Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Petar80

Petar80 Форумски идол

А бе реков дека си умна човече

ALISA0000 and referentka like this.
  2. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Која гадна работа е во сред лето ти да си болен наоваа жега ти темература да качуваш да ти е**м матер
    Леле леле ама сте се распишале кафе нит сум пиена нит ми текнало за акфе прво отварање очи и кхм да си мине редот дееееее
    убав викенд девојки ја осекам мене крш ке ми биде

tessie, anel, Lady Phoenix and 3 others like this.
  3. Petar80

Petar80 Форумски идол

:coffee:

ALISA0000 likes this.
  4. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

благодаримее
    ( без да ти го подариме)

tessie, Peco, nena2010 and 1 other person like this.
  5. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Ола секси лејдис.:hai::hai:

За малку ќе ве фатев во муабетите за секс.:devil::rofl:

Јас си уживам во тишината, ги успав сите, туширана, средена, кафенце си пијам и ве читкам.:coffee:

Не знам за другите деца ама моиве значи секое бањање успеваат да ме направат жива вода, шлапкаат, плискаат, се џиткаат во водата, мислиш на море се не во када, мислев малава кога ќе им ја ставам во када со дечките помирно ќе биде кога таа бетер е од нив,]:)мака мачам да ги извадам, сирени колку ти душа сака, добро што живеам во куќа инаку ќе си имав мака и од комшиите кога ќе се жалеа од плачките секоја вечер.:worried::lol::lol:

За журка, забава да се спремам, мислам јас сум спремна сега за пиџама парти:lol:или да си легнувам?:angel:|-)

Val-Dim, kala21, anel and 10 others like this.
  6. tessie

tessie Форумски идол

@bittersweet
    И жените веќе не се тоа што беа. :D Ме изнасмеа за сите пари, да си жива и здрава. На нас нѝ е смешно, а којзнае низ кои процедури поминуваш секој ден.

А вие другите, да не разберам дека некој немал убав викенд. [​IMG]

Поздрав голем. :)

Val-Dim, nena2010, anel and 6 others like this.
  7. Daleron

Daleron Истакнат член

Дедо Боже те молам да не ти се расипе водоводот или пак да ти прсне цевка, а може и некој анѓел да одврти некој вентил, прибери ги палвковците.
    (waiting) барем уште малку плс.8-|

Peco and Lady Phoenix like this.
  8. Annath

Annath Форумски идол

Hey, hey :D

се спремате за викендов гледам... не ме карајте, јас ќе 'рмбам, ама на работа :) не од што сакам... ама ајде, здравје, уште овој месец, после нема да имам работни викенди :party:
    Доста више се сеХате, аман... ќе не затворат оти сме безобразни, после кај ќе се зезаме :P

Val-Dim, mareane, ALISA0000 and 8 others like this.
  9. Daleron

Daleron Истакнат член

Си се сеХаме кој у здрав кој у нездрав мозок, пих барем на зборови, ако ништо друго.:D
    Едит: Според нашиов Закон барем за сеХање не се лежи затвор.:?:
    Ќе ја искршам тастатурава ми јаде букви.
    Па нормално кога во неа има сусам за една тепсија ѓевреци да направам.8)

10. nena2010

nena2010 Форумски идол

Е така туширана да ни дондеш инаку не те примаме. ☺☺☺☺

bittersweet likes this.
  11. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Теси си се смејам и јас, си го преживувам уште еднаш детството со нив.:inlove::rofl:

Сакам, неќам секоја вечер сум туширана, децава се погрижуваат за тоа мама да не засмрдува.:drunk::rofl::rofl:

Знам дека некогаш претерувам со децата (добро, добро признавам секогаш претерувам со децата:rofl:) ама овој малиот сега станува да лапне нешто благо, ме гледа мене и си го покрива лицето со рачето као нема да го видам:rofl::rofl::rofl:како тие децана на насловната на фемина............ви викам циркуз безпари е кај мене дома.8):rofl::rofl:

12. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Значи моралот го вклучувате на дугме зависно од тоа кој пишал нели? Се сеќавам јас на времњто кога пишував на тема секс и тоа стриктно во теми од таа област малтене ќе ме распневте на крст а сега вака апансас и толку просто кога ќе откачи некој ,, колку ми се ...."вам тоа ви е ок. Браво жени, или вие во меѓувреме сте се еманципирале или јас сум затупавела.
    Само ме мачи една работа, јас да откачев вакво нешто колку душегрижници ќе се јавеа да ме осудат и да ми кажат дека тука не е местото за такви коментари и уште што ли не.
    Мојот коментар не беше да критикувам туку навистина мислам дека има луѓе кои пишуваат во оваа тема што јас со задоволство ја читам и дека нема потреба да ја забегуваат темава разни падобранци со такви ниски постови. Сето тоа што го кажа Алисао на вулгарен начин може да се каже на многу поинаков и попристоен начин.
    Од секогаш ме нервирало кога луѓето имаат двоен морал, еден за едни друг за друѓи, најмногу ѓи ценам луѓето кои имаат константен и концизен став без оглед за кого се однесува.

MacenceEna, galapce and jovanovska94 like this.
  13. Peco

Peco Форумски идол

Темава се наоѓа во секцијата Кафе-муабети и служи за дружба и забава на членовите. Може слободно да се разговара на било која тема, со голема доза на хумор. Сите што пишуваат во оваа тема ги чувствувам како мои пријатели. Единствено ти @Strumka22 ми личиш на падобранец :)
    Поздрав

tessie, Lady Phoenix, kukla21 and 6 others like this.
  14. lunicka

lunicka Форумски идол

@Strumka22 зошто тоа го сфаќаш на крај срце.Темава е во кафе муабети,и се знае со кафе што се зборува.Некогаш се жалиме,некогаш плачеме, повеќе се смееме и кикотиме.Не е ова во политика па само за тоа да се зборува.Никој кога седне да пие кафе не излага докторски дисертации.
    Сум те читала и на оние теми и никогаш ама никогаш не сум превртувала со очи и осудувала.Пробај и ти да ги прифаќаш работите како што се а не како што сакаш да ти изгледаат од твој агол.Прво не сме сите на исти години,па после следуваат и други разлики, да не ги набројувам.Ако сакаш опуштена атмосфера еве никој не ти брани дај тема,ако таа не се разгори одиме на друга.Па не сме овде да заработиме пари ,туку да тепаме време.А ако се насмееме успат тоа ни е бонус.
    Алиса што си спомна,си кажа деп од своите моментални размислувања,мене лично ама ич не ми пречи.Не спомна никој,не навреди никој и тоа е.А и да ми попречи па не сум ни јас и ниту една од нас не е совршена,поминувам преку тоа и готово.Или едноставно не влегувам во темата или не го читам членот,скролам.
    Не може тема да се развива ако сакаш нешто повеќе учествувај и ти,дај свој допринос.Или сме навикнати да бидеме само критичари.
    Патем петок е а @tinan го нема.

15. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

@lunicka ок ти благодарам за појаснувањето.

Val-Dim and lunicka like this.
  16. galapce

galapce Форумски идол

@Strumka22 sakam da pojasnam deka ti kliknav like od pricina sto se soglasuvam za ona sto rece okolu dvojniot moral kaj lugeto.I mene ne mis e dopagaat takvite reakcii kaj lugeto i cesto se prasuvam kako se moze taka?
    Ne vidov nisto loso i vulgarno vo postot na alisao od pricina sto e od poodamna niz temava pa si se ima eden vid "dokazano"koi i se "namerite"tuka.

Znaci tocno,vo pravo si,voopsto zivotot odnosno nie lugeto ponekogas so edni sme majki a so drugi makei.Nekomu sto pati mu pregleduvame niz prsti a nekomu nitu ednas.
    Ne te smetam deka ovde ne pripagas samo zaradi eden post.Probaj da ni se prilagodis i da se cuvstviuvas ubavo ovde.

17. mareane

mareane Форумски идол

Во ред е да ги следиш разговорите на другите луќе ако ти се допаѓаат и да се вклучиш во нив а ако не тогаш се оддалечуваш и не им кажуваш што да зборуваат а што не Пак ќе спомнав вчера на дружба со колегите беше и нашиот досегашен,т.е довчерашен шеф кој имаше огромен авторитет кај вработените и бече доста строг дури често и претерано крут ,Но вчера чевекот се опушти и цело време кажуваше мрсни вицови.Иако ние во почетокот бевме малу резервирани но сепак тоа беше баш дружба како нашата овде и свативме дека треба да се опуштиме ,се смеевме зафркававме и на таа тема (секс де) иако скоро сите сме над 40 па и над 50 ката(е не јас сум си помлада;))

Lady Phoenix, Annath, tessie and 5 others like this.
  18. nena2010

nena2010 Форумски идол

Предлагам од сега зборот секс да го замениме со вежбање. Ем нема да боде очи ем ќе мислат дека сме некои ептен фит женички. Шта кажете?

Mrs.Bass, artemidis, Annath and 3 others like this.
  19. Peco

Peco Форумски идол

Одлична идеја за вежбањето. И јас добив желба за вежбање :D

20. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Hahaha @Peco ,joga ne ..se kosi so crkovnite pogledi....antihristijanski e...podobro kupi si dzip da vozis

artemidis, Lady Phoenix, Peco and 6 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.