Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.291
    Допаѓања:
    85.333
    Нов ден,нов месец денес не одам на работа оправдано да спремам нешто вечер со гости со повод ...
    Детево радосно нема екстерно па уште некој тест и можеме да одмориме ...викендов испланиран ќе се шетне ..заминав да работам
    Убав ви ден!!!
    image.jpg

На ♡BuBaLe♡, Peco, Jas! и 17 други им се допаѓа ова.
  2. dunika

dunika Форумски идол

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    3.849
    Допаѓања:
    95.281
    Утро.Јуни. Многу го сакам месецов.Ме потсеќа на школски распуст,на 5ки во дневникот,лектири,и исчекување на летен одмор:) Камо да бев дете... Денес и мене малку лешник срцето,ке имам мала лекарска интервенција,не се плашам од болка туку од исходот:worried:.Имајте убав ден:hug:

На sweet-cherry, ♡BuBaLe♡, mal.ecka и 29 други им се допаѓа ова.
  3. simonka93

simonka93 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    3.239
    Допаѓања:
    70.734
    Добро утро
    Денес сите ранобудни :D
    Конечно јуни, најубавиот месец во годината, најважните личности во мојов живот се родени во јуни :inlove: :l: Судено ми е да сум опкружена со Близнаци :devil:
    Чекам синко да стане и да го испланирам денов, викендот веќе е испланиран 8)

На ♡BuBaLe♡, Peco, mal.ecka и 21 други им се допаѓа ова.
  4. azelea

azelea Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    3.653
    Допаѓања:
    15.849
    Добро утро добри луѓе :)
    И јас чекам да помине и овој ден па да уживаме во продолжениот викенд.Ми се шета некаде ама незнам дали ќе го убедам мм,сакавме до Софија на гости кај братучед ама пасошот на малата не ни е земен,па ќе си останеме тука:).
    Гледам за неселби сте збореле,јас сум во Аеродром и убаво ми е,ама во последно време е страшно со зградиве,лудило стана и многу прашина.Инаку би живеела Карпош,Тафталиџе или Козле по мој мерак си се,ама мислам дека секоја населба,маало си има некој свој дух по што се распознава:).
    @Bozica1980 како помина приредбата?
    @PUPICA не сум во тек нешто,ама изгледа не одиш повеќе на работа? Затоа те нема од 23 чето да ни пишеш:)
    @dunika со лесно што и да биде,се ќе биде во ред само позитивно мисли:hug:
    @Annath нели се осеќаш како да ти е прв работен ден воопшто? Јас кога се вратив после породилно мислев како се на ново да почнувам,такво чувство имав,како прваче:lol:

На ♡BuBaLe♡, Peco, Sesil и 20 други им се допаѓа ова.
  5. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.276
    Допаѓања:
    57.176
    @dunika, праќам среќа! :hug:

Добро утро, среќен Јуни!
    Не се научив да го сакам летото. Ај, можеби оваа година ќе се премислам.

Станав од 6 за да не испуштам кафе со човеков, сега умирам за спиење. :drunk:

Не ве пратев некое време, сум испуштила нешто сигурно. Да честитам кај што е за честитање, да пуштам среќа кај што е за праќање.
    Поздрави, честитки, радости, чуда, докулатки. :inlove:
    И пемпеле.

На sweet-cherry, ♡BuBaLe♡, Peco и 23 други им се допаѓа ова.
  6. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    Dobro utro .
    Rastam kako kvasec koga sinko nautro se gali i se pika vo mene ,ili navecer koga neznae sto da napravi od igri i glupiranja ,zosto nezamislivo e vo race da go podrzam i da go pogalam , ne saka da sedi ,dotolku e hiperaktiven,valjda toa e nekoja moda so decava vo poslednive godini :D.
    Jony me iznenadi so tasnata sto ja merkav oddamna .
    Za nasebite vo Skopje ,nemozam mnogu da kazam ,kratok vremenski period sum tuka.
    No slobodno mozam da kazam ovaa kaj sto ziveeme e najbosh od site izgleda.Nema nisto ni prodavncii ni kafulinja ni za deca nesto osobeno .Znaci ne ja mozam.
    Ubava mi e Taftalidze, Debar maalo i i cenatarot , poveke radi moznostite , gi isklucuvam guzvite i metezot.

На ♡BuBaLe♡, kuc, Jas! и 16 други им се допаѓа ова.
  7. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.792
    Допаѓања:
    323.765
    Добро утро

Со сите салтанати и докулатки,како Ливинг погоре Ви посакувам убав пред празничен ден и убав почеток на Јуни.
    КОнечно почна мојата сезона, сезона на голи раце и нозе, лелеави фустанчиња, сандали, ама и сезона на пот, синуси (предизвикани од клима) и вечно клише ,,многу жешко денес,,:sweat:.

На ♡BuBaLe♡, Peco, Sesil и 30 други им се допаѓа ова.
  8. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    Да @azelea затоа ме нема во 23че:tmi:здравје,од септември се надевам пак ќе ве поздравувам,ама сакам да биде од друг бус или кола]:)
    Со задоцнување да честитам роденден на првата среќа на @♡BuBaLe♡ ,да е жива и здрава и да расте во среќно и хармонично семејсрво.:hug: и сила за надминување на другите проблеми...
    И на @Annath со лесно,уф знам колку ти е тешко.Ти сепак имаш искуство,ќе мине,како кај сите;)
    @dunika со лесно и со среќа:hug:

На Peco, mal.ecka, Sesil и 20 други им се допаѓа ова.
  9. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    Imase i vo Ramstore,okolu 900 mislam bese

На ♡BuBaLe♡, Jas!, Rebecca_R и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Lejla8

Lejla8 Популарен член

Се зачлени на:
    11 декември 2016
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    27.995
    Со лесно нека помини,и исходот да биди како што треба,во ред:hug::hug::hug:

На ♡BuBaLe♡, Jas!, mareane и 4 други им се допаѓа ова.
  11. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.836
    Допаѓања:
    275.012
    Жешко у пм. @referentka

Ама стварно е жешко, а јас лето нејќам.
    Немавме пролет, е таа ми фали!

На кој му е убав Аеродром во лето... |(

Другарка ми таму живее, летно време кај неа на гости значи не се оди. Ни со клима нема воздух.

На sweet-cherry, ♡BuBaLe♡, Sesil и 18 други им се допаѓа ова.
  12. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.792
    Допаѓања:
    323.765
    Тебе и @Viktorijaaa5 Ве задолжувам ако некаде најдете купаЧи како за нас:$:$, да пишете со тагирање:!:

На ♡BuBaLe♡, Peco, Sesil и 9 други им се допаѓа ова.
  13. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.276
    Допаѓања:
    57.176
    Да не се бунев за видеата тогаш кога ја направивме големата, сега ќе ви ја пуштев Seven Days in Sunny June. :$

На ♡BuBaLe♡, Peco, Lejla8 и 15 други им се допаѓа ова.
  14. didi1982

didi1982 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    4.115
    Вечер ќе ве прочитам, само да ви посакам убав ден :).

@♡BuBaLe♡ среќен да и е роденденот на ќеркичката, здрава, жива, весела (забаено, незабораено):$
    @dunika со лесно да е, јас минатата надела, заздравувам веќе. Ќе биде се во ред.
    @Annath среќно и успешно враќање на работа.

На kuc, Lejla8, Jas! и 13 други им се допаѓа ова.
  15. Sunshine_1979

Sunshine_1979 Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2015
    Пораки:
    1.351
    Допаѓања:
    11.929
    Добро утро - добар ден!
    како сте мили мои френдови и френдици?
    Јас за новата влада многу не се радувам. не дека сум од другите, и нив не ги сакам туку дека се плашам дека ќе излезам колатерална штета од меѓусебниот реваншизам - работам во администрација примена во времето на вемерото ама со многу малку врски - ми се упали она„на право место во право време“ и после малку напредував но најискрено со сопстевн труд (предходната шефица даде итен отказ и директорот остана во небрано а на огласот немаше пријавени оти имаше потреба од предходно искуство со специфицни фондови) и веќе ме етикетираа “миленичка на власта“! Ама како биде - ќе се тера!
    Плачам ретко но затоа пак се нервирам често :@:@:@ ! Можеби и хашимотото ми прави такви промени на расположение но често си мислам дека од кожа ќе излезам од нервоза.
    Синоќа со мм бевме на некоја промоција и кога дојдов малата маста ми ја извади - до 1 не успеав да ја заспијам а обично во 10-11 е заспана, мислев дека ме казнува оти и избегав 3 саати но сабајле големата ми кажува дека баба и ја заспала од 7 и ја оставила да спие до 9 навечер! Луда работа, сто пати сум и кажала дека дневно спиење завршува најдоцна во 7 ама тоа ти е...свеки и се е можно!
    Викендот ќе го поминеме низ Скопјево, редно време е да променам зимска со летна гардероба и чевли, а не е лошо и да се прошета малку да им купам сандалчиња на деци а ако стигне денес плата и мајка нешто да се поднови - последниве две лета де трудна де со бебе, слабо нешто инвестирав во летна гардероба и сега секое сабајле ми е хорор облекувањето!
    Населби... живеам во Карпош и многу ми е убаво - паркчиња, зеленило, поврзаност со линии...единствено станчето ни е мало и е во Руски згради - старо си е старо колку и да инвестираш во него...некој убав ден ќе си купам поголем нов стан...некој убав ден во некој од следниве животи!

На didi1982, Kitten, ♡BuBaLe♡ и 21 други им се допаѓа ова.
  16. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.836
    Допаѓања:
    275.012
    Рефке, и ти ако најдеш такоѓе да пријавиш. Овие витки мора да се дотераат за на плажа :D

Инаку уште ова го немав видено. Цвеќиња за задушница пред болница продаваат. :^)

Појезиво беше само кога погребални претпријатија протестираа пред стара воена... (facepalm)

#македонијомоја

Последна измена: 1 јуни 2017
    На ♡BuBaLe♡, Sesil, kuc и 14 други им се допаѓа ова.
  17. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.416
    Допаѓања:
    262.378
    @azelea убава беше приредбата, баш фино организирано. Јас циркуз направив картите од дома до салата ги загубив. Се испокарав со сите, картите не ги најдов а на врата не ми ни побараа.

Арно мислев дома да си одам, еден тон пари потрошив а сандали не си купив. Балетанките кои со толку мерак ги купив пролетва и баш ми се погодија синоќа ги дупнав. Малер ден.

Инаку топло навистина, неспремна без капа и наочари излегов. Среќа во бело се облеков па пак се трпи. Другарките на ќерката ни заминаа кај баба им, морав занимации од Џамбо да купувам, ќе биде ова долг викенд.

На didi1982, sweet-cherry, ♡BuBaLe♡ и 22 други им се допаѓа ова.
  18. Skorpija25

Skorpija25 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 мај 2017
    Пораки:
    1.478
    Допаѓања:
    23.854
    За мене нема продолжен викенд. ;(
    Џабе сум утре слободна кога сабота пак работно.
    За викенд планови никакви, секако најавуваат невреме.

На didi1982, Peco, M&M и 12 други им се допаѓа ова.
  19. Cinderfakinrella

Cinderfakinrella Популарен член

Се зачлени на:
    17 ноември 2016
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    7.434
    Убав ден, женски!! <3

На didi1982, ♡BuBaLe♡, Lejla8 и 5 други им се допаѓа ова.
  20. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Ола лејдис енд џентлемен.:hai::hai::hai:

Кој не го сака летото да се смениме, денес кај мене официјално почна зимата, почна период на затварање дома, облакање повеќе од еден партал, стемнување во 5.30- 6.00, не ја сакам ич зимата.;(;(
    Менувам зимо за лето.:lol::lol:

@dunika праќам среќа за добар исход.:hug:

Барав чизми, најдов едни прекрасни ама дечкото ми рече од понеделник ќе почнеле попустите за крај фонансиска година, можат да почекаат, попуст си е попуст ќе заштедам една стотка ако се на 30%.:):)
    Да не биде излегувањето за џабе, болест, што друго да кажам.:wasntme:
    :lol::lol:

IMG_20170531_145142.jpg

На didi1982, Kitten, sweet-cherry и 31 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.