Форумџика на годината

Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Ола лејдис енд џентлемен.:hai::hai::hai:

Чекам свекор за кафе и после ќе се оди на работа, заврши мојот викенд.:)

Мене страшно ме иритира кога некој го изедначува тоа што се плашам од кучиња, мачиња со мразење на животни.:@
    Не ги мразам имам фобија од кучиња, срце почнува да ми лупа 300 на саат, дланки ми се препотуваат, пребледувам и се парализирам од страв, не сакам да е така, посилно е од мене. Мачките ми се некако језиви животинки, ни нив не ги обожавам во моја близина, од лилјак имам дремено во Скопје во ходник полугола чекајќи да излезе низ врата(facepalm) е од пајаци, змии, гуштери немам никаков страв.:wasntme:

Сега на вас ви е редот да ми правите лиги со слики од плажа, татко ми ја почна сезоната, вчера ми се јавува од плажа во Грција а кај мене ладнооооо.:envy::lol:

@kuc Среќен роденден на ќеркичката.:party::^:

Last edited: Jun 2, 2017
  2. joy1

joy1 Форумски идол

Ме умориа децата денес
    Излеговме ко божем со топка да играме пред зграда на крај завршивме во игротека.Скокаат тие на трамболина скокав и јас со нив :$

Чекам мм да се врати со пазарлакот па да правам лазањи.На големата лазањи и се омилено јадење :)

3. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Здраво женски, како сте? Банана, кафе на тераса, за ручек риба ме чека. Уживав во сонцето, средив нокти, сега да се фатам за работа. Како што ми беше топло вчера, денес не ни помислив да одам на кафе низ центар. :devil:

Од животни не се плашам, ниту ги мразам. Се гадам од инсекти, мачките не ме обожаваат, кучињата се срци - сите раси и големини. :inlove:

До вчера спиев со јорган, мајка свика и сега ми даде потенок јорган. :handshake:

Аха, имаме уште еден :bandit: @Yipman2 . :rofl:

@joy1 зависи каква ташна и накит ќе носиш. И двата пара одговараат, ама теЃетот ќе ја разиграат комбинацијата. :)

didi1982, Yipman2, kuc and 15 others like this.
  4. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

:hai:
    Еее, од ко си престанав со банани за појадок и се навлеков на бурече, чоколатче, сладоледче..си пуштив стомаче :envy:
    Со слушалки на уши,се прибирам од работа.
    @kuc среќен роденден на чупето :* :party:
    Hot,hot :whew:
    Друго ништо
    Ај чао!

5. Sesil

Sesil Moderator Staff Member

Вода дојде дури денес, скренав, терав мм да оди да полни од кај неговите за у купатило, за пиење се надигав јас од маркет. Коа ми се уврти во глава дека празници, никој не работи, ќе нема кој дефектот да го санира, хистерија ме фати :worried: Среќа дојде.

Јас со дебело ќебе спијам сеуште. Кочан ладно ми е во спална, сонце не ја фаќа никако од сенка. Едвај 22 степени е сега. A јас си сакам шо потполо да е :lol:

@joy1 јас сум за тегетот.

@kuc Среќен роденден на ќеркичката

6. joy1

joy1 Форумски идол

Јас ич не сум зимурлива.Цело зимо откриена спијам.Сега на ова топло по кратки сум и горе и доле за спиење и секако пак непокриена .

Од животни цел живот имам страв.Незнам како се престрашив за нашето куче.Мачки ми се омразени животни и ладни.

Mr. Right, marama, kuc and 18 others like this.
  7. Lejla8

Lejla8 Популарен член

Среќен нека и е,голема да расти,гордост да ви биде:^:

8. kukla21

kukla21 Мама Staff Member

Дома ми е мераци - 22 степени. Спијам со ќебенце покриена. :)

Viktorijaaa5, Mr. Right, kuc and 11 others like this.
  9. JuLleE

JuLleE Форумски идол

И јас синоќа спиев на маица ама со пиџами и чорапи:tmi:. И едно ќебе:!:.
    Зимурлива сум, уште бодо носам и пак чорапи преку ден:D.

10. Lejla8

Lejla8 Популарен член

Денес се знае до на гробишта бев,ама на враќање колата грчи,те.на гас кога газам тогаш.Пред куќа кога стигнав гасам кола,клуч изваден,а мотор или незнам што уште работи,во предница на кола се слуша јак звук.Свеста ми се зеде,едно добри пет минути му требаа звукот да прекини (facepalm).

didi1982, Mr. Right, marama and 9 others like this.
  11. M&M

M&M Форумски идол

битер ти во Австралија си нели? Оф па таму нели има најчудни и најјезивки животинчиња?? Како се справуваш? Или таму кад што се ги нема толку?
    Јас мачиња и кучиња сакам, најмногу на свет од глувци се плашам уффф уплав имам.
    бевме на ручече, со децава повеќе од 1 саат не се седи. Големиов ќе се најаде и почнува да брмчи дека му е досадно малово нормално има црви во газето и толку ја држи место. Прошетавме малку низ град и се прибравме

Mr. Right, azelea, marama and 13 others like this.
  12. Ano

Ano Форумски идол

Јас од животни не се плашам.
    Не се плашам ни од змија на суво, ама од змија во вода - уплав. Пред едно 110 години кога беше плажата на хотел Изгрев во Струга шема за журки ќе удавев двајца другари кога здогледав змијулче.
    Уствари од се што е во вода се плашам, зошто неможам да бегам брзо.:rofl:

Бубачи не сака, ама морав да се навикнам. Населбава наша е преплавена со бубашваби откако почна да се гради капитол, а после и кулите. Како да ги размрдаа и еве колку години раат нема од нив. Штом затопли тука се и тие. Замислете по фасада до 7 се качуваат.:puke:

didi1982, Mr. Right, azelea and 17 others like this.
  13. nena2010

nena2010 Форумски идол

Речено сторено, цел ден од кревет во кревет книгата и спиење. Ах животе лепото!!

14. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Одвај дочекав пладне и кај да е ќе заврне. Денов година.

green.eyes, kuc, Skorpija25 and 11 others like this.
  15. lunicka

lunicka Форумски идол

@joy1 а да си купиш некои понежнички.Фустанот е вискоза чинам.Овие што ги имаш се убави ама ...нешто не ми штимаат.
    #недекасеразбирамнештоодмода
    Топло ноќеска спиев со отворена врата...деновиве пекол,како ќе се издржува...летово непочнато што се вели.
    Јадам цреши ,сакате?

16. M&M

M&M Форумски идол

Не знам како ќе се трпи. Мене изгледа хормонитњ ми се полудени. Денес мислев од кожа ќе излезам од склет а тек допрва ќе станува жешко. Да можам гола ќе шетам по дома.
    јорганот оддамна го тргнав со фротирка сум. Ако малку ми залади си земам плус некое тенко ќебенце.
    Трето кафе денес, сега на тераса, имаме компиче на гости па се занимаваат децава. Малку повеќе галамат од нормално ама се трпи :)

17. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Гoтoвo...не мoжaм пoвеќе...цркнaв...
    Килoметри изoдени кoјзнaе кoлку...

Пaзaр сaбaјле,метлa и бришкa, успaт и ручек спремен,в црквa пa дo Верo ,мaлку и вo двoр пoрaбoтев и пaпсaв...јaзик извaдив oд изнемoштенoст...

Утре oд сaбaјле грoбиштa и aдети штo ги нејќaм ме чекаат....

Кaфе,слaдoлед и јaгoди зa дa се закрепнам....

18. mira.mira

mira.mira Популарен член

Ve chitnav ama mnogu sum propustila. Za razvod moze trista prichini da se ima.No najstrashna mi e da se razbudi chovek edno utro i da sfati deka brakot go iziveal i programata so toj chovek zavrshila. Togash nema ni sto da prostuva ni za sto da se trudi.
    Duri i neverstvoto ne go sfakam kako edinstvena pricina za razvod. Pogolema prichina e kockanjeto, fizicko maltretiranje, iznesuvanje od doma i dr. No ramnodushnosta kon drugiot e kraj i na brakot, bash smrt na relacijata.

19. zoran43m.k

zoran43m.k Истакнат член

da proveris dali pregreala , ako nema dovolno maslo ili voda , a ima i merac za temp. na kontrolna tabla (najverojatno ova go znaes , ama rekov pak da napisam)

sanjaeva, WORRIED.BT and Lejla8 like this.
  20. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Наместо во зоолошка завршивме во рибникот во Љубанци на ручек. Далеку попријатно од град и ветре пиркаше, мераци. Деновиве ич немам енергија и ми се спие. Сега сум како попарена не можам да гледам. Нема кој да ми го чува детњво да прилегнам оти маж мора да поработи. Ах тој програмерски живот (facepalm)

didi1982, Mr. Right, PUPICA and 18 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.