Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.834
    Допаѓања:
    275.003
    И дм има работа... Кај мене во двор :D ама ми одговара, ќе ме тера у шетња, а мене од креветов не ми се станува.

На Lejla8, Annath, Sesil и 2 други им се допаѓа ова.
  2. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.209
    Допаѓања:
    106.356
    Не ми е ден |(
    Да помрчам и јас редно е.
    Се преспав, ко заклана, едвај очи отворив,едвај седам, ко да се будам од анестезија брр :doh:
    Татко ми само се плетка околу мене да ми угоди, јас радо би да забегам негде далеку, сама...
    Толку депрес ми е на душава, тахикардии ме маваат. Што е хепи пил да набавам?? Дијаземап е СЕДатив, а баш сум СЕД инаф, море ту мач :x
    Ај да не е без ич

На sweet-cherry, kuc, Ano и 23 други им се допаѓа ова.
  3. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.834
    Допаѓања:
    275.003
    Јас пијам Хелекс, едино тоа ме смирува, а не ме успива. Дијазепамот и треба да те успие, пошто и мускули и се' релаксира :)

Напомена само - апојте си ги пијам според назнаки и извештај на специјалист, не пијте лекови на своја рака :)

На Lejla8, mami blue, Annath и 4 други им се допаѓа ова.
  4. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.798
    Допаѓања:
    145.365
    Ден!:coffee:

Иако за мене утро оти тек станав.:tmi: Неделно доручекот е кај моите. Уште да се натерам да мрднам од креветот.
    Мојот замина на ,,кратко,,.

Кога е излезен не го проверувам. Немам мака. :D
    Ама затоа кога е на пат по 100 пати. Права параноја сум кога е по патишта. Ама знам дека најчесто е уморен , станат у ниедно време или воопшто неспиен. Па како да не го мислиш.

Рефи и кумата моја е тип како комшивката твоја. Со вакви луѓе најлесно е да изградиш кул однос. Ништо на сила. Ја познавам година дена ама како да ја знам цел живот. Кај неа дома секогаш е пријатно и нема ништо усилено.

На kuc, Barbie20, Ane-Goki1 и 24 други им се допаѓа ова.
  5. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.431
    Допаѓања:
    143.469
    Убав ден денес, годишница од почеток на врската. За мене поважен ден од годишница од брак, затоа што е основа за се понатаму.

И се тоа ќе беше супер, да немав работа за којашто веројатно ќе ми требаат едно 12 саати. Значи 2 саат сабајле не ми бега.

Уживајте во денот и во евтината струја :D

На kuc, Acka22, Barbie20 и 25 други им се допаѓа ова.
  6. mira.mira

mira.mira Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2016
    Пораки:
    1.121
    Допаѓања:
    7.454
    Jas porano si piev heleks sto od lekar sto od sebe.No sum se naviknala.Posle se otkachiv na svoja raka. Mm mi vika daj od tie tvoite ama jas edna godina skoro gi nemam.Pa toj si pozajmuva od koleshka mu. Na mig si mislam grev da ne prai....???? Ama ako kupam i jas ke si apnuvam. Imam krizi ama se mucham.Ne treba taka no drugo chare ?

На Lejla8, mami blue, CameliaMiller и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Ола лејдис енд џентлемен.:hai::hai::hai:

Маж бања деца, јас си гледам телевизија, ми се чини денот го преспав со отворени очи, како зомби се чувствувам.:drunk::lol:
    Бевме денес со мм му купивме на Константин нов кревет, биг бој бед, пресреќен беше, после кога виде дека треба да чекаме некој ден да го испорачат почна да плаче, вечерва ќе си спие со мм, не бил веќе бебе да спие во креветче.(facepalm)(facepalm)

Пред да си дојдам дома од работа бев на гробишта, запалив свеќа, однесов цвеќе, цела недела гледам нема пост што сум напишала а да не ја спомнам мајка ми, време беше и да ја посетам, не бев отидена скоро цел месец.

На враќање накај дома, возам и акнав птица, cockatoo, дојдов до семафор и гледам таа до мене нешто ми гестикулираа, отворам прозор и ми вика ми ја сликала регистрацијата, ќе ме пријавела зошто не сум застанала да видам дали е птицата жива и ако била да ја однесам на ветеринар:@. Ја гледам и и викам да не требаше да застанам и уста на уста да и дадам на птицана, леле ненормален народ, јас среќна бев дека не летала 10 см повисоко да ми парчоса шофершајбната, таа сум требало на ветеринар да ја однесам, санкир нешто останало од птицата од кога ја акнав со 100км на саат.
    Да не испадне дека сум како некој џелат без осет ама ниту ја видов, само ја осетив и да ја видев да не требаше да кочам на автопат возејќи 100 на саат, загрозувајќи се не само себе туку и другите возачи за една птица, бог да чува се некои луѓе.:fubar::swear:

Малку да се погушкаме со мм од кога ќе ги успие децата и да се спремам за на работа, не ми се оди ама не кажувам ништо ново, бар додека да стигнам таму.:lol::lol:

На didi1982, Bozica1980, V.odolija и 26 други им се допаѓа ова.
  8. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.209
    Допаѓања:
    106.356
    Гуглам happy pils и научив за опојни дроги, бар имињата и ефектите :wasntme:
    Сепак мислам за мене едни вакви
    8) :smoke::rock:

На sweet-cherry, Bozica1980, V.odolija и 21 други им се допаѓа ова.
  9. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.834
    Допаѓања:
    275.003
    Психијатар. Јас Хелекс сега пијам по потреба. Има чаре, не треба да се мачиме.

На Lejla8 и ♡BuBaLe♡ им се допаѓа ова.
  10. mira.mira

mira.mira Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2016
    Пораки:
    1.121
    Допаѓања:
    7.454
    Lekarot mi rece deka heleks ne se pie po potreba tuku kako terapija od dr kontinuirano.

Последна измена: 21 мај 2017
    На Lejla8 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    48.074
    Здраво женски.
    Во 10 станав(facepalm).Децава сами си спремиле за јадење,мајката и таткото спанковци.

Што изум ќе беше ова? 6E3C9A78-805A-4E78-B672-DE92A8F388B0-236-0000002A613C8EDA.jpeg
    Оди,оди,само собирам вакви,последен крик на трендовите кај децата.
    Помагало за стрес и за откажување од цигари.Ќе го вртам сега,да ви кажам дали делува.

На Bozica1980, V.odolija, Barbie20 и 17 други им се допаѓа ова.
  12. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.798
    Допаѓања:
    145.365
    Пробај прво со чај од маточина и Б6 ако до сега немаш пиено шарени хепи пилс. Немој веднаш со нив. Не е спасот кај нив.
    Или земи нешто на природна база како Персен.

На Bozica1980, Barbie20, Lejla8 и 12 други им се допаѓа ова.
  13. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.834
    Допаѓања:
    275.003
    Се пијат антидепресиви, а анксиолитици на почеток се пијат постојано. После кога ад веќе делуваат, се исфрла анксиолитикот. Бидејќи ад не создаваат зависност и помагаат, додека анксиолитиците создаваат зависност и нивното делување е кратко. Затоа обично така иде терапијата.

Во секој случај, не е убаво на своја рака ништо да се пие.

На Bozica1980, Lejla8, mira.mira и 4 други им се допаѓа ова.
  14. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.145
    Допаѓања:
    329.242
    Јас еден период почнав со бедоксин
    Ама од него апетит добив и одма качив кило две.Па прекинав.

На Bozica1980, V.odolija, kuc и 7 други им се допаѓа ова.
  15. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.798
    Допаѓања:
    145.365
    Викаш од него ми се јаде.:rofl:
    Како мала мајка ми ме ,,труеше,, со бедоксини и се можно за апетит, јас уста не отварав.
    Сега можеби почнал да ми делува.:D

Мојот отиде со точак, а времето уште да капне.
    Бре шо дете ќе беше .:D

На Bozica1980, V.odolija, Barbie20 и 11 други им се допаѓа ова.
  16. dunika

dunika Форумски идол

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    3.848
    Допаѓања:
    95.249
    Ден.Станав во 11 и уште се расонувам:x.Многу мутав ден ми е Недела,иако е ден за одмор и фемили деј,би го прескокнала.Вчера имав 4годишна гостинка на чување.Ќерка на пријатели.Злато дете,мирно,и како единче, ич не захтевно.Ама јас параноја тешка,поглед не тргнав од неа,ја "удавив".Дали е на сонце,дали е под сенка,рака во грбче дали е испотена,стапалата дали е се ладни,па пред да и дадам било каква храна и пишував на мајката дане е алергична(facepalm),и останати контрол фрик испади.Ако сум ваква мајка и на моето,нз што ке правам.....Ап за смирување најјак што сум голтнала е бедоксин,и навечер чај од валеријана понекогаш.Се "дружам" на периоди со анксиозност,ама си ја препознавам кога е присутна,па знам да се "носам" со симптоми и напади!Ај доста пишувам,време ми е за 2ро кафе.Имајте убав ден:sun:

На Bozica1980, V.odolija, kuc и 19 други им се допаѓа ова.
  17. Arendelle

Arendelle Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2017
    Пораки:
    444
    Допаѓања:
    7.405
    Само на мене ли не ми се допаѓаат оние малечките купечки крофнички на тезга што ги има? Се чека ред, се чека. Ама се запнала ќерката и ајде, па мм и тој. Убаво и викам дома ќе ви направам поубави, викаат ако ние па ќе јадеме само не можеме толку да чекаме.

На V.odolija, Lejla8, CameliaMiller и 6 други им се допаѓа ова.
  18. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.145
    Допаѓања:
    329.242
    Оние со чоколада од горе(течна)?
    Јас ги сакам мн :)

На sweet-cherry, Ane-Goki1, Lejla8 и 3 други им се допаѓа ова.
  19. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.848
    Допаѓања:
    142.450
    Колку зејтин имаат :( еднаш имам пробано. Втор пат не. Чист отров се. Пржено тесто во стар зејтин во машина и плус чоколадо и шеќер во прав. Директ на газот се лепи и малце на џигер.

Уште ми е мака дека 10 дена ќе врне.

На Bozica1980, V.odolija, kuc и 9 други им се допаѓа ова.
  20. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.209
    Допаѓања:
    106.356
    Какви убај домашни крофни правам јас :inlove:. Два пати годишно таков лукзуз си дозволувам, вреди за секој грам шо на гз ми се липи :nod:

На sweet-cherry, Bozica1980, V.odolija и 19 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.