Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Petar80

Petar80 Форумски идол

А бе јас сум отиден ама ти си бетер од мене хахах
    Инаку во однос на последно предложената тема не сум многу многу љубител хахаха
    За тоа водовод и канализација ми се чини се најупоатени хаха

WORRIED.BT, AngelOfArh and referentka like this.
  2. Cuci81

Cuci81 Истакнат член

Dobar den dami.

Strujata regulatorna ke ja kaci. A nie od utro fino lepo ke pocneme kamenja da frlame po EVN. Mnogu ni bile visoki smetkite. I sekoe krevanje na cenata e taka, pa zatoa I ne sakam mnogu da go komentiram. Smetkite Evropski, platite kako vo Siera Leone (guglav imaat najnizok minimalec od 0.03 $/h).

@galapce ajde ozdravuvaj veke. Ova nema smisla, se nekoj komplikacii imas.
    @lunicka srekna godisnina. Da ti se mnozat.

Do site ostanati od okolu 40 imajte ubav den.

P.S. Cekam da propadnat Grcite za da odime na odmor.:lol::P(n)

Peco, WORRIED.BT, lunicka and 7 others like this.
  3. Petar80

Petar80 Форумски идол

Немој така ќе ни ги качат цениве

4. Cuci81

Cuci81 Истакнат член

Za koj mislis regulatorna????

5. Petar80

Petar80 Форумски идол

Грциштава бе тие и така се нстрвени за Македонциве да ги каќат цените . А за регулаторна а малку фалат пари одма се покачува струјата и бензинот

Lady Phoenix and Cuci81 like this.
  6. referentka

referentka Moderator Staff Member

Еве веќе Грчиштата ги нападнале македонските бензински пумпи...ај бензинот со цените се движи спрема светски рамки, ама во Грција ако ги накачат цените па водата место едно евро да ја купуваш 5 ева не ќе е на арно...сега ни е скапо, ама мислам дека ако до денес не се реши кризата кај нив, ке биде интересно летово

Lady Phoenix likes this.
  7. Cuci81

Cuci81 Истакнат член

Ama ne doagaat tie od doma da ni gi zemat parite. Nie sami odime da im gi dademe.(facepalm)

8. Petar80

Petar80 Форумски идол

Така е се согласувам реплицирав само на она за банкрот но изборот е наш кадена одмор нели . И нели се трудиме на свет без граници така да

Cuci81 likes this.
  9. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

И јас решив да го гледам филмов кога излезе на торент (книгите не сум ги читала), ама не бев баш воодушевена. Џејми беше ок (иако не е нешто јак глумец), а Дакота беше тотално промашена глумица. Филмов го направиле така да делува дека е за девојчиња од околу 18 години (а колку што знам, садо-мазо треба да биде, нели). Искрено, очекував сцените да бидат похардкор. Друго што ми пречеше е музиката, што ми го надополнуваше тој целокупен впечаток дека филмов е наменет за млада женска публика (дури направи да се почувствувам и стара за да го гледам :^)). Како и да е, во целина беше ок (ако не се споредува со содржината во книгите) и признавам дека си ја заврши својата работа :lol: (if you know what I mean :lol:).

Зошто да не? :lol: (И таква тема има на форумов, нели, ама тие приказните од таму се речиси сите преземени и многу неписмени се текстовите :^))

Што се однесува до книгиве, може не е убаво од моја страна, ама додека работев едно време како бебиситерка, пред некоја година, во куќната библиотека најдов сосема случајно една еротска книга и во ретките моменти кога ми беше досадно (доста ретки беа, детево беше турбо, а и секогаш имав некоја работа плус) успеав да ја прочитам. Не можам да се сетам ниту од кого беше, ниту како се викаше, знам само дека писателката беше Французинка. Прилично гаднички делови имаше (на кои не очекував да наидам), ама од инат и досада цела ја исчитав. :?: (Не знам дали требаше ова да го кажам :worried:)

Bozica1980, Annath, Mrs.Bass and 6 others like this.
  10. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Перице биберче луто ;)
    Книгава ја прочитав сите тридела и едвај чекам да излезат и другите делови од филмот :D Ја обожавам, третиот го прочитав за осум саати. Филмот ме разочара што е во делови, ама до сега три пати ми е гледан и дефинитивно ми го зачини престојот во кревет :D

Annath, kukla21, mareane and 3 others like this.
  11. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Ола лејдис енд џентлемен.:hai::hai:

Јас цел ден си се расправам со деца, моите и од брат ми, се нацрта внук ми на врата уште во 7.30 со маливе, ги пратиле снаа ми да може на раат да спрема нешто за роденденот на малите.
    Со малите дома може да работи ама кога е големиот дома само бељи ги тера да прават]:)а тој сега е на зимски распуст и нонстоп е боред(facepalm)а милион играчки имаат, сите игри што постојат има, книги еден куп ама детево е нонстоп боред освен за бељи терање.:wasntme::rofl:
    Ако е злочко си го сакам највеќе на свет, прв внук, прва љубов ми е, најубав на тете.:devil::l::lol:

Нијансите не сум ги читала, кога го видов мажот на авторката и инспирацијата ми се одмили и книга и се, филмот се канам да го гледам ама од гледање цртани филмови немам време:rofl:а инаку тематиката не ми е една од омилените за да си најдам време да го гледам.:)

И кај мене имаше една акција пред 10-тина години со штедливите сијалици, ајде ги сменивме сите и.......оќорев, тие ни светлина како што треба даваат ни ништо само си го расипав видот и се вративме на обични сијалици.:)
    А со мм кога почнавме да живееме тој па дека е многу по екологијата|(зема ми ја смени главата на тушот со штедлива, демек ќе штедиме на водата, влези да се тушираш, не можев пола саат само косата да ја намокрам, мислиш некој ти моча врз глава толку малку вода тече, косава едно две недели никако да си ја измијам како што треба.(facepalm)
    Толку издржав две недели, земав тој стариот туш си го вратив и се истуширав како човек за 15-тина минути а не да дремам во туш еден саат и пак немиена, ебати штедливоста, виде и тој не виде и се сложи со мене дека помалку се троши со стариот туш него со штедливиот.:lol:

sanjaeva, Umbrella22, Adi888 and 15 others like this.
  12. Gea

Gea Популарен член

@Lady Phoenix ја ѕирнав темата со приказните и не сум одушевена, од проста причина што според мене, малку ја надминуваат границата на еротичноста и преминуваат во порнич. Ај, можеби ќе соберам храброст да шкртнам нешто благо пикантно :)

lunicka, Annath, Abrakadabra and 3 others like this.
  13. referentka

И кажи ни...да прочитаме, а не да те ,,дебнеме,, кога ке напишеш.:whew:

lunicka, Annath, Petar80 and 2 others like this.
  14. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

Искрено, 50 нијанси на сиво не е ништо посебно, дури и ми беше:yawn: Се зезаме со другарките и ја нарековме 50 shades of crap :lol:
    Да седнам и ја да напишам еротска книга (еве со @Gea ), ќе биде поинтересна од оваа.....ама несакам популарност :emo::P

Bozica1980, Val-Dim, anel and 7 others like this.
  15. Petar80

Petar80 Форумски идол

А бе ако не мора да се потпишувате како автори или псевдоними ќе си ставите и така. Ама штом имате матријал за пишување греота е тоа да не го споделите па и во книга. Позз

Lady Phoenix likes this.
  16. Gea

Gea Популарен член

Е тоа ми е најдискутабилниот дел во целава приказна. Може да се случи случајно совпаѓање со ликовите во приказната со некои кои реално постојат, па ќе почне нагаѓање дали се работи за плод на имагинација или прераскажано вистинско доживување, па ќе се активираат детективите од форумот да истражат се од шеснаесто колено навака и се ќе изгуби смисол. :D

17. Petar80

Petar80 Форумски идол

Затоа ќе напоменеш дека ликовите во книгата случките позите итн итн се измислени и ако некој случајно се пронајде не е тоа со намера туку само случајност. АКО Е ПОТРЕБНА ПОМОШ ЗА РЕДКТИРАЊЕ ЕВЕ СЕ НУДАМ ХАХАХ ПОЗДРАВ

18. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

Нека нагаѓаат, така денес се станува популарен. И преку омраза некои стануваат преку ноќ популарни. Eве онаа Кардашиан, сите ја мразат, а таа си изгради цела империја благодарение на нејзините хејтери....паметна жена.

Lady Phoenix likes this.
  19. referentka

ами Боки 13 наш....

20. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Преселив на тераса се, и кујна и дневна а денес богами и трпезарија, во исчекување на водоводџија си кренав нозе угоре високо и ве читам. Ручек споделен во Фемина Инстаграм, сега може да се релаксирам со убаво кафе и книга ;) Кој е за?

Thread Status:
Not open for further replies.