Форумџика на годината

Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. referentka

referentka Moderator Staff Member

На 13-14 години се глупиравме,а сега по темите за секс кога читам за моето страв ме фаќа.

2. Ano

Ano Форумски идол

Па не ја разбрав само дали до крај на Јуни или Јули да се искористат. После тоа ќе имале други промоции. на 10 купени 11 производ со 10% попуст или нешто така.
    Со време искористи си ги.

Lejla8, wannaBeMomma, Annath and 2 others like this.
  3. Ano

Ano Форумски идол

До 14 години ластик пред зграда играв.
    Собирав ливчиња и салфетки.
    Игравме жмурка, граница, џамија, долга магарица... и што уште не.
    Денешниве децат не ни ги знаат овие игри, а камо да ги играат.

4. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

@marama јас сум верна топ шоп шоперка, а нити ми се јавуваат да ми нудат нити ѕвездички ми дале :|
    Имам све од масажери,справи за вежбање, соковници, перници и контур и дормео, до кујнски ствари, фенови, тави..чуда. Од дормео задоволна сум.
    За зафркавање на телефон сум царица :D:wasntme: Од физички лица по рандом избор на именик, до симпатии, сопернички, познаници, до влкучувања во живо на радио емисии...и врв - наставник од школо кој ни беше симпатија :tmi: ( цела тајфа бевме, да се разбериме ) :wasntme:. Уште бегам кога ќе го сретнам негде :$ :tmi: А кај и да е, деца ќе ми учи :worried:

5. mareane

mareane Форумски идол

Со вакви куршуми во петок навечер кога нас тинејџерките ни се излезени немој,срце ќе ме стрефи...:worried:

6. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

@marama ај и јас да прашам нешто.
    Оние апаратчињата за инсекти и глодари што се, ефикасни се? Нарачав 4, па да знам од прва рака.
    И нутри булет златен? Цел арсенал на бои имате, па збунува малку.

Моите имаат перници и наддушеци. Презадоволни.
    И тебе, и соковник, и од сите модели на патики, сандали, кондури ,дечко, и кој знае што не. Презадоволни од се. Можда па не се захтевни :D

Lejla8, wannaBeMomma, Annath and 8 others like this.
  7. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Да има, Задушница е, па се сонуваат мртвите.
    Сестра ми сонувала исто, гробот на дедо ми, го чистела, а соседниот го скокнала. Се сонуваат мртви неделава, да ме ве чуди.

Кај нас страшно невреме и струја немаше.

8. eli25

eli25 Форумски идол

Тие зезања по телефон лошо ни завршија на времето. Најчесто откај мене се зезавме пошто имавме безжични телефони , па се најде некој да не пријави во полиција, па оп нашиот број на мени, па го викаа татко ми во полиција (facepalm) Иначе интересно беше. На еден му закажавме состанок и стварно дојде и чекаше ( посматравме отстрана). Клише е али ќе кажам- тие времиња беа најубави. Тоа беше детство . Штета за овие генерации ама и времето е сменето. Ај пушти го пред зграда цел ден. @sanjaeva ние имавме во стариот стан. Требаше некое време да делуваат ама вршеа работа.

9. marama

marama Форумски идол

@sanjaeva муштерии имаат позитивно искуство од апаратчињата ама мора постојано да е вклучено.

Инаку нутрибулетот е супер, 600 вати, една чаша и едно сечило. Се разликува по додатоците од тој што ни е основен модел, а од другите по ватажа. Отвори на нет разгледај ги ама јас го препорачувам, за сестра ми ќе го земам.

10. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Толку ли невреме имате во Ск ко шо пишуваат ?
    Овде ништо нема

11. Ano

Ano Форумски идол

@marama ама те нападнавме со прашања и коментари:lol:
    Ама така се отвори темава, па веќе кога почнавме да размениме искуство кој што има и колку е задоволен. А овие од топшоп нека читаат за да знаат.

Lejla8, wannaBeMomma, eli25 and 5 others like this.
  12. V.odolija

V.odolija Форумски идол

Не ме плаши толку многу што грми и светка моментално отколку што дождот да не направи некоја беља.Ме плашат природните катастрофи затоа што пред нив сме немоќни, а моментално како врне страшно е :( по улиците реки има.

И јас знам дека према Задушница многумина сонуваат блиски починати и да се зачудиш какви сонови имам слушано, дури језиво.

А имало и тема за зафракавање по телефон во тинејџерските години.
    Се јавувавме на симпатии , на некои пуштавме стрелките од саатот демек како срцето да чука, на некои ја пуштавме Како је лепо бити глуп од Рибља Чорба :D

13. dunika

dunika Форумски идол

Аууу утре не правам ручек,на толку Костадинки и Елени,ќе има частовка тука.Шала на страна,мислам дека Елена е едно од водечките имиња во Мк кај сите генерации под 2000та год.Штета не сум го сретнала кај помали девојчиња.Мода шта чеш:) @sanjaeva да се умешам:),за нутри булетот имам само пофални зборови,ама за цената се исплати ако го употребуваш често,за повремена употреба и обичен блендер од поевтините ке ти заврши работа;)Златниот е стварно убав(fingers)

14. M&M

M&M Форумски идол

Јас мислам дека имаат. Откако го ставивме мн рерко наоѓам бубачка. Претходно имавме почесто дури и моравме еднаш за прскање да викаме. А што ги мразам бре уф

Lejla8, Annath, Bozica1980 and 2 others like this.
  15. marama

marama Форумски идол

Ја затоа си ќутев кај работам. :D

Lejla8, wannaBeMomma, eli25 and 11 others like this.
  16. Sunshine_1979

Sunshine_1979 Популарен член

Уф што убав д`н! Низок датум од месецот, удривме на шетање денес - и парк, и кафана па и кафе на кеј на крај! Ми требаше една оддишка од секојдневието "куча-посо"
    @kuc среќен роденден на девојката...со среќа пубертетските денови!

Се трудам да не ми влијае мислењето на другите при изборот на гардероба но ете, не бива- ќе изберам нешто и ако се случи мм, мајка ми, ќерка ми или некој друг близок да ми најдат маана, веднаш ми однемилува купеното! И кога бирам многу се предомислувам и ги гњавам да ми помогнат во изборот! Мм најчесто сам си бира модел а знае да ме праша за бојата. Многу сме различни - он купува скапо но квалитетно а јас може и поефтинко но да имам повеќе парчиња!

Се радувам искрено на туѓата среќа ...морам да ви признаам само во моментите после спонтаните од бременостите кога се мачев со страшни депресии, бев многу љубоморна на сите парови кои во тие моменти добиваа дечиња - не заради тоа што тие имаат туку затоа што јас немам! Ете признавам, знаев и тогаш дека не сум праведна но посилно беше од мене!

Обожавам кучиња но уплав имам од инсекти и влечуги! Големата ќерка е многу нежна со животните, не им се плаши но не ги ни малтретира а Магдето веднаш трча секое "аво" да го гушне!

Утре ме чека прередување на плакари и работи по дома а за недела договоривме скара со драги пријатели кај нив во двор!

Добра ноќ, имендените ќе ви ги честитам утре!

17. LadyC

LadyC Форумски идол

Од громот ми цркна модемот. Хип хип хурееј! Утре телекабел ќе дојдат да го сменат. Ја не можам да куцам од тел. Се изнапушив од нервоза, башка у ист момент мислев цркнаа двата телевизори. Се испостави - бушонот ј**е работа. Го сменив, бар тв-ата се у реду.

18. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Драматизираат.

Марама за куќа..треба да земам за секој спрат или?

19. LadyC

LadyC Форумски идол

Не траеше подолго од 10 минути цело невреме. Ама два грома ме извадија од памет и мене и бебушко. Тоа врнеше да, и си светкаше, ама ич гајле не ми беше, сакав само телевизорите да работат.

20. Ano

Ano Форумски идол

Таман работа. Еве ние ќе си муабетиме, а ти собирај искуство, за уште поуспешно да ти оди продажбата.:D

Thread Status:
Not open for further replies.