Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Добро утро девојчиња и од мене, да си имате убав работен ден, а тие што си одмараат да си уживаат кај и да се, фали Петре од сабајле да се потпише?(waiting)

Annath likes this.
  2. referentka

referentka Moderator Staff Member

Е девојки да Ви кажам синоќа добив непростојна понуда во ЛП...од ЖЕНСКО.
    Ама вака да Ве прашам, дали со моето делување овде на форумов со билошто сум ви заличила на лезбо ?

3. kukla21

kukla21 Мама Staff Member

мене не

4. referentka

Може па и ме ,,дрибла,, некој ...од каде да знам...
    На некои од тоа им се стои - два профила, па од едниот се супер а од другиот тролаат

Abrakadabra likes this.
  5. Daleron

Daleron Истакнат член

Добро утро.
    Рефи не се узбуЃавај многу, не се знае дали е женско.:D
    Петар ни се наЉуте изгледа, го нема со кафе за добро утро.
    Одам по доручек, да не сака некој нешто, штом не сакате отидов пеколен ден од сабајле.

6. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Добро утро девојки :f:... Кафе за сите од +/- 40...

slika (1).jpg
    Имајте убав и весел ден... :sun: :music: (poolparty)

7. Ariel

Ariel Форумски идол

@referentka што знам, може во некои коментари малце и подзаличуваш...
    Шала, не се лути, какво подзаличување, врска нема. Само секаков народ има, а во виртуелниот свет тоа ептен доаѓа до израз. Бриши и пријави и толку :)

Ај сега да почнам како што треба:
    Ола девојчиња и по некој Петар или нешто слично :D.

Да бидам искрена, денес малце ме има фатено мрза уште рано сабајле. Се надевам дека брзо ќе ми помине, затоа што ме чека остварување :D

Ај одма да почнам со жалби и поплаки: имам забрана од доктор за секс додека не ми помине траумата од биопсија. Еве веќе скоро една недела и кај и да е ќе почнам да касам! А само дома со мм, деца кај баба и дедо на село (добро де, таму ќе бидат до 30 август), идеални услови, ама здравјето заебава.

Се видов пред некој ден со една другарка, од деца сме другарки. Порано муабетите биле за дечковци, па трачеви, работа, а сега два саати муабетот беше која кај била на лекар, што и нашле и кај ја боли. И викам - жено, сме остареле!

Ми фалат дечиштана. Уште цел месец нема да ги видам. Си имаат сега друштво, живи ги нема на скајп, ни нив ни моите. Ама нека се изнауживаат, за тоа е летото. За уживање!

8. Annath

Annath Форумски идол

Добро утро дружино!

Арни? И јас арна, со праски се дружам... стомак свири, ама на што и да помислам ми се превртуваат црева, па само овошје иде предвид... и тоа ладно од фрижидер. Се чудам, јас што не сакам многу овошје, ради реда го јадев, сега само тоа ми е подносливо. Не знам што ми стана, дали од топлово, дали од нешто друго :?: ај ќе видиме. Дома во кујна не сум припарила, фрижидер отворам само за вода да земам. Среќа што не ми се бунат дома, ручек не сум спремила саглам од минатата недела :$

Ариел, без секирации... најгрдо е кога имаш услови, а не можеш да имаш секс... ама ќе биде, уште цел месец ќе сте сами, има кога да надокнадите. Само се да е во ред со резултатите, ништо друго не е важно.
    Твоите малечки пораснаа... машала... ко вчера да беше кога се видовме последно, и тогаш уште мали беа, а сега веќе со свое друштво... лета времето!

Референтче, не му се секирај, и онака не можеш да знаеш кој ти пишува... и не си единствена, ако ти е за утеха...

9. referentka

Се мислам и јас да бидам во тренд и да си отворам уште еден профил тука па да се подјебавам со Вас (mooning)(mooning)(mooning)(mooning):P:P:P...другите на форумот не ми се интересни ни за подјебавање,ама тукашните женчиња колку-толку си ги познавам и би било интересно ....
    Замисли читам тука некоја се жала-синоќа згоден дечко ми ,,побара,, (ова е израз од тинејџеркиве од темите дали да се ,,даде,, одма или да се чека) во ЛП, па се мислам дали да ,,дадам,,:rofl::rofl::rofl:
    Ќе напишам во ЛП и ќе чекам тука -ОП, еве ја се жала.
    Сеир ќе фаќам.

10. nena2010

nena2010 Форумски идол

@referentka ме изнасмеа сабајлечки алал да ти е. па и ти што се жалиш дека женско ти се пуштило, па тоа е нормална работа. А за вториот профил ич да не му ја мислиш. Еве ти и предлог име сексетарка ( не е печатна грешка ) (hollest)(hollest):rock::rock: [​IMG]

11. Daleron

Daleron Истакнат член

Редно е вака групно да пуштиме еден оглас: Даваме на сите.............:D
    Даваме ама што?
    Нцнцнцн е безобразлуци и јас се мислам на мојов дали да му дадам (една по муцка, за да не дроби многу празна слама). Стомакот полн, овците на број ај да поработам.:bandit:

mareane, Petar80 and Annath like this.
  12. referentka

Море ќе направам машки профил...
    Па ќе Ви пишам поединчено на сите, демек , еве те следам долго време, па да се видиме, ова-она....
    Затоа ќе биде СЕКСКРЕТАР.

Иначе во врска со ,,пуштањето,, ..многу сум дива и од секогаш сум била.
    Бог да чува некој да реши мене да ми се пушти !!!...ама оддалеку ги одбивам (освен оној што сакам да ми пријде)
    Карактер..

13. Ariel

Ariel Форумски идол

@referentka немој сега истиот на сите да им се пушта, па да се скараме :D Нека има, за секоја по еден :D

14. referentka

Претпоставувам дека ќе си ќутите...нели за швалерај јавно не се збори...:D:D
    Ама додека откриете за што се работи (а ќе ви текне, ви греетоа бољерчето на сите) јас веќе ќе ве имам ,,поминато,, по еднаш(mooning)(mooning)

П.С. Еј дечки, има тема ,,дали да имам односи,,
    Ај да се префрлиме таму:o:o:o...да на учиме нешто од децава

mareane, Esmeralda-MD, anel and 2 others like this.
  15. nena2010

nena2010 Форумски идол

Идам !

16. anel

anel Популарен член

Што направи, сѐ си кажа, сега и мажи да ни се пуштаат не наседнуваме:D

mareane, Annath, Petar80 and 3 others like this.
  17. Cuci81

Cuci81 Истакнат член

Де ма референтке ти колку се испотресе. Мислиш мажот ти швалерка фатил. Хахаха

Едно е некој да ти го пробие профилот. А ова игнорирај и готово. Форум е се има. Твое е да прифатиш или одбиеш.

А ако правиш нов профил, јас отсекогаш сум го обожавала Бред Пит. Ако може таков да ми набациш.

@Mrs.Bass у мое време наше море беше Јадранот. Дали тоа вие се брцкате во Адриатикот?

galapce, Abrakadabra and mareane like this.
  18. Petar80

Petar80 Форумски идол

Добро утро дами и дамички од сабајле рано рано некој муабет недомаќински ама корисен сте фатиле ќе да на некоја ја чешка мишката хаха. Ве поздравувам ви нудам кафенце која не пиела пријателско пошто темава е швалерај да не речат еве го овој нешт. Референтке колешке мислам некаде дека спомена си била дива (сите се припотомуваат) така да не се фали околу дивост (малку да те рчнам). И ајде д ане тупам многу која е за кафица нека повелај која е за слатко пи*енце-пијачка да не се збуни некој нека повелај.[​IMG][​IMG][​IMG] upload_2015-7-29_10-20-40.jpeg јас сум за ова со една коцка лед

galapce likes this.
  19. anel

anel Популарен член

Петре море, никако памет не ти доаѓа:D. Фала на кафето, за друго рано е, за виски мислев де:D

Инаку @referentka , вака се одбива маж. Всушност не му даваш прилика ни да праша:lol:

FB_IMG_1438077666673.jpg

20. Petar80

Petar80 Форумски идол

Памет не ми дошол до сега од сега воопшто а за виски ми треба една две од сабајле малку расправија со странки па и некако се чуствувам напнат.
    Дами каде сте нешто сте ми тивки по муабетов ранорано со швалерајов да не се фативте со работа за ``одмор``

Annath, referentka and anel like this.
Thread Status:
Not open for further replies.