Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ordinary

Ordinary Форумски идол

Да не излезе на крај дека и оговарачката си заминала од темата?
    :rofl::rofl::rofl::rofl:

Lady Phoenix, zhap4e, Annath and 14 others like this.
  2. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Реагирав оти ете се згрозив до каде може да одат озборувањата овде.
    Особено за нејзината ситуација.
    За мене не е во ред да фаќаш сеир за болести и вакви работи. Сепак се работи за зрели личности и не очекував.
    Пак ќе повторам, не ги знам. Не прашав, реков не озборувам по лп.
    Нема и зошто да докажувам иако имам како. Може ако сака членката да потврди или принт скрин овде.
    Јас само реагирав за тоа што се прави по лп.
    Оти да, озборувања има и ќе има, ама да има граница и пак ќе кажам осет.
    А и лицемерно е. Овде другарка по лп пуздер.

3. Bridget

Bridget Форумски идол

Е многу не интересира за тоа дали некој оговарал за Даст и Александар или некој ја искоментирал ситуацијата за галаба, даничап или многу такви слични ситуации што сме ги имале на темава. Ај баталете.

4. anel

anel Популарен член

Не сум јас жими мајка:rofl:

Абе зошто не ги кажете по име, ник кој оговара

Не дека некои работи не се очигледни ама ај бидете фер тие што ви е нормално оговарањето

5. Lilit

Lilit Форумски идол

Затворен круг на јадење трици има. Ама кога ќе искочи од него тогаш е куршлусот.
    И кога не пишував тука тоа се случуваше и се забележуваше кога ќе ве зачитав или начекав како се пукате.
    Само коа си у филмот послабо можеш да го забелелиш тоа.

Ако некој изел трицички за мене ве поканувам во лп на топол амбиент, ќе ве почастам со греано вино да почаскаме за што се работи. Дискреција загарантирана. :rofl:

6. Emy867

Emy867 Форумски идол

Јас за деца кои се тинејџери и во најлудите години не порекнувам дека треба да се следат, дека треба суптилно да се прегледува што прават, што носат по џебови/ташни и сигурна сум дека во иднина и јас тоа ќе го правам, ама на 30 годишна жена? И сега ако живеам под нејзин покрив треба да бидам иследувана на секој мој чекор?

И нејзините ташни стојат на мегдан ко и моите, јас нејзина не сум ја допрела, таа моите ги ровари. Иако никогаш не сум криела колку имам примања, колку имам на картица, колку во мене и сл. сепак многу ме нервира што редовно ме испрашува во врска со тоа.

Телефон заѕвони - КОЈ БЕШЕ?, типкам со некого - СО КОЈ СИ ПИШУВАШ? и уште еден тон такви ситуации. Ја сакам премногу, ама заради ова нејзино понашање редовно си имаме кавги.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Сакам да се запишам на курс по германски. Учењево нема крај, инвестициите во него исто така. Досега, ништо не ми се исплатило. ТОЕФЛ полагав, еве у март му завршува важноста. 180 долари за газ бришењ е. Затоа и подолго време одлагам со курсов по германски. А намерата ми е постојано во глава. Уморна сум и од учење и од пари давање за истото.
    Ама па од друга страна, надвор нели треба да се оди... Емче, тоВа ти е, плаќај си, учи си и веди си глава:|.

Оговарања по ЛП? Кој се бави со тоа бре? А ќе кажеш сите као демек образовани, остварени жени, тераат приватен и професионален живот, култура на нивоУ и се што иде уз една жена за почит, а оно види што прават?:^) Срамота!
    Јас па од друга страна за ЛП плачам;(. Душичка:D.

Last edited: Jan 24, 2017
  7. Bridget

Bridget Форумски идол

Мене пак воопшто не ме интересира и ваква љубопитност не разбирам посебно од некој што и многу ретко пишува на темава. Кој што сака нека збори по лп, секој може да си се заштити ако сака а тука ептен ко баби на чешма, кажете та кажете.

8. Ordinary

Ordinary Форумски идол

Да се пишмани човек што трици не јаде
    Еееееееееееееееее
    :D

9. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Сеа излезе дека јас сум крива за тие кавги или оговарања.
    И покрај тоа што ја имам страната не сум разгледувала и барала која е која.
    Две-три сами ми се јавија и тоа е се.

Преку лп нит сум оговарала ниту па планирам, со никој се немам замерено од овде, сите ве читам која помалку, која повеќе и тоа е се.
    Од сите што заминале од темава, најмногу ми фалат Дани и Галапче.

Патем и јас сум за тоа да се каже кои се тие што оговараат па да се банираат и чао.

10. duffi

duffi Форумски идол

Daj veke istaknete gi tie ,,ozboruvacki,, i neka se stavi kraj na toa.
    Kako znaete deka ogovaraat po lp? Od kade doznavate?
    Padnata od svemirot.

Ne znam koj kolku dolgo e na forumot. Ama forumot se menuvase mnogu niz godinite i poveke ama bas nisto ne e isto.Se smenija mnogu generacii na clenovi, edni porasnaa, drugi zaminaa.
    Taka i na temata, isto kako vo zivotot. Nisto isto ne ostanuva.

11. joy1

joy1 Форумски идол

Зошто никој мажите не ги оговара? :?:

12. anel

anel Популарен член

Темава е активна повеќе од две години. Можам да кажам дека пишувам од некаде двор, трет месец. И да последните 6- 7 месеци сама се дистнцирав заради многу работи Бриџит.
    Лицемерно е да велиш да не се повикуваат тие што не пишуваат веќе на темава, сама знаеш дека не се повлекле по своја воља. Зошто тие што си заминале или биле навредени или му здосадиле сите перфидни игри што се играат задкулисно.

13. Lilit

Lilit Форумски идол

Абе може и да се запознаеме за заинтересираните, а не ко буљаши да се распитаваат. Да скратиме процедурата.:D Ете не мора да се трици во прашање.

Ај да не отварам теми па за манијачкиве на темава па после пишуваат по другите теми завиено за други членки. Абе ХПЛ. Демек глупи сме ние не сфаќаме.

Lady Phoenix, Annath, mareane and 4 others like this.
  14. kravce

kravce Форумски идол

@Lilit Ме бендиса, ама немав никакви очекувања. Сакам мјузикли така да секогаш кога ќе излезе нов се радувам.

На тема чепкање дома од родител, никогаш не ми се случило. Или можеби ептен профи било, па да не приметам :D Веројатно таквото на еден вид панично пребарување по мои работи би ме изненадило и изнервирало и мене, иако не сум сигурна дека би постапила на истиот начин. Мене мајка ми ми е слабост, ќе плачам ако на некој начин ја повредам :tmi: Ама кој би знаел... бидејќи толку ми е неверојатно да поверувам дека би се случило, тешко е да предвидам како би постапила :?:

15. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

На крај ќе излезе пак сите ние истите да кажеме:јас не оговарам,јас не пишам во лп со никој,јас незнам ништо.А тие што треба да кажат тоа што чекаме, ги нема .:D

Ако не друго бареме се раздвижи темата вечерва :tmi:

16. MilaP

MilaP Форумски идол

Aj pak za koj kogo ogovaral ste pocnale :?:
    Cudni mi se lugeto...
    Ej sekoj vtor mi se udvoruva po lp..-Sto da pravam?
    Ovoj so ovoj se ogovara...-Sto da pravam?
    Izgleda samo mene nikoj za nisto ne mi pise ;(
    Daj ednas zasekogas kazete koj e tolku toj sto pisal i ogovaral ili prestanete veke..

17. Bridget

Bridget Форумски идол

Вакви мелодрами за тоа кој колку навреден бил и зошто си заминал ама ич не сакам да слушам и кажано ми е неколку пати во различни форми. Знам отприлика за некои зошто си заминале па ич не ми е тажно, како да ти кажам, г'з ме боли за нивната чувствителност и преувеличување или било кои други причини за заминување.

18. baba Rada

baba Rada Популарен член

(facepalm)Аман бе женчиња, зарем и овде има задкулисни непоштени игри(facepalm)
    Кај реалниов живот ни става сопки, па и тука ли, да му ебам мајката, на форууууууууум:envy:
    срамота:punch:

Ane-Goki1, Petar80, simonka93 and 5 others like this.
  19. Summerlover

Summerlover Форумски идол

А на мене ми се јадат крофни, па пошто у ќошето никој нема да понуди, дојдов тука, ама вие за пуканки сте биле :D
    Значи страшно :иконкатаодисус:
    Каде човек видел анонимен форум и жени во иста потврдна реченица? :D
    :d::drunk:

20. anel

anel Популарен член

Знам дека не те боли, секакви не има де. Ама немаш па ни право да поставуваш правила кој што да пишува и кого да бара на темава.

Lady Phoenix, Petar80, Annath and 6 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.