Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.594
    Допаѓања:
    152.213
    Добро утро убави луѓе!

Студено, магливо утро... Гледам на тв.контактна емидија во врска со загадувањето... Веќе една недела загаденоста на воздухот е 10 пати над дозволеното а никој не се замара со тоа години наназад... Во Бт.воздухот ко да има структура деновиве...
    Знам дека и во Скопје е така за во другите градови не знам....
    И после се чудиме зошто паѓа возрасната граница на заболени од рак, зошто имаме деца со респираторни проблеми цела година , алергии и сл... Страшно!

На Peco, Barbie20, Rebecca_R и 17 други им се допаѓа ова.
  2. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Ола лејдис енд џентлемен.

Кај мене е лудницаааааааа.
    Избегав во гаража една цигара да запалам инаку маф ми е работата, отидов стварно во лудница.(lalala):drunk::drunk:

Вчера шетавме со мадам, дечките и мм отидоа во парк, ги фатил дождот, тие испотени, заборавил и маички да земе да ги пресоблече:@ и господинот место дома да ги однесе право, отишле да пазарат и од ноќеска Конта болен.
    Детево мислам да го дереш жив нема толку да се дере како кога му течаат мрсули, не дава да го пипнеш, само се дере мрсулиииииииииииииии, мрсулиииииииииииии и еден висок тон што го вади, директно во мозок ти брца.]:)
    Од рикање заспа, собирам сила за наредните неколку дена.:swear:

Ставање дрва во огнот, денес би ставила еден куп и би го бутнала мм внатре.:devil::devil:
    Преска ми се идеше да му го однесам на работа да му пишти малку нему со тоа високото тонче, да му брца малку и нему во мозок, ќе го снимам и му го ставам на мм како рингтон.]:)]:)

Околу спиењето, функционирам со многу малку спиење, мадам кога се роди спиев како Микеланџело на секој 4 саата по 20 минути, во просек ми се собира по 3-4саата спиење и еднаш во некое време, на неколку месеци ќе спијам 12 часа, ако заспијам на пладне кога се будам не знам каде се наоѓам, како од марс падната сум.:lol:
    На работа кога одев (ово како да било пред 100 години(facepalm):lol:) прва смена ми почнуваше во 6.00, станував во 4.30 да имам саат време да се освестам, да не личам на зомби, да не им ржам таму од што не сакам да ми се збори кога станувам од спиење. Колешките си легнуваа во 9-9.30, јас пак седев до 1 наутро, да заспиев како нив ќе станев на полноќ, не ми годи многу спиење, не ни лежам во кревет, отварам очи и станувам, може сега со децава да се галиме некој 5-10 минути, после тоа ми здосадува да лежам, како болна се чувствувам.(facepalm):lol::lol:

Не сум светица ама со женет не сум сакала никогаш да си имам работа, ги избегавав како чума да имаат, ми се имаат пуштено и тоа неколку доста привлечни момци ама самата помисла да бидам втора ми била одвратна, како канта за ѓубре, дојди истреси се и оди кај жена му, не благодарам.(n)(n)

Други теми не ми текнува ако ми текне и врискало ми дозволи ќе се надополнам.:rofl::rofl:

@Val-Dim со задоцнување, среќен роденден на синот.:party:
    :^:

На Val-Dim, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Peco и 32 други им се допаѓа ова.
  3. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.843
    Допаѓања:
    101.442
    [​IMG] ,[​IMG] ,[​IMG] ,[​IMG] (само без книга)
    Умрев луѓе,вчера.Отидов на работа вчера со надеж дека во одење ќе ми помине ама ме.Главниот вели оди си.Со дозвола на газдата се вратив.Завршив во болница со инфузии ,вчера а денес сум на инекции.Арно ама вчера ме ослободи газдата а денес?Иако се чувствувам подобро си реков подобро да се доизлечам отколку недолечена да одам денес.Стиснав душа му кажав на газдата иако неволно ,дозволи.Си помислив а да умрам како ќе се работи :D? А и не сакам да сум жртва денес тоа никој не го цени.Затоа денес боцкање и дремење во кревет.Ако верувате сум спиела цел ден и цела ноќ со мали прекини.Бог да чува.[​IMG]
    Приметувам кака имунитетов ми е ослабен.И вирусот комбиниран со болка во грло.Патем како се викаше она , нишадор?И како се употребува?И тоа да пробам.
    Од апарати имам соковник,ме мрзи да го користам досаден е за чистење.Децава се научени на цело овошје и зеленчук па ретко се користи.За топлење кришки имам и го користам во лето сега во зима на шпорет.Фен обичен на филипс...друго немам апаратура...
    Женети, не ми се пуштале така да немам искуство од таа тема.
    Бидете здрави,верувајте најважно е.

На fallenangel, Barbie20, Rebecca_R и 23 други им се допаѓа ова.
  4. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.989
    Допаѓања:
    59.659
    Добро утро!
    Денес сум слободна ама не ми се спие се преспав 17 саати,ама олку саати работев :x:x
    Денес сакам на гинеколог да одам сама заборавив да закажам па ќе видиме што ќе направам.

На papillonP, fallenangel, mareane и 16 други им се допаѓа ова.
  5. mariatim

mariatim Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    1.159
    Допаѓања:
    12.529
    Дoбрo утрo и oд мене. Стaнaв,кaфе нa мaсa,мaлoтo спие.Стaнaв дoдекa спие дa зaпaлaм кaминoт,зaштo сo негo е невoзмoжнo.Мaглa тукa мн.Синoќa прст пред oкo не се гледaше.Јaс oвoј периoд нa лентрикa сум,премнoгу ми сметa вaквo време.
    :coffee: aјде бујрум пoкрaј кaмин.

На fallenangel, mareane, ph.orhideja и 14 други им се допаѓа ова.
  6. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.313
    Добро утро!

Денес ме очекува ист ден како вчера. Куча - посао.

Патем, треба да закажам за сликање за лична карта, на крајот од месецов ми истекува. А му викав на мојов да се земеме, кој ќе се слика пак за неколку месеци... ]:)

Како и да е, сите не' прашуваат кога планираме да се регистрираме. И како на зезанција ќе речеме - 10ти јуни, тогаш ни е десетгодишнина од врска. И ни се бендиса идејата. Откако уз муабет кажавме на мајка му, жената среќна, возбудена, трема ќе ми предизвика. :D На моите уште не сум кажала. :| Мајка ми станала многу емотивна, не сакам да ја начекам на излив на емоции. :D

Ете така. Тоа е. Имајте убав ден!

На WORRIED.BT, Mishela, Peco и 40 други им се допаѓа ова.
  7. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.270
    Допаѓања:
    57.130
    Добро утро. Убав ден на сите. Поздрави, честитки, и само убајни.
    Како се познават дек си го испив кафето, а?

Јеееее! :inlove:

На Peco, Rebecca_R, mareane и 15 други им се допаѓа ова.
  8. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.973
    Лејди возбудата нивна ми се чини повеќе е олеснување од стравот дека после толку години заедно може да ви текне да зае*ете работа :D Инаку не гледам причини за изненадување некое посебно кога веќе со години сте заедно плус и заедно живеете. Нека ви е со среќа, нема да глумам изненадена и потресена :D Јас и мислев дека веќе земени сте.

На papillonP, fallenangel, Rebecca_R и 20 други им се допаѓа ова.
  9. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    106.319
    images (11).jpg

Добро утро!
    Темава се помалку посетена станува :( А какви журки имаше едено време, наутро со три кафиња не успевав да ве дочитам.
    За денес немам некој план, чим планирам ништо не се остварува, затоа без план и со добра воља па останатото ќе се нареди само.
    Добро кажано во спојлерот на @papillonP (y) Би додала само дека некогаш пак премногу дрва ако се додадат одеднаш ќе го угушат огнот :!:

На Peco, DVAANGELA, papillonP и 22 други им се допаѓа ова.
  10. Tajnaotrovna

Tajnaotrovna Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    3.147
    Допаѓања:
    33.894
    ^Se e djabe ako samo edniot stava drva na ognot.:!:

На Peco, DVAANGELA, papillonP и 17 други им се допаѓа ова.
  11. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.785
    Допаѓања:
    141.961
    Dobro utro. Imav koshmar nokeska i go vikav maz mi da spie so nas. Ko malo dete.

Lejdi i nie taka resivme za regustracija. Aj ovoj mesec aj drugiot. I najposle se javivme vikame nekoj sloboden den, termin? Vika eve za 3 nedeli. Moze? Moze. Se spremaat se doteruat moite negovite... jas ladna posleden den cevli baram. Maz mi na trening si otude jas doma se spremam. Si dojde se oblece i za race otidovme. Site kasnea. Site. Se ubile od spremanje. Nie u hodnik si sedime si cekame da dojdat. Edno vreme vikam, ako ne dojde nikoj ke gi vikam cigancinjata od nadvor da se potpisat :) i eve gi dojdoa. Pola placat od radost posla ustirkani deka na svecen cin. Nie nameani. Za nas biten moment za da bideme zaedno ni bese edna nok vo 3 saat koga se guahkavme i mm mi rece aj be zivej so mene zasekogas. Posle site ceremonii ni bea vtorostepeni. Duri i koga me pobara i koga se vencavme ne bese tolku emotivno.

Zatoa znam deka vie dvajca ke si pominete prekrasno oslobodeni od stres i formalnosti a site drugi ke bidat ispotreseni.

Beliot kaput mi e krsh. U Vero ima hemisko?

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Peco, papillonP и 29 други им се допаѓа ова.
  12. mami blue

mami blue Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2015
    Пораки:
    1.274
    Допаѓања:
    21.996
    Добро утро друштво
    Деновиве растчана,вчера на некоја тркалезна маса, денес пак по некои работилници,ич не ми се оди,ама мене ми се падна
    не сум ве читала,немав кога,незнам ни што теми сте свртеле,ама претпоставувам едно те исто си правиме муабет :D
    од маглава ме фати грлово,пече, поткашлувам , се нервирам,и секоја година е исто,само кажуваат како да постапуваме, а никој да превземе нешто
    Поздрав, бидете така:)

На Peco, DVAANGELA, fallenangel и 15 други им се допаѓа ова.
  13. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.344
    Допаѓања:
    261.631
    Обично со мм ;)

Добро утро! Мразам да чистам спанаќ а знам ќе ми кажете за замрзнатиот ама тоа ми текнува кога ќе седнам тука да се пожалам.

Еј Лејди баш убаво, неусилени работи се најдобри.
    @Cka-цареви!

На Peco, DVAANGELA, papillonP и 22 други им се допаѓа ова.
  14. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.790
    Допаѓања:
    323.763
    Добро утро
    Леди чинот е само формалност за да се озакони врската.
    Битно е што се слагате и што Ви е убаво заедно.
    @Cka има во Веро хемиско.По елеваторот кога ќе се качиш одма десно е..

На Peco, DVAANGELA, mareane и 13 други им се допаѓа ова.
  15. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    5.373
    Zdravo drushtvo i od mene.Kazete kaj da se baram non stop imam glavobolka.Mn studi sabajlevo be.So mm se zedovme tajno jas,toj i dvajca svedoci.I v crkva taka se vencavme popot ni veli sami ste¿¿¿¿Planovi trista za denes ama sto ke izlezi neznam.

На Peco, DVAANGELA, Sesil и 12 други им се допаѓа ова.
  16. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    Pijam kafe sama so sebe i toa vo kafic:emo:
    Cekam da otvori Waikiki,da vidam tamu dali ke najdam toa sto baram,iako cisto sumnjam]:)
    I na Zeleno projdov i GTC ,nigde sal po moj vkus za maliot(facepalm)a baram najobicen teget.Tuku pola uste zatvoreni bea,ne mi tekna na toj moment:D

Na masa do mene zvoni mob so rington od "Seherezada",taka mi zvonese mm koga bevme vo "vrska".Sekoj den situacii sto me vrakjaat vo minatoto:wasntme:

Ke docnam na rab,vsusnost,najaviv deka sum po rabota;)

На Peco, DVAANGELA, papillonP и 21 други им се допаѓа ова.
  17. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.790
    Допаѓања:
    323.763
    Денес Во Ваикики нова роба со голем попуст за деца.
    Седи и чекај таму.

На Peco, DVAANGELA, fallenangel и 17 други им се допаѓа ова.
  18. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Добро утро.. Нешто сум гладна сабајлево. Ретко ми се случува по сабајле да ми се јаде :)
    Ме спотерала некоја мрза, едвај чекам да дојде викенд да одморам. Тек е среда, почеток на денот.

На Peco, fallenangel, mareane и 12 други им се допаѓа ова.
  19. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.608
    Допаѓања:
    48.968
    Течат лиги богами! :$:P

Лејди, МАЧЕ, честитки. Нека ви е со среќа, да си продолжите како до сега, среќни и заљубени.

Инаку не поднесувам тоа маче, куче, маци....
    Имавме еден ,,другар“ т.е. бивш на школска и сегде се мкнеше со нас со надеж дека ќе ја види.
    тоа мациии така го развлекуваше така педерастично, што се чудев како идела школскава со него...Нејсе, со другарката почнавме на зезанција да се викаме МАЦИИ најлигаво што може и ни остана навика. Ама само јас нејзе и она мене, се знае што е причата зад маци....
    На работа знаат рандом колешки со тоа цуци да замраат - како некој константно да те буцка во рамо се осеќам.

Последна измена: 23 ноември 2016
    На Peco, mareane, Sesil и 10 други им се допаѓа ова.
  20. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    Za site li prodavnici vazi?
    Ne sekogas istite raboti gi ima vo site,pa po taa logika...
    Popust,nepopust belkim da najdam.
    A maliot ima obleka za izvoz,skaf nov mi treba za nego]:)baska tatica vikendov ke dojde od pat a go isprativme so soping lista kolku da ne e bez ic:^)

Za mene naracav 2 para konduri i 6 para patiki:Dke bidam srekna 30% od toa da najde:worried:

На Peco, fallenangel, Barbie20 и 14 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.