Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.125
    Допаѓања:
    328.966
    @Ane-Goki1 со тебе ли вчера зборував за Конг?Ич не го гледај.Безвезе филм.Испадна дека покрај Конг имаше и огромен пајак,гуштер,јарец и што ти не :D

На Peco, ♡BuBaLe♡, N.2106 и 7 други им се допаѓа ова.
  2. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.870
    Допаѓања:
    173.448
    Ќе стави :*
    Да си ја одмори главата малку:lol:

На Peco, ♡BuBaLe♡, Ane-Goki1 и 4 други им се допаѓа ова.
  3. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    148.760
    Кааај си ти? :inlove: Лепојка моја ми недостигаше ма! Враќај се Леси кучи да те видам конечно!

На ♡BuBaLe♡, DVAANGELA, Lejla8 и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.870
    Допаѓања:
    173.448
    Да знаеш кај бев до прееска...:rofl:

И тебе како на Тајна отровна ќе морам да ти закажам после Велигден, удрив на мој термин веќе:P
    Еден ден зјапам во монитот, 3 сум растргната на сите страни..и така:)

На Barbie20, ♡BuBaLe♡, green.eyes и 9 други им се допаѓа ова.
  5. Lejla8

Lejla8 Популарен член

Се зачлени на:
    11 декември 2016
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    27.995
    Кај мене во село со козметички салон или сл,работат,а има како што слишам и од дома што работат,ако имаш желба пробај,ти посакувам успех,немој како мене на ,,старост,,да ти е криво за нешта кои си ги пропуштила :hug::hug::hug:

На mira.mira, Barbie20, ♡BuBaLe♡ и 4 други им се допаѓа ова.
  6. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.973
    Хелoу пипл. Нели ви идaт нa нерви oние штo ви ги пoтценувaaт муaбетите, кo демек вие тукa зa нивнa зaбaвa сте. И јaс мoжеби знaм пoнекoгaш тaкa дa искoментирaм aмa сегa гледaм кoлку неубaвo е :D Пa и мoдерaтoр убедијa трaдицијaтa нa нoќни зaбaви дa се прекине oти верoјaтнo нив веќе не им е дo тaкви журки нa темaвa или еднoстaвнo песните не им се свиѓaaт. Не дoзвoлувaјте некoј дa ви кaжувa зa штo дa пишувaте, им се дoпaѓa тoa нив или не сaмите имaaт избoр дa не учествувaaт кoнкретнo вo тaa дискусијa, имaaт и избoр дa зaпoчнaт нoвa пo свoј мерaк. Пoтценувaње вaквo немoјте дa дoзвoлите :muscle:

На mal.ecka, Peco, Barbie20 и 16 други им се допаѓа ова.
  7. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.792
    Допаѓања:
    323.763
    Де, прочати го првиО пост и види дали пишува дека музика може да се постира8)
    Второ, немаше убедувајне:!:
    Трето, точно - не ни е до 40-ка журки, нас Михајло ни пушта музика, ние играме:dance:

:rofl::rofl::rofl::rofl:
    Литл џоук...пис пипл

На Peco, ♡BuBaLe♡, green.eyes и 10 други им се допаѓа ова.
  8. simonka93

simonka93 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    3.231
    Допаѓања:
    70.714
    Добар ден убавини :)
    Јас од 8 будна со мали, се' порано станува...
    За велигден секогаш сакам по нешто ново да облечам...Скоро купено ми е се' за овој...Чекам да ми стигнат работите што ги нарачав
    На дневен ред дочистување и украсување, мада што до недела уште толку ќе е нечисто :drunk:

@LadyC ако имаш одредена сума пари која си спремна да ја ризикуваш, зошто да не. Ако се преселам Скопје ќе ти бидам клиент,имам алергија од восок..
    И ние имаме своја фирма, мм беше приморан да ја отвори ради законот со хонорарците што беше, ама затоа мене ми тече стаж веќе две и пол години. И фала богу, работа има... Им посакувам на сите да си успеат :hug:

На bittersweet, Ano, Peco и 17 други им се допаѓа ова.
  9. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.197
    Допаѓања:
    124.785
    @kravce купи од оние силиконските модлици од џамбо имаш велигденски со јајца, зајче , растопи крем, чоколадо, бадеми, лешници, ореви што ти душа сака наполни , смрзни и готово. Лапни - голтни. Ем ќе бидеш во склад со празникот 8) Јас само за вакво блашко знам, чат пат и по некоја лесна бомбица или тоблероне :)

На Ano, Barbie20, ♡BuBaLe♡ и 10 други им се допаѓа ова.
  10. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Рече онаа која прва мрчи во безброј прилики за безвени муабети. :D Ама кога го прави некој друг грдо е.
    И јас искоментирав, не потценувам муабети, никој не е овде ради моја забава, ама колку и да е темава оф топик сама по себе треба да се придржуваме спрема одредени правила. Еве конкретно за вапцање јајца и Велигден постојат теми а овде пак се збори недела дена пред празникот, сега до недела исто само фарбањето ке се врти низ муабетиве. Досадно е, ама постои опција лог аут енд чил.

На JuLleE, ♡BuBaLe♡, Bozica1980 и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.973
    Абе и ти си честo дoсaднa aмa кoј дa те прaти пo други теми, кaкo сите тaкa и тебе тукa.

На mal.ecka, Barbie20, MacenceEna и 6 други им се допаѓа ова.
  12. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.270
    Допаѓања:
    57.130
    |(
    Ќе го послушам твојот совет и нема да дозволам некој да ми го потценува муабетот. (highfive)

На ♡BuBaLe♡, joy1, Lejla8 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.084
    Колку убаво звучи темава кога ќе си се подберат.

Последна измена од модератор: 10 април 2017
    На mal.ecka, Peco, mira.mira и 12 други им се допаѓа ова.
  14. Ane-Goki1

Ane-Goki1 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    2.307
    Допаѓања:
    29.033
    @joy1 Да да со мене збореше :D Викаш цело животинско царство :rofl:Е тогаш нема ни да го пуштам.
    Гледав и јас коментари пишуваше дека врска си нема филмов со првиот дел.

Денов убав :inlove:Конечно сонце :sun: Се сместив на тераса малце и јас сонце да видам :D
    Што е до журките навечер изгледа ќе мора нова тема да си отвориме како што рече Бубале,па таму да си се журкаме кога сме дома :nod:
    За сопствен бизнис и јас сум размислувала,само што не знам што би отворила и сепак е голем ризик
    А за Велигден ќе се прави нешто благо само што уште не знам,ќе смислиме нешто со мајка ми.
    Едни ситни колачиња со кикирики сигурно ќе се прават,преубави се :inlove:

На bittersweet, Lejla8, Peco и 11 други им се допаѓа ова.
  15. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Баш се растажив оти мислиш дека сум досадна. ;( Солзи сами капат.
    Колку е само смешно да кажеш дека некој на некого потценува муабети, прво зашто баш од тебе доаѓа тоа второ како тоа побогу може некој потценето да се почувствува или повредено оти на некој не му се допаѓале моменталните муабети што ги свртеле.
    Вакви мислења можеш да најдеш само на форум од жени кои што немаат друга работа па ке се вреѓаат оти некој промрчил нешто.
    Среќа па нема многу такви овде.

На Lejla8, m.i.g и ♡BuBaLe♡ им се допаѓа ова.
  16. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.155
    Допаѓања:
    221.773
    Ова е кафе муабети. Како што во приватниот живот на кафе муабет се збори за велигден нормално и дека тука ќе се збори.
    Убав празник е, дечиња се радуваат па и ние возрасните.
    Зошто да не се зборува ?!
    Не ми е јасно.
    А што всушност треба да се зборува на темава?!

На Ano, mal.ecka, Lejla8 и 19 други им се допаѓа ова.
  17. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.792
    Допаѓања:
    323.763
    2. Општи правила за дискусија

1. Користете кирилица. Придржувајте се кон правилата за пишување на мислење!
    2. Форумот „Фемина“ е заедница на почит и толеранција. Бидете учтиви кон останатите членови. Запомнете дека другите веројатно нема секогаш да ги споделуваат вашите гледишта.
    3. Не толерираме агресивно однесување, препукување, омраза, провоцирање и ВИКАЊЕ. Можеби вие сметате дека вашиот стил на дискусија е возбудлив, но ако останатите сметаат дека е несоодветен – мислењата ќе ви бидат избришани.
    4. Дозволете им на другите слободно да го искажат своето мислење и не се обидувајте да доминирате во дискусиите. Ако постојано реплицирате, се инаетите, жестоко ги убедувате останатите членови дека не се во право, ако секогаш сте онаа којашто мора да го има последниот збор, сфатете дека ваквото однесување е непријатно и непожелно.
    5. Бидете учтиви и помагајте им на новите членови да се снајдат, наместо да ги напаѓате. Секој започнува од некаде!
    6. Не влегувајте во улога на модератор. Доколку наидете на мислење што ги прекршува правилата, пријавете го преку копчето „Пријави го ова мислење“ (малото розово копче со извичник, веднаш до копчето „Цитирај“). Не се обидувајте да ги разрешувате проблемите и да ги „опоменувате“ корисниците. Истото важи и за неправилно отворените и дуплите теми. Едноставно пријавете и нашите модератори ќе проценат дали и какви мерки треба да се преземат.
    7. Сите мислења треба да бидат конструктивни и да одговараат на темите во коишто се публикувани.
      • Забрането е пишувањето на бесмислени мислења со цел зголемување на вашиот вкупен број на мислења.
      • Не пишувајте мислења како „И јас исто“, „Да“, „Не“, „Се согласувам“, „хахахаха“ и сл.
      • Ако сакате да се заблагодарите, не пишувајте мислења како „Благодарам“, „Лелеее, фала многу“ и сл. Наместо тоа, користете го копчето „Ми се допаѓа“!
      • Не испраќајте смајлиња без текст.
    @Bridget & @Petar80

Последна измена: 10 април 2017
    На Lejla8, ♡BuBaLe♡ и Petar80 им се допаѓа ова.
  18. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.973
    Јaс си нaпишaв еден пoст зa oние кoи мoжеби тaкa се чувствувaaт. Дoвoлнo е дa имa еден тaкoв пa пoстoт дa ми имa смислa. Ти aкo не се чувствувaш зaсегнaтa oти ништo лoшo не си стoрилa, зoштo се јaви?

На Lejla8, Peco, ♡BuBaLe♡ и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Зошто се мора погрешно да сфатите или воопшто да не го сфатите. Реков дека темава за вапцање јајца се врти веќе 5 дена, до Велигден има уште цела недела и секој ден се едно исто се врти во круг. Јас вака фарбам јајца, јас вака. Некој може да каже дека е досадно и да не му се земе за зло. Секако ке се продолжи таа тема, никој никому не забранува што да пишува овде ниту му одредува. Еве на Ливинг досадни и се песните пример мене јајцата, пишавме, скролајте и продолжете си со муабетите.
    Ај чил малце

На Lejla8, m.i.g, ♡BuBaLe♡ и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.973
    Рефи нa дискусијa ќе ме учиш?

На Lejla8, ♡BuBaLe♡, Petar80 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.