Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    @Cka немам што да стискам, ме вратија дома пак, немам болки никакви само на цтг ме приклучи и притисок ми измери, се чудеа и сестрата и докторката како близнаци се а толку долго ги носам, без да имам болки а терминот е за неколку дена. Ме праша како се осеќам, јас и реков супер ништо не ме боли, и рече во сабота да дојдам пак на цтг и на в.преглед, па ете сега се надевам дека во сабота ќе се родат конечно и ќе бидат новогодишни бебенца.
    @okcenzi пиша во друга тема, ми посака со среќа, еве да не должам во секоја тема посебно, напишав и во труднички.:)

На zhap4e, Ane-Goki1, okcenzi и 20 други им се допаѓа ова.
  2. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.084
    [​IMG] снегче врне за мераци, убавини Водно сеебело

На kuc, evangelina.ina, julie77 и 22 други им се допаѓа ова.
  3. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.675
    Студио 21 ?

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.404
    Допаѓања:
    262.237
    Сонцето од утрово ми отвори работа, генералка напраив дома.
    Мислев споменатата суќња да ја барам денес ама со оглед дека ќе се степав кај двајца нотари не ми беше до шопинг, се удрив на чистење.
    Познавам луѓе од форумов, кои помалку кои повеќе. Ништо лошо од никого до сега не сум видела.
    Слабо инспирација денес, ќе ја поправам вечер со некоја чаша вино.

На bittersweet, Ane-Goki1, julie77 и 24 други им се допаѓа ова.
  5. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    148.761
    Надвор ладно од снегот, дома ладно пошо парново е загреоти.
    @monik55 да сликаш ролката и да кажеш џабе цената да се излажеме може и ние . :D
    @joy1 со здравје да ја возите колата :D

На Dust, Barbie20, mareane и 12 други им се допаѓа ова.
  6. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.942
    Допаѓања:
    203.234
    @kukla21 кaј нaс веќе е ведрo, имa сoнце.

На Dust, Lejla8, Lady Phoenix и 3 други им се допаѓа ова.
  7. Ordinary

Ordinary Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    2.936
    Допаѓања:
    81.677
    Бошке ПРЕКИНИ ОДМА!
    Денес најде да чистиш?
    Утре, задутре нема денови?
    Земај винце во рака о НАЗДРАВЈЕ!
    Така си личи

На Ane-Goki1, Dust, JuLleE и 17 други им се допаѓа ова.
  8. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.310
    Допаѓања:
    92.135
    Сум кажала мислам повеќе пати и пак ќе кажам.
    Имам повеќе членки на фб од форумот,посебно од темава.Со неколку се знам лично и искрено сите ми го потврдија мислењето што го имав за нив,прекрасни личности се.Со другите што не се знам лично барем се знаеме едни со други кои сме,како изгледаме.И за нив ќе кажам дека се супер и не ми се променило мислењето кое сум го стекнала за нив од овде.
    Не гледам ништо негативно тоа што се знаеме.
    Комуникацијата и овде продолжува да е иста без разлика дали си комуницираме и приватно.
    Сум препознала неколку и сум се претставила прва,исто и менe ме препознале па се претставиле.
    Сепак за оваа секој има свое мислење и кој како ми одговара така нека прави :)

На bittersweet, Dust, Barbie20 и 18 други им се допаѓа ова.
  9. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    Cela mkd ja pominavme uzdush I popreku :D ama site godisni vremina Se smenija.Pusto da Ima nekoja merna ednica za kultura nas makedoncinjata Ke Ne butne najdolu.jas kako autssjder nikoj neznam od forumov,a bas imam dragi likovi od temava Sto rado bi gi upoznala,mozi n koj Ke Se smiluva pa Ke mi piste pokana :)

На Dust, Barbie20, mareane и 12 други им се допаѓа ова.
  10. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.166
    Допаѓања:
    221.862
    Добар ден на сите.
    Се надевам сите сте добри и во добро расположение бидејки штета е човек да живее празно и шупливо во овие прекрасни предновогодишни еуфории што колку и човек да зборува дека никому ништо не значи цел свет слави и се радува на денот. Малку, трошка радост и планирање има во секое срце верувам.
    Години наназад сме славеле и сме излагале сме имале прекрасни новагодишни ноќи исполнети со светки и лскави насекаде, дружби, храна и пијалок и пред се добро расположение и песни, денес како сега ги обожавам лајт дружбите и новогодишната ноќ воедно уз малку храна од се по нешто и една новагодишна програма.
    Важно ми е маж ми да е покрај мене, со тоа чуство секаде можам да одам и да прославам чисто од мерак и од еуфорија.
    Мило ми е и што форумот живна вака предновагодишно, што ве читам весели и исполнети а најмногу ми се допаѓаат постовите напишани од срце за вредните мали ништа и милината во вас.
    Секој со свое минато, со свој карактер, со своја живеачка и размислување си е посебен на свој начин, и да, секогаш можеш од секого да извлечеш некоја поука и да научиш по нешто.
    Форумот секогаш ми влијаеше позитивно, го читав и порано а сега сум дел.
    Имаме сите ние периоди и периоди во животот нели, некогаш повеќе ќе пишуваме некогаш помалку впрочем како нам ни се сака.
    Единственото нешто што не ми се допаѓа овде пред извезен период од кога почна е тоа што впрочем секој секаде се пика и мудрува таму каде што не му е ни местото реално, докажувања, претисоци и такви ствари верувам на многумина од нас ни го разорува расположението и општо катчето.
    Веќе форумот го сваќам како релаксирање и бегање од моето приватно секојдневие, убав ручек, по некоја фотографија, кафе, по некој совет, отворање на нашите длабоки мисли некаде, луѓето овде.. се тоа е прекрасно навистина, бар за мене.
    И ако нешто ме влече на овој форуж тоа не е навиката туку луѓето и прекрасните мисли нивни.
    Некогаш знам толку да се впијам со позитива и елан, некогаш со нешто друго, но тоа го прави и форумот баш таков каков што е, интересен и идеален за слободно време и кафе муабет.

Морам да ве поздравам сите оние што ме поздравија и ми посакаа убави желби, не очекував дека толку милина и позитивност ќе има во ова катче и со овие луѓе, баш ме изненадија поздравите и убавите реченици а и на кој не би му било мило и убаво?! Жив човек..
    Планирам да направам еден пост, список и тоа внимателно и од се срце искрено, само ми е жал што не на сите им стигаат нотификациите, па затоа луѓе гледајте ги и другите теми за дружба и убави мисли можеби таму некаде некој ве поздрвил и напишал нешто за вас :) едноставно ве помислил.

Не сме идеални, никој не е идеален. Секој има свои доблести и маани.
    Но само едно сватив, дека кога посакуваш од се срце да решиш некоја работа со некој човек што ти значи ќе разговараш. Само со искреност и разговор можеш да бидеш срееќен и исполнет и да имаш луѓе крај себе, луѓе што вредат во животот.
    И мааните се неизоставен дел од сите нас што со доблестите се прекриваат и не натежнуваат на некој начин.

Посакувам искрено и се надевам дека во новата 2017 година ова катче ќе биде нешто малку подруга варијанта и дека сите во него ќе се потрудат да променат бар по некој дел што го правеле сакајки или несакајки.
    Односно треба да се потрудиме малку повеќе да даваме позитивност и малку помалку да мудруваме бидејки понекогаш добро знаеме дека нема потреба од некои муабети и некои докажувања. Искрено.

Ви посакувам убави денови исполнети со мир и спокој, пред се многу љубов.. и се што посакувате да ви стане реалност со трид и со многу надеж.

:l::l::l::l::l:.........:l:

На bittersweet, molikaMk, Ane-Goki1 и 31 други им се допаѓа ова.
  11. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    ХПЛ у секој поглед:headbang:

Аман нека дојде 2017,оти лудило ќе ме фати...и од сообраќај,и од работа, и од пииии*ке материне:devil:

На Dust, JuLleE, Barbie20 и 18 други им се допаѓа ова.
  12. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.801
    Допаѓања:
    145.384
    Имам состав за пишување Мојата новогодишна желба за...
    Изгледа наставничката се инспирирала од тука.:D

Да и наредам желбите за сите феминки , па нека се чуди после.
    Уникатен состав.(wfh)

На julie77, Dust, JuLleE и 19 други им се допаѓа ова.
  13. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.162
    Допаѓања:
    329.393
    Остај пичкематерине за друг ден
    Кажи дали ке биде разводот на годината или не?
    Да знам на шо сум :nod:

На Dust, JuLleE, Barbie20 и 14 други им се допаѓа ова.
  14. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.942
    Допаѓања:
    203.234
    Кaкo, кaкo? :o

На Dust, duffi, Tajnaotrovna и 4 други им се допаѓа ова.
  15. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    се ширеа муабети за петарда :)

На Dust, duffi, mareane и 8 други им се допаѓа ова.
  16. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.162
    Допаѓања:
    329.393
    Нинче бре :makeup:

На Dust, JuLleE, duffi и 8 други им се допаѓа ова.
  17. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.403
    Допаѓања:
    17.649
    Набивам мускули, буткам количка и се нервирам бидејќи снегов ни го тури на сите, престана, сонце огреа, бе. Количкава почна да крцка а не давам толкав напор од нервоза, може крцка ламинатот.
    Не знам дали е од времето ама синојќа ме болеше глава па ноќеска аналгин пиев. Еве сега пак ме заболе. Го чекам маж ми да се врати од шопинг, да купи нутри булет и уште нешто, па ако ме израдува, може ќе ми помине.

На Dust, JuLleE, joy1 и 10 други им се допаѓа ова.
  18. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.942
    Допаѓања:
    203.234
    Пa дa де, aмa детaли сaкaм :wasntme:

На Dust, duffi, Tajnaotrovna и 6 други им се допаѓа ова.
  19. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.162
    Допаѓања:
    329.393
    И јас ама никој не кажува :envy:

На Dust, Lady Phoenix, Barbie20 и 6 други им се допаѓа ова.
  20. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    ^Ма каков развод,каков Нинче...освен што „случајно“ го видов лепи,још лепши е:rofl:
    Не беше моменаТот да прашувам за статусот на кумашинот.
    П.С.Џојчеее што те гледам чудна:?:без оглед на се, меракот нема цена;):P:rofl:према томе...(poolparty)

На bittersweet, Dust, simonka93 и 18 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.