1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2015
    Пораки:
    554
    Допаѓања:
    28.805
    :hai::hai::hai:
    Добро утро лепотици и лепотани
    IMG_0040.JPG

На Lejla8, mira.mira, Val-Dim и 31 други им се допаѓа ова.
  2. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    48.074
    Здраво женски:sun:.

Огреа сонцево,па и ветер,таман и алиштата да се исушат.

Вчера,после дождот,така убава прошетка си направив низ Дебар Маало и патот до Силбо ме донесе.Налево круг и да ме нема.Кога ќе ти влезе нешто во глава,оди извади го.Кроасаните со Нутела,па морав да импровизирам дома:x .

Не знам што ќе се прави денес,ама вечер по гости.

Бубале,што и да е,нека поминува со лесно:hug:.

На didi1982, Lejla8, Val-Dim и 21 други им се допаѓа ова.
  3. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.148
    Добро утро
    Би рекла никаква недела,викенд ама кај мене веќе подобро е да кажам никаква година.
    Од септември до ден денес глава од болници да не се кренело.

Бубале што и да е само нека поминува
    Во врска со прашањето јас сум од првите.
    Не сакам да кажувам што ме мачи и најчесто со постапките ги бркам сите околу себе.
    Само со мајка ми не ми успеало ова однесување.
    Не сакам тешење,не сакам гушкање. Никогаш тоа не би ми помогнало освен што ме прави повеќе повредлива и мека.

На didi1982, Lejla8, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 18 други им се допаѓа ова.
  4. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.166
    Допаѓања:
    221.862
    Добро утро.
    Немам ни кафе. Тоа од немање време е.
    Луѓе не сум седнала на газот. Хронично не наспана со луѓе по патишта и така секој ден.
    Велам за мене како така за малото да е добро.
    Вчера бев дестинација скопје бугарија капнав си дојдов утоп измрзнав. Скопје 10 минути колку пасош да земам истураше со кофи од тука пали кола низ маглата па во бугарија и опет назад.
    Само пари имај и се е средено, се е преку ред и се е така супер.
    Ко преживи причаче.
    Одам на александарот да земам маж и опет гости опет седенки опет се по ред.
    Имајте убав ден сите.

На Lejla8, mira.mira, Val-Dim и 26 други им се допаѓа ова.
  5. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.288
    Допаѓања:
    85.281
    Сабајлево сите тројца подобри до вечер ко нови да се надеваме ...
    Времево нека се стопли оти повеќе не е интересно вакво повторно ги извадив сите алишта и сега е каша попара зимски летни пак треба да прередувам .
    Што ќе се прави денеска појма немам туку да одам да купам нешто овошје
    Убав викенд !!!

На didi1982, Lejla8, Val-Dim и 19 други им се допаѓа ова.
  6. simonka93

simonka93 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    3.235
    Допаѓања:
    70.717
    Добро утро
    Требаше Ск да идам денес, ама откажав љубов, си останав дома со мали... Ако ми дозволи бар ќе средам нешто низ куќава...
    И така
    Имајте убав ден

На Lejla8, Barbie20, Peco и 20 други им се допаѓа ова.
  7. Pcelka94

Pcelka94 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2015
    Пораки:
    1.205
    Допаѓања:
    4.390
    Извинете штo дoaѓaм вo темaвa :$

@Mr. Right видoв тукa пишувaш , не мoжев вo темaтa дa ти oдгoвoрaм , a не би и тукa oтвoренo дa пишувaм , пиши ми вo лп aкo сaкaш јaс не мoжaм дa ти пишaм.

Извинете уште еднaш штo упaднaв вaкa , пoздрaв :hai: имaјте убaв ден .

На Lejla8, mira.mira, Petar80 и 3 други им се допаѓа ова.
  8. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.656
    Допаѓања:
    152.979
    Дoбрo утрo!

Ред сoнце ,ред oблaци..aмa aрнo е штoм не врни...

Кoзињaче и кафе и уживaнцијa...

имaм купoви aлиштa зa сушење белким ќе пoслужи времетo денес...

Дo пaзaр ќе шетнaм сo мaлoтo денес...требa мaтемaтикa сo гoлемaтa дa вежбaм пa немa мнoгу прoстoр зa зaбегувaње...aмaн дa пoмине неделaвa и дa издишиме сите мaлку oд училиштетo...

Нaјaвa зa некoлку рaлa мили гoсти oд aУстрaлијa скoрo целo летo...знaчи шеткaње и видувaње сo мили луѓе...едвaј чекaм...

На didi1982, Lejla8, Peco и 19 други им се допаѓа ова.
  9. kikin

kikin Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    4.254
    Допаѓања:
    13.903
    Добро утро
    Добар ден
    Кој како милува
    Ред сонце, ред облаци
    Ама решив, ќе го облечам мали и ќе шетниме малку додека е мм на посао. Се надевам нема дожд да врне.
    Да се редактирам на темата
    Прв бакнеж во 8мо одд, 14 години, пред зграда ( ваљда не ѕиркале комшивки од балкони). Срамежлив, неправилно изведен ама за мене ко којзнае шо да сум направила :) )

Последна измена: 27 мај 2017
    На didi1982, Lejla8, Peco и 17 други им се допаѓа ова.
  10. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    8.130
    Допаѓања:
    40.346
    Добро утро,
    Станати од дури од 9 ама пак не сум наспана. Бебе на земја си игра јас кафе испив уз вас и актуелната тема од вчера. Шпански серии немам речи :)
    Мм пак со таа работа, отиде до канцеларија не можел од дома да сработи нешто па ќе купи веќе одбрани лустери. Решив да ги сменам.
    Прв бакнеж пред 13 години во школски двор :lol:
    Дома многу многу не сум кажувала освен за првиот сериозен и сега за мм.

Што ќе правите денес?

На didi1982, Lejla8, Barbie20 и 19 други им се допаѓа ова.
  11. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.166
    Допаѓања:
    329.415
    Дден
    Ние тек сега стануваме,кафе ке варам и нешто набрзински за доручек.Мм предлага да се руча некаде надвор од дома уште да одлучиме каде

На Lejla8, Barbie20, Peco и 17 други им се допаѓа ова.
  12. Ano

Ano Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2016
    Пораки:
    9.163
    Допаѓања:
    40.525
    Првиот бакнеж ми беше пред 20 години:wasntme:. Леле сега кога ќе размислам многу години се тоа. Беше со публика и радознали. Цело маало знаеше дека ќе се бациме:rofl:. После тоа само уште еднаш се бацивме, една недела се држевме за рака и толку беше. Помина меракот. Рано почнав со швалерски работи, ама прв дечко ми беше на 19 години. Зборувам со мафе и врска подолга од 1 месец. Во меѓувреме бев од оние што се заљубуваа по сто пати на ден. стално имав некоја нова симпатија, а и прилично манијакална бев кога некој ми се допаѓаше.:rofl:

Шмркам кафе и чекам маж да спремми доручек. Се ќе направи само да не му промрчам за возење точак. А ни на крај на памет не ми е, ама ќе си ќутам, нека спреми за јадење прво.:D

Ај добро утро на сите. Повелете кој уште не испил кафе
    caffeine-shutterstock.jpg

На Lejla8, Val-Dim, sweet-cherry и 27 други им се допаѓа ова.
  13. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.381
    Допаѓања:
    279.146
    Д. утро!
    За први бакнежи не кажувам оти ќе се почувствувам многу стара меѓу сите вас;)
    Кога ми е лош период не се осамувам,но не барам ни да ме гушкаат и тежат.Тогаш барам блиски пријателки,да си кажам маката да си олеснам...
    Мислев кафево да го пијам со другарка ама не ја најдов.
    Денов досаден ќе биде,знам...

На Lejla8, Val-Dim, Barbie20 и 21 други им се допаѓа ова.
  14. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.451
    Допаѓања:
    143.728
    Среќата сакам да ја делам, проблемите сама да го решавам. Вообичаено не зборувам за проблеми, иако имало моменти кога сум зборувала. Ама ни тогаш не се чувствувам убаво.

До толку, што кога сум во болница не сакам луѓе да ми ѕвонат да ме прашаат како сум, или како се децата, ако сум со нив. Знам, се грижат, убаво е што мислат на нас, ама тогаш ми треба мир и тишина, а ако сакам да слушнам некој јас ќе се јавам.

Вчера 2 саати во болница зборував на телефон, со 10 души истиот муабет - добар е, операцијата добро помина, брзо закрепнува. А се што сакав е да му се посветам 100%.

На Lejla8, Val-Dim, *Amethyst* и 27 други им се допаѓа ова.
  15. fila

fila Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    136
    Допаѓања:
    5.517
    Od 6 casot sum stanata I kafe I mafe isterano se so red dodeka decata spijea. Isprativ maz na rabota pa koga fativ da cistam cela kuka ja svetnav I kupatila srediv sega uste masini da pustam uste dve I gotovo.
    ( energijava e od mafeto izgleda)
    Rucek za denes imam od vcera grav so meso taman da se dojade I uste piperki ke ispecam za so luk I ocet I dosta e tolku.

Aj I za prviot baknez da si kazam deka bese pred 20 godini na edna klupa vo parkot karsi gradska bolnica kaj Nacional restoranot so eden od moj klas ni se svigase na site devojcinja vo klas stvarno bese tip, ama on me odbra mene I bev presrekna.Nemav poim sto treba da pravam ama me nauci I taka potraja toa nekoj mesec itolku.
    Za Deckovci doma na majka mi sum kazuvala za site inaku so se mazmi 6 se na broj ako dobro se sekavam, a najinteresno e sto site se vikaa Goran osven maz mi.

На Lejla8, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Val-Dim и 24 други им се допаѓа ова.
  16. Jas!

Jas! Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2016
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    6.313
    Добар ден и од мене.
    Си легачам уште со кафе и овошје. Не оти немам работа ама решив да не работам. Ќе си одморам, ќе се дотерам за инат на лошово време, ќе одам на ручек со друштво,па кај мајка. Не сум била повеќе од десет дена, а толку блиску живееме што децава од 4 години сами ми одат до таму :tmi: со право се лути жената.
    Првиот бакнеж пред 15 години на скали кај тогашната ми дома и по 2 години од тој ден се зедовме :)
    Тагувам претежно сама, ама не се затварам туку се посветувам на активности кои ме исполнуваат, некогаш со децата, некогаш сама. Прошетки, книги, музика ме опуштаат. Ретко се отварам во целост. Впрочем само овде на форумов си имам кажано маките без влакна на јазикот, во реалноста насмевка на лице си носам иако внатре можеби умирам. Блиските не сакам да ги загрижувам со моите проблеми, на подалечните маките секако не ги кажуваш....и така се навикниваш.
    Ај доста е муабети, одам под туш и да се спремам. Имајте убав ден, женски :hai:

На Lejla8, Val-Dim, CameliaMiller и 27 други им се допаѓа ова.
  17. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.408
    Допаѓања:
    262.285
    Од кал да е Горан да е :)

На mama31, Lejla8, CameliaMiller и 20 други им се допаѓа ова.
  18. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Ола лејдис енд џентлемен.:hai::hai::hai:

Кафе пијам, дува ли дува надвор, маж се бори со децата на спална, таман да се испотат а само што ги избањав:@дома си го одремавме денот, никаде не отидовме, дремнав колку да се рече дека не сум спиена ич, уште малку па да се спремам за на работа.:)

@mareane дур не сум заборавила пак (facepalm) нека и е најсреќен на ќеркичката роденденот.:party::party:

@Ano кај и предлагаш на @joy1 да гледа White Collar, ќе се заљуби во Matt Boomer и кога ќе види и дека и он е педер ептен ќе се разочара, нема веќе во глумци да се заљубува, може ќе смени во глумици.:rofl::rofl::rofl:

Првиот бакнеж, оооооооооооо пред 20 и кусур години.(facepalm)
    16 години бев, типов ме следеше во чекор со недели и на крај ај попуштив демек може ако ме баци ќе му помине меракот и ќе се откачи од мене.(facepalm)
    Mistake, bigggg, bigggggggg mistake, на автобуска стоевме и кога ме залапа, кога зема да ме лигави како оно кучено со лигите нонстоп што е, одвратно нешто, друг не бацив во наредните 2 години, а овој место да се откачи уште толку се закачи како крлеж некој, татко ми го среди.:muscle::rofl:

На didi1982, Lejla8, Val-Dim и 24 други им се допаѓа ова.
  19. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.801
    Допаѓања:
    145.384
    Ден!:coffee:

Уште се тегавам по кревети. Срамота знам.:tmi:
    Го пречекав сношти мажето во ниедно време, па сум се успала. А он кога и како заминал пак врска немам. Ништо не сум сетила.

Денес ништо со денот изгледа. Тука пак грмотевици и чудби. Барем дома ми е цакум-пакум.:rock:

Двата сериозни дечковци од кои еден маже нели, се со исти имиња. :D
    Па ме мајтапеа кога почнавме врска со маж ми дека постојат и други имиња, да погледнам малку пошироко. :D
    Коинциденција беше. Не паѓам на име. :D

По стоти пат си потврдив оти сум будалче. Дека бе се верува на секој.
    Ама добро...

На didi1982, Lejla8, Val-Dim и 27 други им се допаѓа ова.
  20. EuHenIa

EuHenIa Форумски идол

Се зачлени на:
    4 мај 2017
    Пораки:
    2.365
    Допаѓања:
    73.099
    Добар ден на сите. Ние посабајле шетавме со ѕверката во Центар, со автобус, во Жена парк раневме врапци и гулаби, плативме сметки за струја и дома. Сега таа спие јас ручек да направам ( мусака, денес неинвентивен ручек). Мм пак на работа, он денес, јас утре и така...Попладне ако не врне ќе се шета некаде мада не ми гледа дека нема да врне. Кичмата уште ме боли :( да му се плукнам на времево. Ај вечер кафана па ќе се "освежам" малку . Убаво попладне
    Да редактирам : прв бакнеж на 16 години ( јас малку си бев заостаната :) ) и беше (n) . После тоа се подобрија ;)

Последна измена: 27 мај 2017
    На didi1982, Lejla8, CameliaMiller и 14 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.