Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Dobro utro I od mene zenski. Denes mie rezerviran den za cistemje, se kako ne sama si Viknav zena za cistenje :wasntme:, koga ke stane mojov ke bide bas vakov (facepalm):doh: Ama ne smee da mrci I da mi se Mesa vo biznosot. Pa veruvajte ne mozam ovaa kuka sama da ja icistam a Doma imam trojca mazi :$. Aj da se fatam za rabota da ne zboram mnogu, imaje ubav. Den devojcinja:D

2. nena2010

nena2010 Форумски идол

Добро утро. Јас бев по Jordan занесена.

3. anel

anel Популарен член

И јас по Џордан:inlove:, срце ми беше:*

Да не читаат децава, ќе кажат забегале старкиве:lol:
    А бе потврдено, колку повеќе старееш се повеќе на младоста се сеќаваш:(.

Ај добро утро :coffee::coffee::coffee::coffee:

Annath, kukla21, galapce and 5 others like this.
  4. Daleron

Daleron Истакнат член

Добар ден.
    Јас синоќа бев на опнување надолго и нашироко.:D
    Не бе бев во Шутка во пицерија, не прашувајте зошто............
    Машина брчи со патики и одам да брчам со косилката во двор, змии ќе не изедат трева до колена.
    Имајте убав ден женчиња.
    П.С. Не отидов по риба оти куќата ќе прооди во дубак.(facepalm)

Annath, ozbilnazena, Mrs.Bass and 6 others like this.
  5. Esmeralda-MD

Esmeralda-MD Форумски идол

Добар ви ден и од мене,ништо посебно немам да кажам,глупо се осеќам и неми е до ништо.Ве поздравувам и ви посакувам убав викенд :) [​IMG]

6. Esmeralda-MD

Esmeralda-MD Форумски идол

оваа ми беше хит,(facepalm)деца :Dhttps://www.youtube.com/watch?v=ycZdVI-gQxs

Annath, DVAANGELA and tessie like this.
  7. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Ола секси лејдис.:hai::hai::hai:

Ви фалев ли?:wasntme:
    Два дена немав интернет, пробав да се приклучам преку телефон......оооо ќе оќорев, не знам како читате преку телефон, јас не можев, се нервирав, ситни букви, споро, споро како дајл ап, баталив и телефон и се.:worried:

После тоа и помагав на снаа ми, отвори нешто како слаткарница, ептен ја бива за слатки, торти, си се пронајде во правење благи работи, невидено е талентирана, оној Бади може вода да и носи, се што прави е мало ремек дело.:clap::rock:
    Туку проблеми еден куп, не со отворањето на слаткарницата туку со нејзините, воопшто не ја подржаа, не само што не ја подржаа туку се откажаа од неа, чиниш отишла да работи во јавна куќа а не да прави слатки.(facepalm)
    Не знам може дека татко ми секогаш не подржувал со брат ми во сите одлуки не и ги сфаќам родителите, уште помалку одлуката да не контактираат веќе со неа, демек се чувствуваат измамени/ засрамени.:x
    Снаа ми заврши медицина ради нејзините, за да можат нејзините да кажуваат дека ќерка им е докторка, никогаш не ја сакала медицината, само им ги исполнувала желбите на родителите, сега се пронашла во правење слатки и тие се откажаа од неа, чудни луѓе.:swear:
    Ние сите ја подржуваме 100%, што ја прави среќна тоа нека прави.:l:

Жешко ви е а]:), дојдете кај мене, ладничко е, околу 13-15 степени е, едвај чекам да заврши зимата, ја си сакам лето и ви завидувам на топлото.:envy::lol::lol:

Annath, kala21, ozbilnazena and 17 others like this.
  8. nena2010

nena2010 Форумски идол

Денов ми почна у 3 лепе пардон мај френч. Имав куп работа да завршам денеска и ко за малер акумулаторот капут од жешково. А само 5 дена нр ја возев колата. Куп пари ср изнададов за такси и сега си се оптегнав во дневна и не мрдам па пари да ми даваат.

tessie, Annath, Lady Phoenix and 3 others like this.
  9. kukla21

kukla21 Мама Staff Member

И јас сум со 4 во вис :)

Annath, Lady Phoenix and anel like this.
  10. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Хелоу мај френдс:hai:
    Да си се изнаплачам овде оти нема каде на друго место...
    Жени мили ако поживее свекрва ми јас ќе отидам....
    Полудев...разбирам и болест и се ама не сум во состојба да поднесам....агресивна е...завчера го искрши прозорот за да излезе...викањето е само блага верзија на она што го гледам секојдневно..
    Мир немаме во сопствениот дом..
    Почна празине да и дава мм,па ќе видиме..
    Се осеќам ко во кафез...не можеме да мрднеме никаде..не знам што ќе најдам ко ќе се вратам..
    На што ми се сведе животот..не можамда се помирам..

11. kukla21

Оууу многу ми е жал што минуваш низ ова :(

Lady Phoenix, anel and tessie like this.
  12. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Worrier, mnogu mie zal za tvojata situacija, Dali bi ja primile vo bolnica? Pa plus I nasevo zdravstvo e katastrofa, jaka ti Dusa ppronto covek so Mali deca da se rasprava, Odkolku so covek so takva bolest. Ti posakuvam mnogu trpenie I sila, nema zborovi koi Mozat da te utesat

Annath and anel like this.
  13. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Здраво девојки :f:
    Помина уште еден пеколен ден во МК (facepalm)... Не е нормално колку е врело, а најавуваат уште повисоки температури :@... Е, сега ке го бараме оној период кога нон - стоп се жалевме од дождот... Луѓе, секогаш нешто ни фали... @bittersweet мила кај Вас не е ладно со 13-15 степени, прекрасно е :clap:... Ех, кога би можело само таа температура да ја имаме...
    Инаку, денес се чувствувам „лебдечки“... По 2-3 часа спиење претходната ноќ, мислев дека цел ден ке бидам дремлива, ама не!!! Турбо на работа, па попладне на гости, а сега очиве ми се отвориле 8-|... Нешто се случува со мене, изгледа првите знаци на „старост“ ме фаќаат 8)...
    Нели, колку си постар се помалку спиеш :D...

images.jpg

А, каде сте сите??? Нема викенд журка :party:???

14. referentka

referentka Moderator Staff Member

За Веро...ако видиш дезориентирана како трча низ рафтови со количка и бебе, тоа сум јас...немора ни китка у реверу да ставам, одма ќе ме познаеш..ние жените имаме интуиција.

Lady Phoenix, DVAANGELA, anel and 5 others like this.
  15. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

:rofl: @referentka ме изнасмеа со трчањето со количка (y)... Такви сме кога имаме мали деца (facepalm)...
    Но, некои од нас остануваат такви цел живот... Едноставно незнаат да се „запрат“ и цело време „трчаат“... Како на пример јас :D...

tessie, Lady Phoenix, anel and 3 others like this.
  16. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Hiimzenski , se zalite toplo ...epa ovde momentalno e 10 stepeni ;) @bittersweet kaj tebe draga e zimo ama kaj nas e leto . Mene ne mi preci posto imav topla prolet vo Mk . Sega uzivam vo ladnickovo . Dodusa moze da e nekom stepen potoplo malive nejkat da gi tuntam so jakni . Mali dodusa nemase ni jaknicka za vakvo vreme pa denes ete iskoristivme i dvajcata shoping :)

Sea si pivkam penlivo vince i cigarce na terasa i se tresam . Ubava vecer zenski

tessie, Annath, Lady Phoenix and 7 others like this.
  17. mareane

mareane Форумски идол

Здраво жени и понекој маж!
    Јас се вратив од мојот краток одмор.Убаво си поминавме малата се порадува големата имаше една другарка и таа таму па си излагаа на вчер кратко и така.Е сега јас си ја кажав маката некни ко со братми да бев на одмор а не со мм, ама ќе надокнадиме;)Tуку да одам да прашам на темана дали сум бремена оти цело време спиевме на ист кревет а и мислевме на секс (facepalm)
    Утре одиме на шетање по планини малку со едни пријатели малку да се оладиме и така да од понеделник ќе одмарам од одморов.Мене искрено плажите и сонцето ме изморуваат а посебно ова лето стварно претера.Веднаш биго мешала за ланската зима и -20
    @galapce убаво ме потсети на групава ее цела соба ми беше излепена со нивни постери
    @WORRIED.BT многу ми е жал низ што поминуваш нема потешко од таа ситуација,биди силна и во краен случај распрашајте се на геријатрија оддел дали може извесно време барем да ја сместите

tessie, Annath, Lady Phoenix and 7 others like this.
  18. kukla21

На зимска рекреативна програма се гласаше ичи а Њу кидс или за Ганс енд роузес :)

Annath, Nausicaa, anel and 2 others like this.
  19. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Нема шанси никаде да ја примат...
    Физички брзо закрепна ама умот отиде...нема дијагноза со која би ја примиле..уште кога ќе ја видат 80годишна...нема шанса...
    Во дом исто...никакви примања нема а и во ваква состојба тешко да може ...
    Сега потполно ја разбирам онаа народната....ми фатиле камен нозете;(

Annath and DVAANGELA like this.
  20. Cuci81

Cuci81 Истакнат член

Добра вечер жени.

@referentka денес бев во веро и застанав кај бебешките храни. Имаше жена застаната таму и си помислив дека може си ти.

@bittersweet ајде повели ако сакаш да се стоплиш. Ние само да ти се тупнеме на гости, а никако да те поканиме тебе.

@WORRIED.BT мора да има некое решение. Седативи, геријатрија, некој дом за стари. Знам дека ни се должност старите како тие што не гледале да им вратиме, ама неможе и вие да престанете да живеете и вака да се измачувате.

Уживајте во свежото време, најавуваат затоплување.
    Јас пијам еден Алтан Ќутук и си легнувам.:beer:

Thread Status:
Not open for further replies.