1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. simonka93

simonka93 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    3.239
    Допаѓања:
    70.735
    амии за едно бебе се посомневавме, памтиш??

На Lady Phoenix, Sesil, Lejla8 и 3 други им се допаѓа ова.
  2. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.203
    Допаѓања:
    329.827
    Ona stavrno ima bebe :!:
    Samo sikata bese od drugo

На Lady Phoenix, Lejla8, PUPICA и 6 други им се допаѓа ова.
  3. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.867
    Допаѓања:
    101.788
    Сакам да ја прашам @sanjaeva дали денеска околу пладне шеташе пред тц Бисер.
    Една жена ја прашуваше нешто на тел. ЕВА,автоматски си помислив ова мора да е таа.
    Не знам зошто ми прелета таа мисла.[​IMG]

На Lady Phoenix, Lejla8, Annath и 7 други им се допаѓа ова.
  4. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Лелее @joy1 ламбата. Прекрасна! :inlove:
    Од каде ја нарача?

На DVAANGELA, Lady Phoenix, Lejla8 и 5 други им се допаѓа ова.
  5. simonka93

simonka93 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    3.239
    Допаѓања:
    70.735
    Знам, јас го потврдив тоа :) Ама сомнеж и резерва секогаш треба да има...Баш постојат секакви пациенти, бар на форумов сме гледале секакви.
    Инаку, убава е ламбата, создравје да се користи

На Lady Phoenix, Lejla8, Annath и 4 други им се допаѓа ова.
  6. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.203
    Допаѓања:
    329.827
    Ali expres

На Lady Phoenix, Lejla8, Jas! и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.874
    Допаѓања:
    99.678
    Денов го преспав. Ако не ми ѕвонеше телефонот, уште ќе спиев.
    Се чувствувам како воз да ме прегазил. Само да дојде 22ч. па пак да се фрлам на спиење.
    Овој месец и ПМС и добивање ме докрајчија. Нервозна, гладна, ненаспана... Одамна така не ми било. Се надевам од понеделник ќе биде подобро.

Пијам утринско кафе:tmi:. Мама утрово ми направи, ама кој да стане и да го испие. Си дремеше јадно на маса цел ден, па заврши неславно во мијалник:D. Втор обид за кафе после неколку часа, успешен:coffee:.

Битно станав да јадам:!:. Спиел, не спиел, дека треба да се јаде, треба:rofl:.

Во врска со случувањата на темава, немам коментар.
    Во врска со лажење, па ич. Ни ме занима, нити ме секира. Ако некоја одлучила да лаже овде дека е директорка, а е чистачка, нејзин проблем. Нити ќе ми даде пари, нити ќе и дадам. Мене не ме лаже, сама се лаже.
    Премногу драматизирања за во виртуелен свет, тоа е сигурно.
    Поопуштено малку нема да е лошо:f:.

На anel, evangelina.ina, Lady Phoenix и 18 други им се допаѓа ова.
  8. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    18.000
    А не знам вие озбилно мислите дека овде сите се искрени, нема измислени постови ? Или дека баш се што ќе пишат е така, овде по форумот само овие новите што ќе се заќленат идат да кукаат по темите за развод или за свекрви, од овие поактивните членки што се никогаш нема да чуеш дека имаат криза во брак или дека се сиромашни, никогаш немаат проблем со свеки абе се цвета, идеално е се. Многу лицемерие има на форумот, многу.
    Лично знам жени и девојки од овде и знам каков им е реалниот живот а како се претставуваат овде, и слободно можам да им реплицирам на нивните постови со аргументи да им докажам дека лажат за многу нешта, ама едноставно низок удар ми е и трошење енергија. Ако за момент ги прави да се почуствуваат посреќни и исполнети, слободно нека измислуваат и љубовен статус и материјални добра кои ги немаат. Ама тврдам дека препознавам членки кои лажат и тоа на велико, па уште слики објавуваат, не ли се свесни дека може некој да ги препознае, ама на нивна совест нека иде.

На ALISA0000, evangelina.ina, Lady Phoenix и 4 други им се допаѓа ова.
  9. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.808
    Допаѓања:
    145.406
    Добра вечер!:coffee:

Денот краток.
    Се укотив кај моите. Татко ми пржи кришки а јас чекам над него како мало дете и се умирисувам.:lol:

Излегов низ град. Купив за секој по нешто само за мене не.
    Убаво ми е на душичката кога се радуваат моите. :inlove:

Овде откриваме колку ние сметаме дека треба. А некои и премногу. Јас го правам несвесно -признавам. Па после се препрашувам дали требаше. Ама веќе се заминало во етерот. Како и да е , друго е кога е по сопствена волја , а сосем трета работа е некој друг да нушка и копа.
    Па после да злоупотребува и оговара.

Не знам што се случило со Прашинката ама не би сакала да се повлече од темата.
    Мислам дека недоразбирањата треба да си ги решаваме макар и по лп.
    Некогаш пишаното звучи сосема различно од тоа што сакал авторот да каже. Нормално и за секоја дискусија треба да се бираат зборови,некогаш и едно извини може да промени многу нешта. Овде сме многу жени , со различни ставови, мора да научиме да го прифатиме и туѓиот став.

Имајте спокојна саботна вечер.
    Јас си го чекам мажето. :l:

На anel, Lady Phoenix, bittersweet и 18 други им се допаѓа ова.
  10. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    148.761
    Добро вечер. Со син ми не спиевме од грчеви од 3:40 до 6 сабајле. Кога сме му ја заспале после тоа јас се разбудив во 10:35 а он уште спиеше. Кома.
    Пресеков секакви капки. Ништо не му помага на дете, џабе го трупам само. Само Д3+к1 терам сега и чајче зашто му го стоплува мешето.
    Инаку секаде постои озборување. Тоа е во крвта на човекот. Сите сме озборувале, сме пукале сеир, сме трачареле и сл. Лошоте е кога се интересираш за туѓ живот. Да навлезеш во нечиј живот, да го анализираш, да споделуваш „стручни мислења“ да го прераскажуваш, да го „зачинуваш“. Тоа е веќе болест.
    И не знам кој се дрзнува да пренесува нешто, јас ако сум и кажала на Трајанка може не сакам на Перса да и пренесе. А Трајанка не само што пренела, па и си го кажала неа како и одговара. Затоа викаат чим кажеш тајна некому веќе тајна не е. И тоа зборам за поблиски луѓе.
    А за овие што вадат муабети од ракав а не ве ни познаваат? Ма нек се лечат тие се со јака дијагноза. :D
    Тие ми се пресмешни. Ми се за жалење. Очигледно своето огледало не го погледнале пред да осудат друг или да извадат муабет.

Инаку вечер ќе се журкаме? :D Сабота ко девојче ми беше фејв ден. :D

На DVAANGELA, anel, Kitten и 10 други им се допаѓа ова.
  11. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Link moze? :wasntme:

12. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.203
    Допаѓања:
    329.827
    Nemamm cadorke
    Poracana bese pred mesec i poveke :/

На Umbrella22 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.910
    Допаѓања:
    142.949
    Не сме мали деца да се озборуваме, аман.
    На форумов сум распослала душа, и тие од тука што ме знаат во риал лајф знаат многу за мене. Повеќе и од некои кои ми се блиски. И не очекувам да го злоупотребат тоа сето, оти сите се здраворазумни жени. Ако ме излажат, шејм он ми за лошата проценка.
    Има жени што лажат на форум, за да има барем едно место каде ќе живеат совршен живот. Има жени кои тука се слабаци, оти им е аман од тоа да бидат силни во реален живот па тука си кажуваат што ги мачи. Некои лечат фрустрации и комплекси овде, а се најјјјјсссссс дами надвор.
    Јас не сум барала никој да дознаам со намера која е од форумов, да ја барам на ФБ... Не ми требало. За една ми пишаа у лп и дознав дека лаже суши, ама секогаш кога ќе го спомнам тоа, мислењето ми се брише со брзина на светлината. А не сум ни пишала која е форумџиката, туку само дека лаже. Океј.
    Па уште кога излезе дека има ФБ група со феминки за трач па озборување на тие што не се таму... ауууу.

Абе да биде забавно :)

На DVAANGELA, anel, Kitten и 22 други им се допаѓа ова.
  14. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    148.761
    Не ми текнало да ви споделам до сега одамна сум член на твитер, имам другарче Иџи кој има свој блог со најдобрите твитови.
    http://i999y.blogspot.mk/
    Кој сака да се посмее, јас еве ме читам и се смеам. :D
    Инаку еве еден твит:
    „ Ми се е*е ми се плаче, или што би рекле женскиве - ми се гушка. “ :angel: :D

На DVAANGELA, anel, Lady Phoenix и 15 други им се допаѓа ова.
  15. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.991
    Допаѓања:
    59.668
    :hai:
    Добра сум да не ме мислите,мнигу безврска денови поминувам ама се надевам дека ќе се среди ако не си го профолжувам животот и тоа е тоа.
    Се борам со последни сили и се надевам дека ќе успеам.
    Првпат земав к15 :D
    После ќе одам до Нептун по Лап Топ и телефон а што и како да купам појма немам.

На DVAANGELA, Lady Phoenix, bittersweet и 18 други им се допаѓа ова.
  16. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.984
    Допаѓања:
    164.446
    Таму кај што секогаш нереално бајковито цветаат цвечки и е ко во Алиса земјата на чудата.

На Espadrila, Lady Phoenix, simonka93 и 5 други им се допаѓа ова.
  17. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    148.761
    Морав да искоментирам на ова. Прво е мн лошо некој некому у лп да пише нешто за било која форумџика и одма сите да паднеме на муабетот дека таа форумџика е ваква или таква. Исто ко со Даст што се десило.
    Па и дали има некој фб група или нема и дали трачари... Ние сите сме светици нели не трачариме... :D
    Дај олабавете се, да е една што лаже арно ќе е, одма Џој ќе ја фати... Кој знае колку ги има и кој што за кого кажува.
    Небитно, глупо е да веруваме на рекла казала сакам да кажам. Или па таа што пишала можеби лп љубомори што не е дел од таа фб група? :D

На anel, Lady Phoenix, simonka93 и 3 други им се допаѓа ова.
  18. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.401
    Допаѓања:
    279.416
    Штом постојано овде сме ,кажуваме и што треба и не треба,а знаеме дека е форум каде имаат пристап сите ,а меѓу сите има секакви од најнормални до психички лабилни луѓе,мора да сме спремни на се .
    Исто како во реланоста.Само не треба да дозволиме некој или нечие мислење да не повреди до толку за да се трауматизираме или да се оддалечиме од некое катче каде воглавном ни е убаво и гледаме дека повеќето не прифаќаат ,им прија нашето друштво.Овде е место за опуштање,дружење,олеснување на душата,зезање...барем јас така сваќам...
    И се повеќе пати помислувам на тој астрологот на @Cka дека во право бил за овој период насекаде само стресни и неубави случки,страв да го фати човек. :(
    Па и оваа @Ordinary не го извади веќе тој црвениот конец,едно време арно видовме од него;)

На Lady Phoenix, Jas!, Val-Dim и 15 други им се допаѓа ова.
  19. Роберт 7

Роберт 7 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2016
    Пораки:
    1.322
    Допаѓања:
    11.338
    Ете биднa и тoa "прекрaснo" шoпинг пoплaдне oд 6 сaaти сo блoнди мoјa. Купенo се зa нг зa 87 децa oд фaмилијa, кoмшии, пријaтели, другaри, и пoлa Скопје...oтиде буџетoт зa нг плус к-15..
    П.с. вo терa нoвa се штo е зa 399 уствaри нa кaсa е 599 тaкa дa aкo си купил 10 ствaри мисли му јa или тепaчкa или трaј си кao пoпче.
    Инaку излегoв јaкнa дa си купaм...
    Среќa oстaнaле 100 дИнaрА пa ќaрив 3 еклери зa вечер, кoгa веќе немa јaкнa..;(;(;(

На evangelina.ina, Lady Phoenix, bittersweet и 14 други им се допаѓа ова.
  20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.984
    Допаѓања:
    164.446
    Ај пиши ја жити ја...
    Може и тие шо рекле лажат.

На Lady Phoenix, simonka93, Dust и 8 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.