Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Не ми е блиска свадба, ќе носам црн фустан, нешто над колена. Најдов и слика, massimo dutti e фустанот, мајка ми го купи од мега фешн за некои си 800-900 денари, еве ваков е.
    Другарка ќе ме шминка, девојката има магични раце, сакам да останам анонимна, а радо би ставила слика само да видите колку ја бива. Коса ќе испеглам, утре ќе одам да искористам ваучер во нептун и ќе купам нова преса. :D

[​IMG] [​IMG]

2. Sesil

Sesil Moderator Staff Member

900ки попуст од Нептун? Знаеш дека 1800 мин мора да ти биде цената за да го искористиш?

Annath, Lejla8, kukla21 and 1 other person like this.
  3. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Не сум знаела, му стигнал mail на дечко ми дека има 900 денари ваучер ама тој не планира да го искористи, па ми рече да го искористам јас да не пропадне.
    Јас оваа пегла ја меркав, секако е 1999 денари. :D

https://www.neptun.mk/index.php?route=product/product&path=31_138_140&product_id=211489

Сама Дома, Annath and Lejla8 like this.
  4. Sesil

таман ти одговара, ми стигна и мене, ама коа си го отворив профилот беше објаснето подетално :D Нема везе ти одговара ;) 1000че ке те фати

Annath, Lejla8 and Rebecca_R like this.
  5. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Не дека пазареле таму ради поените, ама ептен ми одговара. Фини попусти имаат во Нептун и голем избор имаат. Пример во Сетек поевтините работи воопшто ги немаат.
    Ама затоа поените во рамстор ептен добро ми доаѓаат. Имаат добри акции, се нагостивме со ишлери минатиот месец (60 денари а 30 поени на картичка :D)

Аааа фстано не го прокоментира :D

6. Sesil

И ти си од тие слабите на акции, попусти, поени, купони? :lol:

Annath, Lejla8 and Rebecca_R like this.
  7. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Пааа кога има ги користам. :D
    Благо обожавам, ишлери секако, па оваа акција добро ми дојде. Пред тоа лешник беше на акција, исто ми е омилена. Сега има некоја чоколада што не сум ја пробала, па си зедов милка. Ама акции за прашок, детергенти, освежувачи, влажни марамици ми се омилени. И Персил е добар и Ариел - кој е на попуст - тој. :lol:

8. Sesil

јас на акциите со кафе и чоколада сум посебно слаба ... а и на прашок кога има ги користам обавезно :lol:
    и купони обавезно искористувам :D

9. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Кафе ние пиеме исклучиво гранд, сме пробале и други, кафе ц, браво, гранд арома, сиво рио ама не е тоа тоа. Купони последно за тавите и ептен се квалитетни за тие пари. Најмалата е таман за 2-3 јајца, 360 мислам дека беше.

10. Sesil

Со Рио Кафе у Кам имаше акција со 500грамското, гратис ѓезве, и тоа не баш мало, ама мало е клунчето па не се истура баш убаво од такво ѓезве.

11. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Знам за какво збориш, имаме и ние такво ѓезве ама мало е. Кафе со кајмак да сипеш е немогуча мисија. Го користиме само за вода или чај. :D

Lejla8 and Sesil like this.
  12. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Oла женски од трета смена и другите де, само трета смена е сега присутна.:lol::hai::hai::hai:

Кафе за пред спиење и малку фемина за релакс, бев до пазар цигари да си купам понефтини што би рекол син ми, малку зеленчук, овошје и го викнав тате да ме спасува, да не се мкнам по возови, автобуси по дождот.:lol::lol::lol:

И јас, и јас.:rofl:
    Порано имав куп картички од секаде, сега се ми е во телефонот, само скенираат и завршена работа, се си искористувам, како оние во Америка купон кралици сум.:lol::lol::lol:

@marama
    :hug::hug::hug:
    Јас сум исто многу поврзана со брат ми, тоа што сме останале без мајка мали, некако не направило поблиски, се ослонувавме еден на друг, тука сме еден за друг во секое време.
    Маж ми е близок со неговите ама не ја разбираше таа близина ние што ја имаме, не разбираше зошто толку ги ставам на прво место, зошто му попуштам толку на внук ми, мислам дека некој со двајца живи родители не ни може да не разбере и сакаше да поставува ултиматуми, го сопрев пред да ги изусти зборовите со тоа што му кажав дека ако треба да бирам измеѓу моите и него, секојпат ќе ги изберам моите, не за друго туку не би можела да бидам со некој што бара да се откажам од моите, не бараше он ама накај таму одеше работата.
    Ја смиривме тогаш топката, избегнавме раскинување, сфати кај му е местото и од тогаш нема такви испади, он на мене,:muscle::rofl:

Dust, green.eyes, Val-Dim and 23 others like this.
  13. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Ај признај што се' доби за пораѓај? :lol: :wasntme: :wasntme: :wasntme:
    Јасно дека си пазарела, фрижидерот мора да се наполни со нешто. :rofl:

Annath, Lejla8, marama and 3 others like this.
  14. Sesil

ааа јас со тие се тешам, дека има бетер од мене :rofl:

Annath, Lejla8, Bozica1980 and 2 others like this.
  15. Cka

Cka Форумски идол

Добро утрооооо.

Мајка ми не беше 5 месеци дојдена и сега у рок од 30 дена 2 пати иде еееејјј :) Што значи кога ќе кажам дека и јас сум нечие дете :)

Битер знам дека не смеете подароци да примате... и мајка ми никогаш не зимала. Еднаш си иде со 2 дрвени лажици. Вика еден дедо после 2 месеци откако си отишол, се вратил и завиткани лажиците во крпче. И ги дал на мајка ми и и рекол, ко ти што ме чуваше 2 недели децата не ме чуваа. Сам ги правев за тебе. И сеа си ги користи друг не смее да ги фати. Вика поубав поклон од срце никој не ми дал.

bittersweet, Dust, Val-Dim and 25 others like this.
  16. LadyC

LadyC Форумски идол

Добро утро.
    Лаков на Голден Роуз за ништо не го бива. Да си знаете ич не држи. Ќе дадев уште 250 ќе си добиев средени нокти за цел месец. Не експериментирам повеќе.
    Пијам кафе со пуштена панелка.
    Бујрум кој е за.

17. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

^а го запамтив и ќе го барав. Фала што кажа.
    Добро утро, купон-кралици на шопингот. Многу ја сакам таа емисија :)

green.eyes, Rebecca_R, joy1 and 7 others like this.
  18. Cka

Cka Форумски идол

Јас ја сакам онаа со британките што чистат. Секој милиметар по дома им е светнат. Може оти јас иам желба бар еднаш да светнам така.

Како чистам зад мене лом се прави.

Rebecca_R, joy1, Espadrila and 8 others like this.
  19. eli25

eli25 Форумски идол

Овие Нептун само нам не ни дадоа ваучер :devil: Не знам по кој критериум ги даваат. Се купуваме од таму. Лани цела бела техника за дома, годинава депилатори, пегла, соковник, блендер, апарат долче густо, саунд бар, уште еден телевизор и апарат за печење лепче ! Па нели е доволно ? И јас некако нив ги сакам најмногу ( најуслужливи, супер промоции и цени) техномаркет ми се намќори, а сетек без врска. Ама по ова ќе размислам :^)

20. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Дoбрo утрo!

Вaквa сум oд сaбaјле
    смрзнaв.facebook_1492752872042.jpg
    Кaкo ќе се издржи денoв не знaм...едвaј нa нoзе стoјaм...целa снaгa ме бoли...

Пoследнoтo пaрче кoзињaк гo јaдaм сo кaфенце...мхм убaјнa

Вo Нептун и ние пaзaриме техникa нaјчестo...честo имa попусти a и избoр дoбaр имa сo oглед нa тoa штo немa кoјзнaе кoлку гoлеми мaркети зa техникa кaј нaс...
    @eli25 хепи кaртицa имaте?пoпустoт сaмo сo неa се oдoбрувa и вaучерoт врз нејзе следи..

Зaклучив декa немaм кoнцентрaцијa зa пoтешкa книгa oсвен некoјa лимoнaдa литерaтурa...преумoрен ми е мoзoкoт зa пoслoженo...

Децaвa утре ќе учеле ..се изнервирaв oд сaбaјле:@..немa пoспивaње ни зa викенд...:yawn:

И тoлку ...се си изнaкaжaв oд сабајле...:!:

П.с. зaбoрaвив :
    зa еднo пoзнaнствo oд тукa ми е мнoгу милo :inlove:

Dust, green.eyes, Rebecca_R and 18 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.