Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. green.eyes

green.eyes Форумски идол

@Bozica1980 , јас комплетно те разбирам :) Само еднаш во живот сум фарбала, не беа нешто ептен успешни :D Знам само дека многу се плашев како ќе излезат 8-|

Lejla8, bittersweet, kuc and 7 others like this.
  2. MilaP

MilaP Форумски идол

Внимавај некој се за никаде ја расцветуваат косата.

Lejla8, vitamina, Espadrila and 3 others like this.
  3. Emy867

Emy867 Форумски идол

Немаааа:D. Утре е денот Д, пиЧ презентација:sweat:. Граѓанките на Скопје и присАтни другачки на темава во периодот после 16ч ако слушнат овации ширум главниот граТ, тоа јас успешно сум испиЧирала:rofl::rofl::rofl:.

Ни сум чула за кражба во Тутунска, ни прочитала. Не можам да бидам поизгубeна(facepalm).

Денеска со сите се скарав, знајни и незнајни:devil:. Оти лажат едните а другите оти не си ја тераат работата:envy:.

Хепи пилс... сум посегнала неколку пати.... Оти срце ќе ми испукало во спротивно.... Па поарно да ме смири апче, отколку голема да биде.
    Секој си ги знае маките и проблемите, својата емоционална структура. Ни судам, ни дискутирам за тоа. На секој како му е добро, така нека си прави.
    Моја комшивка пие лексилиум од кога јас знам за неа, па еве ја 70 години жена е ко прч. Многу кои биле без хепи пилс ги испрати на оној свет:D.

Јајца не вапцам, така да ни треви, ни техники баратам:lol:. Само утре нека пројде како што треба и удирам на велигденско спиење до понеделник вечер(poolparty).

Last edited: Apr 11, 2017
    Barbie20, Lejla8, Bridget and 24 others like this.
  4. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Тој банкарот комшија ми бил:?:
    Главна тема беше вечерва на тобоган:D

Ме фаќа паника уште колку незавршени работи имам а сакам да ги завршам утре:sweat:
    Ќе не можам да заспијам од мисли и планови.Е,до толку некогаш сама си вршам притисок:headbang:

Barbie20, Lejla8, Annath and 10 others like this.
  5. okcenzi

okcenzi Популарен член

Dobro e pomina, do sabajleto nisto nemase.
    Premorena sum denovive od cistenje.

Lejla8, Annath, Peco and 2 others like this.
  6. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Ние другиве слуги и дадилки имаме:D. Жени за чистење, жени за пеглање, за готвење. Затоа по цел ден дремеме овде:emo:. Ти ко не знаеш, работи сама:P.

Lejla8, Espadrila, Annath and 11 others like this.
  7. Sesil

Sesil Moderator Staff Member

Од пусти мерак за фарбање јајца една година и компирите дома ги фарбавме со сестра ми. Реакцијата на мајка ми можете да ја замислите :party::party::party:

Barbie20, Lejla8, Espadrila and 22 others like this.
  8. Ane-Goki1

Ane-Goki1 Форумски идол

Овие хепи пилс првпат ги слушам,не користам такви,се надевам и нема да имам потреба.
    Само еднаш во животот имам испиено Бедоксин.
    Иначе хепи пилс јас ги прочитав како хепи пипл :rofl:8-|
    Од украси за Велигден си го имам само јајцето зајче и едно јајце во мини корпа братучетка ми што ми го даде.
    17888936_1932176510348903_481527610_n.jpg
    За повеќе,здравје ќе видиме.
    Иначе еве ви неколку идеи случајно ги начекав на нет,може ќе ви бидат од корист
    И јас првпат годинава ќе фарбам јајца,ама ќе бидат само тие 3 во четврток,остатокот мајка ми ќе ги фарба,јас само ќе помагам.
    Си направив денес генералка на собата,си изгледав уште еден хорор,па сега одам да најдам некој друг филм.
    А жена за чистење не би викнала не сакам кога некој ми претура во мои работи.Подобро сама ќе исчистам колку можам.
    Имајте убава вечер заминав да барам филм (highfive)

Last edited: Apr 11, 2017
    Lejla8, Annath, Bridget and 17 others like this.
  9. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Сега гледам "хепи ПИПЛС" сум пишала:headbang:
    Значи мене време ми е директ на некоја дрога да се ставам:rock:

Barbie20, mal.ecka, Lejla8 and 9 others like this.
  10. mareane

mareane Форумски идол

Преживеав и родителската,не е баш добро,ама таа ми е она второто кое треба само да е здраво и живо!
    Ги расипала оценките ,знаев ,љубовни маки и учење не одат заедно...И ќе лажам ако речам дека не се нервирам,ама требало косата да ми побели од нешто ми рече мајка ми ....
    И уште нешто ќе признаам:посегнувам понекогаш по хепи пилс,едноставно и јас мислам дека поарно понекогаш да се напијам нешто одколку срцево да ми препукне од стрес и напнатост.
    Не оправдувам без потреба демек да се наспиеле како што рече Мила.И јас како некој што спомна познавам особи кои цел живот се на нив па имаат по 80 и кусур години......

mal.ecka, Lejla8, Annath and 24 others like this.
  11. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Другарици, ајде споделете искуства од ашвагандата.
    Нескротлива енергија, голема физичка активност, апетит минимален, таман, без потреба од денско преспивање, ноќе трета смена активна, наутро пред кокошките будна - на ашваганда ли се должи?:wasntme:
    А истовремено прекинав и Б витамини терапија кога се појавија симптомите.

Barbie20, Lejla8, Annath and 9 others like this.
  12. green.eyes

green.eyes Форумски идол

:o Мене баш ова ми треба. Ја ве читам нешто тука ашваганда ова она, ама не знаев дека е ко створена за мене :D
    Не е штетно, нели? :D

Barbie20, Lejla8, Annath and 7 others like this.
  13. MilaP

MilaP Форумски идол

Гледам украси за велигден од пластелин и му кажувам на син ми и става дете од кревет спремен да прави
    Враќај се назад утре има ден :D
    Само жена за чување деца ти треба и да ти се погоди како мојата...од што и било досадно и пегла,мете и јадење за син ми праве :D
    Ама затоа јас си имам мака и се осекам должна па секој месец се чудам што поклон да купам оти плус пари не прифаќа :|

mal.ecka, Lejla8, Espadrila and 18 others like this.
  14. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се надевам не е.
    Се чувствувам ко тинејџерка со елан, енергија, буден дух...
    Плус дојам, дозволена е и за доилки.

Barbie20, Lejla8, simonka93 and 9 others like this.
  15. emkaemka

emkaemka Форумски идол

Јас кога викам не знам, значи не знам! Не ми е до фарбањето, туку до варењето, затоа и имам апаратче за јајца ама ете мајка ме штеди :inlove: додуше и ме мрзи :$

Мислам сум пишала ама ќе пишам пак: втора година од брак, млада домаќинка сама ќе вапца јајца со некоја техника во цептер тенџериња, ми објасни мајка се, пишав и на листот, како се кажа така направив. Излегоа од убави поубави шарени со кристали :inlove: идеме недела со мм во црква на служба и се остава јајца по иконите и оп на сред пеење паѓа едно јајце живо, лом се направи. Мм го гледам од спротива шепка ,,Емка ова нашите се сигурно,, зад мене жени почнаа да коментираат дека некој магии прави :drunk: јас во земња, дадов што дадов идам дома прегледувам СИТЕ до едно живи, значи не ни заварени ЖИВИ! :|
    ^^ никогаш не научив да варам јајца во тенџере, не знам, или недоварени или испокршени :wasntme:

Lejla8, Espadrila, Annath and 21 others like this.
  16. stetoskop

stetoskop Форумски идол

(y)

Lejla8, Annath, mareane and 1 other person like this.
  17. Cka

Cka Форумски идол

Му та ва сум. Еве досеа садови миев. Сеа ќе пеглам за на работа. Ако мм рече секс ќе тепам со џогерот по главата по главата...

mal.ecka, Lejla8, Annath and 12 others like this.
  18. kravce

kravce Форумски идол

Хепи пилс во некои случаи знам да се напијам, иако не ги сакам како и сите други лекарства. И не ми се хепи, те успиваат, ама 0,25мг таман се. Б6 е одличен за нерви, 3пати на ден подолго време стварно дава резултат. Ашвагандата како ме држеше во најстресниот период на работа, и се клањам, ама сум заборавила да купам пак, ете сега ме потсетивте.
    Ова треви зајци кокошки чуда што спремате, ние не сме толку по дома :D јас не сум верник, а моиве не се толку по вакви ствари, колку да обележат, а и да се собереме колку можеме. Ден за семејство.
    Ме мачат многу работи периодов, таман едно ќе помине, друго ќе почне. Ќе си речам ајт ништо не е, и ќе ме фркне нешто јако како за инает. Се осеќам како слабак и се мразам ваква.
    Ми се спие, ама сигурно пак ќе се разбудам за кратко време и сега се терам да седам будна подоцна да се дотепам :|

Lejla8, Annath, Bozica1980 and 11 others like this.
  19. vitamina

vitamina Форумски идол

овие поскапи ги зедов.
    Секој месец на ретчење не ми се оди. А косава ми се густи ненормално. Морав да барам чаре. Па ќе видиме што ќе испадне.
    Сега е супер

Lejla8, Annath, kuc and 4 others like this.
  20. vitamina

vitamina Форумски идол

Исеков тоа салфетките и ке видиме ќе ја биде ли нема ли да ја биде кузјнае.

На репертоар спаванции и цуцанции

Ај поззз до после

Annath, Bozica1980, kuc and 5 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.