Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Brzopleta si ti,taka da brzo ke se snajdes.:D
    Ima dosta novi no druzbata prodolzuva po staro.
    Mirno stalozeno,domakinski,pa ke padne nekoj muabet za seks,tuk tamu nekoja provokacija,pa soveti...se po star terk.
    Samo da znaes deka sega imame niz teava i monisterki i ministri.I obicni smrtnici.:lol:
    za onie sto ne si nacekaa stolce ministersko.

На Annath, Mrs.Bass, Petar80 и 7 други им се допаѓа ова.
  2. anina

anina Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.141
    Допаѓања:
    5.239
    :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
    Сега ми текна дека додека не бев активна се прочитав некаде на некое министерско место поврзано со свекрвите.
    Лудница :D
    :dance:

На ozbilnazena, Annath, Lady Phoenix и 6 други им се допаѓа ова.
  3. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Pa od tamu te znaeme site.Prvo tamu te izresetivme,posle ttuka te mazevme.
    So zasluga si go dobi ti.Ne so vrski.:lol:

I taka..se zapisavme cat muabeti.
    Ova e stil na pisuvanje na eden od nasite mazi niz temava.:P

На Annath и anina им се допаѓа ова.
  4. anina

anina Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.141
    Допаѓања:
    5.239
    Еј де колку да ја држиме активна темава ]:)@Val-Dim не туку лајкувај, кажи што утре за ручек:smirk:

На Annath, Petar80 и galapce им се допаѓа ова.
  5. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.827
    Допаѓања:
    62.051
    Здраво девојки :f:
    @anina добредојде по подолго време :hug:... Мило ми е што сега се е во ред со керкичката... Ех, доктори, додека ја откријат вистинската дијагноза (facepalm)...
    @galapce браво :clap:, многу убаво и сликовито објасни што се се случуваше во минативе месеци...
    Епа, кога сте веќе кај евоцирањето спомени :D... @anina најнов хит во темава е „вежбањето“ :D...

timthumb.jpg

На Annath, Mrs.Bass, Petar80 и 8 други им се допаѓа ова.
  6. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.827
    Допаѓања:
    62.051
    Уффф... Не знам... Најново со ручеците ми е дека секој ден правам по две различни јадења (facepalm)... Едно за синко мали кој „нафрла“ мускули, па е под посебен режим, а другото јадење за мм, синко први и старите... Па ако случајно ми текне пилешко да готвам, е тогаш морам и трето јадење да спремам :punch:... Мм не јаде пилешко... Па, така во недела, обично пола ден го поминувам во кујна (facepalm)...
    Еххх... Што мораше да ме прашаш, се распишував :)... Така е со готвењето кога децата ке ти пораснат, а плус имаш и стари луѓе во куќа...

На Annath, Petar80, DVAANGELA и 6 други им се допаѓа ова.
  7. anina

anina Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.141
    Допаѓања:
    5.239
    Јас за утре на моите им спремив сарма со лист од лозница. Плус кисело млеко(fingers)
    Прсти да си излижеш:wasntme:
    Лапнав две три сармиња уште вечерва 8) :D

На Annath, Mrs.Bass, Petar80 и 10 други им се допаѓа ова.
  8. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.827
    Допаѓања:
    62.051
    sweet-good-night-lovers-wallpaper-friend-facebook-status-images.jpg

На Annath, Petar80, DVAANGELA и 4 други им се допаѓа ова.
  9. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    @tessi ti go nema postot.Pisav tamu,snemav net i nese zacuvalo.Me mrzi pak.se razocarav.Do kletvi se stsalo.I toa za slucaj kade sto nikoj ne znae a osuduva.
    Nisto novo.

10. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    16.826
    Допаѓања:
    182.841
    Дојдов само да се изплачам со вас Зошто господ го зема малото ангелче наше?
    Се надевам нема да ми замерите на негативата аи морам значиморманекаде да се олеснам врти сучи се натаки ми оди умот изгубив внукичка од братучед

11. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.859
    Допаѓања:
    101.686
    Добро утро жени.
    Што да кажам за овие 2 дена,пекол пекол и пекол.Стававме половина година на свекрва ми,немаше многу околу 20-на души,Освем што беше топло ме изнервира и золва ми.Прво ништо не спремила само зеленчук што скинала од дома и една кеса со смоки.И буквално не помогна ништо.Си седна си се најаде и си отиде со оправдување дека ќерка и ќе идела на одмор вечерта,а таа патем има 20 години и маж и на терен.Ако ме верувате 2 и пол часа само садови миев,а каде е другото.Ми дојде тешко на душава зашто очигледно ме смета за малоумна и дека не одам на работа па по дифолт нели,јас се можам.Нивната вујна 70 годишна жена,се сожали на мене ми понуди помош од срам ја одбив.Убаво вели мајка ми тие што се прават не знаат,не можат,не умеат ,поубаво си поминуваат во животот.:|
    Простете,ама морав да се олеснам зашто ми тежи на душава.
    Денес ќе фаќам дебела ладовина не работам ништо,ме стега главава а плус само се чешам комарците масакр ми направија.:smirk:
    @anina конечно си тука(poolparty).

На ozbilnazena, Bozica1980, Annath и 13 други им се допаѓа ова.
  12. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Поздрав до @anina, мило ми е што се средиле работите и ќеркичето е добро :) Да се избањаш денес за сите нас.

И јас денес ќе се тегнам по кревети. Како будала некоја пак во 7 станав! Направив палачинки, јадевме и сега кафе тегнам.

Има луѓе кои буквално ти ја цицаат енергијата! Денес ќе си лежам цел ден.

На Bozica1980, Annath, Petar80 и 8 други им се допаѓа ова.
  13. Esmeralda-MD

Esmeralda-MD Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2015
    Пораки:
    1.183
    Допаѓања:
    42.451
    Еден поздрав и од мене до сите вас,се надевам сите сте добро.Јас на тераса си го пијам кафето и се мислам што ручек да се прави.Убав ден на сите со многу смеа а ич нервози(fingers)

На Annath, DVAANGELA, bittersweet и 2 други им се допаѓа ова.
  14. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.360
    Допаѓања:
    278.879
    Добро утро на сите и повелете кафенце:coffee::coffee::coffee::coffee:(од ова обичново ме мрзи друго да варам)
    Јас и вечерва сум на свадба:music: и пак во друг град Само 7 по ред за 2 месеци.Ќе напишам оглас играм по свадби бесплатно.Стварно нека е за убаво ама банкротирав бре.А пред тоа сум на Бајрам кај пријателка па ручек смукање,пеглање...:sweat:

На Bozica1980, Annath, Mrs.Bass и 12 други им се допаѓа ова.
  15. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    Добро утро и од мене

И јас ранобудна, си седам со децата на гостите, госпожата спие, само ги пушти низ врата децата:D
    На одмор си е жената. Всушност и не се толку лоши децата, само родителите наместо со нив да се позанимаваат, со туѓи животи се занимаваат. Еве спремивме појадок со девојчето и ги чекаме да се разбудат. Колку се поинакви децата кога се сами, чудо, колку убаво си се разбираме.
    Од утре ќе ги испратам на одмор, па раат една недела, да собирам сила за наредната:D

@anina , да не дружиш почесто и само со убави вести
    @ALISA0000 , нема ништо полошо од тоа. Изминатиот период многу време поминав по болници, многу животи, меѓу кои и на деца исплакав, не сакам ни да помислам како им е на родителите. Нека ѝ е лесна земјата.

На Bozica1980, Annath, Petar80 и 10 други им се допаѓа ова.
  16. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.638
    Допаѓања:
    152.718
    Добрро утро женички драги!
    Читам сите се жалите нешто па и јас да се изјадам овде може ќе ми олесни...
    Ко што пишав порано,пред два месеци свекрва ми имаше излив.по првичниот удар почна добро да се опоравува ,ногата и пушти и може сама да станува до вц и да се хрании со едната рака зошто другата не и функционира.
    Помалку обврски околу неа си рековме,ама почна умот да и попушта...се губи...час памети час не...нонстоп бара д јаде...вика ,плачи,кука,колни...врв на се ,вчера додека бевме излезени низ град го отворила прозорот и излегла на улица и таму паднала.среќа некои деца ја вне ле во дворот и не причекаа да се вратиме...не знам што ќе се птави вака...нема пензија за да ја сместиме во дом...се осеќам ко во стапица...попуштам психички...страв ми е од сета напнатост и нервоза дека ќе се разболам...

На DVAANGELA, Esmeralda-MD, Lady Phoenix и 2 други им се допаѓа ова.
  17. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.859
    Допаѓања:
    101.686
    @WORRIED.BT а да најдете некоја жена да и се наоѓа при рака??
    Да го споделам видеово.Убавини ....

Последна измена: 19 јули 2015
    На Annath, Petar80, anina и 8 други им се допаѓа ова.
  18. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.827
    Допаѓања:
    62.051
    Здраво девојки :f:
    Завршив со ручеците за денес и утре, малку да одморам,па ме чека перење, пеглање...
    Се надевам дека денес ке „зграпчам“ час - два, само за мене... За да се „улепшавам“ де :D...

Луничка ова многу познато ми звучи!!! И верувај не е заради тоа што ти не работиш, па наводно имаш многу време!!! Јас работам, ама пак е исто!!! Убаво вели мајка ти - не знам, не можам... Ама во пракса не е спроводливо, ако не си така „скроена“!!! Ех, и за тоа треба дарба...
    @WORRIED.BT жал ми е за свекрва ти, но Вие домашните сте во полоша ситуација ... Некој постојано ке треба да седи дома и да внимава на неа... Пак она фамозното - парите кои никогаш не се доволни, те спречуваат да ја дадеш во дом... Не ти останува ништо друго, туку дома да се организирате!!!
    @ALISA0000 сочувство мила... Не постојат зборови за утеха во ваква ситуација, страшно... Но, тоа е животот...

На Annath, Petar80, mareane и 7 други им се допаѓа ова.
  19. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    2.446
    Колку би било убаво од твоја страна да не поканиш на сармички ем да каснеме ем да си се избањаме на овие пеколни горештини :)

На Petar80 и anina им се допаѓа ова.
  20. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Ола лејдис.:hai::hai:

@anina добредојде назад.:hug:

@ALISA0000 прими сочувство, најтешко е кога згаснува млад живот.:hug:

Аааа женски ќе се караме.:!:
    :lol:
    Не бидете скржави пратете малку сонце кај мене:sun:, не е толку ладно ама последниве два, три дена, 10 минути сонце, 15 минути дожд, не знам колку мечки се испоженија веќе.:rofl::rofl:

На запад ништо ново, куча-деца-кревет.:rofl::rofl:
    Денес бевме кај родителите на мм на гости, свекрва ми оди сабајле за Израел, ми текна за ѕидот на плачот па ја прашав дали ќе го посети, напишав писмо до Господ, си го замолив за здравје за мене и за сите околу мене, ми рече свекрва ми специјално за мене ќе одела да го однесе писмото.:bow:

На Bozica1980, anel, Annath и 13 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.