Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.084
    Се се признава само некаде да си девица :$

На mareane, Eli23, AngelOfArh и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.871
    Допаѓања:
    109.978
    Трипл девица, знак, подзнак, месечина, емоции и ситници на сите страни. Е сеа таму кај што треба баш не сум девица :D

На Peco, mareane, Esmeralda-MD и 7 други им се допаѓа ова.
  3. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Девица

Тој: Мажите-девици се комплицирани, цинични, ситничави и здодевни. Ова се најчестите причини поради кои тие остануваат сами. Не знаат ги покажат чувствата, но релативно добро се снаоѓаат во семејниот живот. Бракот за нив се базира на пријателство и често со жената се однесуваат како да се колеги од работа. Тоа се способни личности кои знаат да обезбедат удобен живот за себе и своето семејство. Склони се кон флертови, но ретко одат до крај.

Таа: Жените-девици се совршени сопруги. Бракот го сфаќаат како еден вид пријателски однос. Во нејзиниот дом нема и не смее да има грешка. Таму владее одличен ред и сè е секогаш чисто. Одлично се снаоѓаат во кујната. Штедливи се и паметни и работите најчесто ги извршуваат рутински. Може да биде под голем притисок од околината и затоа е емоционално послаба. Никому не му се предава целосно и ретко ги покажува своите чувства.

На Esmeralda-MD, Eli23, Petar80 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Ола лејдис.:hai::hai::hai:

Оооооо за хороскопски знаци се прави муабет.:lol::lol:
    Не верувам во хороскоп, не го читам, не ме интересира а и бегам од луѓе кои се опседнати со хороскопи, знаците, компатабилност и слични сра*а]:), онака прв муабет кога им е: а што си во хороскоп и као од тоа што знак сум ќе знаат дали треба да се дружиме?
    Јас богами со самото поставување на тоа прашање без да знам кој знак се знам дека нема да сакам да се дружиме.:devil::rofl::rofl:
    Инаку сум рак и тоа дупли и немам никаква врска со тие наведените карактеристики на рак, не сум емотивна, можам да функционирам без да сум во врска, не го гушам мм со внимание, не сум болно љубоморна, единствено што е точно од тие карактеристики е дека сум посветена на семејството.:?:

И ниедна не знае да ми каже како да му го сменам тикерот на Конта а пак да имам тикер, вака кога сакам да го сменам ми вика имам превише слики?(waiting)(waiting)(waiting)

На Bozica1980, Viktorijaaa5, ozbilnazena и 15 други им се допаѓа ова.
  5. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740

Рак исто :)

Мислам виножито да ја прашаш најарно :)

На bittersweet, Esmeralda-MD, Mishela и 3 други им се допаѓа ова.
  6. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    43.406
    Здраво женски :)

Хороскоп читав порано пред да се родат децава , читав редовно на Фемина . После баталив и дневен хороскоп и месечен и се . Не ме интересира :P
    Мајками слави на 7 овој месец 50ти роденден. Купив мали тортичиња купив свеќи 50ка број, ќе славиме ние со децава :) Тоа коа сме далеку ;(

Ми доаѓа гостинка , па се спремаме . Ја чистам куќава темелно :) ама секој ден чисти пак не е чисто . Веќе не се ни замарам .
    Ручеков денес нешо не ми се погоди , уште се пече ама не е тоа тоа :^) некако на вкус не ми е погоден.
    Спанаќ правам инаку :rofl:

@bittersweet ни јас неможам да ставам втор тикер. Ајде некој нека ни помогне .
    Инаку сакав и поранко да честитам ама не седнувам на лаптопов ич , жив и здрав да е Константин :inlove: Голем да расте :l: Си славиме ние заедно именден :inlove:

Инаку имам дома повеќе кафе машини . Едната во шпајз си седи , немам место во кујна . Многу работи се собраа па ја тргнав . Сеа остана една на Долче Густо од неа си праам кафе . Изнакупував кафиња .
    Нека има , ќе се најдат . После ручек ако се мирни децава ќе испијам едно на раат.

Малово ме зеза секое сабајле . Почнаа тантрумите кај него. Само Мики Маус блузи и пантолони сака да носи. А кај да му најдам јакна таква . Па сабајле вриштеше од дома до кола па и до градинка едвај некако се смири. :D
    и така додека пишувам ги начекал цигарите на кревет , шо не ги тргнав незнам . Две ми ги скршил :@

На ozbilnazena, Doozy, Peco и 12 други им се допаѓа ова.
  7. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    16.560
    Допаѓања:
    180.977
    @Daleron ејјјј жено како си е точно ова хороскопот за мажите девици имам една девица
    За негативно расоположение да не зборам затоа и ме нема некам да трујам ама ко шо гледам не сум сама
    Ке помине жени јачи смо од судбине 8)

На mareane, tessie, Eli23 и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.920
    Допаѓања:
    203.165
    Далеронке, еве јас за мене ќе си кажам дека не сум баш ваква како во описот, далеку од тоа дека бракот ми е како пријателски однос, а уште помалку дека дома има ред и е секогаш чисто. Ама не се замарам. Порано повеќе се опседнував со хороскопот, тоа во тинејџерските години, сега веќе не. Ама дека сум трипл девица, сум, и јас, како архитеткава :D

Него за тикерите - неам појма, иначе ќе пишев :)

На ozbilnazena, Peco, mareane и 4 други им се допаѓа ова.
  9. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Добар ден на сите :hai:

А ова изгледа нешто заразно има по форумов или темава, лошо расположение :D Толку сум емотивна деновиве, посебно денес, аууу не можам да се поднесам :( А демек дека иначе не сум емотивна, ама ај. Ме гледа малово чудно цело време, се чуди што е. Ми текна дека уште многу малку денови ќе се дружам со малово ;( Од понеделник сопругот е на одмор, во вторник тргнуваме на одмор, кога ќе се вратиме ќе ни дојдат гости....И два дена после тоа тргнува во градинка :o ;( Толку колку што сакам да оди во градинка, толку па срце ми се стега на таа помисла :( Изгледа мене ќе ми треба повеќе време за прилагодување отколку на него :D На сестра ми малата тргна во прво одделение, леле колку ми фали да ја изгушкам, да можам би трчала до Скопје само да ја видам неа и внук ми :| Тоа посебно ми влијае на состојбата деновиве. :(

Кога гледам низ прозор, се ми се чини дека на скијање одиме, а не на летен одмор :) Два дена врне, нема абер да престане, веќе јакната ја извадив да ја носам :?: Ладно е многу. Нема да ме чуди ако има снег кога ќе се вратиме од одмор :D

Јас имам моментално да ви понудам само Кафетин колд, како по обичај морам болна на одмор да одам ]:)

Убав ден на сите :*

На ozbilnazena, mareane, bittersweet и 9 други им се допаѓа ова.
  10. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Замисли сите со исти знаци да се исти!
    Мене ми личи како невозможна мисија.:D Го најдов ова на Тајм (Тиме) МК и го ископирав, инаку има за сите знаци, кај мене делумно е точно
    Не верувам во хороскоп, уствари кога ќе подразмислам во ништо не верувам, Џоа неверни Тома сум, бре изрод некој.
    Денес досаден ден на работа, само плескам газица на тоа столот 3 квадрати веќе ќе ми стане.

large.jpg

Последна измена: 2 септември 2015
    На Peco, mareane, bittersweet и 8 други им се допаѓа ова.
  11. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.608
    Допаѓања:
    48.968
    Јас на ист начин го чистам параванот на кадата - прво рибам, бришам, па потоа се туширам. :rofl::rofl::rofl:
    Следен пат решив нема да го чистам скоро оти и така ќе се изфлека пак.
    :?: Звучам сега ко маж, нели? :rofl::rofl:

Инаку септември ми е секогаш депресивен месец. Освен оваа година бидејќи раат ќе си седам дома 9 месеци. :?: Е добро де, ако плаче малата нема да бидам баш толку раат. :rofl:

На Peco, Mrs.Bass, do-re-mi и 7 други им се допаѓа ова.
  12. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.841
    Допаѓања:
    101.419
    Во хороскоп сум лав подзнак стрелец, месечината ми е во Венера...
    Со еден збор плачипи*ка :D.
    Порано читав хороскоп и никогаш не ми погодиле.А не се гледам како лав, за мене треба нов знак на пример ...глувче(facepalm)
    Туку да ви кажам нешто, чекајќи и блеејќи низ стаклото од рерната си помислив да и се јавам на пријателка која ја сметам за сестра.Цело лето не сме се ни слушнале ни виделе.И замислете 3 минути прави муабет и не ме препозна.Ја прашав дали го избришала мојот број, рече телефонот не и покажувал:o.А има нов телефон.
    Мислам...не знам што да кажам:|.

Последна измена: 2 септември 2015
    На green.eyes, vitamina, Peco и 6 други им се допаѓа ова.
  13. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.534
    Допаѓања:
    289.015
    Муабетов со тикериве.
    Покусо да не останам и јас си ставив еден. А сакав два]:).
    Не можело два линкови или две слики.

Јас сум јарец со подзнак стрелец. Малово е ракче исто со стрелец во подзнак, а либево дупли лав. Само машко риба да не ми испадне пред очи, немам трпение за светот на бајките]:).

На green.eyes, tessie и Annath им се допаѓа ова.
  14. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.608
    Допаѓања:
    48.968
    Изгледа она тебе не те смета како за сестра. :?:

На lunicka му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Esmeralda-MD

Esmeralda-MD Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2015
    Пораки:
    1.183
    Допаѓања:
    42.451
    Е тоа со флертовите мммм,го осетив на своја кожа:@,точно е и другото

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Како ти вели кога ќе дојде дома!?
    Те тапша по рамо и ти вели „Кај си бе колега“!!!
    Што го вртиш, јас се оперирав веќе, мува не ме лази.

На mareane, Petar80 и Annath им се допаѓа ова.
  17. Esmeralda-MD

Esmeralda-MD Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2015
    Пораки:
    1.183
    Допаѓања:
    42.451
    Токму така

На Daleron му/ѝ се допаѓа ова.
  18. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.176
    ццццц....верувате во хороскопи, а .... :^)
    јас порано имав девојка што сабајле не поаѓаше на работа додека не прочита хороскоп за тој ден...|(
    и според него ги кроеше плановите за тој ден...|(
    еднаш не отидовме на договорен пикник со друштво заради тоа што во хороскоп и пишувало дека доколку патува некаде, страшна незгода ќе се случи во нејзина близина....(facepalm)
    мислам дека кратко после тоа раскинавме..:D
    инаку водолија сум...и врска немам што ми значи тоа...:rain:
    И за разлика од вас, деновиве сум нешто посебно убаво расположен....8)

На ozbilnazena, kukla21, green.eyes и 5 други им се допаѓа ова.
  19. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.608
    Допаѓања:
    48.968
    И јас сум водолија, не верувам од хороскоп воопшто.
    ( За знаков заеднички требаше и мене еден куп алишта да ми испеглаш :rofl: ).

Само ми е интересно кога некој се обидува да ме анализира по хороскопски знак, ми годи вниманието де...поготово ако ми ласка хахах

На Bozica1980 и tessie им се допаѓа ова.
  20. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.176
    аааа...кога е за ласкање да видиш како знам и хороскоп да толкувам и на кафиња да гледам...:rofl:

На Eli23 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.