Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. mami blue

mami blue Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2015
    Пораки:
    1.274
    Допаѓања:
    21.996
    Нит сакам долги седенки да правам нит сакам да ми заседнат, и тоа се знае, почитувам гледање исклучиво викенди :!:, освен ако е нешто морално па и преку недела, преку недела се случува кафетисување со комшики, и не подолго од еден час.
    Многу касно не сакам заседнување од причина што и да сакам неможам бидејки девојкиве ми легнуваат рано, па така прифатливо е максимум до кај 21,30.

На Ane-Goki1, Barbie20, ph.orhideja и 16 други им се допаѓа ова.
  2. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.182
    Допаѓања:
    137.513
    Од два саата повеќе заседнување мене с'kлет ме фаќа. После едни такви гости терав маж да вртиме кругчиња на воздух оти мислев ќе збрлавам. од 18 до кај 24 седеа, ко некои манијаци сред ноќ шетавме низ градот. Одтогаш му реков да не ги кане, ако се најават сами океј, ако не посебни покани праќање јок. Кај нив коа отидовме, коа решив да станиме да си одиме, коа запна мажот не, седите, тек дојдовте... а викам па и осет треба да имаме, не ќе чекаме да ни постелите за спиење па да ни текне :lol: Ова за они да се свестат дека има нешто осет шо се вика.

На Ane-Goki1, Barbie20, ph.orhideja и 26 други им се допаѓа ова.
  3. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.227
    Допаѓања:
    330.072
    Мм има навика кога раб на некој проект да го повика соработникот кај нас со сВе деца и жена.За да се упознаеме |(

Е таквите седенки траат по 5 часа и више.Они си работат на компјутер јас дремам со неа,немаме некој си муабет,децата станот хаос.:devil:

Е тука ми се спојуваат жиците и гледам на час,пукам прсти од нервоза

На Ane-Goki1, lunicka, Barbie20 и 30 други им се допаѓа ова.
  4. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.809
    Допаѓања:
    145.416
    Ее познато ми е.
    Само кај нас соработникот сам иде.:D
    Или имат една сала во еден хотел тука, викам како пе*ери,двајцата сами, до ниедно време.:rofl::rofl::rofl:

На Ane-Goki1, lunicka, Barbie20 и 26 други им се допаѓа ова.
  5. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.232
    Допаѓања:
    125.076
    Sesil џабе, верувај тие се оперирани од осет.

На Ane-Goki1, Lejla8, ♡BuBaLe♡ и 6 други им се допаѓа ова.
  6. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.227
    Допаѓања:
    330.072
    Тоа секоја сабота го прават :D
    У кафич

На Ane-Goki1, VladeMila, Lejla8 и 10 други им се допаѓа ова.
  7. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.799
    Седенки, што беше тоа?:lol::lol::lol:
    Со три деца нема веќе седенки со саати, ниту кај нас, ниту пак ние одиме така да заседнуваме по гости, едноставно после саат, два а може и побрзо им здосадува на децата и си стануваме.
    Само кај моите или неговите што се заседнуваме на подолго, на друго место никаде не седиме подолго, тоа кога ќе потпораснат малку децата.:lol:

На Ane-Goki1, N.2106, Barbie20 и 18 други им се допаѓа ова.
  8. simonka93

simonka93 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    3.240
    Допаѓања:
    70.735
    Да не ме сфатите погрешно, сакам гости и сакам друштво, ама со усул... И јас си облакам дете и си го заспивам,обично 9, 9 ипол легнува, си има ред... За нив е несфатливо, немаат деца... Ама ќе им вратам кога ќе имаат :devil:

На Ane-Goki1, Barbie20, Sunshine_1979 и 18 други им се допаѓа ова.
  9. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.296
    Допаѓања:
    85.404
    Хелоу сега се прибрав од работа време за кафенце и блакце да одморам и детево сака да прошетаме .
    И јас седенки многу не сакам а и мм не е љубител мрзам сто сати седење на едно место не ќе правиме ивкова слава
    Добредојде на новите членки туку дајте идеја за ручек за утре !!!

На Ane-Goki1, Barbie20, Sunshine_1979 и 19 други им се допаѓа ова.
  10. emkaemka

emkaemka Форумски идол

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    8.003
    Допаѓања:
    113.152
    Сончев денов со убави вести :sun:
    Издигана од 6ч жива наспана, се туфкав до кај 8ч и го скорнав мм конфлекс да јадеме :D

Гости со исав ни идат, мм никогаш не домкнал некој без претходен договор, ако е за работа си седат во двор, зимно време што знам немало :^) имаше едни кои си идеа во игротека кај нас секој трет ден, ама по толку укажување сватија :party: ги сакам и се ама осет, ќе дојдат пуштаат деца на трчање, растурање, фаќање насекаде, а они се прчат, а нееее повеќе!!
    Викендов ни е фул со посети на цреши јадење, ако две дрва се мора да се оберат, има за сите :)

Уф кај спомнавте одмор, јас оддамна денови си шкрткам до тргање, ама има уште, далеку ми стои (waiting) ама затоа до вториот само 1месец покасно ќе е од првиот (poolparty)

Одам на ручек татко ќе не гоштева со риба и компир салата :inlove: повод добивме мандат :rofl:

На Val-Dim, Ane-Goki1, ph.orhideja и 21 други им се допаѓа ова.
  11. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.836
    Допаѓања:
    275.016
    Јас како асоцијален тип, не можам да поднесам седенки од типот ај скара да правиме во двор и 10 саати да седиме. Значи НЕ МОЖЕ.

Прифаќам одење на кафе на саат - два и толку.

Немам дете, немам некакви обврски и не легнувам рано, ама просто не трпам по дома да ми се влечат или да се влечам.

Затоа кога идеме на јадење со друштво одиме во кафана, дома не. :)

На sweet-cherry, Ane-Goki1, Barbie20 и 18 други им се допаѓа ова.
  12. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    8.130
    Допаѓања:
    40.346
    Кога сме со дете до 8 веќе си одиме дома оти рано легнува. А кога имаме гости си го заспивам па продолжувам со седенка.
    Е тие што немаат не сфаќаат, така скоро една познаничка ми се запна зашто ќе сум одела дома тек било 8 саат, викам па време му е за спиење, е како рано му е уште е ден надвор. Е ај ти знаеш ја не знам!

На Ane-Goki1, Barbie20, kuc и 12 други им се допаѓа ова.
  13. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.084
    Незнам кој праша има огледала бели големи не видов која цена се. А и ако де нека порача кој што има потреба ќе се среди не е проблем. Постот го избришав ме искараа

На eli25, mami blue, Lejla8 и 4 други им се допаѓа ова.
  14. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.209
    Допаѓања:
    106.356
    Поздрав од Охрид
    Чекаме скопјани, ајде напаѓајте ;)

На Ano, Val-Dim, Ane-Goki1 и 19 други им се допаѓа ова.
  15. Aleksandar1212

Aleksandar1212 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2016
    Пораки:
    1.106
    Допаѓања:
    7.680
    Накачивте ли кафето?

На Barbie20, M&M, eli25 и 2 други им се допаѓа ова.
  16. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.209
    Допаѓања:
    106.356
    Кој платил па да знае ;)
    Ма не само кафето, и сирењето :D

На M&M, eli25, Lejla8 и 5 други им се допаѓа ова.
  17. Aleksandar1212

Aleksandar1212 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2016
    Пораки:
    1.106
    Допаѓања:
    7.680
    И ние ги накачивме

На M&M, eli25, Lejla8 и 4 други им се допаѓа ова.
  18. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.716
    Здраво, како сте? Јас се чувствувам како воз да ме прегазил, знаете, оние денови од месецот. |(

Времето совршено, ама јас мака си имам. Едвај станав од кревет, ми се лоши, сакам побрзо да помине. :devil: Ама ај доста ви ширев негативна енергија. :D

Што се однесува до гости јас сакам заседнување. Не ми е проблем да седам на маса со саати, ама дечко ми го фаќа нервоза, се укочил од седење. Каде и да е договорено јас и дечко ми сме први. Ако е во 8 договорот, ние во 8 и 5-10 сме таму. Страшно го нервира кога некој е поканет и кажал дека ќе дојде во 8 а 8 и 30 биднало и гостите уште ги нема. За станување зависи, сме седеле и до 3-4 после полноќ, ама пак ќе кажам, сите сме без деца, кој работи си оди порано а останатите до рани зори.

Максимумот на друштвото е од 8 вечерта до 7 сабајле, ама јас не присуствував таму јер бев на другиот крај на државава. Во 7 сабајле јас пијам кафе и почнувам со работа а дечко ми вели еве ние накај дома. Ама за убаво беше. :party: Требаше и мене да ме земат а после тоа да ме вратат назад, но се договоривме да си седам мирна, баш поради тоа, ке треба некој да се воздржува од пиење за да може да ме вози назад. А јас никако не смеев да не бидам во 6:00 сабајле во салата за состаноци. |(

На ph.orhideja, kuc, Sesil и 16 други им се допаѓа ова.
  19. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.703
    Допаѓања:
    153.601
    Дa ве пoздрaвaм...

не мoжев сaбaјле дa се вклучaм...мислев тел.ме зaфркaвa aмa дo фoрумoт билo...

Убaви теми сте зaфaтиле...
    Сметaјте ме зa стaрoмoднa aмa ние скoрo и дa немaме oднoс без зaштитa...рееееткo и тoa ептен пред циклус...

Дружби сaкaм aмa сo децa тешкo е дa трaaт мнoгу чaсoви...иaкo змaеме и сo нив дa зaседнеме сo чaсoви aмa сaмo сo oдредени луѓе...

@azelea пијaнo свири еве третa гoдинa...ми рекле a и јaс сум свеснa декa имa гoлем тaлент зa музикa..истo и преубaвo пее и е член вo еден хoр веќе 6 гoдини...не знaм дaли ќе и трaе желбaтa aмa дo кoгa и дa е ние стoиме зaд неa...

Oдмoрoт пoвтoрнo кo лaни...oд 24ти јули вo шпицoт и нaјскaпoтo...не трчaм сo резервaции ќе видиме дaли ќе oпстoи фирмaтa дoтoгaш....a кaкo ми фaли плaжa....

На Val-Dim, Ane-Goki1, ph.orhideja и 21 други им се допаѓа ова.
  20. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.675
    20170518_184703.jpg
    Кoфи тaјм :sun:
    Oдвaј се дoмкнaв oд рaбoтa. Нештo мнoгу гужвa денес ми се виде.
    МиуМиу имa другaрки, учaт гермaнски...јaс oсвен Јa бите другo не знaм, aмa сум грaмaтички нaчитaнa пa им пoмaгaм. Кoјзнaе штo им кaжувaм нa децaвa :rofl:
    Уште вoзaм сo зимски гуми (facepalm)
    Тaткo ми ми викa зa мaлце дa не ги мењaм :D
    Имaм нoвo хoби, брoјaм кaлoрии:o Секoј ден викaм oд утре сo тoчaк нa рaбoтa и зa среќa секoе сaбaјле времевo е мутaвo :D
    Тoлку.
    Ај дa учиме |(
    @Jas! aкo зaглaвиме те бaрaм :)
    И дa..ФБ немaм. Нa вибер имaм 5 девoјки oд тукa. Не oгoвaрaме. ...не сaкaaт :D

На sweet-cherry, Val-Dim, Ane-Goki1 и 28 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.