
    Нишни едното нишни другото ај тето и тебе. Легна тета нишни недното нишни другото ме фати дремка.
    Липата шири опоен мирис а ја тумба ко на некоја дрога.
    Уште една свадба на 20 -ти, далечина, кој ќе се влече со тоа фустаните за по невеста, потпис, црква.
    До ресторан белки ќе жугнам:)
    Дани уште малку, машала таман си,[​IMG] ете не сум во тек поминало:hug:А и мама ќе ти дојде ^_^
    Ја мојата ко ќе дојдеше мислиш господ слегол од небеси, со големиот не видов мака, мирно ко мене:D
    ама малово ми еба мајката, ни ноќ ни ден не се знаеше... личен на мајка сисни врисни ене го, го замина во висина и големиот... а ја до рамо, ме дига, врти, фрла, скокотка ко некоја играчка
    Галаба ја читнав :(што и да е со лесно нека помине:hug: ти си јака личност...
    Викенд пијачка; домашен чоколаден ликер:)

На Daleron, Bozica1980, galapce и 9 други им се допаѓа ова.
  4. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.865
    Допаѓања:
    101.752
    Фин ден денес.Мирен и тивок.Се повеќе се фаќам себе како ми пречи секакво друштво,гужва и галама.
    Сама ама не осамена,
    Боже како ова звучи.(facepalm)
    Да се пофалам подолго време не сум се напила од розевите пилули.(y)
    Си поставив сама на себе предизвик.
    Не знам дали ќе имаме вечер журка ако не сум присутна не ми замерувајте.Вие терајте.:dance:

На Daleron, galapce, ozbilnazena и 8 други им се допаѓа ова.
  5. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    А бе стварно, нели ќе се журкавме?!

6. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.663
    Допаѓања:
    153.124
    Фала богу петок е:D
    Сите во кревет а јас уживам со пинковите ѕвездички....душа ми разгалија...

На joy1, ozbilnazena, girl-miri и 4 други им се допаѓа ова.
  7. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.832
    Допаѓања:
    62.087
    untitled25.png
    Има журка ... Секоја од нас во моментов се „журка“ на свој начин :D...

На ozbilnazena, girl-miri, mareane и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.313
    Ајде девојки, повелете нешто за расонување/отрезнување (зависи која како се журкала синоќа :lol:)

Има по нешто за сечиј вкус, плус за разладување на топлово

Еве некое освежително сокче

Можеби ладна кафица

Или ладен чај

На здравје! :party:

На Daleron, tessie, galapce и 10 други им се допаѓа ова.
  9. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.952
    Допаѓања:
    203.275
    Хелоу цурици, како сте ми?:D
    Јас еве супер, фино изжуркана од синоќа.
    Спомнав журка пред некој ден, ама не форумска, синоќа имаше кубанска вечер во Капитол, мало женско друштво фино се опуштивме. Јес да раничко напуштив, ама сум се изнаиграла за сите пари. Обожавам латиножурки.8)
    Денес рано станата, средив дома, ручекот се крчка, да седнам да гледам серии со чајче. Мм и мали се на некаква изложба на олдтајмери, па имам малку време за себе. Одам до максимум да го искористам :D
    Имајте убав ден, се читкаме!

На tessie, joy1, galapce и 8 други им се допаѓа ова.
  10. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.386
    Допаѓања:
    279.215
    А .гледам дека денес сте ми добро расположени што ме радува.Јас вчера имам неоправдан не успеав да отворам ич интернет.Помина и оваа свадба ама кога треба да патуваш 300км дотеран уфирцан ич не сакам Ама мора фамилијата на мм е по цела Мк.Битно сите сме се журкале синојка.

На Bozica1980, tessie, galapce и 5 други им се допаѓа ова.
  11. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.239
    Допаѓања:
    111.542
    Не знам дали сум ви кажала ама најдпобрите пријателки ми се од форумов, ги обожавам. Вечер една ќе кафенисува со мене ;)

На Daleron, bittersweet, referentka и 11 други им се допаѓа ова.
  12. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    А бе од кај се познавате?! Јас неколку пати добивам впечаток дека мн луѓе се познаваат...

На Val-Dim му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Cuci81

Cuci81 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2015
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    3.830
    Kukle izgleda ovie zenive site tajno si se druzat, samo nas ne ne vikaat.

На Bozica1980, galapce, Lady Phoenix и 2 други им се допаѓа ова.
  14. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.865
    Допаѓања:
    101.752
    И мене никој не ме вика на кафееееееееееееее [​IMG]

:rofl:

Но добро,денес вистински пеколен ден.Околу пладне се видовме со другарка на кафе,во понеделник со друга,не ми е јасно како сега се раздвижија на пеколов а до сега никаде ги немаше [​IMG]
    За оваа вторава да ви кажам таа ми беше цимерка во интернатот.Сега се вработила во мојов град и одвај чекам да ја изгушкам.Живот бре,никогаш не знаеш кој ќе ти го донесе денот.

На Daleron, bittersweet, Annath и 7 други им се допаѓа ова.
  15. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.386
    Допаѓања:
    279.215
    Е и јас би сакала вечерва да пијам кафе со било која од вас.Толку се навикнав со луѓе деновиве така да вечерва се чувствувам осамено:мм на генерациска,другарките која на работа која далеку па и комшивкава ја нема туку сега ќе си направам едно нес со многу мраз и уз вас витруелно ќе го пијам
    Е па повелете! images.jpg

На bittersweet, girl-miri, Annath и 6 други им се допаѓа ова.
  16. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    16.915
    Допаѓања:
    183.271
    Ај ај ај каков ден пеколен у пн нека иде плус па и до дома генералка парална ручек садови е пукнав жени абе што не сум се родила едно машко цел ден да си го прчам 8) па оваа нашата крај да се немало туку ај доста се жалам средв се изтуширав и бегам у град на кафе со пријателка
    малата ми е на одмор со другарки супер и е посака и уште сега одгодина пак да одела позз женски лепо се проведите :*

На Daleron, girl-miri, Annath и 4 други им се допаѓа ова.
  17. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Јас не сум во форма.. Прошетав малку ама без кејф, колку да не ми пишат минус..

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  18. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Забава нема а(poolparty):dance: чек да ви кажам кој е јачи пол[​IMG]
    Се појавил Господ и им рекол на мажите да се постројат во две колони, во првата колона да застанат сите мажи кои се главни во бракот и кои се глава на фамилијата, а во другата колона мажите кои се под влиjание на жените...
    Се построиле мажите и што ќе виде Господ, колоната во која мажите се под влиjание на жените била километарски долга додека во другата колона имало само еден маж.

Се налутил Господ и почнал да вика:
    - Како не ви е срам Јас ве создадов вас, за да бидете главни, глава на фамилијата а не да ме срамите, да бидете под влијаније на жените . Ништо не сте научиле, од вас сите само еден ги исполни моите очекувања.
    Се свртел кон единствениот маж кој бил во другата колона и го прашал:
    - Ајде кажи ми ти сине како ти успеа да бидеш единствен во ова колона?
    Мажот одговорил:- Немам појма, жена ми ми рече да застанам тука.[​IMG]

Со Бато цел ден мезиме и се зезаме :) децава шноли и кики ми наредија на глава :angel:
    Си прошетав низ двор таква наредене, не ме пуштаа да ги извадам
    Комши радознали мите бекрија се дере преку ограда - ааа ова е некоја нова мода, озбилна има нова фризура:D
    Ќе умрам недопеана[​IMG] ај по едно и компјутеров ми го заебале...

На Daleron, bittersweet, Annath и 7 други им се допаѓа ова.
  19. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.832
    Допаѓања:
    62.087
    @Lady Phoenix јас си земав од ладниот чај... Мммм и ладно кафе ке се напијам ...
    Кукле и јас добив таков впечаток... Изгледа пола од девојките од + /- 40 се познаваат и приватно и си пијат задно кафиња 8)... Е, па можеби и јас некоја од Вас познавам, ама сеуште не сум открила...
    Три дена се спремавме за петочна журка, а јас синока кога дојдов од работа има што да видам!!! Ве немаше на Фемина, ама знаев дека сте се „журкале“ :D!!! Една латино, друга свадба, трета кафенце со пријателката :clap:... А и денес сте продолжиле со кафињата и прошетките :clap:...
    Јас синока бев на работа, па затоа денес ќе се журкам... И тоа по полноќ :D!!! Ииии... пожестоко - одам на рок журка со мм :rock: :rock: :rock:... Има да се изнаскокам и изнапејам :D...

На Bozica1980, bittersweet, Annath и 3 други им се допаѓа ова.
  20. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.239
    Допаѓања:
    111.542
    @kukla21 јас сум побааги време овде на форумов и запознав доста девојки. Еве ја би пиела кафе со тебе, кажи ден и место ;)

Инаку ја сум решена домсќинлукот да го терам прописно, напраив слатко од јагоди, од цреши, од вишни ќе правам утре и така решив да бидам корисна :D Не знам само од кај наоѓам сила ама ај :P

Имајте убава ноќ :*

На Annath, galapce, kukla21 и 4 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.