1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    Овој еднаш го начекав на тв при менување канали, имаше прашање дали ќе имаат деца и он почна да објаснува од хромозомите во днк. Добро што не почна од библијата да чита. Инаку мене ми е срам да кажам што сум во кинески хороскоп:x

На Eli23 и Annath им се допаѓа ова.
  2. do-re-mi

do-re-mi Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2013
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    16.016
    А што е Ку и кој е братов, ако може објаснување за „странкињите“ кои не се во тек со актуелните случувања и муабетот?:D

Е, за кинескиот имаш посебна математика нинџа35. Цело животинско царство.:rofl:

На Eli23 и Annath им се допаѓа ова.
  3. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.176
    абе ајде....кој знае на што дрога бил тој што го пишувал хороскопот....:tmi:

ZEC
    Emotivni zečevi su vrlo mekani kada je u pitanju zdravlje.Pošto su vrlo osetljivi na raspoloženja i povučeni čak, stidljivi kad su u pitanju sukobi sa drugima, mnogu se često osećati depresivno i UMESTO rešavanja problema povlačiti se u sebe.Dakle, mnoge od njihovih bolesti su na nervnoj bazi, i, često, lekari ne mogu da objasne njihove simptome. Zečevima bi odgovarali sportovi koji povezuju duh i telo kao što su joga i Taj Či.Ove veštine će im pomoći da se opuste.Takođe homeopatija ili aromaterapija mogu dovesti u red njihovu unutrašnju ravnotežu.

LJubav
    Zečevi dosta polažu na romantiku oni žive za trenutak i žele da se spoje sa jednom osobom koju će pratiti celog života i živeti sa njom u blaženoj harmoniji.Iako umeju da zadrže pribranost i ravnodušnost na površini, u sebi , zečevi su u stanju krajnje jakih osećanja prema njihovom voljenom partneru.Ponekad idu iz veze u vezu,čak toliko da mogu biti napisani romani o njihovim životima ali sve ovo traje dok ne nađu pravog partnera sa kojim žele da podele život.
    Dobre osobine
    Osetljiv, taktičan, pun ljubavi, razborit, diskretan, ambiciozan,
    kulturan,dobro vaspitan, umetnik, uviđavan,mudar, ljubazan,
    gostoljubiv, skroman…

—————–
    Loše osobine
    Snob, tajnovit,previše pedantan,komplikovan, oholo ravnodušan,
    samo-popustljiv,hipohondar,sitničav, osuđuje druge,egocentričan.

На Annath му/ѝ се допаѓа ова.
  4. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.176
    Овој е таканаречен исцелител Иван од Ку Куманово ....
    гледа на разни работи, гата, бае, биоенергија, и еден куп глупости преку кои печали од луѓето што имаат реална мака и не може да го најдат спасот на друг начин.
    плус вечерно време има емисија на некоја од ефтиниве телевизии, каде ги мафта луѓето со ефтини глупости

На green.eyes, Eli23, do-re-mi и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. do-re-mi

do-re-mi Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2013
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    16.016
    Туф, реков Ку е некое ново, мераклиско локалче за гурмани(facepalm). Одма на јадење ми лета паметот:rofl:...
    Сум го чула како име и секогаш во лош контекст, ама сега името има и лик. :|

На tessie и Eli23 им се допаѓа ова.
  6. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.176
    е сега откако му ја виде фацата, замисли пред овој да си ги откриваш најскришните тајни и проблеми а он да ти наоѓа решение....

На Annath му/ѝ се допаѓа ова.
  7. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.534
    Допаѓања:
    289.015
    Може тоа и треба за да си подвие човек опашот и на вистинките врати да тропа :tmi:.

На Nausicaa, green.eyes, Eli23 и 3 други им се допаѓа ова.
  8. do-re-mi

do-re-mi Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2013
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    16.016
    Бррррррр...не сакам ни да замислувам. Разбирам и очај и болка и немање излез од ситуација кај луѓето, ама се надевам типов што помалку да има „работа“, па да се фати за вистинска работа.

На ozbilnazena, ph.orhideja, green.eyes и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.917
    Допаѓања:
    203.163
    Маката може на сешто да те натера... ама жалосното е што има најразлични преваранти, да не даде Господ да налеташ на такви... а овој таков ќе да е, така ми мириса... може стварно верува во себеси, ама дека е исцелител.. мало морген...
    вака со вас тука и на работа брзо ми поминува времето да не мислам... а чекам вести, од срце се надевам на позитивни, море сигурна сум дека се ќе биде добро, ама чекам потврда. И чекањето убива...

На bittersweet, ozbilnazena, tessie и 8 други им се допаѓа ова.
  10. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.841
    Допаѓања:
    101.417
    Јас да кажам нешто за овој Иван.:$
    Син ми кога беше мал 3-4 г. патеше многу од болки во ушите.На 2 месеци бевме редовни кај локалниот специјалист-оториноларинголог.,со куп инекции и таблети.Дури бевме и решени да му го оперираме третиот крајник.
    Е сега,мајка ми и маж ми,без да ми кажат,јас во тоа време одев на работа,го однеле кај горенаведениот.Наводно му баел.И...да чукнам во дрво оттогаш го нема заболено.Не знам што да мислам навистина,дали е случајност или не ,еве до ден денес не се пожалил на болка,а има речиси 18.
    А не верувам во вакви работи,особено на овој ама ете...

На ph.orhideja, green.eyes, vitamina и 3 други им се допаѓа ова.
  11. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.331
    мантил за наметнување низ куќа Jas si go vikam po starski robice.:$ Bez nego nemozam. Prvo stanuvanje pustam raka na foteljata i go grabnuvam. ^_^
    Mojot e katersezonka:lol:, cela godina ista debelina na materjalce si nosam:?:. Mm vika vreme bilo dizajn da smenam.:rofl:

На galapce, Eli23, Annath и 2 други им се допаѓа ова.
  12. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.331
    @ozbilnazena bravo za sinot.(y):clap:
    Majkite izgleda posebno se raduvaat za uspesite na decata. Jas koga zavrsiv skolo tuka, majka mi cela Makedonija ja castese.

Mene mi e prv Septembar da neodam vo skolo. Sum se naucila i mnogu tesko mi padna. Bare da si zapisev nekoj kurs za bilo sto, da imam kade da se matam.

Nesto novo resiv: pola vek pomina, mnogu materjal se nasobra, moze sega da otpocnam so pisuvanje na familjarnata storija. Ne samo familjarnata saga i moj pogledi za nestata. Ke ja namenam na moeto dete koe posle nas ke ostane sama na ovoj svet, za da ima prestava koja e familijata i niz sto sve pomina.
    Vtora rabota za promena: kupiv cetri molivcinja i blokce, resiv da ucam da crtam.

Imam i mnogu drugi raboti na pament, ama poleka edno po edno.
    Sto bese ljubov za skolo:inlove:, mnogu mi nedostasuva.:worried:
    Srekno na site sto bilo sto resile da ucat od ovoj Septembar.

На MacenceEna, ozbilnazena, galapce и 7 други им се допаѓа ова.
  13. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.176
    пред некоја година имавме дома некој проблем и жм викна еден ваков сличен, како овој Иван, не му го запаметив името на тој....а по препорака на некој роднина кој веќе се уверил во неговите натчовечки вештини.
    па така за 1500 денари, господинот дојде, со меден куп реквизити...свеќи, коски, крстови, некакви крпчиња, икони и не знам уште што.
    јас како скептик ич не сакав ни да разговарам па ја оставив жм да крши глава со него и роднината.
    откако батката се врткаше низ двор неколку минути, сврте позади куќа и правецот на пламенот од свеќата му покажало накај една шуплива цигла и кога брцнал внатре нашол некакво крпче а внатре: заб, коса, и некаков црн прашок....и вика ете, некоја таква и таква личност (црна, крупна) го ставила тука за малер во куќа...зема, почна да го пали тоа и да ја трга магијата....жена ми во делириум, плаче, рика, се заблагодарува на Господ што го најдовме човекот и така натаму...
    Е сега, стручњакот не знаел дека батко Нинџа има по едно камерче од сите страни на куќата, што служат за заштита и надзор...а снимката од камерите покажа дека стручњакот додека жм му носела вода, свртел зад куќа и го пикнал тоа крпчето во циглата....абе кога сум му излегол...Јас две глави повисок од него, 30 кг потежок, навежбан...:lol:
    не ви кажувам како завршивме, погаѓајте сами...;)
    затоа самиот себе се сакам затоа што на никој жив не верувам , роден скептик сум...особено затоа што знам какви се будали газат по земјава...

На Bozica1980, bittersweet, ozbilnazena и 16 други им се допаѓа ова.
  14. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Да ви кажам за што најмногу се трошат пари или сами ќе погодите!?
    Да си кажам јас, за г‘з.
    Одам да пазарам оти во фризот гулаби ќе почнев да чувам и оп полесна за 3000 денари.
    Бре мајката 2 најлончиња и тоа за 2-3 дена максимум ќе се изеде.
    Земаш плата и дури кажеш кекс веднаш преоѓаш на секс.
    Ме сексаат картичките и сметките секој месец, ама поштено.
    Тури претури се така во круг си се врти. Си се изнакажав јас,ааааааааааа уште нешто.
    Доаѓам дома и уште од врата „Си земала плата А“ оп маѓично се вади еден цел список на А3 формат.(facepalm):worried:
    Црна јас да знаев дома не идев.
    Куку, куку ќе биде од сега. Мразам школска година и се што е поврзано со давачки.
    Ете толку од мене за сега, туку @ninja35 де ѕирни во тоа мојот филџан да не ми претстои 7-ца на лото А!?

На MacenceEna, bittersweet, ozbilnazena и 8 други им се допаѓа ова.
  15. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.841
    Допаѓања:
    101.417
    Постои ли можност да се надогради џигерот,како нокти и коса, зашто ми го изедоа.:@

На green.eyes, mareane, tessie и 4 други им се допаѓа ова.
  16. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.176
    Мојата тактика...точакот под г'з и бегај некаде....без мобилен разбира се :)

На AngelOfArh, anel, Peco и 2 други им се допаѓа ова.
  17. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Ако нешто се регенерира тоа е џигерот.
    Бувни една две три и ќитката на десна страна. Седни на каучот со пиво и даљинско во рака и ждригај им од време на време.:D Види што убав совет ти дадов, а знам дека не е за смеење.:(
    Јас се упрчив во спална, а малото (душовадниче) ме прашува„Што ма си отиде?“
    Е не бе тебе ќе те слушам, уште малку списокот на хамер ќе го направиш.:x
    Едит; Екскурзија во Италија во октомври. Не била таа јадна за Рим ова и било шанса, па и јас не сум била ма, па не умрев.

На MacenceEna, bittersweet, Eli23 и 9 други им се допаѓа ова.
  18. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.789
    Допаѓања:
    323.755
    Znaci samo kvicite
    Aj da si dojdam pa da vi zabajam jas...
    Pozz od daleku do moite od temava

На green.eyes, Mrs.Bass, mareane и 9 други им се допаѓа ова.
  19. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.154
    Допаѓања:
    221.746
    Добро вечер дами и од мене.
    Ми изгледа дека сите мрчиме, и не ни е китката на место овие денови, не знам што се случува некако сите сме даун :) во последно време.
    Ете период, неможат секогаш рози да цветаат.
    Ни јас не сум нешто посебно, денес се убив од генералка и правења ручеци, вчера по приватни обврски и така.
    Покрај се и телефонот ми ѕрѕаше само, ќе пукнев раката ме заболе од изигравање секретарка, ушите ми зујат, да ми помине само периодов најсериозно телефонот далеку ќе го фрлам некое време, толку ми е смачено.
    Ве честам по еден чај
    images.jpeg Добра ноќ!

На green.eyes, MacenceEna, bittersweet и 11 други им се допаѓа ова.
  20. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    Луничка можат да јадат колку сакаат, се обновуваат клетките на џигерот. Туку истанчени нерви се враќаат ли на старо? Јас со моево одложување на посета на психијатар и поставување дијагноза, ризикувам некој ден да ме соберат од дома во лудачка кошула. :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:. Се смеам за ништо, знам не сум нормална:rofl:

На green.eyes, MacenceEna, bittersweet и 10 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.