Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Petar80

Petar80 Форумски идол

Ок информативно извини што и прокоментирав

2. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Па кај си ти Дилке да не дружиш, што убаво си муабетевме ние како тројцата мускетари бевме, нешто ни ја снема Референче.Туку како крапчето го пробавте?

Annath and Petar80 like this.
  3. Daleron

Daleron Истакнат член

Море нема време ни за крапче дремат во фризот, од јутра до сутра сум на работа.
    Сакам август да е на одмоооооооооооооооооооооор сум цел август.
    Кај и да е ќе поминат овие 2 недели пеколно, ама ќе се издржи.

Esmeralda-MD, Annath and DVAANGELA like this.
  4. referentka

referentka Moderator Staff Member

тука сум ама си рекова да не ја приватизираме темава, да не не ,,јаде параграфот,, и нас
    Сеа тоа е популарно-приватизација нелегална, те прислушување, те провокација

5. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Читам нешто сите се буните за нокеска било жеско тешко хммммм а јас првпат после толку долго време сум спиела12 саати без да се разбудам сега ставам и веднаш за даљинското на климата се факам

Annath and Petar80 like this.
  6. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Туку да си ја кажам маката. Во моментот јадам некој си трици со јогурт, божем да се ставам шланг пред одмор.ЕЕ....тоа се јаде на пролет пред да дојде летото а не сега 20 дена пред одмор.Мојот мм ме гледа|(|((facepalm)(facepalm)и целиот е во ?????ама што да се прави кога си гладен и триците се арни:xми се јаде ми се плаче.

Esmeralda-MD, Annath, anel and 2 others like this.
  7. Cuci81

Cuci81 Истакнат член

Ke odam na jug ako cickovcite i tetkite od MVR se smiluvaat da mi gi napravat pasosite. Da ne raboti nekoj tamu? A? Vas vi zboram vie sto ste se razlomotile. Zaradi vas li se varam tuka?

8. anel

anel Популарен член

Петре, чисто информативно, на темава не се бројат мислењата, така да можеш да редактираш, не да пишуваш едно по друго:rofl:

@Cuci81 , кога ќе одиш на одмор? За 10 работни дена се готови пасошите по нормална постапка, а нашите пак и побрзо стигнаа сега.

А и со муабетот сте забегале малку, ама не замеруваме де:rofl::rofl::rofl::rofl:, само како сами си правите таков муабет, што не викнете?:rofl::rofl::rofl:

9. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

Добар ден ! Може леден чај ?
    copy-of-iced-teas.jpg

10. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Не е приватизација на тема кога имаш што да кажеш и си интересна на широќите народни маси :) приватизација е кога нема некој што да каже и вергла еден ист муабет нон стоп.
    Ова не е критика за никого да не бидам сфатена погрешно туку е комплимент за тебе. Јас велам камо среќа повеќето да беа како тебе со таква енергија и позитива.

11. Annath

Annath Форумски идол

Здраво! 8)
    Еве ме и мене на темава... таман вчера се израдував ќе ве дружам посабајлечки, пак ќе бидам втора смена... од една страна ми одговара, од друга страна и не... ама ќе истерам уште две недели, после подруго ќе биде, веројатно :)

Се ладите, а? Јас уживам да ви кажам право... маката е што морам да користам јавен превоз, ама ај, се надевам дека за брзо време ќе се смени. Ќе морам и јас да се моторизирам како Далеронка, едно моторче добро ќе ми дојде :D

Одамна не сум ве освежила на темава, па повелете!

12. referentka

[​IMG]Еве ви идеа

anel, Lady Phoenix, Strumka22 and 5 others like this.
  13. WishMaster

WishMaster Истакнат член

E svasta be... So generator pozadi :)

Petar80 likes this.
  14. Ariel

Ariel Форумски идол

Ола невести!

После три недели на одмор, се прибрав и се враќам во реалност. Добра работа е одмор,. На страна од одморот од работа, фино ми дојде да поминам малце повеќе време со мм, пошто да продолжевме така да не се гледаме секој со своите обврски, кај и да е ќе се разведевме. Ама си дојдовме на себе.

И повеќе од тоа до душа. Децата се на одмор со баби и дедовци, а ние по дома се понашаме ко осумнаесетгодишни тинејџери. Ко да не сме виделе. Бог да чува. Не е дека се жалам де, ама сочуствувам со комшиите :D. Ок, ту мач дитејл, ај ноу.

Нејсе, само што дојдов, ме удри реалност. Пап-от не ми е ко што треба, ми закажаа биопсија за четврток. Пред малце ја договорив, немам никој дома да споделам, а колку и да е рутински, не знам, не ми е сеедно. Се надевам дека се ке биде ок. Ама стварно се надевам.

15. galapce

galapce Форумски идол

Cek da se potpisam za deneska dur ne pocnal drugiot den 8-|

Izmivme terasata i vo 22h piev nes kafe,odi pa zaspi sega ako mozes..(facepalm)
    MM koga mie,so saati mie,ko bozemski dvor od 100 kvadrati mie a ne desetina.Duri grankite i listtovite na drvataa gi prska,da drzele vlaga za ako podune veterce da bilo posvezo..
    Rasporedot na stanot ic ne si go bendisuvam,ama koga go kupiv go kupiv radi terasata.
    Po doma natrupano,ne ne sobira,ama terasata ne davam da bide natrupana.Mnogu sakam uredni terasi,so cvekinnja(dosusa malku ja zapostaviv na toj plan godinava)masa stolici i edna funkcionalna komodicka samo so rafcinja i tolku.
    Sakam da disam kako sto treba barem koga sum nadvor.
    Dodusa i doma ne drzam nacickano so ukrasi i so plakari do tavan.Sakam po golo.Da e kuka e poizvodlivo a za stan malku potesko doaga ama zdravje samo,drugo se postepeno.

Vecerva mi e TarzanO doma i za prv pat konecno go izvadivme maloto od doma.Mislev deka ke se plasi od guzvi,motori,ama ne.Siroto samo si razgleduva i trepka so ocinjata.Se nasobraa decinja okolu nego:inlove:

Sega si spijat,ja pustiv klimata,sezatvoriv ama na 29,se mislam da stanam da ja namestam na poladno.
    Ne se dise!
    Kaj nas nadvor deneska mereno od termometrite na vozilo,pokazuvase 47 :sweat:
    Pak sakajte leto.:!:
    Bogami se cudam na tie sto sakaat leto.
    @Ariel bas mi e zal sto citam neubavi vesti.Ne deka za uteha
    no bi ti preporacala da ne se sekiras mnogu pred vreme.Kolku samo slucaeviznam taka,za da na kraj ispadne ili razmeseni rezultati,ili voopsto negativni.Daj boze i kaj tebe dae se vo red.
    @toogood majce,pojavise od nekade,skrtni nekoj laf.

16. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Здраво лепотици :f:
    Хахаха... Галапче го „затвара“ денот, а јас го почнувам следниот :D... Некако деновиве дури по полноќ стасувам да Ве читнам...
    Гледам, за жештините имало муабет ... Ама, пак и за базените се дискутирало :tmi:... Цццц... @Petar80 никако да се олади (facepalm)... Така му е затоа што минатиот викенд претера со пеглањето...
    Но, топлово време има и свои „предности“... Помалку внесуваме калории, а и полесно се топат :D... Ај, ке ослабнеме некое килце (poolparty)...
    Имајте убава среда :hug:... Ииии... еве едно рачно млинче за сабајле да пивнете тазе мелено кафенце...

51LZ033H4kL._SY300_.jpg

17. referentka

Добро утро
    Јас ем најстара ем кафе да варам...бреј, ова никаде го немало, ни у турско !!
    Вал-Дим рачното млинче што ми го осатавила ќе го искористам.
    Ама бидејќи сме многу и треба пола ден да вртам, јас вака измислив

upload_2015-7-22_8-22-52.jpeg
    Нема лабаво !!!
    Ако сум стара, уште ,,бољерчето,, ми грее :D:D

18. Petar80

Petar80 Форумски идол

Добро утро и од мене ајде јас варам кафица кој сака нека повелај. Вал Дим искрено полека се оладувам а за пеглањето секогаш сумна располагање кажав која има желба во лп пеглам хахаха (ме повлече за јазик). Инаку утрово се успав вчера од утакмица ВАРДАР-АПОЕЛ (цепенициве наши), попив кај жабарот некое пивце некое крилце и цела ноќ неможев да спијам, сабајле кај 5 сум заспал и едвај станав. Денес дупла кафица бес шеќер и малку да се расонам

19. nena2010

nena2010 Форумски идол

Утро. Кој беше тој овде што сака жешко? @Petar80 ти беше ? Да си го земеш и да си го носиш. Него синоќа си мислам ете што е предноста да си сингл.. на жештинава да сака некој да те гушка да спие до тебе ауууу ќе се шекнам. Вака сама брате на дупли кревет господ да ме види.

20. kukla21

kukla21 Мама Staff Member

Здраво девојчиња!

Bozica1980, Annath and referentka like this.
Thread Status:
Not open for further replies.