1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Ола лејдис, е не ги поздравувам џентлемените пошто и вака и онака ги нема, да не си арчам букви за џабе.:lol::hai:

Бате си дојде, ослабел 15 кила за неполн месец:worried:се стопил сиротиот, ќе го оправи сега дома снаата со нејзините благи работи.:lol:
    Многу е разочаран од тоа колку малку имало помош, се вртеле само првите денови и после се заборави на се, задоволен е од самиот народ таму и на нив им помагале а и меѓусебе си пружале голема помош.
    Иако е многу ослабен ми дојде душата на место кога го видов здрав и жив и срамота, не срамота си го гушнав и не го пуштив 5 минути.:hug::hug:
    Брат ми е човек со огромно срце, многу е осетлив како мајка ми се си става на душата, му се чудам дури како станал доктор, со сите сочувствува, многу го погодуваат туѓи несреќни, неправди, мизерии, затоа и ослабнал толку сигурно само јадел колку да преживее а другото го делел со тие што немале.:l:

Тука да си кажам какви луѓе страшно ме иритираат, толку ме вадат од такт што сакам да ги тепам:punch:, луѓе што возат 20-30 пред тебе во 70 дозволено и кога ќе тргнеш да ги претекнуваш ја зголемуваат брзината(wtf):devil: и ако се вратиш назад за да не си добиеш казна за пребрзо возење пак си возат 20-30.......е како да не ти се иде да им застанеш пред нив, да ги извадиш од кола и да ги претепаш, road rage at its worst.]:):devil:

@Val-Dim нека ти е среќна годишнината уште многу да си дочекате среќни и заљубени.:clap:
    @Ariel среќен роденден и јас за некој ден ќе ти се придружам во групата на 35 годишни.:lol:
    :party:

На julie77, Ariel, girl-miri и 18 други им се допаѓа ова.
  2. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.865
    Допаѓања:
    101.751
    Ја гледам анкетава сме се израмниле,машала:l:

На kukla21, referentka, Peco и 2 други им се допаѓа ова.
  3. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Мене лично ми е сомнително и добив во лп непристоен предлог :o
    Уште пак се натега. Инаку јас риба чистам секој ден, Бог да чува од рибар и галабар @vinozito1 се спаси, заврши ловот, ама јас кутра, знам само на езеро да фаќам:( Умрена сум за по риба и логорување.
    :sweat: на 3-ти на раб да се спасам од досадава.
    Едит; Кај е @vinozito1 ??????????????????????????

Последна измена: 26 јуни 2015
    На Annath, vinozito1, Lady Phoenix и 3 други им се допаѓа ова.
  4. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.865
    Допаѓања:
    101.751
    Па прифати бе,може од непристоен да се преправи во пристоен.;):rofl::rofl::rofl:
    Немој да се лутиш :f:

На Annath, Lady Phoenix, joy1 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Еднаш се запнав и јас по риба ќе одам:!:
    Мм на брат ми му вели, штом жена по тебе водиш риба не трза:^)
    Појдовме што појдовме... немам бре ја живци да дремам со тоа стапот во рака...
    Јбг, ја проговори тие молчи. Е ај маме ви ваше, молчете вие јас се спуштив по реката надоле.
    Одам и гледам еден чичко кој рано си фатил позиција.
    Од каде си кој си, има нема е има де.... риба на на на.
    Зеде чиче таман за една убава гозба, ми ја даде сета со се кофа:)
    Се распашав ко пашата Битолски, нагоре кај моиве...
    Уште дремете маме ви ваше ]:)
    Ја да видите што е риба од долна река, ја да видите штом жена водиш без риба не одиш:devil::angel:
    Собравме тоа стаповите и се опнавме во Радика, ни ја испекоа јадевме пиевме и мајтап си потерав:devil:

Ебати метаболизмот...
    Да не можеш да уживаш во храната, две доле три горе, пак сум ги начукала.
    Ја дада и бато, ние пола а дада се од чинии ни собра(facepalm)
    Кај го достава жени не знам ...:?: полека мор ќе ни пукнеш.
    Орбитрекот ко закачалка во соба кај децава...
    На враќање се запишав на листата кај внуков во фитнес центарот.
    Гледам еден вака во наши години:?: врти дига се поти:worried: Ај со лесно брате! и тебе секо :D
    Е то ти је брате, једеш мало скидаш сало па онда мериш шта ти је остало:drunk:

На Annath, Mrs.Bass, girl-miri и 15 други им се допаѓа ова.
  6. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Скопско и се е можно :D Таман работа ако се лутам:P
    Се плашам вака да не се однесувам:?:
    Едит: @ozbilnazena Неозбила до сега чистев и пржев тоа е најлошиотт дел, инаку 24/7 ќе дремам со трската, само десната рака ми се лупи, сите ме познаа:D

На Annath, ozbilnazena, Lady Phoenix и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.828
    Допаѓања:
    62.060
    Здраво девојки :f:.

Ви благодарам за убавите честитки за годишнината и секако, сите ќе бидете поканети на златната свадба :d::^: :d:... Дотогаш можеби и лично ке се запознаеме, па ке има вистинска частенка, а не само виртуелна...

Свадби, покани... биле на дневен ред... Јас многу не се „замарам“ како ме поканиле, со покана на рака или преку телефон... Ако МЕ ПОКАНИЛЕ на било кој начин, а ми се блиски и мили младенците - ќе одам, ќе се изнаиграм и изнапеам...Ќе им посакам на младенците се најубаво и најважно заедно да си остарат!!!

Keefers_Roses101.gif

На Annath, Mrs.Bass, ozbilnazena и 9 други им се допаѓа ова.
  8. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.381
    Допаѓања:
    279.148
    Добра ви вечер на сите! Денес сум никаква нерапосложена од глупости на работа од неразбрани луќе кои еднаш вака еднаш така кажуваат па на крај си ти крив и од неразјаснети и глупави закони во оваа луда држава од кои можеш гадно да ја зезнеш работата.

На girl-miri и Lady Phoenix им се допаѓа ова.
  9. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.828
    Допаѓања:
    62.060
    peche-mouche-moulinet.jpg
    Пак рибарски муабети :D?!! Ма, јас колкава риба имам фатено 8), ухуху... колку килограми извадив прошлиот викенд на Црна :D... :rofl: :rofl: :rofl:
    Сум се изнаслушала овакви муабети безброј пати! Мене ми е релаксирачко „дремењето“ со трската покрај вода 8)... Си гледам во тапата, си пивкам кафенце... А и си се дружам со мм :clap:... Убавини :D!!!
    Пред многу години во Маврово имам фатено сончаница рибарејки...Дувкаше ладно ветерче, сонцето повеќе позади облаците беше... И јас вечерта жар црвена во лицето, со вроглавица и сите останати симптоми на сончаница... Ужас, но преживеав 8)... Оттогаш памет во глава кога одам на риболов!!!
    Инаку риба не чистам, тоа е работа на мм :D, ама затоа ми нема рамен за пржење - најдобра сум 8)...

На Annath, mareane, Lady Phoenix и 3 други им се допаѓа ова.
  10. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.235
    Допаѓања:
    111.530
    Шоуто почна, цела кујна спскувана, се собрано, утре ќе чекам мајстори да чукне чукчето по плочките :D Јас залегнав звездичкиве да ги гледам а мм прибира алишта, ме искара Петар наш прееска дека слабо сум го тренирала, одма го послушав :D

Туку што да правам со мојава несоница? Сабајлево во 6 станав, кукурек сум, не ми текнува на сон :-/ Ќе работам до сабајле :P Убави сни;)

На Annath, Mrs.Bass, Mekuska и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Sigma*

Sigma* Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2015
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    102
    Celiov tekst kako da sum go pishuvala jas :) totalno se pronajdov vo sekoj napishan red :) ist vkus za knigi, moram da priznaam :)

Ako ste po Rusija - "Moskva na solzite ne im veruva".. kniga koja mi vrodi ljubov za Moskva i Rusija, kniga koja me osvoi i definitivno me natera da ja posetam :)

A vekje shtom se poklopivme do sega, preporachuvam shvedska literatura.. :) Pochnuvajki od trilogijata za "Devojkata so tetovazha na zmej", pa "Ledenata kralica", "Ubijci bez lica" i sl. :)

A sprska avtorka, Isidora Bjelica, so knigite Spas i Spas 2.. zboruva za nejzinata golgota so rakot. Pouchni soveti i sekako golem pottik da go zasakame zhivotot onaka kako shto go zhiveeme :)

На Annath, joy1 и toogood им се допаѓа ова.
  12. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.331
    "Moskva na solzite ne im veruva" - ja imam citano . Epten mi se dopadna.
    Napisi nekoja lista na procitani knigi, moze vo Literatura i Knizevnost/ citacki predizvik. Stavi i tvoj rejting.
    Jas sum golem ljubitel na citanjeto, moze a si razmenime naslovi.

Koj procital knigi od mladi makedonski avtori kako:
    [​IMG][​IMG]

Prasanjeto mi e: koj od ovie naslovi e za nasa vozdrast?
    Ako imate nekoj predlog, postirajte.
    Blagodaram

Последна измена: 27 јуни 2015
    На Annath, lunicka и galapce им се допаѓа ова.
  13. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.331
    Ovaa kniga ja imam procitano pred godina dena i ja preporacuvam na zenickite od +-40

На Annath, Val-Dim и lunicka им се допаѓа ова.
  14. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Добро утро девојчиња.
    Дува и не е баш за по риба и викенд. Имајте убав ден.

bora.jpg

На Annath, Aschenputtel, toogood и 10 други им се допаѓа ова.
  15. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.865
    Допаѓања:
    101.751
    Не е ,маживе се уплашиле од времево и јас останувам дома :envy: [​IMG]
    Добро утро...:coffee:

На Annath, ozbilnazena, girl-miri и 5 други им се допаѓа ова.
  16. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.657
    Допаѓања:
    153.001
    Добро утро ,добар ден!кој како станал...мене ко пладне ,синко стана птед седум часот....испив кафе сега се убед увам да фатам некоја работа ама некако не ми ср мрда....Конечно утрр ќе се почне со работа во поткровјето...белки есенва ќе ср раскомотиме..секој ќе си има свое катче..и конечно ќе си легнам во спалната...веќе некое време ме дрма депресија...не можам да се препознаам и сама срнеќи не со ср допаѓам ваква мрачна и тмурна..ко времето надвор

На girl-miri, pilenka и joy1 им се допаѓа ова.
  17. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    До времево е. Знаеш вчера сабајлево каква бев? Пчела. До овој период, 11 и пол еден куп работи завршив меѓу тие и некои за работата што ми требаа. А денес... гледам во една точка и секој потег ми е таков успорен.

На ozbilnazena, Lady Phoenix и Daleron им се допаѓа ова.
  18. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.381
    Допаѓања:
    279.148
    И јас сум тмурна бетер од врмево се нервирам од сама себе што за некои работи за кои друите ич не се потресуваат мене знаат тотално да ме извадат од колосек и со месеци да не спијам раатОтсекогаш сум била песимист и сум размислувала „шта би било кад би било“

На zalosna, pilenka, Lady Phoenix и 2 други им се допаѓа ова.
  19. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.657
    Допаѓања:
    153.001
    Може здружение на истомисленици да направиме..ко јад да сум го напишала текстов...ист сум...затоа и сум вака негативна во последно време...од многу мислење цел жовот страдам...додека другите мува не ги лази...

На zalosna, mareane, LUCERKA и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Кога мажот бира еве што одбира :inlove:

Прикачени фајлови:

На Annath, joy1, Mrs.Bass и 12 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.