Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.176
    Ај добро утро...
    После убиствено лоши три дена, и во професионален и во приватен живот, утрово конечно се разбудив онака...полн со оптимизам...:sun:
    Туку..имам две вреќи полни со зимска облека за женски, од 1-3 години...јакни, дуксерчиња, џемперчиња...кај да ги носам?
    од црвен крст знам дека после кратко време завршуваат во Шутка на пазар...

На duffi, Peco, Rebecca_R и 23 други им се допаѓа ова.
  2. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    11.286
    Добро утро :coffee::coffee::coffee:

Си реков да видам што зборите и да почнам со денов, имам купишта работа.;(

Зборите за оставање маж, епа ако си најде друга или ако ја си најдам друг.:rofl: Се шалам де. Насилство, коцка, неверство, посесивност итн.., мада сето ова ми е несвојствено за него, ама нели никогаш не вели никогаш.

Бубале може грешам, со маж ти разделени нели сте? Извини ако прашањето е лично, ама сум те читала на многу теми..

@EuHenIa честитки, со лесно нека е. :party::party::party:

На duffi, Rebecca_R, Mr. Right и 19 други им се допаѓа ова.
  3. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    148.761
    Нека ти е со лесноооо! Да поминеш најубаво и да уживаш во секој миг!

Ееее вакви вести ме радуваат и исполнуваат. :inlove:

Добро ви утро убави.
    Јас пијам кафе и фитиљ фаќам да средам нешто на кратко и повторно на курс.
    Ух, анатомија на нокти полагам у четврток, држте среќа да научам тоа латинските изрази. :D

На Espadrila, duffi, didi1982 и 23 други им се допаѓа ова.
  4. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.836
    Допаѓања:
    275.007
    Буби, и јас сум за тоа додека смртта не не' раздели, ама тоа треба да е двонасочно :) Има тука и други законски и морални одредби :)

На duffi, didi1982, Mr. Right и 16 други им се допаѓа ова.
  5. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    Dobro utro .
    Da se nadovrzam na prethodno pocnatata tema.
    Gledam sekogas da sum sredena za na rabota onaka pristojno, kako i poveketo sto se izjasnile.
    Bez blaga sminka na odam na rabota, minimalno no da izgledam svezo ,a i kosata ako nemam vreme mnogu barem malce ke ja uredam, imam bunja vitkana kosa pa nekogas i 5 min se dovolni da igleda dobro , ama i cesto ja peglam da bide uste poubava :D uredno nokti otkako se rodi sinko nemam vreme redovno da pravam , nelakirani , so sredna dolzina no daleku se od sredeni vo sporedba koga ke vidam necivi praveni vo salon.
    Ubavo sredena zena , bara pred se vreme, a i finansii.
    A samite maniri ,dvizenje , glasot ,kultura , nacin na zivot , rabotno mesto mnogu poveke pridonesuvaat da nekoja ti padne vo oci odkako kosa , nokti itn.
    Ubav den na site ,uste dva ni ostanuvaat od mesec Maj , maksimalno da gi iskoristime.

На duffi, didi1982, Sesil и 12 други им се допаѓа ова.
  6. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    8.130
    Допаѓања:
    40.346
    Каква смрт каква неразделба ако ме прави будала со "девојки за озбилно" на страна, малтретирање, и се што е за 180 степени различно од сега. Еден е животот не треба да го поминеме мизерно доколку можеме нешто да направиме.
    Ај добро утро!

На duffi, Peco, didi1982 и 19 други им се допаѓа ова.
  7. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.288
    Допаѓања:
    85.281
    Хелоу денеска ќе чистам да знаете :!: оти ќе тргни куќава само да допјам кафе море колку теми сте извртиле .За оставање не знаете животот какви изненадувања може да му приреди на човек и ''никогаш не вели никогаш'' ,а за тоа средена жена или маж мислам нема некој да не сака да биде среден не дека нема батал луѓе .На мени спанаќ денеска појма немав што друго убаво е и ова .
    @EuHenIa со лесно да си ја износиш бременеста :party: :hai:

На duffi, Val-Dim, Peco и 21 други им се допаѓа ова.
  8. mami blue

mami blue Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2015
    Пораки:
    1.274
    Допаѓања:
    21.996
    Стварно, незнаев дека завршуваат во Шутка, јас до сега два три пати полни вреќи оставав во контејнерите, што од децава што од мене и мм облека, кондури...
    Ај добро ви утро
    Сама на работа, кафе пиев тост јадев, сега сум подмирена
    На повидок досаден ден, само да е сончев, вчера пак врнеше
    Оставање на партнерот, па не сум тип што оставам:D, освен ако условите станат неподносливи ( тепање, малтретирање, коцкање), секогаш сакам да ги средам работите уз разговор,таква сум била и кога сум била во врска, тешко ми било да преминувам од една во друга врска, тешка сум на промени, но боже мој ако дојде до тоа, нормално дека ќе мислам на децата и на себе, некогаш знам да се нашалам и да му кажам дека ќе го исфрлам од куќата ( негова ) со све партали:devil:

На duffi, Rebecca_R, Mr. Right и 15 други им се допаѓа ова.
  9. Lejla8

Lejla8 Популарен член

Се зачлени на:
    11 декември 2016
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    27.995
    Честитки,со лесно да ти врви :*

На EuHenIa и Jas! им се допаѓа ова.
  10. Skorpija25

Skorpija25 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 мај 2017
    Пораки:
    1.477
    Допаѓања:
    23.835
    Здраво :hai:

Јас одамна ве читам, едно време и ве дружев, ама сега повторно ќе се дружиме. :)

Едвај ве исчитав. Теми еден куп, па ајде да кажам по збор два.
    Се сметам себеси за средена девојка, освен косата што ми забегува на моменти. Гледам стално да сум депилирана, чиста, средена, нокти секогаш налакирани. За работа се шминкам, ама има и денови кога ме мрзи и ставам само крем за лице. Штикли носам многу ретко, најчесто за излегување, а на работа сум во пониски чевли, балетанки или патики.
    Потребни ми се околу 30 мин да се спремам за работа. Навечер се туширам, бидејќи сакам сабајле да си поспијам. Алишта никогаш не сум местела од вечер. Облеката ја избирам во моментот или евентуално си имам замислено од вечерта што ќе носам. :D

Партнерот (верена сум) би го оставила само ако ме изневери, бидејќи познавајќи се себе си тешко би преминала преку тоа и животот после тоа би ни бил пекол и на двајцата.

@joy1 да се отклучи за пораки или да ми пише, ако може. :)

На duffi, Peco, kuc и 17 други им се допаѓа ова.
  11. Lejla8

Lejla8 Популарен член

Се зачлени на:
    11 декември 2016
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    27.995
    Тури сол,пушти водата нека течи,нека не те мачи сонот,она што е да врвиме,никогаш не сме сменале,само за добро нека е,нека не те мачи сонот:hug:

На Espadrila, kuc, WORRIED.BT и 8 други им се допаѓа ова.
  12. Arendelle

Arendelle Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2017
    Пораки:
    444
    Допаѓања:
    7.405
    Здраво! Топол ден ние ептен се расфрлавме на лето. Малку се наоблачи може ќе врне. Куп работа како и секогаш, не знам од кај да почнам. Ме убиваат овие домашните обврски. Едвај чекам одмор, малку промена и недела, две надвор. Филм кој знае од кога не сум гледала, фатам почеток или крај од некој ама и тоа е нешто. Малечкото како кутре е, се по мене за минута не ме пропушта. Ќе речеш се заиграло ама одма осети бе и маамаа. Дали би го оставила мм? Не би никогаш ако остане ваков како што е. Додека пишувам се склопи, врне, истура ама важно дома сме.

На duffi, kuc, Lejla8 и 13 други им се допаѓа ова.
  13. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.169
    Допаѓања:
    329.448
    Не ми стигнуваат нотификации кога некој ме означува 8-|

Дден јас уште сум во кревет и во пиџами.Какво е времето,ми се излегува некаде?Ке доручкувам,кафе ке варам и не планирам со прст да помрднам денес сем за ручек :D

На duffi, M&M, Peco и 20 други им се допаѓа ова.
  14. simonka93

simonka93 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    3.235
    Допаѓања:
    70.718
    Добро утро, јас сега станувам:yawn: Мали цела вечер немирен, без сон останав... Како ли ќе го научам да преспива цела вечер :worried:

Ајде кој е за крофни и кафе :*

На duffi, Peco, kuc и 21 други им се допаѓа ова.
  15. Ane-Goki1

Ane-Goki1 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    2.307
    Допаѓања:
    29.034
    Добар ден :hai:
    Времево денес преубаво :sun:
    Само што го испив првото кафе за денес,па да видам што имам на дневен ред :D
    И јас исто сум за додека смртта не не раздели,ама не по секоја цена.
    Не може некој да се изживува со тебе,да иде со која ќе стигне и пак да бидеш со него.
    Добредојде @Skorpija25 како што е редот денес ти частиш кафе и нешто благо :D
    @joy1 не ти стига затоа што си отштиклирала во твојот профил во известувања.
    Филмот преубав беше сега барам некој друг сличен па после ќе се гледа.
    Иначе ми се оди некаде на одмор,да се смени малце локација,ама изгледа ќе си почекам уште малку :D

На duffi, Peco, kuc и 16 други им се допаѓа ова.
  16. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.169
    Допаѓања:
    329.448
    IMG_4075.JPG За @sanjaeva :rofl:
    Ова ти се вика контурирање и блендање

На duffi, Val-Dim, Eli23 и 28 други им се допаѓа ова.
  17. Jas!

Jas! Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2016
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    6.313
    Добар ден.
    Две кафиња и појадок на нога, работата не може да чека (може ама не сакам како вчера до 6 да заглавам).
    Оставањето е релативна работа. И јас мислев ќе го оставам ако вака ако така, ама на крајот кога се'навистина се случи бев спремна преку многу тешки работи да преминам за доброто на семејството. Сега пак правам еден куп компромиси за доброто на децата. Живот...
    Од тоа што сум искусила само можам да ви кажам да не избрзувате со одлуките, бидете секогаш разумни, оти вака "од далеку" многу поинаку изгледаат работите отколку ко ќе ти дојдат на глава. Тогаш многу помали работи изгледаат многу поголеми од што сте мислеле дека всушност се.
    @EuHenIa со лесно :hug:
    Ми недостасуваат на темава @referentka , вообичаено таа прва наутро пишуваше, @Cka со ведрината и @Ordinary со кафето.....
    Поздрав до покасно :hai:

На duffi, Peco, kuc и 23 други им се допаѓа ова.
  18. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Добар ден :)

Остана некој што не направи крофни? :D Ги направивме профитеролите, супер испаднаа (y)

Место јас да сум нервозна како за во пмс, мм е :D. Ај да не му фаќам сеир, со право се нервира сиротиот :( И мене ме засега тоа, и јас се нервирам, ама кога го гледам покушавам да го смирам. Не ми оди секогаш :|

Овде денес 11 степени, облачно и мрачно ко ноември да е. Ме убија наглите промени на времето (wtf)

Еден испит помина, за некој саат другиот за денес.... и уште еден тон работа за утре. :sweat: Не се стресувам посебно, колку стигнам толку. И ова досега што завршив ич не е малку.

Ми се спие ми се плаче |-)

@EuHenIa , со лесно нека ти е, честитки :hug:

Мм ако е ваков теорија нема да го оставам. Ако почне да ме вара и да ме тепа :D тогаш нормално не би се малтретирала себеси и малиот.

На duffi, Peco, kuc и 23 други им се допаѓа ова.
  19. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.115
    Јас рекив си пишала свадба ќе правиш...тамн се порадував.:rofl:

На Lejla8, Chantal, Ane-Goki1 и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Skorpija25

Skorpija25 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 мај 2017
    Пораки:
    1.477
    Допаѓања:
    23.835
    На duffi, Peco, kuc и 17 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.