Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    16.909
    Допаѓања:
    183.236
    @AngelOfArh честита кујната со здравје да си ј акористиш се надевам ке ти ја погодат како што сакаш ти
    Aбе сте заулавеле ви сите Јас не сум со сите у последниов период вие кога сте будни јас спијам кога вие спиете јас дремам се преметкам па ме фака сабаје 5--6-7 саатото и после сум цел ден ко пијана кокошка
    Коа сме кај секс ја не се жалам има има дал господ сто наше што туго ;) :devil: хахахахаха ке му побараш беее ако неке милом со сила ке го силуваш па што маж е нека издрже :D:D:D
    И така сите се изполегнавте што ек правамсега ја сама на темава?

На girl-miri, tessie, AngelOfArh и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Добро утро.
    Сте се успале денес,ако свежичко е.Како што е редот бујрум на кафе.

images.jpg

И доручек ќе добиете ама со ова :)

nutela.jpg

На Mrs.Bass, Mekuska, girl-miri и 7 други им се допаѓа ова.
  3. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    1.468
    Допаѓања:
    20.047
    Добро утро и од мене ! Ееее, јас сум станата у 6 стандард 4195679-breakfast-with-coffee-croissants-and-orange-juice.jpg .
    Еве кафенце и од мене со малку пециво и сокче.

Whitby Whaler croissant etc.jpg

На Mrs.Bass, tinan, girl-miri и 7 други им се допаѓа ова.
  4. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.171
    Допаѓања:
    329.468
    Женички незнам дали видовте..
    Галапче пиша во темата кај бебињата.Ја оперирале .И заборавиле газа при царскиот која загноила и тоа и направило проблеми.Сега е подобро но сеуште лежи во болница .Се надевам наскоро ке си се врати покрај бебчо мал :)

На MacenceEna, Mekuska, tinan и 9 други им се допаѓа ова.
  5. Avokado

Avokado Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2014
    Пораки:
    281
    Допаѓања:
    367
    Jas seuste nemm probno nutela :) koga mi zborat koleskite na rabota se cuvstvuvam glupaca. Ma nemozam tolku pari za krem d davam :/

На Luna91, tessie, Abrakadabra и 4 други им се допаѓа ова.
  6. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Мммм... пецивото топ! :)

На tessie, Abrakadabra и Lady Phoenix им се допаѓа ова.
  7. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Лелеее... битно да се опоравува и побрзо дома да си оди.

На Mekuska, tinan, girl-miri и 4 други им се допаѓа ова.
  8. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.828
    Допаѓања:
    62.060
    Добро утро девојки :hug:...

@galapce побрзо да ни оздравиш мила... Несакам сега да пишувам за нашето здравство, ама да заборават газа??? Ужас!!!
    Кој непробал Нутела, ништо страшно... Ние си ги имаме нашите убавини како праски, кајсии, лубеници, дињи... Епа сега што би избрале - овие сочни овошја или таа мешавина од какао со додаток на хемија???

Поздрав до сите, имајте убав ден и не се разочарувајте од ништо... Само насмевка на лицето :inlove:...
    Ииии... Немојте „вака“ да се гледате во огледалцето :D

smijesne-slike-razlika-zene-muskarci.jpg

На Mrs.Bass, tessie, Peco и 12 други им се допаѓа ова.
  9. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    BAbi femina.jpg

На Mrs.Bass, Val-Dim, tinan и 10 други им се допаѓа ова.
  10. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    Пол Теру рекол "Само будала може да ја префрли вината на дождот за неговиот пропаднат одмор" Ете јас пробувам да уживам колку што можам, банање на дожд утрово многу добро ми дојде. Имајте убав ден девојки, ќе ве дружам колку ми дозволува нетот:D. Сега утврдив дека тој од хотелот го фаќам на плажа, а слабо во соба. А тој од барот на плажа не го фаќам никаде|(. Излезе сонце конечно, јееее:sun::sun::sun:

@galapce , побрзо да се опорави и да се гушка со бебуш:hug:

На tinan, tessie, galapce и 7 други им се допаѓа ова.
  11. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.313
    @Val-Dim, мене ништо не ме изненадува од нашево здравство. Уште на времето, пред скоро 28 години, на мајка ми и' заборавиле тампон при зашивање (при породувањето со мене), па за малку ќе настрадала од сепса. А да не зборувам за самото породување... После со брат ми, мислам дека не сакаше да слушне за Државна болница, па ја носеа во Чаир, ќе се породеше во кола...

Како и да е, од тогаш до сега верувам дека ништо не се сменило во здравството. Дури, мислам дека некои работи можеби се и влошени... Па уште кога гледам (од моја генерација) какви луѓе, со какви знаења и интелегенција ќе не' лечат во иднина... Искрено, страв ми е.

@galapce, брзо оздравување!

Во секој случај, имајте убав ден дами!

На Mrs.Bass, tinan, girl-miri и 9 други им се допаѓа ова.
  12. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    Не ми е ништо чудно за заборавената газа, на брат ми при операција на слепо црево му заборавија. Цела година беше со дрен, а нашите лекари немаат поим зошто не зараснува раната. После една година им текна пак да го отворат.|(

На tessie и Lady Phoenix им се допаѓа ова.
  13. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Среќа сезона на овошје почна па не мора веќе да се јадат секакви хемии :) Се растурив од цреши и малини :)

На tessie, Val-Dim, Lady Phoenix и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.945
    Допаѓања:
    203.237
    Добар ден жени, дојдов само да ви посакам убав викенд... ова е работна сабота за мене, таман малку да шетнам после :D
    Галапче ти посакувам побрзо опоравување и да се гушкате дома со бебето. Лоша работа е тоа заборавање на гази, тампони, па дури и инструменти... да ти е страв да одиш на лекар бре :worried:

Ми се спие, ми се плаче... решив ќе дрмнам едно кафе... ама сама не ми се пие, со вас тука ќе го испијам, пошто комшиките постат и така...
    ве поздравувам!

На Mrs.Bass, tinan, girl-miri и 9 други им се допаѓа ова.
  15. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.385
    Допаѓања:
    279.199
    @galapce побрзо опоравување Уште еден доказ за катастрофалното здравство.Мене дел од постелката ми заборавија па за 2 недели искрарив и за конец се спасив од сепса,ама тоа е
    Утрово кафето ми преседна таман го сварив почнаа колешки од работа да звонат прати ова прати она и така со мејлови за помош во задњи час ми почна денот

На tinan, tessie, Sky-butterfly и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    1.468
    Допаѓања:
    20.047
    И јас се придружувам на желбите за побрзо опоравување и заздравување на @galapce .
    Со лесно да помине и што побрзо да излезеш од здравствената лудница во која те оперирале.
    Тоа е ..посакувам никој да не оди по нашиве болници !

Последна измена: 20 јуни 2015
    На tessie, galapce, Lady Phoenix и 4 други им се допаѓа ова.
  17. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Ола лејдис енд џентлемен.:hai::hai:

@galapce мила ти посакувам од се срце побрзо оздравување и да си се гушкаш што побрзо со малото галапче.:hug:
    :hug::hug:

Не дека кај мене во здравството не се случуваат вакви грешки, се случуваат ама разликата е во тоа што тој доктор ќе одговара, на пациентот ќе му се ислатат пари заради грешката и не мора пациентот да тужи да си губи времето по судови туку самата болница си ги решава тие случаеви.
    За големи грешки на докторот му се одзема дозволата за работа а со тоа му паѓаат во вода тие 150-200.000 долари што ги дал за студирање, зависи и од грешката може и во затвор да си лежи.

Денес ми застана срцето, мислам дека еден ден нема да ми проработи више, затоа децата треба да се распоредуваат на поголема разлика, да не добијат родителите срчеви удари од страв.:?::lol:
    Јас милам малава спие, дечките надвор играа, отидов до в.ц, излегувам, гледам ја грабнале мадам и ја ставиле врз кучето да го јава и ни едниот, ни другиот не ја држаат и сите тројца си се смеат на глас, срцево во петици ми отиде од страв.:sweat::whew:

Да ви кажам како си се забавувам тука, свекор ми си има обожавателка, му кажувам на мм, ми вика не трескај глупости, татко ми е стар, која ќе му се пушта на него.:o:wasntme:
    Женскава е три години постара од мене и очигледно е дека му се пушта на човекот, секој ден му носи некои колачи, доаѓа целата дотерана, цицките избацани, само го пипка и секој ден се сепнува кога јас и ја отворам вратата, изгледа не мислеше дека ќе седам повеќе од еден ден и ќе го начека сам.:wasntme::rofl:
    Циркуз без пари е работава.:party::rofl::rofl:

На MacenceEna, Mrs.Bass, Mekuska и 20 други им се допаѓа ова.
  18. friendy

friendy Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    4.339
    Допаѓања:
    51.774
    Доаѓа за свекорот !?:x Да не доаѓа за подмладокот.:?: Истражи си ти убаво, може да те залажува така, штознам.:nod:

@galapce Се лошо да се заборави и никогаш да не се повтори.:hug:

На Annath, tinan, girl-miri и 3 други им се допаѓа ова.
  19. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Подмладокот е толку ретко дома што не ми се верува дека доаѓа за него, си доаѓа за свекор ми и ич нема ни срам ни перде, дека човекот е женет и воопшто не покажува знаци дека му се допаѓа или такво нешто ама таа си е упорна, можеби и нешто ќе постигне којзнае.:worried::x

На Annath и tessie им се допаѓа ова.
  20. Draganax01

Draganax01 Активен член

Се зачлени на:
    23 април 2015
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    49
    Идам и јас ако има место :)

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата: