Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. N.2106

N.2106 Популарен член

Добро утро,сабајлево почна радосно:).Синко 3 радост моја првото запче го извадивме:whew:после долго плачење и убедување дека ново ќе порасне.
    referentka браво за твоите родотели.:clap:

Last edited: Apr 17, 2017
    Barbie20, LadyC, Val-Dim and 21 others like this.
  2. Cka

Cka Форумски идол

Добро утро. Или ден.

Грдо време ама ќе шетаме. Дете ептен радосно од сабајле да не ја подречам.

Вчера по пат еден домд што не фати... на мост поплава вир огромен на некои колите им изгасија среде автопат. ЈП М.пат ако читате НЕ ВИ ЧИНИ АВТОПАТОТ А ПРЕД НЕКОЈА ГОДИНА НОВ ГО ПРАЕВТЕ.

Кај мајка најадени измуабетени и дома.

Рефке секоја куќа свој есап. Со оваа пресметка сте плус еден стан минус пола куќа. Ќар е секако.

LadyC, kuc, Val-Dim and 19 others like this.
  3. Сама Дома

Сама Дома Истакнат член

Добро утро на сите, малце ладничко, со греење ќе биде денов, ама убав ќе биде. Второ кафенце:coffee: сварено и едвај ме чека :D, супата до пола готова, па нели студеничко надвор, ќе треба грло да се подмачка, подгрее.
    @ciudad_juarez не го јади месото ако си толку шубелија.:worried:
    @Peco имај на ум дека никој и никогаш не е доволно сам, туку секогаш има и други кои се во слична ситуација. Но и мене ми мириса дека скоро ќе бидеш и повеќе од пар(штом веќе покажуваш заинтересираност, секако дека ќе го решиш случајот :))
    @Mr. Right таква Богородичка секој посакува, а на дедовците треба да им текне и без да им побараат, таа оди залепена заедно со јајцето и ти следува.
    @Dust ти посакувам побрзо да ми оздравиш.
    @referentka нека ви е честито поклонот од старите, белким брзо и по планот да се исплатат сите кредити. Јас ич не сакам кредити(се плашам од нив :tmi:), ама за вака големи работи оправдувам. Ви посакувам многу здравје и трпение за да си ги отплатите :nod:
    @sanjaeva (се надевам дека нема да сум во право) но и јас така мислам.
    Имајте ми убав и рилакс ден луѓенца:inlove: :hug: :hug: :hug::hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug::hug:

ciudad_juarez, LadyC, kuc and 26 others like this.
  4. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Мислиш на оние што се шетаат боси или има некој тренд?
    Кај мене колку сакаш такви будали боси што шетаат, баш сабајле кога се враќав од работа гледам едно девојче се шета низ болницата боса, излезе надвор и си влезе во гланц нова кола.(facepalm)
    Мене па најсмешни ми се па со чорапи само што шетаат, кога веќе си облекол чорапи па натни и едни патики.:wasntme:

Спиев некој саат, вечера направена, деца да догледат филмот па да седнеме да јадиме, јас користам луфта да пијам кафе и да читнам што има на темата.

Barbie20, LadyC, kuc and 24 others like this.
  5. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Јас имам шетано боса :tmi:
    После догла, пијана ноќ во дискотека и танцување до исцрпување, сме се враќале накај дома покрај езеро, и јас со штиклите во рака :wasntme:
    #иЈасБевМладаИЛудаЕднаш

Ano, kuc, Val-Dim and 23 others like this.
  6. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Добро утро :hai:

Уште сум во кревет. Глава ме кине, ме остави мм да спијам, он се расправа со малиот.

@MacenceEna , и кај мене вчера вееше снег, по 4 пат во последната недела. Се стопи одма, ама камен е надвор, не е над нула. Зима дојде 8-|

Јас вчера малку поинаков филм си направив..... Некој ми го хакирал профилот, па постирал секакви глупости, па ме банирале :D :bandit:

Се договаравме вчера дека ќе шетаме денес, да видиме што ќе излезе од тоа (fingers)

@referentka , честито стан за малечката :hug: Многу убава постапка од страна на родителите :)

emkaemka, duffi, Lejla8 and 19 others like this.
  7. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

I dve tri drugi (highfive)

Ano, Ane-Goki1, duffi and 9 others like this.
  8. referentka

referentka Moderator Staff Member

Досадно што им било..

Barbie20, Ane-Goki1, duffi and 10 others like this.
  9. Peco

Peco Форумски идол

Сакате да кажете дека нема среќни парови?
    Добро утро
    :coffee::rain::bug:(tumbleweed)

LadyC, kuc, Ane-Goki1 and 16 others like this.
  10. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Има, има!
    На фб, пред народ, од рекла-казала.. на филм, во книга...:!: и по некој и во живо :bow:

Lejla8, Petar80, Dust and 13 others like this.
  11. Aleksandar1212

Aleksandar1212 Истакнат член

Добро Утро
    Има среќни парови, ама оние сингл се посреќни.
    Среќен Велигден, не сум ви честитал.

LadyC, Lejla8, Petar80 and 7 others like this.
  12. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Јас сум од тие во живо, не стално ама поголемиот дел од времето.

Имам другарка снашка е кај вас со години, се сликала денес боса во мол некој претпоставувам и пишала "ко права австралијанка"

13. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Добро утро и од мене.
    Да ви посакам среќни Велигденски празници.
    Вчера убав ден,прошетка и ручек со уште еден пар кој многу го сакам,па кај мајка на скара,торта,гушкање со малата,па уште кај едни пријатели на вечерно кафе и ватив кревет.Се уклучив пред легнување фемина форум недостапен па набрзо заспав.Ми се гадеше цел ден и слабо апетит и вчера и денес,а до некни во постот вол можев да изедам.Се така стои нечепнато,од благо солено...ќе има за цела недела.
    Денес на работа...за мене слободните денови завршија.
    Ви посакувам убав помин овие Велигденски празници:hug:

Barbie20, LadyC, JuLleE and 23 others like this.
  14. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Среќни празници на сите.Убаво е 4 дена дома, помалку домашни работи оти НЕЛИ НЕ СЕ РАБОТИ :D.Убаво е со семејството и само домашните и со баби дедовци стрини и вујни.Само да сме сите на број.
    Мене ми се чини дека @sanjaeva ќе треба на баба и да и купува компјутер :D8)...да се радува :D.
    А среќни парови има.Зависи кој шо дефинира за среќа и шо бара од животот.ФБ секако не е мерило а ни прераскажувањата :?:.
    Уште еден ручек семеен на повидок.
    Попладне од купот алишта за пеглање само неопходното за утре за работа и градинка (значи сепак не е малку кошули панталони бодиња тренерчиња.....)
    Имајте убав празничен ден.

15. mareane

mareane Форумски идол

Добро врнежливо и студено утро!
    Ние сме полегана дома ,стомачниот вирус ги префати мм и поголемата,па со неа ноќеска во 5 завршивме на инфузии,дехидрира ,толку и е душата.:(
    Имавме и за вечерва план за дружба ама откажавме,не ми се остава дете такво а и ние не сме ни за јадење ни за пиење...

16. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Има,нормално дека да. Само, никој, па и сам со себе не може да е среќен нон-стоп, 24/7..не па со друг. Ама дека има парови кои грото од времето се среќни еден покрај друг и успеваат да минат и низ периодите кога се несреќни и сами со себе и во пар... има.
    Држ се Пецо.:)

17. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Има,има потврдувам :)

Денеска ден за другарки,едвај ги чекам долго не сме се собрале сите на едно место заедно ^_^

Barbie20, Ano, LadyC and 16 others like this.
  18. M&M

M&M Форумски идол

Организирана е да и одат најголемиот дел кај други ама пак ако не донесат ништо којНае што ги чека сироти луѓе, најмногу децата. Доволно е да се потсетите на Трст виа Скопје жива вистина беше серијата. Дак е во црква или надвор не прави разлика. Најчесто давам по нешто некогап се алучува во1 саат ну наало на повеќе да налеѕам па не мжам секигаш на сите знаат малку да иритираат бекигаш посебно ако се група повеќе и ако дадеш на едбо поале другите бујвакно те напаѓаат а и тоа не ево ред. Еднап ме застана една жена со бебче и 2-3 деца и ми барапе пари демек за антибиотик за детето. Знам дека не беше за тоа ионака нема да и дадат без рецепт ама ми оадна жал и и дадов 100д. Писле почнаа децата да трчаат по мене и им викам сега и дадов на мајка ви викаат не ни еона мајка (facepalm) .
    Ај кај го затерав муабетот. Него вчера цело попладне ерор ми јавуваше форумов нервоза ме фати :)

Annath, Val-Dim, duffi and 6 others like this.
  19. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Девојки да не случајно некој гледаше еден македноски филм по епизоди мислам одеше на сител зимата фатив неколку епизоди,некој да не знае како се викаше или како да ја побарам?

Annath, Lejla8, Petar80 and 1 other person like this.
  20. vitamina

vitamina Форумски идол

Добар ден.
    Бев во лидл на пазар.
    Се донесовме некако и еве правам ручек па и мезе за гости.
    Кифлите на @sanjaeva сега ќе ги месам и се на се ќе се релаксирам уз храна и добра музика у позадина.

Thread Status:
Not open for further replies.