Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mareane

mareane Форумски идол

Тука сум и јас,досега средував некои работи службено за неделава да сум раат.
    Алиска убава јакната ама скапичка ,па што ако е природна кожата.За една година секако ќе ти се здосади.
    Слична ваква јас денес зедов за големата 2500 ден,нормално вештачка кожа.

Dust, Peco, Petar80 and 17 others like this.
  2. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Да не мислите дека мене ме нема. Манијачам само. :bandit:
    А и @Sesil e тука некаде. :D

Денес денот ми помина лабаво. Гледав еден куп видеа од FailArmy, па после какви сообраќајки прават Русите со брат ми и татко ми. Па се врати мајка ми од шетање, кафе со неа. Да не ме мислите, се најадов баница, сукано што би се рекло, со сирење, мх мх мх.

Го гледав Зона Замфирова 2 ама ми нема шмек ко првиот дел. Некако главните улоги ми се ептен распекмезени, оној глумецот една наопаку да му ја треснеш и да му кажеш: Ај не се лигави, биди маж бре. Онаа новата Зоне се кези само, ми нема харизма. Старите Vojin Ćetković и Katarina Radivojević беа мнооогу добри, имаше некоја енергија меѓу нив. Овие новите се само млаки.

Аха, да, го гледав и 50 нијанси потемно и мнооогу секс падна. Скарани-секс, стануваат од спиење-секс, на хуманитарна забава-секс, он вежба во теретана-пак секс. Ама добро тело има Дакота, а и оној Кристијан добро тело држи, па пријатно беше за гледање. Што е многу, многу е.

Dust, Peco, Annath and 10 others like this.
  3. Sesil

Sesil Moderator Staff Member

како може ноќна смена без мене :D

Dust, Peco, Petar80 and 5 others like this.
  4. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Ете знам јас дека не сум сама @Sesil .
    Моментално сум во дилема дали да изледам епизода од серијата или филм. :?:

Dust, Annath, Lejla8 and 1 other person like this.
  5. monik55

monik55 Форумски идол

Соништа и само соништа,значи ме удавија.

Annath, duffi, joy1 and 6 others like this.
  6. referentka

referentka Moderator Staff Member

Sesre dobro utro
    Neka ni e cestit praznikov na site, denesniov den neka ni e na pomos.
    Neka mi se prostat grevovi.
    Na drugi nema sto da prostuvam, EDEN e odgovoren!
    Denes na baciraka8).

Planiram da frlam obleka I obuvki denes.Plakari polni so nesta koi ne gi nosime..ama toa popladne.Vo kesi I na romite.Ne se stari, ama ete..nesakam da mi visat doma so godini.Neka se izraduva nekoj.

Val-Dim, Dust, Peco and 30 others like this.
  7. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Dobro utro i od mene,denot pocna so 1smena na rabota.:|napomos neka e.

emkaemka, Petar80, Annath and 18 others like this.
  8. LadyC

LadyC Форумски идол

Добро утро.
    Ме утепа вчера притисокот. Цеел ден ми се спиеше и срам ми е да кажам колку пати во кревет се вратив.
    Вечерта исто со кокошките си легнав.
    Денес се надевам на подобар ден.
    Нека ви е убав :)

Dust, Emy867, emkaemka and 19 others like this.
  9. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Синоќа заспав со Ханибал, се разбудив со музиката од Ханибал:$ а-беее:$
    Јас па мислев да ги фрлам старите ташни. Непотребно само стојат и зафаќаат место.
    Денов преубав. Ама, јас ќе го отседам дома. Вчера повеќе умор од одмор,денес па истото. Ко некој малишан, се најадов млеко и слатко:$ уште у 7 саат:tmi::D прибидејќи,:D шеќерот веќе не ми смета:clap: Хип, хип, хуреј! И јас ќе и правам нешто на косата деновиве.:nod: Битно е да се биде убав:bug:
    Ручек... шо знам, јас се најадов.:smirk::angel:

Dust, Peco, Emy867 and 28 others like this.
  10. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Кој ноќе дреме сабајле му се спие!
    Еве ме, жив доказ.
    Гардероба ден е? Средување плакари...многу работа има на таа тема кај мене затоа неделно ќе ја прескокнам. Ќе ја додадам кон средување играчки ама кога нема никој дома да може на раат да се отарасам од сите глупости.
    И ја би јадела џем и млеко, си го замислив од капини вкусот во уста и чаша млеко...

Добро утро!

Val-Dim, Dust, Peco and 27 others like this.
  11. kukla21

kukla21 Мама Staff Member

Утро :)

Peco, emkaemka, Petar80 and 14 others like this.
  12. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Добро утро!
    Нека е за убаво денот, да поможи, да си простиме и да оставиме што било зад нас и со мир да си го започнеме одбројувањето до Велигден:)

Синоќа таман заспаа децата, сакав да ви се убацам за темите породување и жените биле понежен пол |( ;)... ама станаа тројцата па падна вечера во кревет и го гледав La La Land, заспаа пак и го пушти мм Lion, иако и мене ме имаше фатено дремка на филмов се ококорив, изнаплакав и се будев цела ноќ ги гушкав децава.
    Морам да ги пофалам пак пиварките на @Quuen :inlove: (y) правени вчера,утрово уште поубави се.
    И така.
    Имајте убав ден!

Val-Dim, Dust, Peco and 26 others like this.
  13. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Добро утро:drunk:гости пречекав , испратив,нели кажав четири деца од 3, 4,6,7 години моето остана да спие кај мојте на гости ,а големиот не не ни седи со нас..... леле луѓе мислам куќава доби крила полета, не можеа родителите да си ги смират децава ,остана уште на телевизор и на плафоњерките:drunk:да се качат...абе гога ме фати глава мислев во секунда ке :puke:, па кетонал да ми се потсмири (facepalm)

Откако си отидоа сама со себе си викам" мојве деца се ангели верувајте како да немам деца во куќава и како воопшто да сум и немала ",и некој ке ми каже абе детето е таково...... НЕ ниедно дете не е такво се е тоа домашно воспитување , моево деца... еве го големиот 14 години никогаш ама никогаш не опцул, нити малото ....а овие какви безобразни работи зборат:tmi: страм да тие да ги слушаш, а не да ги кажеш:x

Сега да пијам кафе и да се фрлам во работа куќава е бомба:x

Простете женски и момци ако сум Ви згрешила нешто :hug:
    Убав ден :hai:
    IMG_2310.JPG

Val-Dim, Dust, Peco and 24 others like this.
  14. Cka

Cka Форумски идол

За многу години празникот. Проштевајте што сум згрешила.
    Вчера донесов одлуки некои пред заспивање. Таква сум, кога се работи за нешто крупно го мислам со денови и месеци, ги правам сите комбинации, играм шах у глава и одлучувам.

Фала за советите за девојче. Рефке, ми е страв на непознати да ја оставам, иако се фирма... Идејата е топ, ама срце не дава :) Секако нема да му викам на девојчете за пола саат дојди, утре од 6 сабајле... туку ете, од сега знам дека сакам на Бјело Дугме у април, се надевам дека ќе има кој да ја чува. Со маж ми имаме албуми у кола од нив и секое патување ни е со тие песни, а и како што не сме излегле од лани, уште малце скоро година, баш добро би ни дошло да одиме на концерт.

Денес се надевам на сонце. Оти астрологов крш е :( Се лошо пишува.

Val-Dim, Dust, kala21 and 23 others like this.
  15. kuc

kuc Форумски идол

Za mnogu godini denesniot praznik kako velat covecki e da se gresi ,a hristijanski da se prostuva pa zatoa prostevajte so ostanatite clenovi od familijata pokasno za od utre vo mir da go pocnime veligdenskiot post .
    Sega dobro utro kaj nas deneska se prepravaat pa da go spremam detevo radosti zivi e
    Ubav den na site :coffee:

Val-Dim, Dust, emkaemka and 19 others like this.
  16. Lejla8

Lejla8 Популарен член

За многу години денешниов ни ден.Простете ако нешто сум ви згрешила.Денов тмурен готово да врни,само до кај моите ке претрчам,таков е адетот и на гробишта ке одам.Кај свеки нема потреба,не го рачуна овај ден за празник,порано ке слезев да си направам адетот,ама кога не есапи за празник повеке не-остарев па умот ми дојде те,си отиде :wasntme:.Адет во наш крај е да се меси мазник трган(си порачав,домакинка де)и се амкаат јајца,тоа мали деца каде што има,и секако прошка се бара,помладите од постарите.Убави адети си имаме.Бидете убави и весели како што и ми сте:hug:.

Val-Dim, emkaemka, DVAANGELA and 22 others like this.
  17. mira.mira

mira.mira Популарен член

Pij tecnosti mnogu .I znajspij se.Mozebi umorna si mnogu. Covek si daj si odmor.Jas porano si imav griza na sovest ako zaspijam a ne e nesto napraveno po doma ili nekoja zelba nezadovolena na domashnite. Znam kako ti e. Sega si polezuvam.Kolku mozam pravam a drugoto za utre .Koga majka e srekna i nasmeana togash site se srekni da si znaes.

DVAANGELA, Petar80, Annath and 9 others like this.
  18. julie77

julie77 Форумски идол

Проштевајте ако сум ви грешила! :) :l:

Val-Dim, Dust, Peco and 17 others like this.
  19. referentka

referentka Moderator Staff Member

Ne mi se izlaga od doma.
    Znam..nemojte da mi kazete..ater treba da se pravi(lalala)

So devojcevo neznam kako da postapam.Vo period e koga pocnuva da kazuva za mockanje, ama ne sekogas.Ja nastinav so moi ambiciozni izmisljotini:shake:.

Vtoro..postariot sin pred mesec dena ja prekina vrskata so devojkata.Tri godini.
    Ok.
    Ama tai deka so druga se gleda.Pomaliot go molev da mi kaze koja e novava, dali ja znam..
    Sto da cujam...(facepalm)..na vremeto, pred 28 godini so majka I za isti decko oci ke izvadevme(facepalm).
    Lele, lele..sFakja potencijalna:lol:...na kjerka I ke se zbie nejziniot inaet:clap:
    :rofl::rofl:
    Mala sala:rofl:

Val-Dim, Dust, Peco and 35 others like this.
  20. mareane

mareane Форумски идол

Добро утро и од мене.
    Некако станав чудно расположена како да не сакам да простам никому а всушност ништо и не сум замерила па да простувам.
    Ај до астрологот ќе е ,@Cka се мислам да го одлајкнам на фб претера со прогнозиве.:^)

Dust, fallenangel, Cka and 19 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.