Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Добро утро, женски!

За мочкање не знам што да кажам. :D А мене лично ми е шубе да одам по други вециња. Особено по кафичи и молови. Бррр!

Денес го немаме испланирано денот уште, па не знам што и како ќе се случува. Знам дека треба да му ја мислам за ручек. А идеи слабо. Може и докај моите ќе тркнеме. А може и ќе украсувам денес. :clap: Лесно е кај нас, елкичето е мало. Ќе има слико, без грижи. :)

@joy1 кутрето... :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: Треба почесто да го сликаш и да го ставаш во темата за миленици.

@MilaP со тебе сме. Посакувам најдобар исход. :hug:

Убав ден! :f:

promeneta, Emy867, Peco and 21 others like this.
  2. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Zdravo.Na pomosh da e deneshniot praznik.
    Od 6be me razbudi bebo 2 saati se obidvav da go prezaspijam ama dzabe pej li pej.
    @MilaP so lesno dusho.Imaj verba i ke bide se vo red.Daj Boze.
    Imam mn za lupanje niz kukja , a neznam od kade da pocnam ako me veruvate.Do tamu e otidena rabotata.Tuku zedovte k15?

DVAANGELA, VladeMila, Dust and 10 others like this.
  3. kukla21

kukla21 Мама Staff Member

Кашла ко куче. Купив фолкодин, не сака да пие. Не сака ни за настинка ништо да пие. Викендов колку го чекав за одмор, толку ненаспана останав. Нема ни т, а готов е. Јас со 40 не манифестирам вака симптоми, он готово.
    @Dust затоа не ми се оди накај Бугарија. Ептен го должат на граница, од двете страни. Златен Солун :)

promeneta, Barbie20, Sesil and 17 others like this.
  4. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Lele Kykla ko da zboruvash za mm.Ke umira be ni caj ni apce ne pie.Da go molam.Ah be mazi mazi....detishta

Peco, Barbie20, DVAANGELA and 11 others like this.
  5. kukla21

kukla21 Мама Staff Member

Ќе пукнам од нервоза - не му требало. Е мене ми треба!!

VladeMila, Dust, mareane and 7 others like this.
  6. Ana Marija 1

Ana Marija 1 Популарен член

Добро утро. Повеќето мажи се такви, „умираат“ од обична настинка. Вчера не можев да пишам, па со задоцнување- Среќен роденден на ќеркичката на @promeneta , да е жива, здрава, среќна и подготвена за нови авантури :inlove:
    @MilaP знам дека не можеме да ти помогнеме колку и да сакаме, но морам да ти кажам дека ти се восхитувам на храброста, истрајноста и зрелоста на толку млади години. Некој од горе го гледа тоа и знај дека и од оваа битка ќе излезете победници:hug:

Peco, promeneta, VladeMila and 15 others like this.
  7. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Добро утро женски.
    Што си правите?

Денес на дневен ред,домашни обврски и да ги претресам децава,да видам кој што научил.

@MilaP :hug:.

8. Cka

Cka Форумски идол

Milap so pomin neka e. Ke pomine i ova premrezje pa ke bidete super.

Vcera u park eden par pred mene kafe kupuvaa. Devojkata 20 minuti se mislese so saka da pie. De kofeinsko pa bezkofeinsko pa so shalg pa bez. Pa nes ili espreso. Pa blago ili sredno. Pa so ili bez sok. Pa kafen ili bel sheker. Decko i popizde. Ne moze da resi. Na kraj jas kupiv oni uste 20 minuti se mislea. Pa ako ne mozes da resis sto sakas ne pij i gotovo. Si vikam ovaa da ja prassat nesto pobitno pa kuznae kolku ke se misli. Neodlucnost level 1000.

Sakam da odam do Vero deneska. City mall go mrazam. Mnogu haoticen i skap.

9. simonka93

simonka93 Форумски идол

Добро утро/ ден на кој што му е :D
    Кај нас денес ладно ко на Сибир, ќе си останеме дома :|
    Треба да се чистат купатила, а и за пеглање цела планина, па ручек,па... :x(facepalm)
    Убав ден женски :*

10. joy1

joy1 Форумски идол

Добар ден
    Незнам што за ручек денес
    Веројатно нешто за со лажица ке биде

Недела се знае ден за машини,пегла,домашна.Не е лошо денес и јас книга да фатам :worried:

Оваа недела по кратко ке ни трае заради четрток кој е неработен :)

Lady Phoenix, Sesil, Peco and 17 others like this.
  11. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Ола лејдис енд џентлемен.:hai::hai::hai:

Во драјв ин гледаме тролс, најгласни се моите деца, пејат ли пејат...........пејачиња на мама.:music::rofl:

PhotoPictureResizer_161204_210832092-2448x1836.jpg

@MilaP
    :hug::hug::hug:

12. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Ми треба сон бе луѓе ;(
    Недела и кусур спијам по едвај 2 саата навечер и за тоа време уфкам, туфкам, се обидувам да се наместам убаво :doh:
    Не помагаат ни апчиња за спиење, ни ништо.
    Вкочанета сум цела оти само на десна страна лежам, на лева е невозможно од болките..
    Одам и мижам, јадам и мижам, седам и мижам..
    #сакамсамодаспијам

13. referentka

referentka Moderator Staff Member

O-KA-PAV
    Toa prvo.
    Vtoro, se razvikav po doma kako sacuvaj Boze nearna.
    I sea-na slava da odam.
    Mirisam na zaprska.
    Ako sinokja licev na dama sega licam na...(nema zbor a da ne navredam nacija).
    More idi-begaj!
    Moram da ujdisam cistacka doma pa ako treba i neka pukne.
    Kako sum izmrcvarena,kade e vreme da legneme.

14. V.odolija

V.odolija Форумски идол

Не сум којзнае колку по пишувањето , како што рече една членка како демнач се осеќам со лајковите, па еве да не е без ич да ве поздравам.
    Тие плавите чоколада од Лидл ми се фејворит,зелените не ги сакам многу,освен ако нема веќе плави и немам избор :D
    И јас сум настината, не смеам ништо освен лимонада и овошје,ама денес е подобро од вчера.
    Моментално сум со голема чаша какао.Ме дружи некој?
    Заборавив да и кажам на @joy1 сакам да го изгушкам тоа белото мило суштество :hug:

@Dust за грло од нашиве лекови кои се нудат ништо не ми делуваше, но затоа пак ги пронајдов tantum verde еднаш кога бев на мака додека бевме во Банско,па оттогаш ги купуваме секогаш кога одиме во Бугарија, се наоружуваме за да имаме за повеќе време.Многу се ефикасни , до 3 дневно може, ама кога ќе почувстуваш дека сака да те боли грло за еден ден ги елиминират сите симптоми.
    Tantum-verde_pastilky_skupina.jpg

15. emkaemka

emkaemka Форумски идол

Добар ден :hai:

Ладно надвор многу, продувува и ветре откажав планината. Перам завеси па да ги наместам, знам де празник е за многу години нека е, ама машина врти нели :$

Сега ќе одам лампионите за поклон да ги барам, кој ќе мрзне на таван и бара по кутии брррррр :shake: а не знам зашто не ги потпишувам кога пакувам :headbang:

За ручек риба со компир и марула..

16. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Само да ве поздравам да почестам за роденденот од мм
    kok-455-1.jpg mkd-83588.jpg
    Отпосле имам задача да ве исчитам(highfive)Убав ден!!!

17. Dust

Dust Game Over

@mal.ecka среќен нека му е роденденот на маж ти, од убавини да не куртули :)
    @V.odolija имам видено реклама за овие, ама сигурна сум дека беше на српски:lol:
    Што значи следен пат кога ќе излезам, да ги барам овие за проба - кога ќе ме фати грло пак хаха... фала :hug:
    Мене грло не ме фаќа во последниве години, кога ќе настинам носот ми тече и температура кревам, некогаш кашлам некогаш не..ама сега ништо од ова што набројав, само грлото:Dможе бугариве друг вид на вируси имаат:lol:
    Мајка ми и татко ми отидоа во викендичката, ме оставија мене а ми се одеше..
    Сега ќе фатам да чистам, бидејќи треба елка да кити..оваа година некако најкасно, обврските си го направија своето..
    Утре планирам до пластичарска, да си најдам елка и за кај мене :wasntme:што дека не седам таму, сакам да ми е накитено:lol:
    На мени, бидејќи сум сама дома, нешто нездраво.. помфрит од замрзнатиот, шарска, биволско кисело млеко за предјадење:rofl:

18. V.odolija

V.odolija Форумски идол

Не си грешка @Dust ,гледам ги рекламират и во други земји. Инаку пробани се , еве ги имам дома и сега, и топло препорачувам.
    Да станеше збор за тоа пред некој ден ќе се снабдеше од Бугарија.Искрено, многу работи кои сум ги купила од бугарските аптеки излегле доста ефикасни па така бугарските фармацевтски компании воопшто не се за потценување.
    Една топла :hug: за @MilaP и синчето ,силен е твојот мал херој и среќен што има мајка како тебе.Се ќе помине.

DVAANGELA, Lady Phoenix, joy1 and 5 others like this.
  19. Dust

Dust Game Over

@V.odolija да знаев дека ќе ме фати грло, ич немаше да одам :rofl:
    Ќе одев кај роднините на југ, имуна сум на нивните вируси:lol:
    Мислев да одам за Солун во вторник или среда, ама ако настинам не мрдам од под ќебе..уште љубовта да ме грееше малку...:smirk::rofl:
    А и висината на такс фрито што ја намалија, уште повеќе ме привлекува да одам:drunk:

20. V.odolija

V.odolija Форумски идол

На тебе ти се троши пари, те гледам јас :cash: :D ќе помине грлото за два дена како нова ќе си.Оди и не му ја мисли.
    Ама до времето ќе да е, мислам оти фати некој период на настинки.
    Ај бе жени ставајте слики од елките да се порадуваме малку, декември ли е што ли е :*:

DVAANGELA, Lady Phoenix, Peco and 7 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.