Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.792
    Допаѓања:
    323.763
    @mira.mira турено е кафето..
    Ајде да пиеме.
    Само јас и ти шетаме низ форумов..

Добро утро,ќе протуркаме денес некако.

Ви посакувам да имате убав ден..

На Sesil, Tajnaotrovna, Mr. Right и 23 други им се допаѓа ова.
  2. mira.mira

mira.mira Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2016
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    7.450
    Dobro utro
    Zdravi zivi i veseli site da ste denes. Refi fala za kafeto mila , odamna nikoj ne mi sfaril se jas si varam. A najubavo mi e koga nekoj ke mi go napravil. Ochi otvaranje i prvo skrolanje da ne sum ispustila nesto minus da ne mi turite. Denes denot ke bide haos ko za petok no samo da se izdrzi. Imajte ubav den , poraat da ste , ve gushkam site.
    Samo ubavini ochite da vi gledaat.

На Ane-Goki1, ph.orhideja, marama и 16 други им се допаѓа ова.
  3. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.064
    Допаѓања:
    154.522
    Сама на себе ќе си одговорам не ми се верува колку грешки имам во еден пост никако да го уходам ова тастатурчево на телефонов. Кога сме кај телефон готов ми откажува љубов ама и бааѓи време издржа прво мм па ја у наследство скоро 2г. Си нарачав нов се надевам денес да ми стигне.
    Инаку не искоментирав околу рецептот за деца :wasntme: . Морам да признаам нас првото докторката ни го истемпира :wasntme:, неколку месеци пробувавме па бев онака на преглед и баш се погоди почеток на плодни денови, ми рече од денес во наредните 3 дена да работите на случајот и одма се фати :) си го знам дури и датумот на зачнување. А за второто богами се помачивме, 2г со 1 спонтан ама успеавме на крај :D .
    Како сум заспала вчера со синко рано сега да се расонам да пијам кафе и да исчитам колку можам додека не ми се исклучил телефонот.

На Mr. Right, Ane-Goki1, marama и 21 други им се допаѓа ова.
  4. dunika

dunika Форумски идол

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    3.848
    Допаѓања:
    95.249
    Морген:coffee:.Вчера се препотував од жешко,еве ме утрово со тенка јакна со пердуви(facepalm).Затоа не ја сакам пролетта,типична жена ми е,не можеш крајот да и го најдеш:devil:.Ај да не мрчам,да сработам нешто,а Вие уживајте,и планирајте викендче(highfive)

На sweet-cherry, Sesil, Mr. Right и 22 други им се допаѓа ова.
  5. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.209
    Допаѓања:
    106.356
    Добро утро :sun:

На Ano, papillonP, Sesil и 24 други им се допаѓа ова.
  6. Arendelle

Arendelle Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2017
    Пораки:
    444
    Допаѓања:
    7.405
    Добро утро, моите пред час се будни, се валавме малку во кревет и сега пијам кафенце. Сакам турско, јако, без шеќер и со кајмак. Штетно било за желудникот ама со сласт си го пијам. Синоќа маж ми батерии купил, ги намести на еленктрик, ги пробуваше нешто, си наоѓа човекот занимација. Туку ноќеска наеднаш ми се осветли собата и си мислам што му е на човеков, зар така ќе ме буди... И наеднаш трааас, оно да ти севало, грмело... А човекот си рчи до мене. Поспаната јас си правам некои сценарија. Утрово нема сонце, тмурно време, врнало во текот на ноќта , но белким нема да ни пркоси на расположение.

На Val-Dim, Ane-Goki1, marama и 16 други им се допаѓа ова.
  7. emkaemka

emkaemka Форумски идол

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    7.973
    Допаѓања:
    112.534
    Утро, утро, утроооо :sun: :sun: :sun:
    Убаво нека почне денот, а што е најбитно убаво и нека заврши (fingers)

Чекам 8ч да дојде па да се растропам, умрев од досада во кревет од 6.30ч сум будна :doh: мм од ранобудник се преобрази во спанко, ако и денес го разбудам пред 8ч ќе ме пикне во топ :bandit:

На Ane-Goki1, Sesil, Mr. Right и 21 други им се допаѓа ова.
  8. Lejla8

Lejla8 Популарен член

Се зачлени на:
    11 декември 2016
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    27.995
    Добро ви утро,кафенце како и обично на тераса,уште да можев од тел на форумов да се уклучев се ќе беше за мерак,ама неможам,]:)смотана.:coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee:повелете.Треба да излезам,да купам поклон за една миличка,а појма немам што,девојката има се,нај тешко ми е за друг кога купувам,сакам да угодам,идеа јок:shake:.Можи да си дозволи се што и треба да си купи,па некако ми иди како дуплирање,а згора на се,не можам пак нешто што е скапо да си дозволам да купам како поклон,далеку од тоа дека сум стипса :?:,се тешам со тоа дека сепак е важно тоа што со кејф е купено.

На Ano, Sesil, Ane-Goki1 и 20 други им се допаѓа ова.
  9. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    8.130
    Допаѓања:
    40.346
    Добро утро и од мене,
    Се надевам на добар ден без нервози, договорена другарка за прошетка и после сум на забар, нешто што најмногу мразам ама мора. Толку лош квалитет на заби имам тоа чудо, не се познава дека е расипан се додека не ме фатат болки.
    Вчера маж дури после полноќ дојде, инает е голем. Јас се карав по вибер он мртов каден. Кога дојде збор не прозборевме.
    Повелете на кафе и 'Пиличи' со малиот :rofl:

На PUPICA, Sesil, Ane-Goki1 и 25 други им се допаѓа ова.
  10. mira.mira

mira.mira Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2016
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    7.450
    Ne se karaj.Smeshkaj se i gushkaj go.Pa za vikend (ostaj mu deca) i ti so drugarki shetni do posle 12.Porano sedev u kola na parking za da projde 12 i da se vratam doma i normalno nasmeana. Pa sega za sramota ja shetam a toj sedi doma.Dosadno mu e so drugarite.Na maz ne se drzi lutina.Samo so arno i so nasmevka i so gushkanje ke mu go omeknes inaetot.Site takvi se.

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Sesil, Emy867 и 17 други им се допаѓа ова.
  11. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.064
    Допаѓања:
    154.522
    За денешново школство и колку учат децава не сакам уште да коментирам рано ми е. Обично се што викам дека нема така да дозволам ми се враќа по глава. Големиов е прво одд малава нема уште 2г. Далеку ни се маките. @Jas! Браво за синкото сакам такви деца. Мн сакам да читаат книги, бар малку да наследат од татко им, троши мало богатство годишно на книги само штета што се повеќето на српски, не ми се верува дека ќе можат децава да ги читаат. Јас порано читав сега искрено не стигам, ќе рече некој место да дремеш на фемина земи читај книга ама не е исто 1 страна и заспивам. На тел сум додека се возам накај работа, додека пијам кафе на раб додека се заспиваат некогаш децава, ова сама себе да си се оправдам :) . Последната книга ја прочитав и дочитав кога се пораѓав со малава значи 20м:$. Сакам сега да пробам нешто на одмор да читнам ако ме остаат децава, ќе земам нешто од библиотеката на мм, најмногу има научна фантастика и тоа хард кор не можам тоа да читам, ама има и доста крими, трилери... ќе најдам нешто.
    Ај да почнам јас да работам убав ден на сите

На Val-Dim, Sesil, Ane-Goki1 и 17 други им се допаѓа ова.
  12. Peco

Peco Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2015
    Пораки:
    5.621
    Допаѓања:
    177.951
    Добро утро

Не отидов на работа денеска. Настинат сум, ми тече носот, кивам, кашлам, ждригам, прдам :D
    Тое е моменталната состојба, ќе се јавиме подоцна со нови информации :D

На buba4e89, papillonP, Val-Dim и 24 други им се допаѓа ова.
  13. LBC

LBC Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2017
    Пораки:
    381
    Допаѓања:
    4.313
    Ме примате и мене заедно со доручеков? ^_^

На Ano, buba4e89, papillonP и 26 други им се допаѓа ова.
  14. mami blue

mami blue Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2015
    Пораки:
    1.274
    Допаѓања:
    21.996
    Добро утро, убав ден, пола саат песачење до работа, милина
    На работа сум сама, нема никој ни шефица ни колешки, раат малку :D, период на одмори, двајца тројца у сектор се шуњаме
    би требало да е мирно и тивко, па да кажам дека викендот почнал
    И кафе носам , ај
    turska-kafa.jpg

На Ano, Ane-Goki1, Sesil и 21 други им се допаѓа ова.
  15. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.792
    Допаѓања:
    323.763
    Пред Јосип Броз утрово зурли и тапани и еден куп деца дотерани,вистински бонбони.
    Се присетив на мојата матура,и фустанот го чував до скоро.
    Се сетив и што размислував дури..мислев дека сум возрасна..носев розеви очила..
    Ама се што летало не се јадело:|
    Сегашните деца не се наивни како што бевме ние.По префригани се..бар таков впечаток имам..изверзирани и снаодливи.

На Ano, buba4e89, Val-Dim и 31 други им се допаѓа ова.
  16. Peco

Peco Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2015
    Пораки:
    5.621
    Допаѓања:
    177.951
    Те примаме, добредојде :)

На Mr. Right, ♡BuBaLe♡, Annath и 3 други им се допаѓа ова.
  17. mami blue

mami blue Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2015
    Пораки:
    1.274
    Допаѓања:
    21.996
    Ех матура
    Шиев фустан, мастило боја, сатен, долг, од позади со гол грб, јас млада и убава со 47 кила :)
    Уште го чувам, убав е, ако сака ќерка ми може да си го носи, или да го преправи.. тогаш со дечко, и тоа сериозна врска:D, ме попратија до Континентал, и јас со планови, идеи, сериозна цура(facepalm)
    Среќа раскинавме:rofl:

На Ano, Val-Dim, Ane-Goki1 и 26 други им се допаѓа ова.
  18. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.084
    Добро утро народе, читкам матури , матурски вечери ех убавини до душа и ние на 5 мај си бевме на 2о години од полуматура. Фино си поминавме убава дружба и веселба дури и класните од тогаш ни дојдоа на дружбата

На Val-Dim, Ane-Goki1, Sesil и 19 други им се допаѓа ова.
  19. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.084
    Море батко @Peco настинат, вака така ама гостопримствово одма се развива. Па послужи и нешто од сабајле како примаш гости без ништо. Каков домаќин ќе рече дамава без локумче и кафенце

На Sesil, Mr. Right, *Amethyst* и 10 други им се допаѓа ова.
  20. Sunshine_1979

Sunshine_1979 Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2015
    Пораки:
    1.351
    Допаѓања:
    11.929
    @Peco , ај за тебе едно смути, да избркаш настинка
    smoothie.jpg

може и за сите други, малку витамини не се на одмет!
    Матура, леле кога беше ...20 поминаа, фустанот ми беше ОК, тегет сатен, долг но едноставен со чипкена наметка :lol:, ама косата...секогаш кога ќе ја видам сликата умирам од смеење, кај дозволив такво нешто - ко две сарми да имам на главата(facepalm)(facepalm)(facepalm)

Денес правам „кривично дело“ на работа - скришум под биро читам една книга, ја почнав пред 3 дена ама дома се нема време за таква активност, па од утрово паметот ми е се во Алекс (така се вика и книгата и главната личност), среќа немам многу работа па можам да си дозволам саат-два недозволени активности:$

На sweet-cherry, Ano, Val-Dim и 23 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.