Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Petar80

Petar80 Форумски идол

Па ти чекаш до вечер колешке хаах

anel, DVAANGELA and referentka like this.
  2. Annath

Annath Форумски идол

Ами шо да праи, сега сама да се онади? :wasntme:

3. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

хахахааааааааааааааааааааааа ...царици сте !!

Annath, tessie, anel and 1 other person like this.
  4. Petar80

Petar80 Форумски идол

Ами по работа де не мора да падне мрак ако и се онаде

5. Petar80

Petar80 Форумски идол

Чаоска дами убаво попладне

anel, DVAANGELA and Annath like this.
  6. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Me iznasmeavte devojki. Ova decava pocnaa predavanja da ni davaat ne znaat so kakvi tetki si imaat rabota (facepalm)

tessie, anel, Lady Phoenix and 2 others like this.
  7. Daleron

Daleron Истакнат член

Ами Че се собреме и за роденден Че и купиме онадатор, дур не дојде онадаЧот.:tmi:

LUCERKA, tessie, Bozica1980 and 7 others like this.
  8. Annath

Annath Форумски идол

Мојт, само да кажит каков сакат, перформанси, меморија, ово оно... да биде надграден модел, со сите салтанати :rofl:

9. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

More mozit od takvot da se i splasit deteto :D:D:D

10. referentka

referentka Moderator Staff Member

Да одговорам , да не останам дужна

Пластика и гума не ме задовољават
    Играчки дома имам...ама во комбинација сос други работи може да фукнционираат кај мене

Фала на бакшишО т.е. на понудата, ама кај мене на роденден нема така ефтино да си поминете
    Правам список кој што да ми донесе.:hai:

11. Annath

Annath Форумски идол

Кажи со време што сакаш... после да не ми мрчиш :P

12. mareane

mareane Форумски идол

Еј збирајте паметот откога почнвте да читате по другине теми само за секс мислите одма ќе дојдат ќе не искараат Туки ко почнав да читам за сметките за вода ми текна дека сабјалево дојде а ја само ја оставив кај другите и не ја отворив па веднаш сега ја отварам и кога гледам и кај мене дупло од досега и плус 2 неплатени сметки а имам само една неплатена Едино ако покасно е ажурирана ама пред 20 дена ми е платена незнам што ќе да е

Last edited: Jul 9, 2015
    tessie, Val-Dim and anel like this.
  13. Annath

Annath Форумски идол

Е оти да не караат, не правиме ништо лошо... се зезаме малку, лето е, умот лета, фантазијата работи...не е интересно без зезање... е сеа, тоа што има некои што погрешно ја сфаќаат сета зезанција, нивен проблем :D

14. Daleron

Daleron Истакнат член

Мој проблем, твој проблем, НАШ проблем.
    Еве сум јс домаЌинката,

kujna.jpg

Last edited: Jul 9, 2015
    Annath, Lady Phoenix, Glasna and 5 others like this.
  15. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Здраво девојки :f:
    Се домаЌински муабети - сметки, се*с, сметки, пак се*с :D... Ама шареноликост имало денес 8)... Ццц...
    Ајде прво за сметките :D... Со години по ред ни доагаше сметка од околу 2500 денари... Кога се наканија од водовод да ни го прочитаат водомерот, следните двеипол години плаќавме само губретарина!!! Водата беше натплатена, преплатена (n)... Значи добро сме го кредитирале Водовод (n)!!!

Кој смее да не кара :D на форумов??? Па, ние сме тие „тетките“ што караат, делат совети 8)...
    Еве не на кафе седенка :D... Пага договор за петочна журка 8)... Се разбира пак кекс...

vestice.jpg

16. Daleron

Daleron Истакнат член

17. Peco

Peco Форумски идол

Добра ви вечер друштво, и добредојде за @DVAANGELA

Јас да ви кажам дека си ја повредив ногата. Ништо страшно, мала гребнатинка, но за секој случај бев на лекар. Докторката ме прати во лабораторија на испитување на крв и други работи. Кога ги прегледа резултатите, ми рече дека ништо не ми е, и дека сум здрав како вол. Прво се израдував дека сум здрав, ама после се замислив зошто направи таква споредба, а воопшто не личам на вол :D

Annath, Lady Phoenix, Daleron and 4 others like this.
  18. mareane

mareane Форумски идол

Ама кој смее да не кара само се нашалив!Туку како излагате накрај со жешково ја овие 2 дена сум за нигде притисокот ми паѓа изгледа.А вечерва заглавив в кујна правам торта а и утре треба нешто солено морам за поклон ми се да помогнам на блиска фамилија инаку за ништо во жештињево не би се пикнала в кујна.

19. galapce

galapce Форумски идол

@mareane samo klimatik mu e majkata s'kpa.:sweat:
    Jas sto od doma ne izleguvam i sto skoro nisto rabota ne fakam pa edvaj izdrzuvam a kamoli vie.
    Pustame klima vo edna soba dur e sinko vo drugata ama so vrata otvorena.No ne mnogu oti mi e strav.
    Arno vi velev ne zalete se od dozdot.:doh:

Moram da kazam zbor dva za sestrata sto me prevrzuva.Od neodamna ja smeniv maticnata i sestrava tamu raboti.
    Posto mi se otvori ranata,nezadovolna od drzavnata bolnica otidov kaj maticnata...i da skratam..
    Takva zena(covek)majka retko raga.Da sum malku po egzibicionist,ke se prijavam na emisija se za ljubov i ke i iskazam blagodarnost.
    Na odmor e i za nisto,bukvalno nisto ne dozvoluva za blagodarnost da i dadam sto doaga doma da mi vrsi prevrski.A ima pravo da ne doaga.Ako ne bese taa nisto zivo nemase dame ubedi da napravam kontrola na krvna slika,nitu da prifatam terapija.Preku glava mi bese veke od medicinski lica(za koi priznavam deka spasuvaat i zivoti)no gi ima sekakvi.Zenava e vistinski humanitarec.Taa ne e dobra no ne ostava den da ne dojde.
    Ke najdam nacin i ke i se odolzam,moram.
    Gospod da gi cuva vakvite luge,i onaka se veke retkost a mu trebaat na svetov.

Doktorov sto me porodi koga razbral zosto sum na operacija,se javi da bara otpusna lista da vidi(za da seuspokoi deka nemame dokument protiv nego,oti neli znae deka ne davaat)valjda se plasese da ne go tuzime.
    Nemam takva namera.Sepak mi go vodese slucajot okolu donesuvanje na deteto na svet.
    Neblagodarnicka nema da bidam.Si dobiv angel,mozev da pominam i bez vtorava operacija i da si go gledam deteto kako sto treba,no se desi.No barem da izglumese zagrizen deka ne mu e seedno.Veke ne mu kreva maz mi.Ne go cepkame,neka ne ostavi i toj na mira.
    Ne znam kako davaat zakletva odredeni medicinski lica.I tie se luge,gresat,za toa nemam zbor,no nemozam da svatam za onie koi se ponasaat kako sprema predmet so lugeto.Fala
    bogu retki se,no gi ima.Apsolutno si ja zgresile profesijata.
    Doktorov i pokraj se,ne go stavam vo ovie,no po sueten covek od covek doktor ne postoi.
    I taka se rasprikaza ja..:tmi:

20. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

И јас заглавив во кујна... Банички тегнев, им се пријало на момците (facepalm)... Имаат илјада желби за храна, ама не јадат баш се (facepalm)... Ептен се специфични за храната, мора да има купишта месо, а и обожаваат и месени јадења, типично машки :D...
    Пеце, не мислела ништо лошо!!! Кога ќе се каже „здрав како вол“ се мисли „пукаш од здравје“ уште си во години кога си ептен витален 8)... Па, совет - искористи ја енергијата за нешто корисно 8)...
    @Daleron не си единствена!!! Прегледај ги 616- те страни од темава и ке видиш дека сум во право :D...

images.jpg

bittersweet, Peco, Annath and 7 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.