Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.083
    Давам искрено, со некој од нив сум и баш близок другарски, поблизок дури и од што со другарите. Но секогаш со чисто лице и без скриени намери или задкулисност оти тие што ми се другари исто ко браќа така да слободен сум со понашање, комплименти и сл.

На eli25, kuc, Tajnaotrovna и 12 други им се допаѓа ова.
  2. simonka93

simonka93 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    3.226
    Допаѓања:
    70.692
    Браво, ми олесна ова од машко да го прочитам...

На Tajnaotrovna, Annath, Lejla8 и 6 други им се допаѓа ова.
  3. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.083
    Не сите машки се исти, вербата се стекнува и гради. Секогаш сакам да ја имаат и да ја имам затоа што обострано сме си опуштени со тие што сме другари.

На PUPICA, Annath, Lejla8 и 6 други им се допаѓа ова.
  4. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.132
    Допаѓања:
    221.407
    Досадномие.
    Немисеспие.
    Седам со изгасено светло за да маж спие а јас дремам на тел.
    Така ми е цел ден одам по собава не застанав ..
    Утре ќе шетам!
    Устанаа најтешките завеси на свет уште.

На PUPICA, eli25, kuc и 11 други им се допаѓа ова.
  5. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.713
    Здраво, има будни? :D Јас малку сум рилекс од работа, ама не дека немам ич.
    Гладна сум, овошен ден ми е и 100 грама бадеми за цел ден. Е сега ќе направам краставица со оцет и сол. Подобра солуција немам. :D

Комплекси имав кога бев помлада, во тинејџерски години. Тогаш си мислев дека не сум доволно добра, не во споредба со некого, туку она што јас го правам дека не е доволно добро. Комплекс ми беа и малите гради па носев прслуци со нааа-толкав пуш-ап. Сето тоа го надминав на крај на средно а на факултет увидов колку вредам и колкав е мојот капацитет. Што се однесува до физичката убавина, сметам дека сум убава и имам огромна самодоверба. Но, на пример кога се чувстувам јас убаво, кога ќе се средам, тогаш добивам комплименти, и знам дека се на место. Така да, покрај убавото лице, харизмата и сјај во очите го забележуваат луѓето. Пред неколку години носев огромни прслуци, сега кога носам дебели џемпери носам беби-дол, ете толку е голем мојот прогрес.

На PUPICA, ph.orhideja, duffi и 14 други им се допаѓа ова.
  6. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Ола лејдис енд џентлемен.:hai::hai::hai:

Трета смена нема, легнавте?:?:

Деца однесени, кафе тегнам и се мислам што да правам за ручек, не ми се спие а после ќе си се жалам.:wasntme:

Комплекси немам, пробаа кога бев мала да ми набијат за висината и немањето цицки.:rofl:
    Секогаш бев највисока и се имам слушнато, жирафа, дрво, стап, бандера и никогаш не ми било гајле, па ако се нервирав, плачев не ќе се смалев.:rofl:
    Цицки ми пораснаа накај 16-17 и за тоа си добивав "комплименти' и тие не допираа до мене, што знам изгледа од мала сум без осет.]:):rofl:
    Убава не сум, не сум ни грда:drunk:просечна сум:rofl:ама кога ќе се средам, дотерам сум женска и пол накај две, (hollest)така барем ме лажаат од дома.:lol:

Машки гледам во раце, имам мислам пишувано еднаш еден ми се пушташе, вака фин, убав дечко ама раце никакви, ноктите некако округли, тој висок а рацете мали, не убави. И си се убедував сама да не бидам површна да излезам со дечкото, излегов еднаш и никогаш повеќе, не можев да поминам преку тоа грдите раце.:x:wasntme:

Убави мажи покрај дечко ми, ми се David Beckham и Adam Levine (се гледа дека сакам тетовирани типови(facepalm)), само по можност многу да не отвараат устата со тоа пискавите гласчиња.:devil::rofl:
    Затоа го сакам дечко ми, гласот му е невиден секси, длабок, јебозовен, уф се подмочав додека пееше, гласот му е само за дирти толк.:P:P:inlove:

Ај спијте си, ќе ја чувам темата дур не ми се приспие.:lol:

На Ano, Peco, sweet-cherry и 24 други им се допаѓа ова.
  7. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.104
    Допаѓања:
    136.819
    Од трета смена јас сум тука, до касно се заседнавме со гости, па запнаа свадбата наша да ја пуштиме, па коа се разви една дискусија на тема свадби, муабет без крај :whew:

Убави мажи... ех дека еднаш ги имаме дискутирано. :lol: Душан Шушњар ми е најнов симпатија. Инаку кај маж ако ми се свидне како појава, прво од деталната анализа се забите, иако не сум заболекарка по професија. Кај некои доста симпатични момци имам видено доста жолти, нечисти заби, со храничка на нив. Разликувам од природно жолта нијанса и нечисти заби.

@Offspring те прочитав за кремов тепих. Со светла боја тепих не се зезнувај. Едно влакно да ти падне од косата се познава. Имав многу светло сив тепих, скренав со него и го сменив со скроз црн :lol:

Последна измена: 9 мај 2017
    На Val-Dim, duffi, eli25 и 16 други им се допаѓа ова.
  8. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    106.318
    За добро утро - испробано, докажано.

На Ano, Peco, Barbie20 и 20 други им се допаѓа ова.
  9. VladeMila

VladeMila Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2015
    Пораки:
    430
    Допаѓања:
    8.515
    Дoбрo утрo

Рaнo пoсaбaјлечки дa ве пoздрaвaм,денес пoкaснo нa рaбoтa,гo нoсaм синкo нa дефектoлoг,пa пoсле ќе мoрaм дa си ги oдрaбoтaм сaтите..

Имaјте убaв рaбoтен ден

На Peco, Mr. Right, Barbie20 и 17 други им се допаѓа ова.
  10. Chantal

Chantal Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2017
    Пораки:
    1.374
    Допаѓања:
    8.739
    Добро утро :)
    Настината катастрофа сум, плус уште некој пропратни паники за којшто пишував во соодветна тема.
    Одам да каснам морков и банана ( тоа ми текнува на брзина) па се надевам ке заспијам пак.

На Mr. Right, Barbie20, Rebecca_R и 14 други им се допаѓа ова.
  11. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.292
    Допаѓања:
    261.018
    Фустан спремив да облечам за утрово надвор снег фали да падне |( не беше Божица родена за овие луди времиња]:)
    Ај добро утро :rain:

На Ano, Peco, Mr. Right и 27 други им се допаѓа ова.
  12. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.541
    Допаѓања:
    174.405
    Dobro utro i so sreka denot.

На Peco, Mr. Right, Barbie20 и 17 други им се допаѓа ова.
  13. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.977
    Допаѓања:
    153.659
    Добро утро јас се тркалам накај работа наспана си легнав во 9. Вчера нешто не ми брше добро како пред настинување а и времево ме утепа и бев мн нервозна, нервозата над децана ја истурив :(. Не дека не ме нервираа ама немаше потреба до толку после ми падна мн жал па го изгушкав големоно и му реков мама не ми е добро те молам биди умен не сакам да викам . И ме послуша душа осетлив е на мене. Она другоно е мало ти го караш тоа ти се смее и се умилкува :)
    @LadyC како бе ти отварале плакари гостите?! Колку и да се блиски, јас кај брат ми не отварам шознам мн безвезе. И мене ме нервираат такви коментари многу. Имаме и ние едни пријатели што знаат така безвезе да коментираат на сите, како што ни брмчеа нас што ни требало на детево нов точак голем бил за него.... ај глеј си работа.
    Мм може физички не е таков каков што сум сакала порано ама некако ептен си се погодивме. Не дека не ме нервираа некогаш ама никогаш посериозно не сме се искарале.

На Ano, sweet-cherry, Rebecca_R и 17 други им се допаѓа ова.
  14. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.985
    Допаѓања:
    59.657
    Добро утро☺
    Комплекси имам и тоа неколку а едното е за наочарите како Симонка.
    Веќе месец дена се будам сама кога треба да станам на работа.
    И сега наместо да спијам дека слободна јас дремам.
    Денес ќе одам на тоа што најмногу го мразам гинеколог:envy:
    И многу глупави соништа сонувам лелее да почуди човек:(

На Peco, Barbie20, MacenceEna и 18 други им се допаѓа ова.
  15. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.971
    Гуд морнинг.
    Цревa кркорат, мене ми се врти нa секoе стaнувaње oд стол..трaј бабо зa убaвинa и почекај го ручекот.
    Читам за учителката Брижит и Макрон, од кал да е, Бригита да е.
    Јас синоќа една голема црна мачка сонував како ме нападнала. И расечен прст со нож, крвои.
    Одам по кафе, поздрав.

На Peco, Barbie20, LadyC и 13 други им се допаѓа ова.
  16. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Ја преживеав ноќта некако иако пак имав еден мал напад на паника :sweat::sweat:

Се нервирам :envy:.
    Од Четвртокот чекам да ми кажат дали може да се направи комплетна компјутерска слика додека сум тука или треба да ја правам накнадно :drunk:
    Де Д-р не била тука, де ова, де она :drunk: а само за тоа лежам тука, вака дишењето ми е стабилизирано и тахикардијата намалена.
    Рекоа денес демек ќе ми кажат на сигурно.

Ќе се поместам овде жими се, морам да си одам :sweat:

На buba4e89, MacenceEna, Rebecca_R и 9 други им се допаѓа ова.
  17. Lejla8

Lejla8 Популарен член

Се зачлени на:
    11 декември 2016
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    27.995
    Добро ви утро,врни, грми,но кафе и цигарче на тераса не се пропушта,си сакам дожд.Рефи со здравје да си го користиш телефонот.Офи со среќа да ви е.толку прочитав мислам не пропуштив некого.Чадорче издржи.јака девојка си ти :hug:.Божица мислам дека спомна годишнина од брак-да сте весели,насмеани,само убавини да ве следат и внуци да си дочекате заедно :*.

На Asparagus, Mr. Right, Barbie20 и 18 други им се допаѓа ова.
  18. Jean-Baptiste

Jean-Baptiste Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    2.868
    Пошто сум од класата која неке да го загадува воздухот се возам со автобус :)
    Сабајле шоферов 40 години мангупска фаца ала вин дизел ми се дере дрско А БЕ ТРГАЈ СЕ ОД ВРАТА демек имав избор кај да стојам у гужвата.
    Слушај БЕ јас за тебе не сум БЕ туку сум господин,како второ има зборче КЕ ВЕ МОЛАМ.Јас не сум нити пензионер нити средно туку плакам карта од мој џеб за да земеш ти плата.
    Промрче као тебе ке ти викам молам,му застанав на апаратот и му реков чим неке да се извини да стане и да ме тргне он од апаратчето.
    Сега е интересниот дел од бабите Ајде бе дечко попушти он работи за плата :)
    Јас сум го уклучил мобилниот и снимам да не падне котек.
    Ништо подвитка опашка,не се извини си кутеше претпоставувам си викаше Ке те најдам ја тебе мрсулко некад коа нема да сум на работа.
    Тоа е друштво,јас со контролори си неам мака ама со овие шофериве...

На kikkki, Mr. Right, PUPICA и 17 други им се допаѓа ова.
  19. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Во мојот тинекс име една на каса што стално шлапа со мастика. Црева ми се креваат.
    Има и една што се обраќа со сакаш кеса? имаш ситно? на ти кусур! ...небаре овци заедно сме паселе.

Добро утро :sun:
    Расположениево ми е бегај, гризам.

На Peco, Mr. Right, PUPICA и 18 други им се допаѓа ова.
  20. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.784
    Допаѓања:
    323.669
    На е*ам да не си вклучена денес:rofl:

На Peco, Barbie20, Rebecca_R и 10 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.