Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.148
    Недела денес,оваа ден отсекогаш ми била фамилијарна и сите на еден куп ама нашата разотидена на сите страни па сами си останавме со синко.
    Живот...

Туку не сум знаела дека кај нас ехо работи и во недела па и доктор што не е дежурен дојде да ме виде :^)
    Ќе се случи нешто ради ова :wasntme:

Среќен роденден @joy1 само убавини да те следат.

На green.eyes, Annath, Peco и 20 други им се допаѓа ова.
  2. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.288
    Допаѓања:
    85.281
    Добро ви утро си пијам кафенце сама мм денеска на работа ама кратко ќе си дојди па после да шетнеме помина вирусот .Се зачленив на форумов предв7год. ми беше интересно и убаво да прочитам некое мислење ,совет нешто да научам ,оваа тема и женчињава што пишуваат ми се топ(y) не дека нешто јас дека многу пишувам ,а за зборување со вика мм рамен ти нема :talk:
    Бубале :hug: со помин да е @joy1 Среќен роденден се најубаво !!!

На green.eyes, Annath, Val-Dim и 18 други им се допаѓа ова.
  3. Jas!

Jas! Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2016
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    6.313
    Срекен, најсреќен да е @joy1 , здравје и радости ти посакувам :hug::*
    Добро утро, девојки. Ај кафе да пиеме
    Ве читав долго пред да се зачленам, па кога ми требаше совет, знаев кај да се обратам и неизмерно сум благодарна на сите :hug::hug::hug::hug: Оттогаш секојдневно сум тука, ве читам, иако понекогаш немам желба и сили за пишување.....
    Денес мора да средам малку низ дома, доста е легачење викендов и една вечера да направам, изгледа ќе се собериме сите на маса вечерва.
    Поздрав до покасно :hai:

На green.eyes, Annath, Val-Dim и 18 други им се допаѓа ова.
  4. Ana Marija 1

Ana Marija 1 Популарен член

Се зачлени на:
    28 април 2015
    Пораки:
    647
    Допаѓања:
    11.379
    @joy1 Среќен роденден! Сите желби да ти станат реалност.
    Неколку дена не се чувствувам добро, дали од времево никакво или нешто друго е во прашање, не знам. На сите маки вчера се спотерав до Ваикики, овде прочитав имале ваучери од 1200 денари за подарок, ама ми рекоа дека не работат на тој принцип. Па земав нешто од друго место, којзнае дали го погодив...
    На форумот се зачленив уште во 2010, ама под друг ник, па бев член на друг форум, од каде ги препознав @mami blue , @Annath , @Sky-butterfly , реални личности исти и на овој форум. Потоа го заборавив пасвордот од femina, па се зачленив под ова име...

На green.eyes, Annath, Val-Dim и 14 други им се допаѓа ова.
  5. Ano

Ano Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2016
    Пораки:
    9.163
    Допаѓања:
    40.525
    @♡BuBaLe♡ мила те гушкам и се надевам господ ќе ти даде сила да го пребродите овој период и дека се ќе се заврши добро за сите.

Инаку на форумов ме донесе маката. Читав уште пред една година, кога ги почнував сите процедури, а сега кога втор пат бев во подготовка се зачленива заради размена на искуства во една од поболните теми на форумов за вештачко оплодување. Е кога се се заврши добро, а веќе бев навлечена, полека почнав да си барами други интересни теми каде можам да разменам искуства или едноставно да си помуабетам и така некако завлегов во оваа +/-40, каде има прекрасни личности кои се тука и во добро и во лошо. Сите си ги кажуваме и маките и споделуваме убави моменти, едноставно пријатно катче. Ве гушкам сите.

На Jas!, Barbie20, green.eyes и 26 други им се допаѓа ова.
  6. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    48.074
    Здраво женски:sun:.

Среќен роденден драга @joy1 ,да си жива,здрава,среќна и весела,се што посакуваш да стане реалност:^::f:.

На форумов сум од 2011 година,не знам зошто и како сум се зачленила,ги читав и пишував најмногу во темите за мода и семејство.Последниве две години сум поактивна,најмногу во темава.

Килажата ми е ок сега,58 кг и добро си ги носам,таман сум си.Се приметува дека вишокот го снема,старите алишта ми се комотни.
    И кога веќе го постигнав тоа што го сакав,пак се враќам на стари навики,ми се јаде благичко,па сладолед,вчера на гости како да не сум видела мезе,мораше од се да пробам,па и убаво да си се најадам.После ќе кукам(lalala).
    Ај само да сме здрави.

Денес на ручек кај моите,маж на пазар,едно дете на утакмица,друго учи,јас се мислам што да правам.

На Jas!, Barbie20, green.eyes и 19 други им се допаѓа ова.
  7. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.657
    Допаѓања:
    152.994
    Дoбрo утрo !

Пaк oблaчнo...депресијa пoчнa oд времевo дa ме фaќa..кo вo Нoрвешкa дa живееме..

кaфе пијaм и чекaм мм дaсе врaти oд Кaм пa дa видиме шo ќе биде oд плaнoт зa шеткaње...

Не ми се гoтви мoрa дa се oди негде...

Убaв ден имaјте!

@joy1 среќен рoденден !:^:мнoгу среќa,тoн здрaвје и милиoн прегрaтки ти пoсaкувaм:l:

На Jas!, Barbie20, green.eyes и 17 други им се допаѓа ова.
  8. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.411
    Допаѓања:
    260.136
    @MilaP може да ми пишеш порака? Ми требаш, а заклучена си?

На Jas!, Lejla8 и MilaP им се допаѓа ова.
  9. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.836
    Допаѓања:
    275.007
    Јас @joy1 за постара ја мислев, а таа мене дадичка :D
    Се изнаспав за сите пари, сега не можам да се расонам.
    Со дм и сестра ми пиеме кафе, ама секој во телефон си гледа :D
    Мали плишко се шета од еден кај друг во раце, надежен е дека некој ќе го поигра.

На Jas!, green.eyes, Annath и 13 други им се допаѓа ова.
  10. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.168
    Допаѓања:
    329.432
    Уште еднаш фала девојки за честитките :party:
    Божо тортата ке ја земам кај еден попладне ,од таа ке ви дадам не ке крадам фенси торти од интернет :D

Уште сум во пиџами,гладна сум и кафе чекам.Денес не варам кафе јас па што сака нека е :^)

На Jas!, Barbie20, green.eyes и 25 други им се допаѓа ова.
  11. Cinderfakinrella

Cinderfakinrella Популарен член

Се зачлени на:
    17 ноември 2016
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    7.434
    @joy1 среќен роденден! :)

Девојки, имајте убав ден... <3
    Која е поентата на љубомората и баналните разговори? #ЕвеНеЗнам..

На Jas!, Barbie20, LadyC и 9 други им се допаѓа ова.
  12. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.836
    Допаѓања:
    275.007
    Ако нешто никогаш не сум сфаќала, тоа е љубомората и посесивноста.
    Верувам дека сме слободни и дека никој не може нешто да ни забранува - ако не можеме на нечиј начин на живот да се навикнеме, тогаш секој по својот пат.
    Не сакам да ме гушат, затоа и не гушам.

На Jas!, Val-Dim, LadyC и 14 други им се допаѓа ова.
  13. Cinderfakinrella

Cinderfakinrella Популарен член

Се зачлени на:
    17 ноември 2016
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    7.434
    @CameliaMiller не знам ни јас, не зборам за љубовна љубомора, туку онака меѓу народот. Со кои немаш апсолутно никаква врска, а сепак се завистољубиви...

На Jas!, Barbie20, LadyC и 7 други им се допаѓа ова.
  14. V.odolija

V.odolija Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2014
    Пораки:
    1.276
    Допаѓања:
    22.143
    Среќен Роденден @joy1

Јас на форумов сум од самиот негов почеток претпоставувам.Тоа значи дека уште кога се отвараа темите како Што би му кажале, Сакам да кажам т.е најпрвин беше На два - три реда муабет, итн. само имав друг профил.
    Откако се вратив дома и ми заврши сингл животот имаше доста долг период кога не го отварав форумот а откако се омажив и почнав да останувам сама голем дел од денот пак почнав да си барам занимација по интернет, па одново дојдов на форумот.

Демек ќе се омажиш што подразбира нема да си сама но напротив, мм голем дел од денот е отсутен од дома.Ама тоа е , сепак заедничките моменти така повеќе ги цениме.

На Jas!, Barbie20, green.eyes и 23 други им се допаѓа ова.
  15. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.090
    Допаѓања:
    154.729
    @joy1 среќен најсреќен роденден, само убавини здравје среќа... абе девојче ти мн младо :) . Во темата мајчински се осеќав мн стара си викам тука повеќе моја генерација се членките ама и овде се млади бре :)
    Јас се зачленув на форумов кога останав на породилно со малово значи неполни 2г најмногу за бебешки, досадни :) , муабети, искуства, совети. Кога се отвори темата мајчински муабети ми легна доста онака баш за муабетење без некој посебен повод. Не навлагав мн во други теми тука мислам витамина ме покани кога се *пофалив* дека наполнив 40. Супер е темава уште на моменти се чувствувам како аутсајдер, но во секој случај ми е прибежиште да си го раскажам денот, маките, за друштво, за муабет... некако се навлеков многу :) . Не се познавам со никого лично и искрено претпочитам да е така, знам дека инаку не би се отворила толку

На Jas!, Barbie20, green.eyes и 28 други им се допаѓа ова.
  16. WishMaster

WishMaster Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2015
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    697
    Нема поента... Несреќни луѓе мислат ќе им олесни ако плукаат или оговараат друг...
    Се завидува на материјални работи, а среќата не е во нив...

На Jas!, Barbie20, LadyC и 5 други им се допаѓа ова.
  17. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.420
    Допаѓања:
    127.010
    Дојдов да и честитам роденден на @joy1 Најди го својот спокој,мир и исполнување на душата,здравје и љубов пред се:hug:
    После заминувањето на чадорче и баба ми,немам желба ни за пишување и за читање...
    Се чувствувам како @sanjaeva во врска со новите:tmi:до мене е..ми треба време.
    Многу сум се променила од порано.Многу сакав нови личности дружење,исповедување,плачење на нечие рамо,сега не се чувствувам убаво во друштво на нови личности,ми треба време да ги прифатам,тагувам сама,душата ми е полна тага,неможам да се исплачам ради бебуш се стегам,само тоа да е добро...
    Порано после секоја лоша вест,случување барав друштво да се исплачам,сега се носам поинаку со болката...
    Прв бакнеж...на 13 години,многу грдо чувство,не ми текна после 5 години да си фатам дечко:worried:
    Мафе со мм на стари години,пред тоа имав долга врска на мафе не ми ни текна,беше многу љубоморен знаев дека нема ништо да биди па не ни имав желба за мафе.
    На форумов се зачленив пред 7 години.Се борев со мојот анкс,се обидував да сватам што се случува со мене,да помогнам некому....после ја најдов оваа тема со која заборавив на анкс и уживав додека ја читав.
    Слободен ден денес...обврските завршени,маж испратен на работа јас до вечер на релакс и кафе кај мајка.
    Убав ден!!!!

На Jas!, Barbie20, green.eyes и 26 други им се допаѓа ова.
  18. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.168
    Допаѓања:
    329.432
    @Bozica1980 бараше торта?

IMG_4061.JPG

Стигла је,полна со чоколадо
    :makeup:

На kukla21, Jas!, Barbie20 и 50 други им се допаѓа ова.
  19. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    8.130
    Допаѓања:
    40.346
    Баш вкусно изледа.

Чим сметаме на јавен форум далеку стигнала работата.
    Еве јас си одам не е проблем.

На Jas!, Barbie20, Sunshine_1979 и 7 други им се допаѓа ова.
  20. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.420
    Допаѓања:
    127.010
    @wannaBeMomma Несакав да бидам погрешно сватена,никој од никаде не си оди...и јас сум била нова...
    Само јас сум се променила,пишав за личниот живот.А за тука ми треба време да се навикнам на новите за да можам душата да ја отворам.

На Jas!, Annath, Viktorijaaa5 и 12 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.