Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.093
    kolku mi e tesko na dusava nemozam ni da objasnam se osejcam za nikoj nikade si se iznaplakav osejcam kako kamen da imam vo zeludnikov..
    znaci cupinata na 15 god ni se vodat ni se teraat;( .. neznam kade pogresiv i neznam ni jas kako treba da se ponasam so nea uzas..

2. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.870
    Допаѓања:
    203.012
    Ќе дојде луничка, има обврски, така пиша погоре. Инаку, да, забите при често, да не речам редовно повраќање мора да се заштитат. @danichap, побарај го ова
    за млечни заби е, ама и тебе би можело да ти заврши работа, на водна база е со млечен калциум. Ако можеш да го поднесеш вкусот и мирисот (многу убаво мириса, на овошје и слатко е), користи го секоја вечер, мачкај на забите пред спиење и не ги миј. Помага во реминерализацијата.

На danichap му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Да те утешам не си единствена.Ние од сабајле уште во 6 урлавме. Немала што да облече, се нашминкала како гејша :envy: она се дере јас се дерам, абе луда куќа.Нервозни се многу, не знам дали ова од хормони или од што премногу дозволуваме. Ќе истрпиме ај олабави се.

На Viktorijaaa5, elena.mak, tessie и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.093
    ne sakam da se karam zivotov go davam za niv ce preumram ako nesto pogresam .. sakam so mene da e kako so najdobra drugarka..inace obicno za se razgovarame i deckovci i sex i drogi i pari i stvari za so ne..me razocara deneska skroz mu kupiv karti za vecer za vo zatvoren bazent..(hallenbad) a pred to si planirav da si se prosetam so nea i da si kupime po nesto ama ne na momata ne i se izleguvalo so mene sakala so drugarkite da odi vo drug grad da vozi schlittschuehe (onije sto se za na mraz) i mene me odkaci ko da sum nikoj i nisto..zamisli seto to traese pola sat i taa si se iznaplaci i ostana doma ajde veli mamo da odime kaj sakas..ama sega nee to to se osejcam prazno ustvari nikako..;(

На Daleron му/ѝ се допаѓа ова.
  5. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    danichap,нека се редат успеси на секое поле:d: Честитки со среќа нека е:f:
    Заврши моето работно време:makeup: одам малово да го соберам од школо :inlove:
    Пријатен викенд жени. friendy;):hug::hug::hug::f:

На bittersweet, friendy, zalosna и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Жени останете ми поздравени јас се повлекувам од форумот.

srca8.jpg

На zalosna му/ѝ се допаѓа ова.
  7. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    :o Како тоа се повлекуваш?

На Umbrella22 и Glasna им се допаѓа ова.
  8. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.870
    Допаѓања:
    203.012
  9. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.538
    Допаѓања:
    151.457
  10. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.835
    Допаѓања:
    101.325
    @Daleron ти [​IMG].Абе накриви си ја капата и не се нервирај за се нешто.[​IMG]
    @danichap честитки за дипломирањето ,а за полот на детето ич да не мислиш,само нека е живо и здраво тоа е најважно.
    ruze7.jpg
    @zalosna е такви се,се друго им е поважно.Јас некогаш буквално се крстам и чудам како можев да родам такво дете.Да не ми е заменета во болница.[​IMG]
    @Annath што е ова чудо,дај помогни со совет,зашто од забиве ќе полудам.[​IMG]
    @tinan друже ме насмеа со споредбата.Не чуваш папагал а мачка?Внимавај и тоа е ризично.[​IMG]И кој вели дека жените не сакаат утрински ...кекс?[​IMG]
    @Serafima ако отвориш блог ќе ти бидам верен следач.[​IMG]
    И да ви кажам за случката од биро,за која не можам да си дојдам на себе од...ме прашува госпожата што и како би работела ,и ме прашува дали би работела како продавачка и кажав зошто да не ,иако си имам проблем со кичмава за долго стоење и дигање на товар.Е ми вика за во бутик бараат помлади и поууубааави.Ми идеше кафето да и го расипам на глава.[​IMG]
    Како резултат на нанесеното душевно растројство и претрпена болка си купив кинески чизми од 770 ден и ББ крема на Гош од 427 ден.На попуст.Ете така.
    п.с.да не претерав со смајлињава [​IMG]?

На do-re-mi, Sky-butterfly, Serafima и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.870
    Допаѓања:
    203.012
    @lunicka треба да ти ги видам забите за да ти помогнам. Овој кремов е обично за млечни заби, ама помага и кај трајни особено при изразено и често повраќање. Ако имаш проблем со ронење на заби или пребрзо расипување, можеби може да помогне, ама не гарантирам, немам искуство со примена кај возрасни луѓе. Може да пробаш, ама не очекувај чуда. Инаку, се купува и на ибеј, околу 20тина долари е. Кај нас до 1200 ден, а барајте го кај увозникот, Дентомед-М или кај вашиот матичен стоматолог.

12. friendy

friendy Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    4.339
    Допаѓања:
    51.772
    @Annath јас имам од мусот, ама на 2-3 пати пробав да ставам навечер и почнаа да ме болат забите, како од блачко што боли.

Последна измена: 5 декември 2014
  13. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.870
    Допаѓања:
    203.012
    Не би требало да болат, не сум имала такво искуство кај пациентите. Можеби е само коинциденција? :?:

14. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.526
    Допаѓања:
    288.872
    Убавите нешта одат обично по три.
    Јас ја примив втората а и третата добра вест денес. Надвор од работно време се јави докторот да соопшти, најважно е дека се е во ред со анализите и било каков генетски дефект е елиминиран...
    Its-a-Girl-512x330.jpg

На vinozito1, Mishela, galapce и 33 други им се допаѓа ова.
  15. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    16.420
    Допаѓања:
    180.081
    седи тука маааа кај ке одиш

16. do-re-mi

do-re-mi Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2013
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    16.016
    @danichap честитки од срце и за момата и за дипломата. ♡♡♡♡♡Нека ви се множат убавите вести и моменти.
    b2918636e23deeedbb07fdd2ee1ec570.jpg

На danichap му/ѝ се допаѓа ова.
  17. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.538
    Допаѓања:
    151.457
    cestitki i za ovie ubavi vesti:party::party::party:

mozam da pretpostavam kolku si vozbudena i srekna ...

da se potpisam i jas vo domakinki -nedomakinki za denes....sum napravila krofni ama pola gi izgorev vo przenjeto:(...nema da se frlat sigurno...lapaci si sme nie :D...ama toa e koga rabotis trista raboti istovremeno em vnimavas na bebe od edna godina sto pravi...poarni nareden pat...kako trgnala rabotata so domakinlukov po edna godina ,sigurno.

utre, zdravje boze ," veliko spremanje" planiram ...od sabajle decite kaj majka gi nosam i do nedela ne gi baram..a moze i do ponedelnik ako mi se zaarni:devil:....

pa da zasukam rakavi naredna nedela da podspremam blago -soleno za sv.nikola

На pilenka, danichap, ozbilnazena и 2 други им се допаѓа ова.
  18. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.249
    Допаѓања:
    277.571
    честитки за новостите на danichap :clap: а посебно за момичката
    zalosna и јас имам мома на иста возраст ептен се цудни децава нисто не им се погаѓа секој ден ме вади од памет ама не се секирај до толку па да и плачеш сама гледаш дека нив мува не ги лази за нас
    а ако @Daleron не напушти мислам дека темава нема да биде иста таа нејмногу ни дава позитивна енергија

На zalosna и danichap им се допаѓа ова.
  19. friendy

friendy Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    4.339
    Допаѓања:
    51.772
    Некој ќе не носеше на скиење, [​IMG] ама @Daleron заборави што ни вети. Јас важно набавив ѕвонци како must have опрема. Со вакви ѕвонци и да се изгубам, не се плашам.:lol:

На Annath, Val-Dim, zalosna и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.835
    Допаѓања:
    101.325
    @friendy сите овие ѕвонци за тебе?Да не ти се многу???:party:

На ozbilnazena му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.